kia_martan
Registered User
- نوشتهها
- 3,770
- لایکها
- 4,057
http://turbobit.net/ واریزی داره؟
سلام دوستان
ار uploaded کسی چدیدا دریافتی داشته ؟
2 سری هست که من مشکل دارم باهاش
درخواست پول میدم
بعد وقتی که تو سایتش نوشته پرداخت شده . میرم میبینم که پولی که اومده به وبمانی ریجکت شده !
و نمیدونم ایراد از وبمانی منه یا ماله اپلودد ؟
پیغام هم اینه که میگه باید وبمانی رو ارتقاع بدید به فرمال !
ولی دیشب من به راحتی هم wmz دریافت کردم ، هم واریز کردم به حسابه یکی دیگه
اگر کسی از دوستان اطلاعی داره ممنون میشم
http://turbobit.net/ واریزی داره؟
سلام دوستان لطفا یکی که تجربه کار با WAREZ bb رو داره لطف کنه یه راهنممایی کنه من دو روزه هرچی پست میزارم یه خطایی میده با این مضمون که دقیقا یادم نیست عین الفظی چی نوشته بود اما میگفت که با هاستی که تو پستت بش اشاره کردی مشکل وجود داره من لینکای راپیدگیتور و اپلودد رو مثل همه گذاشتم حتی با safelink هم گذاشتم ادرس اپلودر عکسمم عوض کردم اما فایده نداشت دو بار پستی که گذاشتم یکیش shaanig و اون یکی psa بود..به نظرتون مشکل از انکودریه که گذاشتم که حق انحصاری داره که من بارها دیدم همچین پستایی گذاشتن ..اها این عینه خطایییه که میده..ببخشید اینجا پست گذاشتم اما جایی رو پیدا نکردم که بش مربوط باشه ممنون میشم یکی از دوستان راهنماییم کنه اخه چند ساعت وقت گذاشتم همش هدر رفت...منتظرم عزیزان اینم عین جمله:
The host mentioned in your content has restricted properties assigned to it.
Please read this notification for further information.
اخه من یه بار فقط آپلودد گذاشتم بازم این خطارو داد...بعدش من ادرس لینک دانلودا رو تو safelink گذاشتم بازم همون خطا رو میده ..متوجه منظورتون نشدم میشه دقیق تر بگید با عرض معذرت....ممنونم میشم بگید تو کدوم قسمت فاصله بندازم؟برا منم همینطوره با rapidgator
یه فاصله بینش بنداز حله :دی
rapidgator, net
سلام دعوتنامه iptorent کسی داره؟؟
وی پی اس همیشه هست و سید میتونم بدم
بله میشه ! برو settings بعد view تیکِ prefer long link with a file name رو بزن یه بار هم حتما ریست کن !سلام میشه در برنامه زوم کاری کرد که لینک اپلودد به جای ul.to به uploaded.net تغییر پیدا کنه ؟
دقيقا اينم نظر منهبا سلام خدمت همه ی اساتید ...
به احتمال زیاد توی این شلوغی خیلی ها سوال بنده رو نادیده میگیرن
اما یه چیزی ذهن منو خیلی به خودش مشغول کرده !
چرا اسم تاپیک با موضوعات اون همخونی نداره ؟
فکر کنید یه بنده خدایی میاد اینجا میگه خوب برم ببینم چیه این آموزش
چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم
با اولین چیزی که برخورد میکنه حدود 400 صفحه بدون نظمه
فقط 2 صفحه ی اول یکم مفیده و با توجه به تغیرراتی که صورت گرفته فکر میکنم قدیمی شده ...
چون خیلی چیزا تغییر کرده ( مثلا قدیما فیلما 500 مگ بود الان از 500 مگ شروع میشه تا 30 گیگ هم شاید برسه !!! )
متاسفانه اینجا بیشتر شده محل معرفی سایت ! دعوتنامه ! حتی تبلبغات ! و هر چیزی غیر از آموزش ...
بهتر نیست یا اسم تاپبک عوض بشه یا یه بخش جدا برای آموزش در نظر گرفته بشه ؟
شاید خیلی از کسایی که مشغول این کار هستن بگن کاری نداره که !
فایلتو با وی پی اس دانلود کن تو یه جایی مثل آپلودبوی آپلود کن بعد تو یه سایت وارز شیر کن میشه کسب درامد !!!!
اما باور کنید خیلی ها حتی یه ( و ) از این چیزارو بلد نیستن
آموزش یعنی شخصی چیزی رو بلد نیست و یاد میگیره ! ( شخض یا اشخاصی بهش آموزش میدن )
ممنون میشم یکی پیگیری کنه ...