merlinmgha
Registered User
- نوشتهها
- 450
- لایکها
- 284
اقا davvas کسب درامد داره یا نه ؟
نه نداره.
اقا davvas کسب درامد داره یا نه ؟
دادم .....میتونی شروع کنیدرود
یکی لطف کنه توی سافت ارشیو به من ریت بده
firoozi70
سپاس
دوستان عزیز سایت hugefiles ترکید درسته ؟
با سلام
دوستانی که مایل به کسب درآمد بابت دانلود هستند میتواند از سرویسهای سایت ما www.city-upload.com
استفاده کنند
ما بابت هر ۱۰۰۰ دانلود ۳ دلار پرداخت میکنیم و سایز فایلها و کشور مبداء تفاوتی ندارد
خوشحال میشویم میزبان شما عزیزان باشیم
تیم سیتی آپلود
واسه بعضی از فایل ها روی UL یه همچین نوشته ای میاد
A Takedown Request has been received for this file.
This file is no longer available for public download.
You may download it until 07.02.2014 19:10 CET.
The requestor used the legacy takedown system. So the original Takedown Notice can not be displayed.
We are working hard to move all DMCA requestors to the new system.
کسی می تونه توضیح بده
با سلام
دوستانی که مایل به کسب درآمد بابت دانلود هستند میتواند از سرویسهای سایت ما www.city-upload.com
استفاده کنند
ما بابت هر ۱۰۰۰ دانلود ۳ دلار پرداخت میکنیم و سایز فایلها و کشور مبداء تفاوتی ندارد
خوشحال میشویم میزبان شما عزیزان باشیم
تیم سیتی آپلود
برای منم همین پیغام رو میده. مشکل از خودشونه صبر کن تا فردا ببینیم چی میشه.سایت wj برای من این ارور رو میده
جریان چیه ؟
Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here. If you have attempted to login your account with the wrong password 4 consecutive times - This is why your IP is banned. Contact us to have your IP unbanned.
واسه همه این میاد ؟
چون که فقط گروه author میتونن پست بدن .يه مشكل.چرا تو هر سايتي ثبت نام ميكنم بعد اينكه اكتيو ميكنم و ميخوام پست بدم اين پيغامو ميده؟؟Only registered user can publish articles.!!
بچه ها چندتا فاروم معرفي كنيد بي زحمت.
در ضمن من اين دوتا آپلودرو انتخاب كردم نظرتون چيه؟ kingfile . uploadrocked.net اگه بهتر ازينا مدنظرتونه معرفي كنيد لطفا.
و در آخر يه سوال ديگه چطوري ميشه يه پستو توي چندين فاروم و سايت منتشر كرد چيزي كه استارتر محترم جا انداختن