• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
پ.و.ر.ن آپلود نکن بن میشی البته من تو آپلود بوی پ.و.ر.ن آپلود کردم بن شدم ولی فایل مانی هم از همون شرکته
الان من تو فیلم ها تست کردم ExpressLeech بیشترن دانلود رو داره زمانی که با Uploadboy کار میکردم 2 یا 3 تا بیشتر دانلود نداشت ولی ExpressLeech هر فیلمی به 30 تا میرسید اونم تو یک انجمن
به نظرتون کدوم آپلودسنتر به ایران پرداخت داره و خوب حساب میکنه و دانلود زیاد داره تو فیلم ها چون الان ExpressLeech سرویس پولی رو غیر فعال کرده
راستی PPS چیه ؟

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
پ.و.ر.ن آپلود نکن بن میشی البته من تو آپلود بوی پ.و.ر.ن آپلود کردم بن شدم ولی فایل مانی هم از همون شرکته
الان من تو فیلم ها تست کردم ExpressLeech بیشترن دانلود رو داره زمانی که با Uploadboy کار میکردم 2 یا 3 تا بیشتر دانلود نداشت ولی ExpressLeech هر فیلمی به 30 تا میرسید اونم تو یک انجمن
به نظرتون کدوم آپلودسنتر به ایران پرداخت داره و خوب حساب میکنه و دانلود زیاد داره تو فیلم ها چون الان ExpressLeech سرویس پولی رو غیر فعال کرده
راستی PPS چیه ؟

دوست عزیز
با کنایه و ناراحتی این حرف رو زدم، چون واسه پ-و-ر-ن کلی سایت خارجی هست که میشه با اونا کار کرد.
منظورم این بود که دیگه آپلود سنتر به درد بخوری دیگه نمونده.

Last edited:

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
در حال حاضر نیتروفلر (ریفرال لینک) جواب میده ، آپلودد هم فقط بخاطر سابقش خوبه ... بیخود خودتون رو سرگردون این هاست های الکی و قارچی نکنید !

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
در حال حاضر نیتروفلر (ریفرال لینک) جواب میده ، آپلودد هم فقط بخاطر سابقش خوبه ... بیخود خودتون رو سرگردون این هاست های الکی و قارچی نکنید !
آپلودد به درد نمیخوره، کنتور پول انداختنش مشکل داره
نیتروفلیر هم یه جوری میگین که انگار از اون اول (سال 2005) با مگاآپلود متولد شده، این هم خودش جزء این سایتهای قارچیه جدیده.

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام و عرض ادب.

آقا من يك سايت براي دانلود نرم افزارها براي يوزرهاي خارجي دارم كه بازديدش بد نيست !

الان دارم با UploadBoy كار ميكنم .

دوستان آپلود سنتري كه واريز ريالي به حساب ايران داشته باشه و كارش عالي و درست باشه و درست حساب كنه سراغ دارند ؟

با همين UploadBoy كار كنم يا دوستان پيشنهاد بهتري دارند ؟

شاد و سلامت باشيد.

ممنونم.

pm1

Registered User
لایک‌ها
116
آپلودد به درد نمیخوره، کنتور پول انداختنش مشکل داره
نیتروفلیر هم یه جوری میگین که انگار از اون اول (سال 2005) با مگاآپلود متولد شده، این هم خودش جزء این سایتهای قارچیه جدیده.
اگه یادتون باشه من اول اومدم اینجا keep2share رو معرفی کردم تا 7-8 ماه هم بخوبی جواب میداد تا اینکه پولش رو بلاک کردن (حالا دروغ یا راست) ... الانم نیتروفلر همینطوره تا وقتی که جواب میده میشه باهاش کار کرد !
سایت هایی مثل مگاآپلود و فایلسونیک و ... که صادق بودند عمر چندانی هم نداشتند و بقول خودمون مرحوم شدند ، اونایی هم که بقول شما از اون اول موندند صادق نیستند وگرنه نمیتونستند تا الان دوام بیارند . بنابراین دو راه بیشتر پیش رو نداریم:
1- با سایت های قدیمی که خوب نمیشمارند کار کنیم (بیگاری)
2- با سایت های جدید (حداقل سابقه 1-2 سال) کار کنیم و تا وقتی خوب میشمرند و بازی در نمیارند استفاده کنیم
قارچی به سایتی میگن که کمتر از یک ساله که بوجود اومده :) البته نه اینکه هر سایتی که بیشتر از یک ساله هست خوب باشه !

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
با سلام و عرض ادب.

آقا من يك سايت براي دانلود نرم افزارها براي يوزرهاي خارجي دارم كه بازديدش بد نيست !

الان دارم با UploadBoy كار ميكنم .

دوستان آپلود سنتري كه واريز ريالي به حساب ايران داشته باشه و كارش عالي و درست باشه و درست حساب كنه سراغ دارند ؟

با همين UploadBoy كار كنم يا دوستان پيشنهاد بهتري دارند ؟

شاد و سلامت باشيد.

ممنونم.

سایت دومشون رو امتحان کن فایل مانی

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
اگه یادتون باشه من اول اومدم اینجا keep2share رو معرفی کردم تا 7-8 ماه هم بخوبی جواب میداد تا اینکه پولش رو بلاک کردن (حالا دروغ یا راست) ... الانم نیتروفلر همینطوره تا وقتی که جواب میده میشه باهاش کار کرد !
سایت هایی مثل مگاآپلود و فایلسونیک و ... که صادق بودند عمر چندانی هم نداشتند و بقول خودمون مرحوم شدند ، اونایی هم که بقول شما از اون اول موندند صادق نیستند وگرنه نمیتونستند تا الان دوام بیارند . بنابراین دو راه بیشتر پیش رو نداریم:
1- با سایت های قدیمی که خوب نمیشمارند کار کنیم (بیگاری)
2- با سایت های جدید (حداقل سابقه 1-2 سال) کار کنیم و تا وقتی خوب میشمرند و بازی در نمیارند استفاده کنیم
قارچی به سایتی میگن که کمتر از یک ساله که بوجود اومده :) البته نه اینکه هر سایتی که بیشتر از یک ساله هست خوب باشه !

سلام نظریه های جالبی رو مطرح کردید و کاملا با هاتون موافقم.
و با این حساب میشه گفت که این کار دیگه به آخر راه رسیده چون هر دو حالت هم بی فایدست.

• Like
Reactions: pm1

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
بابا بیخیال نه خارجیا و نه ایرانیا از filemoney دانلود نمیکنن
خارجا فقط از rapidgator و uploaded
ایرانیا فایل های حجیم رو از expressleech و فایل های کم حجم رو از uploadboy
چرا؟ چون expressleech خیلی دیر به دیر لینک جدید برای فایل در حال دانلود میخواد که یعنی برای فایل های حجیم خوبه ولی uploadboy تقریبا هر روز میخواد!!!
تجربه شده وگرنه غیر این دانلود کمی میگیرید، از من گفتن بود
الان هم منتظرم سرویس پولی expressleech دوباره باز بشه تازه بعدش به صورت درصدی مقداری که قبلا کسب کردیم رو به حساب اضافه میکنن

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
سلام.
به یک نفر برای کار انکود نیازمندیم.
سرور قوی هم در اختیارش میزاریم + آموزش های مورد نیاز
میتونه هنگام انکود کار های آپلود معمولیش رو انجام بده.

کسی که خواست در این مورد همکاری کنه کار دانلود/آپلود رو ترجیحا کاملا بلد باشه.
بقیه شرایط در پ.خ

به یک نفر نیاز داریم...

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان اوضاع upoloadrocket مثل این که خراب شده
فکر کنم دوران طلایی اش تموم شد
در آمد روزانه ام تو این آپلود سنتره یک دهم شده
شما هم همچین مشکلی دارید؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان یک سوال اوضاع درامدتان چه طوره. یعنی روزی چند ساعت کار می کنید و ماهی چه قدری دارید.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بابا بیخیال نه خارجیا و نه ایرانیا از filemoney دانلود نمیکنن
خارجا فقط از rapidgator و uploaded
ایرانیا فایل های حجیم رو از expressleech و فایل های کم حجم رو از uploadboy
چرا؟ چون expressleech خیلی دیر به دیر لینک جدید برای فایل در حال دانلود میخواد که یعنی برای فایل های حجیم خوبه ولی uploadboy تقریبا هر روز میخواد!!!
تجربه شده وگرنه غیر این دانلود کمی میگیرید، از من گفتن بود
الان هم منتظرم سرویس پولی expressleech دوباره باز بشه تازه بعدش به صورت درصدی مقداری که قبلا کسب کردیم رو به حساب اضافه میکنن
شما الان روزانه چند ساعت در این زمینه فعالیت می کنید. و ماهیانه تقریبا چه قدری داری.
به نظرم این کار صرفه دیگه نداره. درسته

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
شما الان روزانه چند ساعت در این زمینه فعالیت می کنید. و ماهیانه تقریبا چه قدری داری.
به نظرم این کار صرفه دیگه نداره. درسته
هیچی پولی کسب نکردم زیاد دانلود نمیکنن چون منبع ندارم و من هم فقط با فیلم خارجی کار میکنم و منبعم فقط تی وی سنتر هست
ولی الان تو اکانتم 1.7 دلار دارم

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
هیچی پولی کسب نکردم زیاد دانلود نمیکنن چون منبع ندارم و من هم فقط با فیلم خارجی کار میکنم و منبعم فقط تی وی سنتر هست
ولی الان تو اکانتم 1.7 دلار دارم
پس فعلا وضع درامدی خراب هست.
یادش به خیر بعضی از دوستان چند سال ازشان خبر داشتم راحت ماهی بالای چند هزار تا در می اوردند.
ولی در این کار اگر حرفه ای بشوید. و روزی 6 ساعت کار بکنید. درامد نسبتا قابل قبولی دارید.
در مورد دانلود کردن هم باید منابع را بدانید که چه چیزی را بگذارید کجا.

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
700 هزار تومن- غیر ممکنه !
کدوم آپلودسنتر؟
موضوعت چیه؟
منبعت کجاست؟
:D خب به چند نفر گفتم چیکار میکنم ! ولی واقعا برای این وقت پولی نیست !

8 آپلود سنتر، موضوع همه چی بیشتر فیلم، منبع تورنت.

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
:D خب به چند نفر گفتم چیکار میکنم ! ولی واقعا برای این وقت پولی نیست !

8 آپلود سنتر، موضوع همه چی بیشتر فیلم، منبع تورنت.
منبعی که بر میداری نه
منبعی که میزاری رو میگم کجاست ؟
برا ایرانیا یا خارجیا ؟ ایرانیا بیشتر از اکسپرس لیچ دانلود میکنن و خارجیا بیشتر از راپید گیتور و آپلودد درسته ؟ طبق تجربه من
بعد شما فیلم 1080p که بیشتر از یک گیگ هست رو چطور لیچ میکنی ؟
آقا خواهشا جواب بده ما هم یک استفاده ای بکنیم، دمت گرم

بالا