• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
حرف شما میدونی مثه چی میمونه ؟

مثه این که من یه لباسی بپوشم که کلش تبلیغات باشه ... بعد چنتا پلاکارد تبلیغاتی هم به خودم وصل کنم و برم وسط یه جمعی یا وزارت خونه ای و ازشون درخواست کمک کنم ... بعد اونا که میگن آقا جان لباست مشکل داره ... بگم عزیز من شما نمیدونی این یه شیوه نوین تبلیغاتی هست :lol: شما در جریان نیستی و دانش کافی رو در این گونه موارد نداری ....

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ...

//

ببخشید که یه کم اسپم کردم خارج از بحث تاپیک ... فکر کنم دیگه ادامه ندیم خیلی بهتره ...
روز خوبی داشته باشید

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
دوستان من rdp ای قبلا خدمتتون گفته بودم رو هنوز دارم(2-3 ماهه) این ماه میخوام یه سرویس ارزون تر یا شاید RL بگیرم. چون ادمین به من تخفیف 5 دلاری داده بود(الان 20 دلار هست) گفتم کسی اگه میخواد Slot ام رو بهش بدم. فقط تا 12 شب باید پرداخت بشه پولش. کسی خواست بگه من اکانت رو دراختیارش بزارم! بروبچس آشنا اولیت دارن! :D

sms11

Registered User
لایک‌ها
9
سلام به دوستان
اقا من توی وب مانی ثبت نام کردم و همه چیزش اوکی بود اما وقتی برنامه وب مانی کلاسیک رو دانلود کردم و آی دی و پسوردمو زدم این صفحه اومد
لطفا از اینجا به بعدشو بگید چیکار باید بکنم.من خیلی فوری به این اکانت نیاز دارم.ممنون میشم کمک کنید
راستی من قبلا این برنامه و اکانت رو نداشتم و برای بار اوله که میخوام باهاش کار کنم
65416727.jpg

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان هاتفایل خودش اتوماتیک Earning رو پرداخت میکنه یا باید درخواست داد ؟ چون من جایی برای درخواست دادن ندیدم !

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
سلام به دوستان
اقا من توی وب مانی ثبت نام کردم و همه چیزش اوکی بود اما وقتی برنامه وب مانی کلاسیک رو دانلود کردم و آی دی و پسوردمو زدم این صفحه اومد
لطفا از اینجا به بعدشو بگید چیکار باید بکنم.من خیلی فوری به این اکانت نیاز دارم.ممنون میشم کمک کنید
راستی من قبلا این برنامه و اکانت رو نداشتم و برای بار اوله که میخوام باهاش کار کنم
65416727.jpg

تو برنامه که باز میکنی یه جا داره عکس کیف پوله ...purse اگه اشتباه نکنم اونجا یه New ایجاد کن و بهت شماره میده اون شماره میشه حسابت
دوستان هاتفایل خودش اتوماتیک Earning رو پرداخت میکنه یا باید درخواست داد ؟ چون من جایی برای درخواست دادن ندیدم !

نه خودش بالای 15 دلار رو پرداخت میکنه ... نیاز به درخواست نیست

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان

كسي ميتونه به من براي مدت 20 دقيقه نيم ساعت وي پي ان با آي پي آمريكا بده؟
براي اكتيو آنتي ويروس بايد حتما آمريكا باشه

ممنون

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
فایل سرو چقدر طول میکشه تا پولو پرداخت کنه؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
katz.cd هم که بسته شد
تمام دامینهای اعم از فروم و اون یکی سایتش همه به دامین rapid-downloads.com میره

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
به نظر هک میاد تا بسته شدن.

نه فکر نکنم هک شده باشه
پریروز به مدت 24 ساعت هیچ مطلبی رو ثبت نکرد
به طوری که همه یوزرها عصبانی بودن و تمام لینکهای صفحه اول رو منفی داده بودن در حالی که لینکها سالم بودن
دیروز صبح مطالب رو ثبت کرد و تا دیشب ساعت 2 هیچ مطلبی رو تایید نکرد

روال کاری این بود که تقریباً ساعت 12 ظهر و شب به وقت ایران مطالب رو تایید میکردن
و بعضی از روزها که مطالب زیاد بود ساعت 3 بعد از ظهر و 9 صبح و شب هم مطلب ها رو تایید میکردن

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
نه فکر نکنم هک شده باشه
پریروز به مدت 24 ساعت هیچ مطلبی رو ثبت نکرد
به طوری که همه یوزرها عصبانی بودن و تمام لینکهای صفحه اول رو منفی داده بودن در حالی که لینکها سالم بودن
دیروز صبح مطالب رو ثبت کرد و تا دیشب ساعت 2 هیچ مطلبی رو تایید نکرد

روال کاری این بود که تقریباً ساعت 12 ظهر و شب به وقت ایران مطالب رو تایید میکردن
و بعضی از روزها که مطالب زیاد بود ساعت 3 بعد از ظهر و 9 صبح و شب هم مطلب ها رو تایید میکردن
دیشب صفحه submit خطا میداد. مینوشت Queue Fulled. احساسم این بود یکی داره سرورشون رو اذیت میکنه. حالا یه مقدار واستیم معلوم میشه قضیه چی بود.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
شايد مشكل سرور داشته باشند و در حال تغيير سرور هستند
قبلا هم يكبار همين مشكل رو داشتند دامينها رو ريدايركت كردند و تا سرور جديدشون آماده شد.
باز هم بايد صبر كرد

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
یک سوال: برای کار آپلود من میخواهم یک سرور لینوکسی بگیرم. سوالم اینه که از کجا بگیرم که بتونم سایت وارز رو هم روی اون قرار بدم دو تا خرج نشه؟

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
خب ما هم بعد از یکی 2 ماهی کار با هاتفایل و فایل سرو هفته قبل درخواست payout دادیم این هفته هم هر دو رو دریافت کردیم چه حالی داد :دی
الانم تصمیم گرفتم دوباره برگردم تو کار وارز اما خب تو اون یکی 2 ماهی که کار کردم گرفتم که اگه میخوای دانلود خوب داشته باشی یکی از مهم ترین کار ها اینه که لینکارو بعد ریلیز سریع توی نت پخش کنی و اینکارم امکان پذیر نیست مگه اینکه منبعت حتما تورنت خصوصی باشه

من قصدم اینه که برگردم تو اینکار ولی خب تو هیچ کدوم از تورنتهای خصوصی عضو نیستم از دوستانی که تو این سایتها عضو هستن ممنون میشم یه کمکی مارو تو این ضمینه بکنن در ضمن تو فایل سونیک و هاست های غیر هاتفایل و فایل سرو هنوز ثبت نام نکردم میتونم از لینک این دوستان عضو شم

و آخرین نکته هم اینکه باید یه vps هم بگیرم که با تورنت خوب کار کنه و البته سرعت آپلودش تو fs و fsc و ... هم خوب باشه
در کل همه جوره میخوام برگردم تو کار وارز که البته مهمترین نیازمم تورنت و vps هست :|

ممنون

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
خب ما هم بعد از یکی 2 ماهی کار با هاتفایل و فایل سرو هفته قبل درخواست payout دادیم این هفته هم هر دو رو دریافت کردیم چه حالی داد :دی
الانم تصمیم گرفتم دوباره برگردم تو کار وارز اما خب تو اون یکی 2 ماهی که کار کردم گرفتم که اگه میخوای دانلود خوب داشته باشی یکی از مهم ترین کار ها اینه که لینکارو بعد ریلیز سریع توی نت پخش کنی و اینکارم امکان پذیر نیست مگه اینکه منبعت حتما تورنت خصوصی باشه

من قصدم اینه که برگردم تو اینکار ولی خب تو هیچ کدوم از تورنتهای خصوصی عضو نیستم از دوستانی که تو این سایتها عضو هستن ممنون میشم یه کمکی مارو تو این ضمینه بکنن در ضمن تو فایل سونیک و هاست های غیر هاتفایل و فایل سرو هنوز ثبت نام نکردم میتونم از لینک این دوستان عضو شم

و آخرین نکته هم اینکه باید یه vps هم بگیرم که با تورنت خوب کار کنه و البته سرعت آپلودش تو fs و fsc و ... هم خوب باشه
در کل همه جوره میخوام برگردم تو کار وارز که البته مهمترین نیازمم تورنت و vps هست :|

ممنون
سلام
هات فایل اکانتت رو نبسته؟

ایمیل بده دعوتنامه تورنت برات بفرستم

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نه نبسته آخه یه چند وقتی بود فایل آپلود نکرده بودم توش بعد تا وقتی فهمیدم اکانتارو بن میکنه سریع فایل هام و پاک کردم آخه یه ساله پریمیوم داشتم میترسیدم به فنا بره

ایمیلمم :
[email protected]
الان سریع ترین تورنت همین iptorrent هست درسته ؟ یا تورنتهای دیگه ایم هست ؟

فقط در مورد vps برا تورنت و اینکه سرعت آپش خوب باشه به نظرتون از کجا بگیرم ؟ همین پرشین وی پی اس خوب هست ؟

خیلی ممنون

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
نه نبسته آخه یه چند وقتی بود فایل آپلود نکرده بودم توش بعد تا وقتی فهمیدم اکانتارو بن میکنه سریع فایل هام و پاک کردم آخه یه ساله پریمیوم داشتم میترسیدم به فنا بره

ایمیلمم :
[email protected]
الان سریع ترین تورنت همین iptorrent هست درسته ؟ یا تورنتهای دیگه ایم هست ؟

فقط در مورد vps برا تورنت و اینکه سرعت آپش خوب باشه به نظرتون از کجا بگیرم ؟ همین پرشین وی پی اس خوب هست ؟

خیلی ممنون
ارسال شد

خوب الان مگه نمیگی با هات فایل کار میکنی؟
بله هم سرعتش خوبه هم زمان ریلیز ها
وقتی ریلیز ها تو iptorrent میاد حداقل نیم ساعت بعدش لینکهاش تو warez-bb هست
خود من وقتی حوصلش رو داشتم باشم سریع تبدیل میکنم اما اگر حوصلش نباشه معمولاً با 2-3 ساعت تاخیر لینک میزارم

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
میتونی واسه من هم بفرستی؟ ریفرر هم بدی از آی دی ات ثبت نام میکنم. ایمیلم [email protected]

شرمنده دعوتنامه هام تموم شد
1 ماهی میشد 1 دونه داشتم

روال کاریش اینه که تا دعوتنامه ها 0 نشه دعوتنامه جدید نمیده
احتمالاً تا آخر این هفته بده

alianin

Registered User
لایک‌ها
0
ارسال شد

خوب الان مگه نمیگی با هات فایل کار میکنی؟
بله هم سرعتش خوبه هم زمان ریلیز ها
وقتی ریلیز ها تو iptorrent میاد حداقل نیم ساعت بعدش لینکهاش تو warez-bb هست
خود من وقتی حوصلش رو داشتم باشم سریع تبدیل میکنم اما اگر حوصلش نباشه معمولاً با 2-3 ساعت تاخیر لینک میزارم

ممنون اومد من فقط وقتی vps گرفتم فعالش کنم که مشکلی نیست ؟ چون اگه الان بخوام ثبت نام کنم ممکنه یکی 2 روز طول بکشه vps بگیرم .

هات فایل هم مگه جدیدا زیاد گیر نمیده ؟ اگه بن نکنه که خب باهاش کار میکنم اما زیاد شنیدم اکانت ها رو بن کرده

بالا