• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
والا تا اونجا که من می دونم بر اساس امتیاز منفی کسی را بن نمی کنن... یکی از دوستای من با امتیاز منفی 400 داره هنوز پست می ده.. تو سافت اگر چک کنید می بنید پر از امتیاز منفیه
امتیاز منفی منم خیلی بالا نبود
مساله اینجاست که اصلا" پیام بن شدن نمی ده.. هر موقع لاگین می کنم پیام تعمیر سرورر می ده
اون اوایل مرتب پست های منو حذف می کردن.. ولی تو این دو سه هفته.. حتی یک مورد حذف پست نداشتم... تا پست می دادم .. بعد از چند دقیقه می رفت صفحه اول.... کوچکترین قانونشون هم نقض نکردم که بخوان به خاطر اون منو بن کنن... درست چند ساعت قبل از این مساله هم دو تا پست دادم .. که هر دو تاش تایید شد
ولی در کل سافت آرشیو با این همه اسمی که داره .. دانلود خور آنچنانی نداره.....به جز بخش نرم افزار که نویسنده زیاد داره.... برای بقیه بخش ها نویسنده زیادی هم ندارن... یک سری نویسنده خاص دارن( که تو هر بخش سه چهار نفر بیشتر نیستن) .. بیشتر همونها پست می دن....با این تجربه یکی دو ماهه باید بگم در کل سافت ارشیو (با توجه به وضعیت دانلود خوریش و با توجه به این که باید یک بار جداگانه فایل ها را براش اپلود کرد) زیاد ارزش وقت گذاشتن نداره....

داداش میشه چند جای با ارزش معرفی کنی ما هم استفاده کنیم

اموروز واسه شروع یه فیلم 10 گیگی رو تو tehparadox.com گذاشتم ولی فکر کنم نیاز به فعالیت همزمان تو 2-3 جا باشه تا بشه روزی 5 دلار در اورد نه؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
داداش میشه چند جای با ارزش معرفی کنی ما هم استفاده کنیم

اموروز واسه شروع یه فیلم 10 گیگی رو تو tehparadox.com گذاشتم ولی فکر کنم نیاز به فعالیت همزمان تو 2-3 جا باشه تا بشه روزی 5 دلار در اورد نه؟

دوست عزیز من خودمم تازه کارم
این کار از اون دسته کارهاست که شدیدا" تجربیه.. نسخه جادویی نداره.. به مرور زمان در حین کار و کسب تجربه می فهمی باید چی کار کنی
به نظر من زیاد حجم فیلم ها را بالا نگیر.. حجم های بالا زیاد دانلود خور نداره..... این تجربه منه.. شاید شما نتیجه دیگه ای گرفته باشی....

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام
من اولین بارمه دارم توی یه انجمن تاپیک میزنم محض رضای خدا نخندین :))
اطلاعتم از این مبحثی که گفتید کمه ولی با تورنت و سایت اپلود طبیعتا کار کردم
الان میخوام یه سایت فیلم بزنم که کلا انگلیسی باشه برای اپلود فایل ها هم که با این سرعت محاله پس لیچ میمونه . سایتی که ازش میخوام فیلم بگیرم minirlss.net هست که معرف حضورتون می باشد حتما :)) خوب یه چیزی هم تهش گیرم بیاد بد نیس دیگه . یه سایت میخوام میخوام که هم پول خوب بده هم لیچ راحت داشته باشه . اپلود بوی و ریو اپلوود هیپ و اینا همشون یه مشکلاتی داشتن که لازم نیس بگم ، تو بین کل سایتایی که گشتم اپلودباز خوب بود که اونم فقط نت لود رو لیچ میکنه! به نظر شما راه حلش چیه . نمیشه از طریق ریموت اپلود بهش فایل بدم تا اپ کنه؟ مثلا لینک اخر هیپ فایل رو بگیرم بدم ریموت اپلود تا کارو انجام بده؟

اگه حرفهام ناشیانه بود خواهشا یه توضیحی بدید که من مبتدی برای لیچ کردن راحت باید چه کنم؟ با تچکر :))

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
من اولین بارمه دارم توی یه انجمن تاپیک میزنم محض رضای خدا نخندین :))
اطلاعتم از این مبحثی که گفتید کمه ولی با تورنت و سایت اپلود طبیعتا کار کردم
الان میخوام یه سایت فیلم بزنم که کلا انگلیسی باشه برای اپلود فایل ها هم که با این سرعت محاله پس لیچ میمونه . سایتی که ازش میخوام فیلم بگیرم minirlss.net هست که معرف حضورتون می باشد حتما :)) خوب یه چیزی هم تهش گیرم بیاد بد نیس دیگه . یه سایت میخوام میخوام که هم پول خوب بده هم لیچ راحت داشته باشه . اپلود بوی و ریو اپلوود هیپ و اینا همشون یه مشکلاتی داشتن که لازم نیس بگم ، تو بین کل سایتایی که گشتم اپلودباز خوب بود که اونم فقط نت لود رو لیچ میکنه! به نظر شما راه حلش چیه . نمیشه از طریق ریموت اپلود بهش فایل بدم تا اپ کنه؟ مثلا لینک اخر هیپ فایل رو بگیرم بدم ریموت اپلود تا کارو انجام بده؟

اگه حرفهام ناشیانه بود خواهشا یه توضیحی بدید که من مبتدی برای لیچ کردن راحت باید چه کنم؟ با تچکر :))

لیچری بدرد نمی خوره، اون سایت هم بدرد نمیخوره با یه تورنت خصوصی (IPT) + وی پی اس خیلی راحت می تونی فایل آپلود کنی. قبلا توضیح دادم چند صفحه پیش !!!

«براز یه ذره کامل تر توضیح بدم، تا تازه وارد ها با لیچر وقتشونُ تلف نکنن :)

بعد از خرید وی پی اس به اینا احتیاج پیدا میکنی.

1- کروم !
2- برای دانلود از تورنت نرم افزار مخصوص خودش که خیلی هم معروفِ رو باید دانلود کنی (µTorrent) که از لینک زیر می تونی دانلود کنی.
http://www.utorrent.com/downloads/complete/os/win/track/stable
3- winrar که می تونی از اینجا بگیری http://download.cnet.com/Internet-Download-Manager/3000-2071_4-10071618.html
5- اینترنت دانلود منیجر (IDM) اگر لازم شد ! http://download.cnet.com/Internet-Download-Manager/3000-2071_4-10071618.html
6- نرم افزار برای آپلود، این نرم افزار خیلی کارها رو راحت تر کرده http://z-o-o-m.eu/down.htm
7- اگر بخوای اسکرین شات بگیری مدیا پلیر کلاسیک کافیه http://mpc-hc.org/downloads/ جدیدا GOM player استفاده میکنم. ;)
7- md5changer خیلی لازم نمیشه البته !

سرور هم بهتره هلند بگیری که به تورنت گیر نمیده و هاردشم SSD باشه در ضمن رمش هم از 1 گیگ کمتر نباشه !»

Last edited:

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام دوستان بنده از روند درامد زایی از این روش رو بلد نیستم و خیلی دوست دارم یاد بگیرم هزینه هاشو هم کمو بیش می تونم جبران کنم ولی مهم اینه که ایا من الان بدون هیچ اطلاعاته اولیه البته باید یاد بگیرم و و برای یک فرد تازه کار این روش درامد زایی چقدر حداقل میشه درامد داشت تشکر?

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
دوست عزیز من خودمم تازه کارم
این کار از اون دسته کارهاست که شدیدا" تجربیه.. نسخه جادویی نداره.. به مرور زمان در حین کار و کسب تجربه می فهمی باید چی کار کنی
به نظر من زیاد حجم فیلم ها را بالا نگیر.. حجم های بالا زیاد دانلود خور نداره..... این تجربه منه.. شاید شما نتیجه دیگه ای گرفته باشی....

ميشه چند تا اپلود نتر خوب معرفي كني كه به وب ماني يا پرفكت ماني پرداخت دارن؟ من الان از
kingfiles oboom uploadrocket

استفاده ميكنمميخوام يكي ديگه هم بذارم كنارشون شما بهتر از اينا سراغ ندارين؟

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
لیچری بدرد نمی خوره، اون سایت هم بدرد نمیخوره با یه تورنت خصوصی (IPT) + وی پی اس خیلی راحت می تونی فایل آپلود کنی. قبلا توضیح دادم چند صفحه پیش !!!

«براز یه ذره کامل تر توضیح بدم، تا تازه وارد ها با لیچر وقتشونُ تلف نکنن :)

بعد از خرید وی پی اس به اینا احتیاج پیدا میکنی.

1- کروم !
2- برای دانلود از تورنت نرم افزار مخصوص خودش که خیلی هم معروفِ رو باید دانلود کنی (µTorrent) که از لینک زیر می تونی دانلود کنی.
http://www.utorrent.com/downloads/complete/os/win/track/stable
3- winrar که می تونی از اینجا بگیری http://download.cnet.com/Internet-Download-Manager/3000-2071_4-10071618.html
5- اینترنت دانلود منیجر (IDM) اگر لازم شد ! http://download.cnet.com/Internet-Download-Manager/3000-2071_4-10071618.html
6- نرم افزار برای آپلود، این نرم افزار خیلی کارها رو راحت تر کرده http://z-o-o-m.eu/down.htm
7- اگر بخوای اسکرین شات بگیری مدیا پلیر کلاسیک کافیه http://mpc-hc.org/downloads/ جدیدا GOM player استفاده میکنم. ;)
7- md5changer خیلی لازم نمیشه البته !

سرور هم بهتره هلند بگیری که به تورنت گیر نمیده و هاردشم SSD باشه در ضمن رمش هم از 1 گیگ کمتر نباشه !»
کجا وی پی اس بگیرم بهتره ؟ یه جای ارزون با خدمات خوب؟
واینکه درواقع نرم افزار فایل اپلودر چجوری میفهمه که با اکانت من فیلم ها رو اپلود کنه؟ توش تنظیماتی نداره که بهش مثلا بگم با این اکانت فیلم ها رو روی مثلا اپلودباز اپ کن که !
بی زحمت چند سایت تورنت خوب هم واسه فیلم معرفی کنید :) ممنونم ازتون

Last edited:

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
کجا وی پی اس بگیرم بهتره ؟ یه جای ارزون با خدمات خوب؟
واینکه درواقع نرم افزار فایل اپلودر چجوری میفهمه که با اکانت من فیلم ها رو اپلود کنه؟ توش تنظیماتی نداره که بهش مثلا بگم با این اکانت فیلم ها رو روی مثلا اپلودباز اپ کن که !
بی زحمت چند سایت تورنت خوب هم واسه فیلم معرفی کنید :) ممنونم ازتون

بهترین جا برای خرید وی پی اس اینجاست ! که آفرهای زیادی داره ولی قبل از خرید حتما بگید که برای استفاده از تورنت می خوایین.

توی اون نرم افزار هر جایی که بخوایین فایل آپلود کنین اول باید یوزر و پس خودتونُ وارد کنید (شاید بعدا یه آموزش گذاشتم ازش با اینکه کار کردن باهاش راحتِ)

بهترین تورنت برای پخش فایل همون iptorrents که باید دعوت نامه داشته باشین تا قبل از اون می تونین از تورنت های عمومی استفاده کنید.

morteza0611

Registered User
لایک‌ها
54
سلام دوستان بنده از روند درامد زایی از این روش رو بلد نیستم و خیلی دوست دارم یاد بگیرم هزینه هاشو هم کمو بیش می تونم جبران کنم ولی مهم اینه که ایا من الان بدون هیچ اطلاعاته اولیه البته باید یاد بگیرم و و برای یک فرد تازه کار این روش درامد زایی چقدر حداقل میشه درامد داشت تشکر?
کسی جوابه ما رو نخواهد داد؟

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86

کسی جوابه ما رو نخواهد داد؟

برید 50 صفحه اول این تاپیکُ چند بار بخونید تا همه چی دستتون بیاد.

برای حداقل درآمد هم، اولش که تقریبا هیچی باید از جیب هم بدی ! بعدشم بستگی داره به خودت و وقتی که میزاری الان اوضاع زیاد جالب نیست تمام آپلودسنترهایِ خوبی که PPD کار میکردن یه جوری کنار رفتن، با این حال اگر بتونین اکانت بفروشین درآمد خوبی خواهین داشت !

Last edited:

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
ميشه چند تا اپلود نتر خوب معرفي كني كه به وب ماني يا پرفكت ماني پرداخت دارن؟ من الان از
kingfiles oboom uploadrocket

استفاده ميكنمميخوام يكي ديگه هم بذارم كنارشون شما بهتر از اينا سراغ ندارين؟

قبلا" هم گفتم من خودم تجربه کار طولانی مدت با اینها را ندارم.. از کسایی که تجربه دراز مدت کار با اینها را دارن بپرسی بهتر نتیجه می گیری
kingfiles: دانلود ها را درست می شمره... پرداختش نسبتا" منظم هست.... وب مانی هم پرداخت داره.. ولی بزرگترین مشکلش اینه که خیلی سریع فایل ها را پاک می کنه... تقریبا" روزی نیست که فایلی پاک نکنه.... برای همین زیاد مناسب نیست
oboom: باهاش کار نکردم
uploadrocket : این اپلود سنتر عالیه.. دانلود ها را درست می شمره.. وب مانی داره.. خیلی به ندرت فایلی را پاک می کنه ... و بعضی و.قت ها حتی کمتر از 10-12 ساعت پرداخت می کنه....بین اون سه تا که نوشته بودی این از همه بهتره

و یک نکته هم بگم برای هر فایل بهتره سه تا میرور بیشتر ندی

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
:) سلام
یکی از دوستان کمک کرد
yaghihaghi
راهنمایی هاش عالی بود دمشم گرم .
یه سری سوالات به وجود اومده تو ذهنم یکی یکی میپرسم زحمت جوابشم با دوستان :D
1- من میخوام سایت فیلم بزنم توی اوضاع سایت های فیلم فراوون جواب میده . اگه بزنم مثلا یعد از یک سال ؟
2-اگه زبون سایتم کلا انگلیسی باشه از شر چیلترینگ خلاص میشه؟ مثله minirlss.net . نوع دامنه هم به چیلتر مربوط میشه؟
3-برای دریافت جدیدترین فیلم های دوستمون گفت ای پی تورنت و وی پی اس مشکلو حل میکنه . اما از اونجایی که من گشتم تو نت کلا تورنت خودش دردسر میشه لامصب! همینجوری دانلود کنم توی وی پی اس دوباره اپ کنم تو سایت های اشتراکی خوبه؟ به مشکل برنمیخورم؟
4- تو سرویس های وی پی اس توی اینترنت با سایت پارس پک اشنا شدم . یه سرویس اسمش ابر سرور هست تو پشتیبانیش بهم گفت محدودیت داره ولی بهتر از وی پی اس میباشد :general105: نظرتون چیه از این استفاده کنم. البته گفت کلا تو سرویساشون باید تورنت رو بیخیال شم!

با تچکر:general709:

یه لیوان اب بیارید حلقم خشک شد چقد حرف زدم :general108: . تف به ریا روزه هم هستم :general711:

imokaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ممنون از جواب دوستان . اینطور که معلومه خودم باید تجربه کسب کنم . در هر صورت ممنون :)

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوستان میتونید کمی در مورد سافت آرشیو بگید؟ چجوریه داستانش؟ شما عضو میشید و وبلاگ میسازید و نرم افزار میذارید تا ملت دانلود کنن؟ چجوریه کارکردش؟ و آیا دانلود دندون گیری داره؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
دوستان میخوام تو وارز بی بی عضو بشم اینو میگه

Sorry, but the board administrator does not allow new registrations to this board.

Click Here to return to the Forum Index

مشکل از چیه؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
معنیش اینه مدیر فروم امکان ثبت نام عضو جدید رو غیر فعال کرده

کسی جواب ما رو نداد که

ins2012

Registered User
لایک‌ها
57
اون آقایی که میگفت cityupload پرداخت داره دهنت سرویس کو پرداخت 1ماه گذشت !

بالا