• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
دوستان این Uploaded وقتی درخواست پرداخت بدی چند روز طول می کشه پرداخت کنن؟ من الان 9 روزه درخواست دادم و وضعیت رو زده Open ، تو Wjunction هم امروز و دیروز کلی گله مند بودن برای سرعت پایین آپلودد

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام عزیزان
دوستانی که بصورت PPS کار میکنن
یه راهنمایی بفرمایین لطفاً... که تحت چه شرایطی این روش موفق تر هست و یه نمونه هم تعریف کنین که مثلا چه لینکهایی و به چه صورت بزاریم که طرف تشویق به خرید اکانت بشه
مرسی

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام
دوستان این Uploaded وقتی درخواست پرداخت بدی چند روز طول می کشه پرداخت کنن؟ من الان 9 روزه درخواست دادم و وضعیت رو زده Open ، تو Wjunction هم امروز و دیروز کلی گله مند بودن برای سرعت پایین آپلودد

خودش گفته یک ماه طول میکشه تا پرداخت کنه ولی در حالت معمول بین 14 تا 16 روز بعد درخواست پول رو میده. برای من بعد از 15 روز پول رو داد.

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان چند نفر اینجا حاضرند باه یک سایت دانلود وارز راه بندازیم چه از نظر مالی و بقیه کارها
لطفا دوستانی که حاضر به این کار هستن سر رشته ای در این کار داشته باشن

منم هستم باید بهم کمک کنیم تا بهتر پیشرفت کنیم اینم ایدی یاهو من هست واسه همکاری هرکی خواست پیام بده
fa_2dar
کسی هم تو سافت ارچیو هست لطفا ریت بده این یوزرم هست
12e2a

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
الان SA دو تا از پستها مو پاک کرد واقعا بیکارن !

shahab_amiran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
من تو سایتش Contact ندیدم میشه بگید به کجا ایمیل بزنم؟

Isthmic

Registered User
لایک‌ها
56
منم هستم باید بهم کمک کنیم تا بهتر پیشرفت کنیم اینم ایدی یاهو من هست واسه همکاری هرکی خواست پیام بده
fa_2dar
کسی هم تو سافت ارچیو هست لطفا ریت بده این یوزرم هست
12e2a

همچین یوزری وجود نداره!
=======
کسی میدونه بعد از درخواست فعال کردن ppd در extabit چقدر طول میکشه جواب بدن؟ اگر کسی تو wjunction به یوزر gfx پی ام میتونه بده ممنون میشم بگه.

ایمیلم
[email protected]

amirkingg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کسی میدونه lumfile چطوری affliate اش فعال میشه؟
لینکی نمیبینم توش

amirkingg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
همچین یوزری وجود نداره!
=======
کسی میدونه بعد از درخواست فعال کردن ppd در extabit چقدر طول میکشه جواب بدن؟ اگر کسی تو wjunction به یوزر gfx پی ام میتونه بده ممنون میشم بگه.

ایمیلم
[email protected]

اگه منظورتون تغیر پلن هست روزی 1 بار میشه تغییرش داد فقط یعنی هر 24 ساعت

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
استارتر عزیز امکان داره این آموزش شما رو بصورت یه فایل و یکجا تهیه نمود ؟ چون تمام پستها رو خوندن خیلی وقت گیره !

ممنون میشم امکان دریافت آموزشتون رو داشته باشم .

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
برای بار سوم میپرسم

سلام عزیزان
یه راهنمایی بفرمایین لطفاً... که تحت چه شرایطی این روش موفق تر هست و یه نمونه هم تعریف کنین که مثلا چه لینکهایی و به چه صورت بزاریم که طرف تشویق به خرید اکانت بشه
مرسی

کسی نمیبینه سوال من رو آیا؟؟؟؟؟
ضمناً سایتم روزانه 500 بازدید داره ولی راپید گیتور و آپلودد کنتور نمیندازه... کنتور دانلود هم جداگانه توی سایت گذاشتم این کار میکنه ولی باز اونور چیزی ثبت نمیشه
امروز اومدم یه لینک رو تست زدم واسه دانلود دیدم بعد از سپری شدن تایم توی هر کدوم از سایتها اجازه دانلود با دانلود منجر رو حتی با یک کانکشن نمیده
و کلا یوزر رو اذیت میکنه
و به عبارتی باید دور PPD رو خط کشید
دوستان نظری یا راهنمایی دارن؟؟؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
برای بار سوم میپرسم

سلام عزیزان
مرسی

کسی نمیبینه سوال من رو آیا؟؟؟؟؟
ضمناً سایتم روزانه 500 بازدید داره ولی راپید گیتور و آپلودد کنتور نمیندازه... کنتور دانلود هم جداگانه توی سایت گذاشتم این کار میکنه ولی باز اونور چیزی ثبت نمیشه
امروز اومدم یه لینک رو تست زدم واسه دانلود دیدم بعد از سپری شدن تایم توی هر کدوم از سایتها اجازه دانلود با دانلود منجر رو حتی با یک کانکشن نمیده
و کلا یوزر رو اذیت میکنه
و به عبارتی باید دور PPD رو خط کشید
دوستان نظری یا راهنمایی دارن؟؟؟

دوست عزیز این سوالی که شما پرسیدی رو فکر نمیکنم کسی بیاد جواب بده. نوع نوشتن پست بستگی به چیزی که اپلود کردی (فیلم بازی موزیک و غیره) و جایی که پست میدی ( باید دید قوانین پست زدنش چیه) داره. شما باید این موارد رو به طور تجربی یاد بگیری و اون چیزی که یاد گرفتی فقط برای خود شما کاربرد داره و نفر بعدی با عمل کردن مثل شما امکان اینکه موفق بشه رو 100 درصد نمیکنه. در کل اینا رو گفتم که بدونی باید خودت شروع کنی و بعد یک مدت همه چیز میاد دستت. فکر کنم اولین چیزی که توی این تاپیک باید یاد میگرفتی این بود که باید توی این کار صبر و حوصله زیادی داشته باشی که اکثر دوستان جدیدی که میان اینجا همه دوست دارن یک ماهه به درآمد بالا برسن.

رپیدگیتور هم برای اینکه کنتور بندازه باید مشخصات وب مانی رو وارد کنی و مهمترین نکته این هستش که همه سرورهای رپیدگیتور شمارش نمیکنن ( توی صفحات قبل گفته بودم که چه سرورهایی شمارش میکنن) شما باید با اف تی پی روی اون سرورها آپلود بکنی.

آپلودد هم قانونش 1 آی پی در 24 ساعت هستش یعنی اگر یک نفر یک لینک از کسه دیگه ای دانلود کرده باشه و بعدش بیاد از شما دانلود کنه دیگه برای شما شمارش نمیشه. به خاطر همین کنتورش کم میندازه ولی درست میشمره این رو هم در نظر بگیر که آپلودد کنترش همزمان با دانلود به روز نمیشه و یکم طول میکشه تا آخرین وضعیت رو نشون بده. معمولا بهترین کار اینه که روز بعد بیای وضعیت روز قبلت رو نگاه کنی.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
دوست عزیز این سوالی که شما پرسیدی رو فکر نمیکنم کسی بیاد جواب بده. نوع نوشتن پست بستگی به چیزی که اپلود کردی (فیلم بازی موزیک و غیره) و جایی که پست میدی ( باید دید قوانین پست زدنش چیه) داره. شما باید این موارد رو به طور تجربی یاد بگیری و اون چیزی که یاد گرفتی فقط برای خود شما کاربرد داره و نفر بعدی با عمل کردن مثل شما امکان اینکه موفق بشه رو 100 درصد نمیکنه. در کل اینا رو گفتم که بدونی باید خودت شروع کنی و بعد یک مدت همه چیز میاد دستت. فکر کنم اولین چیزی که توی این تاپیک باید یاد میگرفتی این بود که باید توی این کار صبر و حوصله زیادی داشته باشی که اکثر دوستان جدیدی که میان اینجا همه دوست دارن یک ماهه به درآمد بالا برسن.

رپیدگیتور هم برای اینکه کنتور بندازه باید مشخصات وب مانی رو وارد کنی و مهمترین نکته این هستش که همه سرورهای رپیدگیتور شمارش نمیکنن ( توی صفحات قبل گفته بودم که چه سرورهایی شمارش میکنن) شما باید با اف تی پی روی اون سرورها آپلود بکنی.

آپلودد هم قانونش 1 آی پی در 24 ساعت هستش یعنی اگر یک نفر یک لینک از کسه دیگه ای دانلود کرده باشه و بعدش بیاد از شما دانلود کنه دیگه برای شما شمارش نمیشه. به خاطر همین کنتورش کم میندازه ولی درست میشمره این رو هم در نظر بگیر که آپلودد کنترش همزمان با دانلود به روز نمیشه و یکم طول میکشه تا آخرین وضعیت رو نشون بده. معمولا بهترین کار اینه که روز بعد بیای وضعیت روز قبلت رو نگاه کنی.

خیلی خیلی ممنونم از توضیحات خوبت داداش
راستش پستها رو جای دیگه نمیدم فقط توی سایت خودم ارسال میکنم
و منتظرم که هر روز بهتر و بهتر بشه تا جایی که انشالله از سافت آرشیو هم بزنم جلو....:D
چندی پیش در همین تاپیک از دوستان خواسته بودم که اگر مایل هستن بعنوان نویسنده فی سبیل الله در سایت لینکهاشون رو منتشر کنن
بعدها براشون اعتبار خوبی در نظر گرفته میبشه
Link Releaser

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همچین یوزری وجود نداره!
=======

ایمیلم
[email protected]
دادا ابن ادرس مستقیمم هست لطفا کمک کنید تا بلاگ بزنم http://users.softarchive.net/12e2a/

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همه توانم در همین حد بود rating 0.54
ممنون دوست خوبم انشا الله اونجا همدیگر رو ساپورت میکنیم

یکی هم اینکه دوستان معنی این چیه به چه صورتی پرداهت میکنه
50% of premium sales and rebills [h=4]You get 50% commission on premium account sales and rebills when your files are downloaded.[/h]ماله سایتextabit.com هستش

بالا