• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان میشه روی VPS وی پی ان راه اندازی کرد؟
من میخواستم این کار رو انجام بدم نشد. ویندوز VPS ویندوز سرور 2003 هستش.
خوندم نوشته بود از قسمت Start-> Administrative Tools -> Rooting and Remote Access میشه این کار رو کرد ولی این قسمت تو VPS من غیرفعال بود

اصلا سایتهایی مثل سافت آرشیو حساسند به اینکه با چند تا آی پی مختلف وارد سایت نشیم؟

nttacplus نصب کنید برای v p n , به هاستینگ تیکت بزنید احتمالا براتون نصب می کنه

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
منم همین مشکل رو دارم. اونقدر کنده که اعصابم رو خورد میکنه.
دوستان با تجربه به نظر شما اگر رم VPS رو بکنم 1 یا 2 گیگ تفاوتی تو سرعت کار کردن من با VPS اتفاق میافته؟
اینترنت من هم 1 مگ هستش.
میخواستم پهنای باند 512 اختصاصی بگیرم. گفتم شاید اینجوری سرعتم بهتر بشه.

کسی نظری نداره؟ راجع به اینکه چطوری سرعت VPS بهتر بشه؟

چیزی که مد نظر شما هست ارتباطی با رم نداره , مورد استفاده vps برای وبگردی نیست , و یه تفاوتی با کامپیوتر خونگی داره

کلا شما هیچوقت نمی تونید با vps مثل کامپیوتر خونگی تون کار کنید , مثلا نمی تونید وبگردی کنید

پیشنهاد می کنم توش فقط idm و utorrent رو باز بذارید و لینکاتون رو توشون paste کنید

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
دوستان برای سایتی مثل سافت آرشیو منابع اصلی کجاهان
این آپلودرای خارجی آدم هرچی میخواد بذاره قبلش گذاشتن
ممنون میشم پاسخ بدین

منبع مشخصی نیست شما باید تمامی سایت ها مثل Ganool و ... رو زیر نظر داشته باشین
اگر هم نمیتونید پست جدید بفرستید میتونین توی پست های قدیمی سرچ کنید و اونایی که لینکاشون حذف شده رو Reupload کنید و لینک جدید بزارید

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان میشه روی VPS وی پی ان راه اندازی کرد؟
من میخواستم این کار رو انجام بدم نشد. ویندوز VPS ویندوز سرور 2003 هستش.
خوندم نوشته بود از قسمت Start-> Administrative Tools -> Rooting and Remote Access میشه این کار رو کرد ولی این قسمت تو VPS من غیرفعال بود

اصلا سایتهایی مثل سافت آرشیو حساسند به اینکه با چند تا آی پی مختلف وارد سایت نشیم؟

سافت ارشیو حساس نیست !
وی پی ان هم خواستی نصب کنی برای خودت بهم پیام بده بیام برات همینجوری اوکی کنم برم کلا 10 دیقه هم کار نداره ، خواستی یاهو یا پیغام خصوصی در ارتباط باش
موفق باشید

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134

پست های من را تایید نمی کردند و به صفحه اول نمی اوردند , پیام که دادم به مدیر , گفت شما از پر!کس^ی استفاده می کنی و ....
در جوابش از اوضاع کشور خودمون و ف^یل*ترینگ گفتم و گفتم که IP من اینه و همیشه ثابت خواهد بود. جواب داد : اوکی می تونی کارت رو ادامه بدی.
بعد از این جریان پست ها وارد صفحه اول میشن و مشکلی پیش نیومده .
برای پر!ک*سی هم , از برنامه کم حجمی استفاده می کنم که برای راه اندازی س^ا*ک-س استفاده میشه و حسابی کار راه میندازه.

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان نظرتون در مورد سرور های ایرانی چیه?!
مثل هیپ فایل یا آپلود باز?!
از این سرور ها میشه کسب درامد کرد?!
Sent from my LT18i using Tapatalk 2

amir AMD

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان نظرتون در مورد سرور های ایرانی چیه?!
مثل هیپ فایل یا آپلود باز?!
از این سرور ها میشه کسب درامد کرد?!
Sent from my LT18i using Tapatalk 2

فعلا فقط میشه رو رودفایل حساب کرد که اونم فکر می کنم فقط تو فروم های ایرانی جواب میده

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
امروز اولین دریافتی رو از فریک شیر داشتم. گفتم اینجا اعلام کنم تا شما هم بدونید.
مبلغ نسبتا بالا بود ولی بدون هیچ مشکلی پرداخت کرد. البته من از وبمانی استفاده می کنم. نمی دونم وضعیت پیپال چطوره.
زمان درخواست وجه هم 13 روز پیش بود. ظاهرا به طور متوسط دو هفته طول می کشه تا پرداخت کنه.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام دوستان عزیزم
عزیزان بنده سایت شخصی دارم و روزانه حدود 500-600 تا گاهی کمتر بازدید داره
کلیه فایلها رو هم روی راپید گیتور میزارم
ولی الان توی این دو سه ماه فقط 5-6 تا کنتور انداخته واسه دانلود
این اپلود سنتر مشکل داره یا از سایت من کسی چیزی دانلود نمیکنه؟؟!!
لطفاً یه اپلود سنتر خوب معرفی کنین که کارش درست باشه هم برای پرداخت هم کنتورش
ممنونم

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان عزیزم
کلیه فایلها رو هم روی راپید گیتور میزارم
ولی الان توی این دو سه ماه فقط 5-6 تا کنتور انداخته واسه دانلود
این اپلود سنتر مشکل داره یا از سایت من کسی چیزی دانلود نمیکنه؟؟!!
لطفاً یه اپلود سنتر خوب معرفی کنین که کارش درست باشه هم برای پرداخت هم کنتورش
ممنونم
سلام
از سایت شما دانلود نمیشه
اگه روی PPD کار می کنید به نظرم Extabit گزینه خوبیه البته uploaded هم پیشنهاد خوبیه
رپیدگیتور بد نبود یه مدت باهاش کار می کردم فروشم خوب بود ولی فعلا گذاشتمش کنار و Extabit رو جایگزین کردم

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134

سلام دوست عزیز

کنتور سایت شما ، درست شماره نمیندازه , یعنی بعید میدونم روزی 100 بازدید داشته باشید
روزی 500 بازدید , الکسا رنک حدودا 1.5 میلیون میشه.
از کنتور گوگل استفاده کنید احتمالا واقعی تر هست یا پلاگین jetpack نصب کنید

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
از وقتی قانون SOPA اومد من اینکار رو بوسیدم و گذاشتم کنار، الان دوباره می خوام شروع کنم، اوضاع چطوریه؟ با چه سایت هایی می شه کار کرد برا آپلود؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
از وقتی قانون SOPA اومد من اینکار رو بوسیدم و گذاشتم کنار، الان دوباره می خوام شروع کنم، اوضاع چطوریه؟ با چه سایت هایی می شه کار کرد برا آپلود؟

شما که استاد ما هستید , فایل هایتون را روی زمین هم بریزید 100 برابر ما درامد ایجاد می کنه.
فعلا اکستابیت و آپلودد , رپیدگیتور , بیشتر از بقیه رو بورس هستند.

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان
من از این جریان خبر نداشتم.من یه سایت دانلود دارم. البته آمارش زیاد نیست.حجم نرم افزارهام حدود 2 گیگ هست.از چه سروری می تونم استفاده کنم که مشکلی نداشته باشه؟برداشت حساب با چی هست؟همچین سیستمی به صورت مشابه و ایرانی هست؟ و سوال اخر اینکه چرا هاست ها پول می دند بابت آپلود؟آیا لینکها به صورت غیر مستقیمه؟
مرسی

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام دوستان
من از این جریان خبر نداشتم.من یه سایت دانلود دارم. البته آمارش زیاد نیست.حجم نرم افزارهام حدود 2 گیگ هست.از چه سروری می تونم استفاده کنم که مشکلی نداشته باشه؟برداشت حساب با چی هست؟همچین سیستمی به صورت مشابه و ایرانی هست؟ و سوال اخر اینکه چرا هاست ها پول می دند بابت آپلود؟آیا لینکها به صورت غیر مستقیمه؟
مرسی

سلام داداش
هم اینکه امار بازدیدشون میره بالا از این طریق و از راه تبلیغات و فروش اکانت حسابی در میارن
نمونه ایرانی میتونین با سایت rodfile.com کار کنین
لینکشم نیمه مستقیمه
فکر کنم با بانک ملت کار کنه

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام داداش
هم اینکه امار بازدیدشون میره بالا از این طریق و از راه تبلیغات و فروش اکانت حسابی در میارن
نمونه ایرانی میتونین با سایت rodfile.com کار کنین
لینکشم نیمه مستقیمه
فکر کنم با بانک ملت کار کنه
ممنونم
توی این سرورها لینک مستقیم هم هست؟
وضعیت سروری که فرمودید از نظر سرعت یا قطعی چطوره؟
مرسی که پاسخ دادید

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
سلام دوستان من تازه با این نوع راه کسب درآمد آشنا شدم. خودم تو کاره PTC و Hyip هستم . سایتی یا وبلاگی وجود نداره که این روش رو به طور کامل از سیر تا پیاز توضیح داده باشه ؟ اگه هست معرفی کنید. مرسی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام دوستان من تازه با این نوع راه کسب درآمد آشنا شدم. خودم تو کاره PTC و Hyip هستم . سایتی یا وبلاگی وجود نداره که این روش رو به طور کامل از سیر تا پیاز توضیح داده باشه ؟ اگه هست معرفی کنید. مرسی

315 صفحه گِل لگد نکردن که :wacko:

basili

Registered User
لایک‌ها
73
آقا من خودم شخصا lumfile و extabit و bitshare كار ميكنم اين 3 تا فعلا به نظرم از همه نظر از بقيه سر تر هستند. مثلا در اين ماه 300-400 دلار از lumfile دريافت داشتم تقريبا 290 دلار از extabit و 400 دلار از bitshare. و lumfile هم پرداختش هفتگي شده, extabit هم كه هفتگيه اما bitshare بايد درخواست بدي بعد يكي دو هفته پرداخت ميكنه,اما vps پيشنهاد اكيد دارم كه از اين داخليها هرگز خريد نكنيد چون كم فروشي و تقلب زياده! پول زيادتر خرج كنيد ولي اعصابتون رو خورد نكنيد. دلار هم ماشاالله كشيده سر به فلك پس ارزش داره كه كار كنيد 100 دلار در بياريد از سيصد تومن هم بيشتر گيرتون مياد!

badbird

Registered User
لایک‌ها
33
ببخشید ولی من خیلی اپلود سنتر امتحام کردم.ولی همه بعد یه مدت فیلتر میشن.رودفایل به نظرتون چه جوریه؟من فعلا با ترین بیت کار میکنم.واقعا عالیه.به نظر شما ترین بیت مشکلی داره یا امکان داره فایل ها رو پاک کنه.برای اپلود دائمی این سایت خوبه.ولی برای اپلود جدید که مثلا 500 تا دانلود میشه میتونیم این کارو بکنیم که چند روز اول بزاریم تو سرور سایت های کسب درامد بعد دو سه روز بزاریم تو یه سایت مطمئن.به نظرتون کدوم سایت برای اپلود دائمی بهتره.

بالا