• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کامل کسب بیتکوین رایگان با coinpot

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
یه سوال
اگه زیرمجموعه ها کلیک نکنن اون درصدشون کم میشه؟
من یکی از زیرمجموعه هام که خودم هستم به یه گوشیه دیگه سه چهار روزه کلیم نکردم الان یه درصد کم شده از واسه خودم
خوب اره.تا 72 ساعت اگر کلیک نکن از درصد شما کم میشه.چون اگر اینطوری باشه که همه میان 100 تا با سیستمهای مختلف عضو میشن و ولش میکنن
زیرمجموعه تو 72 ساعت حداقل یک claim انجام بده جزو زیرمجموعه های فعال باقی میمونه.که با توجه به الگوریتمش معمولا زیرمجموعه ها فعال باقی میمونن بیشترشون

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
یه سوال
من یکی از زیرمجموعه هام که خودم هستم به یه گوشیه دیگه سه چهار روزه کلیم نکردم الان یه درصد کم شده از واسه خودم
خوب اره.تا 72 ساعت اگر کلیک نکن از درصد شما کم میشه.چون اگر اینطوری باشه که همه میان 100 تا با سیستمهای مختلف عضو میشن و ولش میکنن
زیرمجموعه تو 72 ساعت حداقل یک claim انجام بده جزو زیرمجموعه های فعال باقی میمونه.که با توجه به الگوریتمش معمولا زیرمجموعه ها فعال باقی میمونن بیشترشون

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
یه سوال

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
یه سوال

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
باز نمیشن چرا

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
یکی از استراتژی های خوب برای چند برابر کردن سرمایتون اینه که هر چه قدر که جمع میکنید همه رو تبدیل به بیت کوین کنید و به صرافی بایننس منتقل و ارزهای کم ارزش مثل بایت کوین بگیرید .در این لحظه هر بایت کوین فقط 120 ساتوشی هست وپیشبینی چند برابری این ارز رو کرده اند
.خودم به شخصه هر چی در میارم از این ارز میخرم و جمع میکنم.
آموزش عضویت در بایننس

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
بایت کوین رو هم میشه فروخت یا دوباره باید به بیت کوین تبدیل کرد؟

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
بایت کوین رو هم میشه فروخت یا دوباره باید به بیت کوین تبدیل کرد؟
بایت کوین رو باید با بیتکوین خرید.هر چه قدر که بخری مثلا الان 120 ساتوشیه قیمتش اگر بشه 240 ساتوشی بیتکوینات دو برابر میشه.
و واسه فروشش هم فرقی نمیکنه میتونی مشتری گیر بیاری بهش بایت کوین بفروشی یا به بیت تبدیل کنی بفروشی

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
از اون روز که سایت های moon دچار مشکل شد سرعت باز شدن این سایت ها خیلی کم شده و claim کردن واقعا سخت شده
شما هم این مشکل رو دارید یا فقط واسه من این طوریه؟

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
از اون روز که سایت های moon دچار مشکل شد سرعت باز شدن این سایت ها خیلی کم شده و claim کردن واقعا سخت شده
شما هم این مشکل رو دارید یا فقط واسه من این طوریه؟
بعضی وقتها کنده ولی مشکلی نداره و بیشتر مواقع سریع میاد بالا

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان در سایت bonusbitcoin برای دریافت حداکثر ساتوشی ذکر شده در صفحه اصلی حتما تیک مربوط به قسمت تنظیمات claim را بزنید تا همیشه میانگین گفته شده را دریافت کنید
مطابق تصویر زیر

ابتدا وارد سایت bonusbitcoin شوید

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان در سایت bonusbitcoin برای دریافت حداکثر ساتوشی ذکر شده در صفحه اصلی حتما تیک مربوط به قسمت تنظیمات claim را بزنید تا همیشه میانگین گفته شده را دریافت کنید
مطابق تصویر زیر

ابتدا وارد سایت bonusbitcoin شوید
[/QUOTبا زدن اون تیک در تنظیمات هم اکنون 18 ساتوشی هر 15 دقیقه+5% از کل دریافتیتون رو دریافت میکنید

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
توکنهای رایگان کوین پات رو وقتی نرخ بیتکوین افت کرده تبدیل کنید.چون در این حالت بیتکوین بیشتری نصیبتون میشه

ankabot

Registered User
لایک‌ها
206
lite.jpg

دریافتی لایت کوین در هر بار claim با احتساب درصد پاداش
http://moonliteco.in/?ref=9dd0258df7b7

بالا