• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
اره رپید گیتور گذاشتم مگه ایراد داره؟
پس از جای دیگه باید گذاشت؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اره رپید گیتور گذاشتم مگه ایراد داره؟
پس از جای دیگه باید گذاشت؟

رپید گیتور برای اعضای معمولی امکان پزیر نیست
البته بعضا میشه با استفاده از سایت های مخفی کننده لینک میزاشتن که ادرس اون ها توی قوانینشون هستش

sparda

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان
من حدود 2 سال پیش 2 ماهی تو این زمینه کار کردم. 30 دلاری هم بدست اوردم :cool:
اما دیگه دنبالش را نگرفتم.
الان می خوام اگه شد دوباره شروع به کار کنم.
لطفاً یه لیست از آپلود سنترهایی که پرداخت دارن و مورد اعتمادن قرار بدید
ممنون

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام دوستان
من حدود 2 سال پیش 2 ماهی تو این زمینه کار کردم. 30 دلاری هم بدست اوردم :cool:
اما دیگه دنبالش را نگرفتم.
الان می خوام اگه شد دوباره شروع به کار کنم.
لطفاً یه لیست از آپلود سنترهایی که پرداخت دارن و مورد اعتمادن قرار بدید
ممنون

:D

لینک رفرال بدیم ؟؟

http://ul.to/ref/2700271

Store Files Easily on PutLocker

http://180upload.com

پیپال و وبمانی
Simple and easy free file hosting - FileFactory

sparda

Registered User
لایک‌ها
29

:D
الان تو وارز که می گشتم این سایتا بیشتر بود
RAPiDGATOR - UPLOADED - EXTABiT - NETLOAD - ULTRAMEGABiT - BiLLiONUPLOADS

وضعیت اینا چه طوره؟
آقا جواد خودت چند وقته داری کار می کنی؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
RAPiDGATOR برای کاربران عادی و جدید توی وارز بی بی ممنوع هستش و توی سایت های دیگه به خاطر سیاست کاری که داره مدیران نمیزارن کاربرهای عادی استفاده کنن

UPLOADED - هم خوب هست و فعلا دووم اورده و دشواری نداره

- EXTABiT - NETLOAD این دو تا یکم بازی در میارن ولی فعلا باهاشون کار میشه البته

ULTRAMEGABiT - BiLLiONUPLOADS این دو تا مثل پوت لاکر و 180 آپلودس صرفا جهت خودشیرینی دارن یعنی پولی که میدن خیلی کم هستش و بیشتر به درد ppd و جلب طرفدار میخوره

من خودم هم به به صورت حرفه ای و منظم یه 6 - 7 ماهی هستش کار میکنم
ا

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
RAPiDGATOR برای کاربران عادی و جدید توی وارز بی بی ممنوع هستش و توی سایت های دیگه به خاطر سیاست کاری که داره مدیران نمیزارن کاربرهای عادی استفاده کنن

UPLOADED - هم خوب هست و فعلا دووم اورده و دشواری نداره

- EXTABiT - NETLOAD این دو تا یکم بازی در میارن ولی فعلا باهاشون کار میشه البته

ULTRAMEGABiT - BiLLiONUPLOADS این دو تا مثل پوت لاکر و 180 آپلودس صرفا جهت خودشیرینی دارن یعنی پولی که میدن خیلی کم هستش و بیشتر به درد ppd و جلب طرفدار میخوره

من خودم هم به به صورت حرفه ای و منظم یه 6 - 7 ماهی هستش کار میکنم
ا

سلام جواد جان

عزیز تو این 6 7 ماه حدودا چقدر در آمد داشتید ؟!
اگه خوبه که منم شروع کنم

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
جواد جان چند تا سوال بپرسم ممنون میشم جواب بدی :
1 ) دریافت پول از طریق چه سامانه ای هست ؟ پیپال یا وب مانی ؟ ( چون پیپال باز بسته شدنش هم مسئله ای هست ! ) ..
---
2 ) قرار دادن فایل های با نام اصلیشون طبق تجربت بهتره و دووم داره یا خلاصه ؟
---
3 ) در صورتی که فایلی ابیوز پیدا کنه و می بایست پاک بشه اکانت رو کار ندارن ؟ و ببندن و پولش رو بلاک کنند ( منظور آپلودسنتر هاست )
---
4 ) قرار دادن لینک ریفرال در پیکیج ها مشکلی نداره ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام جواد جان

عزیز تو این 6 7 ماه حدودا چقدر در آمد داشتید ؟!
اگه خوبه که منم شروع کنم

جواد جان چند تا سوال بپرسم ممنون میشم جواب بدی :
1 ) دریافت پول از طریق چه سامانه ای هست ؟ پیپال یا وب مانی ؟ ( چون پیپال باز بسته شدنش هم مسئله ای هست ! ) ..
---
2 ) قرار دادن فایل های با نام اصلیشون طبق تجربت بهتره و دووم داره یا خلاصه ؟
---
3 ) در صورتی که فایلی ابیوز پیدا کنه و می بایست پاک بشه اکانت رو کار ندارن ؟ و ببندن و پولش رو بلاک کنند ( منظور آپلودسنتر هاست )
---
4 ) قرار دادن لینک ریفرال در پیکیج ها مشکلی نداره ؟

یه نکته رو بگم من الان یک سالی هستش که روی این سیستم های کسب درآمد حرفه ای تحقیق میکنم

فعالیت من اونطور که فکر میکنید گسترده نیست
مثلا من فیلم و سریال و نرم افزار و مجله کار نمیکنم

و هدف اصلی من بیشتر تحقیق هستش و بعضا نرم افزار اندروید و اپل میزارم

اما سوالات

1 هر سیستمی روش خودش رو داره بعضی ها به وبمانی پرداخت دارن بعضیها به پیپال و بعضی ها هم به پیزا باید برای دریافت از پیزا و پیپال یا حساب اکتیو شده که میفروشن از 80 هزار تومن گرفته به بالا بخرید وبمانی که رایگانه و مشکلی نیست

2 - بستگی به آپلود سنترت داره ، توی آپلود سنتر های شبیه آپلود باز و هیپ فایل و غیره با نام اصلیشون قرار بدی دانلودت میره بالا ولی سریع هم ریپورت میدن و آپلود سنتر مجبور میشه فایلت رو پاک کنه ، اگر با اسم تغییر یافته بزاری امکان پاک شدنش کمتر میشه ولی دانلود هم کمتر میشه

3 - کاری به اکانتت ندارن

4 - لینک رفرال داخل فایل مشکلی نداره ، ولی بهتره اسم سایتت رو روی لینک ها ننویسی

و اما نکته اصلی :

برای درآمد بیشتر باید مافیا داشته باشید

الان طرف 700 تا فرند لیست توی یاهو داره که توی تالار هم عضو هستن لنیک رو برای اون ها میفرسته هر کدوم هر 2 ساعت یکبار براش آپ میکنن اینطوری دانلود میره بالاتر

وگرنه بهترین کیفیت رو هم داشته باشید باید صبر کنید پست شما ایندکس بشه تا بلکه یه دانلودی بخوره

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
برای بالا اوردن تاپیک ها توی warebb و tehparadox آیدی یاهوتونو برای من بفرستید .

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
اینم عکس مشاهده پیوست 408955
پس این فایل ها رو کجا بزاریم همه جا که پولیه یا برای اعضای قدیم

لینک های آپلودد-رپیدگیتور-اکستابیت-لتیت بیت ممنوعه.بقیشو نمی دونم.
از اپلودسنتر های تازه کار استفاده کنید فعلا.
مثل ultramegabit-fileparadox-fileom-queenshare-ryushare اینا فکر کنم برای شما مشکلی نداشته باشه.

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
یه نکته رو بگم من الان یک سالی هستش که روی این سیستم های کسب درآمد حرفه ای تحقیق میکنم

فعالیت من اونطور که فکر میکنید گسترده نیست
مثلا من فیلم و سریال و نرم افزار و مجله کار نمیکنم

و هدف اصلی من بیشتر تحقیق هستش و بعضا نرم افزار اندروید و اپل میزارم

اما سوالات

1 هر سیستمی روش خودش رو داره بعضی ها به وبمانی پرداخت دارن بعضیها به پیپال و بعضی ها هم به پیزا باید برای دریافت از پیزا و پیپال یا حساب اکتیو شده که میفروشن از 80 هزار تومن گرفته به بالا بخرید وبمانی که رایگانه و مشکلی نیست

2 - بستگی به آپلود سنترت داره ، توی آپلود سنتر های شبیه آپلود باز و هیپ فایل و غیره با نام اصلیشون قرار بدی دانلودت میره بالا ولی سریع هم ریپورت میدن و آپلود سنتر مجبور میشه فایلت رو پاک کنه ، اگر با اسم تغییر یافته بزاری امکان پاک شدنش کمتر میشه ولی دانلود هم کمتر میشه

3 - کاری به اکانتت ندارن

4 - لینک رفرال داخل فایل مشکلی نداره ، ولی بهتره اسم سایتت رو روی لینک ها ننویسی

و اما نکته اصلی :

برای درآمد بیشتر باید مافیا داشته باشید

الان طرف 700 تا فرند لیست توی یاهو داره که توی تالار هم عضو هستن لنیک رو برای اون ها میفرسته هر کدوم هر 2 ساعت یکبار براش آپ میکنن اینطوری دانلود میره بالاتر

وگرنه بهترین کیفیت رو هم داشته باشید باید صبر کنید پست شما ایندکس بشه تا بلکه یه دانلودی بخوره

ممنون بابت اطلاعاتت . .
پس اگه بخوایم توی یک سایت شخصی کار بکنیم در فایل ها اسم سایت نباشه بهتره ؟؟ چون خیلی از سایت ها فعالیت دارند یوزر هاشون براشون پست میزارن اره ؟

--

یک سوال دیگه هم داشتم : سایت هایی که پست محور هستند و کاربرا برایشون پست میزارن مثل avaxhome نمونه های بعدیش رو که میشناسی میگی که بشه فعالیت داشت ؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ممنون بابت اطلاعاتت . .
پس اگه بخوایم توی یک سایت شخصی کار بکنیم در فایل ها اسم سایت نباشه بهتره ؟؟ چون خیلی از سایت ها فعالیت دارند یوزر هاشون براشون پست میزارن اره ؟

--

یک سوال دیگه هم داشتم : سایت هایی که پست محور هستند و کاربرا برایشون پست میزارن مثل avaxhome نمونه های بعدیش رو که میشناسی میگی که بشه فعالیت داشت ؟

ادرس سایت رو روی لینک نزارید میتونین لینک رو توی همه جا پخش کنید

سایت هایی که مثل اواکس هستن اکثرا دیگه کاربر قبول نمیکنن به جزdl4all که برای اون هم حداقل باید یدونه لینک از secureupload داشته باشی

البته سایت خودمون هم هستش

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
ادرس سایت رو روی لینک نزارید میتونین لینک رو توی همه جا پخش کنید

سایت هایی که مثل اواکس هستن اکثرا دیگه کاربر قبول نمیکنن به جزdl4all که برای اون هم حداقل باید یدونه لینک از secureupload داشته باشی

البته سایت خودمون هم هستش

چه سایتی خودمون داریم ؟ :دی

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292

softarchive
tinydl.org

برای پست دادن آزاده

--------

اما اگه تازه واردی بهت پیشنهاد می کنم اصلا طرف این کار نیای چون فقط ضرره . توی سایت های معروف که نمی تونی کار کنی.

سایت ها دو حالت داره . یا سایت انقدر معروفه که دیگه پوستر جدید نمیگیره ( اگه سایتی دیدی که بالا بود و عضو جدید قبول میکرد منم خبر کن ) و اونایی که عضو میگیرن جدیدن که پست دادن داخلش هیچ سودی به حال شما نداره چون بازدیدی نداره .

توی فروم ها هم اگه قدیمی نباشی تاپیکت نمیاد بالا و بیشتر شبیه آب در هاون کوبیدنه .

من خودم اماتورم ولی خیلی تجربه ها و ریزه کاری ها هست که هیچ کس در اختیارت نمیذاره و تا بیای خودت کسب کنی کلی ضرر کردی

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
اول بهتره که به جای خرید VPS از لیچر استفاده کنید و وقتی کم کم راه افتادین اون وقت سراغ VPS برین. چون با لیچر هم کارتون راه میفته

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
اول بهتره که به جای خرید VPS از لیچر استفاده کنید و وقتی کم کم راه افتادین اون وقت سراغ VPS برین. چون با لیچر هم کارتون راه میفته
کاملا موافقم.برای شروع بهترین کاره.
قبلا اکسپرس لیچ بود لینک مستقیم میداد الان یوزر پس باید بزنی یکم سخت میشه ولی میشه استفاده کرد.
این سایت هم هست: اکانت ای پی تی هم خودش داره لینک مستقیم هم میده قیمتش هم ارزونه.بنظرم برای شروع از این استفاده کنید.
medialeech.ir
بعدا که راه افتادید می تویند از وی پی اس استفاده کنید.

بالا