من تو 2 دقیقه هم گرفتم تو 12 ساعت هم گرفتمدوست من باور نميكنيد ولي كي و سر رو براي من تو 45 دقيقه آماده كرد!
من تو 2 دقیقه هم گرفتم تو 12 ساعت هم گرفتمدوست من باور نميكنيد ولي كي و سر رو براي من تو 45 دقيقه آماده كرد!
دوست عزیز فایل شما تو تاپیک درخواست فایل قرار داده شدهتورو خدا به دادم برسید این سایت چینی داره دیوونم میکنه
هرکاری میکنم راه نمیده
این سومین ایمیله که میفرستم
خواهش میکنم گوشیمو ساین کنین خدا اجرتون بده
nokha n97
IMEI:356064030446708
باز هم قبلاوقلبا متشکرم
سلامبا عرض سلام
من فایلهای cerو key رو دریافت کردم اما راستش هنوز نمیدونم باید چکارش کنم
هرچند فایل s603rdsigner رو هم دلنلودونصبش کردم ولی جواب نمیده
میشه لطفا راهشو نشونم بدین
یا برنامه ساین شده hellox2.v2 رو برای n97 برام تو تاپیک بذارید
خیلی ممنون میشم
IMEI:356064030446708
چرا غیر قابل استفاده می باشد؟ خب شما لازم نیست این فایل ها را باز کنید باید آدرس آن ها را به نرم افزار ساین کردن بدهیدبا سلام حضور دست اندركارن محترم ضمن تشكر از شما بايد بگويم طبق دستورالعمل شما اقدام به در يافت فايلهاي CER و KEY از OPDA كردم كه متأسفانه اين فايلها بصورت ضميمه درآمده و غير قابل استفاده ميباشند. لطفاً در اين خصوص راهنمايي فرماييد.
نیاز به شماره تلفن نیست.سلام سریال گوشی: 359387039359458
تلفن : 9196221668
با تشکر
می بایست از طریق PNHT گوشی را هک کنید. نوکیا جلوی این روش هک با helloox را روی اکثر گوشی ها گرفته استبا سلام نميدونم سوالم رو خوب جايي مطرح ميكنم يا نه اكه مكانش نيست ببخشيد ....
تمام كارها رو براي هك گوشي n73 انجام دادم فايل cer .key رو هم گرفتم و برنامه heloox2.3 رو روي گوشي نصب كردم و نصب تمام شد و وقتي روي اون كليك ميكنم روي unpacking file گير ميكنه و ديگه جلوتر از اين هم نميره ..... .و همينطور در حال بارگزاري ميمونه..... .
لطفا كمك كنيد .....