• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش پي اچ پي (فرم ها) – قسمت نهم

Bahram.D.A.F

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam bacheha.man ye moshkele asasi daram onam inke man to sitam 3 ta file php baraye forme sefaresh ,test, va tamas ba ma upload kardam tamame safehaye sitam htm ya html hastan.hala etelaati ke to filda por mishe bad az ersal be addresse emailam miad vali vaghti milamo baz mikonam joloye mavaredi ke sefaresh dade shode khalie va etelaate por shode to emilam nist.jalebe ke to pege ke marbot be teste etelaate vared shode be emilam miad va neshoon dade mishe vali on 2 teye dige intor nist.khaheshan age mitoonin be dadam beresi ke daram kalafe misham.nemidonam chikar konam

omidkorat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب به سوالی که در سال 2006 پرسیده شده!!!

کسانی که این دستور براشون عمل نمیکنه به این دلیل هست که در سرورشون (یا روی لوکال) گزینه register global که از تنظیمات php هست خاموش است. سرورهای امن معمولا این گزینه رو خاموش میکنند. در هر صورت اگر در این خط به مشکل بر خوردید، باید به جای

کد:
if ( isset( $fupload ) ) {

از این دستور استفاده کنید:

کد:
if ( isset($_GET['$fupload'])) {

اگر میخواهید یک متغیر از فرم قبلی در فرم فعلی نمایش داده شود، از این دستور باید استفاده کنید:

کد:
echo $_POST['name'];

دلیل اینکه بون عبارت post نمیتوانید متغیر را نمایش دهید همونی بود که گفتم. و کلا خیلی خوب هست که register global خاموش باشه.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام به همه
راستش من یه فرم سفارش هاست و دامنه میخوام که اطلاعات رو به میل ارسال کنه؟
کسی میتونه بهم همچین فرمی رو بده ؟ یا بسازه؟
یا آموزش ؟
خلاصه من این فرمو لازم دارم
اینم نمونش
http://olo.ir/e/index1.htm
البته اگه یه فرم ساده هم باشه خوبه خودم فیلد هاش رو اظافه میکنم
در ضمن این خیلی مهمه که حتما کار کنه چون همه به من فرمو دادن ولی یا اصلا کار نمیکنه یا بعضی از فیلدها با همشونو خالی میفرسته
ممنون

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
اون مثال بازي ساده رو پياد كردم بعد از اينكه متن رو وارد ميكنم و اينتر رو ميزنم توي همون صفحه اين پيغام ظاهر ميشه
No input file specified.
نميدونم مشكلش چيه
چدتا مثال هم مثل شما گيرم اومد همه رو همين خطا رو ميده

بالا