alexa10
Registered User
- نوشتهها
- 401
- لایکها
- 363
والا تا اونجا که من می دونم بر اساس امتیاز منفی کسی را بن نمی کنن... یکی از دوستای من با امتیاز منفی 400 داره هنوز پست می ده.. تو سافت اگر چک کنید می بنید پر از امتیاز منفیه
امتیاز منفی منم خیلی بالا نبود
مساله اینجاست که اصلا" پیام بن شدن نمی ده.. هر موقع لاگین می کنم پیام تعمیر سرورر می ده
اون اوایل مرتب پست های منو حذف می کردن.. ولی تو این دو سه هفته.. حتی یک مورد حذف پست نداشتم... تا پست می دادم .. بعد از چند دقیقه می رفت صفحه اول.... کوچکترین قانونشون هم نقض نکردم که بخوان به خاطر اون منو بن کنن... درست چند ساعت قبل از این مساله هم دو تا پست دادم .. که هر دو تاش تایید شد
ولی در کل سافت آرشیو با این همه اسمی که داره .. دانلود خور آنچنانی نداره.....به جز بخش نرم افزار که نویسنده زیاد داره.... برای بقیه بخش ها نویسنده زیادی هم ندارن... یک سری نویسنده خاص دارن( که تو هر بخش سه چهار نفر بیشتر نیستن) .. بیشتر همونها پست می دن....با این تجربه یکی دو ماهه باید بگم در کل سافت ارشیو (با توجه به وضعیت دانلود خوریش و با توجه به این که باید یک بار جداگانه فایل ها را براش اپلود کرد) زیاد ارزش وقت گذاشتن نداره....
داداش میشه چند جای با ارزش معرفی کنی ما هم استفاده کنیم
اموروز واسه شروع یه فیلم 10 گیگی رو تو tehparadox.com گذاشتم ولی فکر کنم نیاز به فعالیت همزمان تو 2-3 جا باشه تا بشه روزی 5 دلار در اورد نه؟