سلام.همشون به کیف پول کوین پات منتقل میشند.سلام
سه تا سایتی که ساتوشی میده موجودیش به کدوم قسمت والت اضافه میشه؟
سایت bonusbitcoin موقتا از کار افتاده که ان شاله به زودی برطرف خواهد شد.خوبی این سایتها اینه که همون لحظه دریافتیتون به گیف پول منتقل میشه و ریسکش صفره
گویا با اختلال مواجعه هست. و برای بعضی ها باز نمیکنه.واسه شما بدون مشکل میاره؟مشکلی نداره کار می کنه
گویا با اختلال مواجعه هست. و برای بعضی ها باز نمیکنه.واسه شما بدون مشکل میاره؟
هر 5 دقیقه میتونی برداشت بزنی.هر چی فاصله claim کردن کمتر باشه بیشتر میده.و اگر بزاری تو یه روز جمع بشه به مرور کمتر میشه.ولی روزی یکبار رو حتما claim کن تا اون درصد وفاداری بالا بره.چون اگر یک روز وقفه بیفته دوباره از اول میشهسلام
یک سوال
روزی یکی دوبار claim بزنیم یا ده بار هیچ فرقی نمی کنه؟چون وقتی claim نمیزنی هم مقدار هر کدوم خودش زیاد میشه
الان 20 روز هست شروع کردم و روی 20% هستم.برسه به صد فکر میکنم درآمد خوب بشههر 5 دقیقه میتونی برداشت بزنی.هر چی فاصله claim کردن کمتر باشه بیشتر میده.و اگر بزاری تو یه روز جمع بشه به مرور کمتر میشه.ولی روزی یکبار رو حتما claim کن تا اون درصد وفاداری بالا بره.چون اگر یک روز وقفه بیفته دوباره از اول میشه
یه برنامه 100 روزه خوبه.که 100% میشه و اگر بتونی روزی یک نفر هم زیر مجموعه پیدا کنی این 100 هم کامل میشه.زیرمجموعه تاثیر زیادی دارهالان 20 روز هست شروع کردم و روی 20% هستم.برسه به صد فکر میکنم درآمد خوب بشه
میتونستی ادرس کیف پول فری بیت کوین روبدی و مستقیم بفرستی فری بیت کوین و بت بزنی .حتما نباید بره کیف پول اصلی و از اونجا بفرستی.نمیشه اینو یه مقداریش رو به موجودی freebitco اضافه کنیم بت بزنیم؟![]()