اینم عکس مشاهده پیوست 408955
پس این فایل ها رو کجا بزاریم همه جا که پولیه یا برای اعضای قدیم
میگه که توی فایل هات یه ایرادی هستش
یه داری از رپید گیتور استفاده میکنی یا مثلا ادرس سایتت روی توی لینک ها گذاشتی
اره رپید گیتور گذاشتم مگه ایراد داره؟
پس از جای دیگه باید گذاشت؟
سلام دوستان
من حدود 2 سال پیش 2 ماهی تو این زمینه کار کردم. 30 دلاری هم بدست اوردم
اما دیگه دنبالش را نگرفتم.
الان می خوام اگه شد دوباره شروع به کار کنم.
لطفاً یه لیست از آپلود سنترهایی که پرداخت دارن و مورد اعتمادن قرار بدید
ممنون
لینک رفرال بدیم ؟؟
http://ul.to/ref/2700271
Store Files Easily on PutLocker
http://180upload.com
پیپال و وبمانی
Simple and easy free file hosting - FileFactory
RAPiDGATOR برای کاربران عادی و جدید توی وارز بی بی ممنوع هستش و توی سایت های دیگه به خاطر سیاست کاری که داره مدیران نمیزارن کاربرهای عادی استفاده کنن
UPLOADED - هم خوب هست و فعلا دووم اورده و دشواری نداره
- EXTABiT - NETLOAD این دو تا یکم بازی در میارن ولی فعلا باهاشون کار میشه البته
ULTRAMEGABiT - BiLLiONUPLOADS این دو تا مثل پوت لاکر و 180 آپلودس صرفا جهت خودشیرینی دارن یعنی پولی که میدن خیلی کم هستش و بیشتر به درد ppd و جلب طرفدار میخوره
من خودم هم به به صورت حرفه ای و منظم یه 6 - 7 ماهی هستش کار میکنم
ا
سلام جواد جان
عزیز تو این 6 7 ماه حدودا چقدر در آمد داشتید ؟!
اگه خوبه که منم شروع کنم
جواد جان چند تا سوال بپرسم ممنون میشم جواب بدی :
1 ) دریافت پول از طریق چه سامانه ای هست ؟ پیپال یا وب مانی ؟ ( چون پیپال باز بسته شدنش هم مسئله ای هست ! ) ..
---
2 ) قرار دادن فایل های با نام اصلیشون طبق تجربت بهتره و دووم داره یا خلاصه ؟
---
3 ) در صورتی که فایلی ابیوز پیدا کنه و می بایست پاک بشه اکانت رو کار ندارن ؟ و ببندن و پولش رو بلاک کنند ( منظور آپلودسنتر هاست )
---
4 ) قرار دادن لینک ریفرال در پیکیج ها مشکلی نداره ؟
یه نکته رو بگم من الان یک سالی هستش که روی این سیستم های کسب درآمد حرفه ای تحقیق میکنم
فعالیت من اونطور که فکر میکنید گسترده نیست
مثلا من فیلم و سریال و نرم افزار و مجله کار نمیکنم
و هدف اصلی من بیشتر تحقیق هستش و بعضا نرم افزار اندروید و اپل میزارم
اما سوالات
1 هر سیستمی روش خودش رو داره بعضی ها به وبمانی پرداخت دارن بعضیها به پیپال و بعضی ها هم به پیزا باید برای دریافت از پیزا و پیپال یا حساب اکتیو شده که میفروشن از 80 هزار تومن گرفته به بالا بخرید وبمانی که رایگانه و مشکلی نیست
2 - بستگی به آپلود سنترت داره ، توی آپلود سنتر های شبیه آپلود باز و هیپ فایل و غیره با نام اصلیشون قرار بدی دانلودت میره بالا ولی سریع هم ریپورت میدن و آپلود سنتر مجبور میشه فایلت رو پاک کنه ، اگر با اسم تغییر یافته بزاری امکان پاک شدنش کمتر میشه ولی دانلود هم کمتر میشه
3 - کاری به اکانتت ندارن
4 - لینک رفرال داخل فایل مشکلی نداره ، ولی بهتره اسم سایتت رو روی لینک ها ننویسی
و اما نکته اصلی :
برای درآمد بیشتر باید مافیا داشته باشید
الان طرف 700 تا فرند لیست توی یاهو داره که توی تالار هم عضو هستن لنیک رو برای اون ها میفرسته هر کدوم هر 2 ساعت یکبار براش آپ میکنن اینطوری دانلود میره بالاتر
وگرنه بهترین کیفیت رو هم داشته باشید باید صبر کنید پست شما ایندکس بشه تا بلکه یه دانلودی بخوره
تو اکانت خودشون.کسی تو
!EmbedUpload.com - upload your files to multiple file hosting sites
اپلود کرده ؟
سایتی که تو همه سرورا اپلود میکنه .
تو اکانت ما اپلود میکنه یا تو اکانت خودشون ؟
ممنون بابت اطلاعاتت . .
پس اگه بخوایم توی یک سایت شخصی کار بکنیم در فایل ها اسم سایت نباشه بهتره ؟؟ چون خیلی از سایت ها فعالیت دارند یوزر هاشون براشون پست میزارن اره ؟
--
یک سوال دیگه هم داشتم : سایت هایی که پست محور هستند و کاربرا برایشون پست میزارن مثل avaxhome نمونه های بعدیش رو که میشناسی میگی که بشه فعالیت داشت ؟
ادرس سایت رو روی لینک نزارید میتونین لینک رو توی همه جا پخش کنید
سایت هایی که مثل اواکس هستن اکثرا دیگه کاربر قبول نمیکنن به جزdl4all که برای اون هم حداقل باید یدونه لینک از secureupload داشته باشی
البته سایت خودمون هم هستش
یک سوال دیگه هم داشتم : سایت هایی که پست محور هستند و کاربرا برایشون پست میزارن مثل avaxhome نمونه های بعدیش رو که میشناسی میگی که بشه فعالیت داشت ؟
کاملا موافقم.برای شروع بهترین کاره.اول بهتره که به جای خرید VPS از لیچر استفاده کنید و وقتی کم کم راه افتادین اون وقت سراغ VPS برین. چون با لیچر هم کارتون راه میفته