سلام
پ.خ کنید
البته نظر خودمو میگم و اینگه گفتی مخفی بمونه درست نبود چون بت کردن و مسابقات فوتبال چند تاپیک در موردش زده شده شما با این روش مخفی کاری اشتباه بزرگی کردی که باعث شد چند صفحه اسپم ایجاد بشه در ضمن این کار حالت قمار و ریسک داره پس توصیه نمیشهبله میدونم
خودمم با همچین تاپیکهایی مخالفم
ولی داداش من لابد اینکارم دلیل داره وگرنه مرض ندارم که صندوق پیاممو پر کنم
بله
از یک سنت تا دوهزار دلار
و مسلما میزان سود و درآمد با میزان سرمایه ای که میذارین در ارتباط مستقیمه
در ضمن این کار حالت قمار و ریسک داره پس توصیه نمیشه
همین که میگی حوصله بحث شرعی نداری سیستم فکریت مشخصهشما کلا زبان فارسیت خوب نیست؟ یا در روخوانی مشکل داری؟
عرض کردم ریسک نداره ریسک رو صفر میکنم
متوجه میشی؟ الان چند بار دیگه برو پ خ که داده بودم رو بخون تا شاید متوجه بشی
ولی اگه میخوای بحث قمار و این حرفا رو بزنی حوصله بحث شرعی ندارم اگه میبینی مشکل داره کسی مجبورت نکرده برو به مذهب و شریعتت برس داداش
هرچند میتونم قانعت کنم از لحاظ شرعی هم مشکلی نداره اما خب شما همون بهتر فرض کنی مورد داره آره داداش به دردت نمیخوره اصلا بیخیالش شو
حوصله بحث شرعی رو ندارم چون میتونم تشخیص بدم طرفم چطور آدمیههمین که میگی حوصله بحث شرعی نداری سیستم فکریت مشخصه
خب میگی ریسکو صفر میکنی خیال محضه شما روشی بگید که توش سرمایه بزاری و ضرر نکنی فقط سود کنی همین بورس با قانونی بودنش هم ریسک بالایی داره چه برسه به پیش بینی فوتبال
در ضمن مگه حالت رفرال گیری هم داره که اومدی معرفیش کردی هنوز اسم سایت رو هم نگفتی معلومه کدوم سایتارو میگی همش مخفی کاری و دهن ملتو آب انداختن آخر عاقبت نداره تجربه نشون داده
البته نظر خودمو میگم و اینگه گفتی مخفی بمونه درست نبود چون بت کردن و مسابقات فوتبال چند تاپیک در موردش زده شده شما با این روش مخفی کاری اشتباه بزرگی کردی که باعث شد چند صفحه اسپم ایجاد بشه در ضمن این کار حالت قمار و ریسک داره پس توصیه نمیشه
همین که میگی حوصله بحث شرعی نداری سیستم فکریت مشخصه
خب میگی ریسکو صفر میکنی خیال محضه شما روشی بگید که توش سرمایه بزاری و ضرر نکنی فقط سود کنی همین بورس با قانونی بودنش هم ریسک بالایی داره چه برسه به پیش بینی فوتبال
در ضمن مگه حالت رفرال گیری هم داره که اومدی معرفیش کردی هنوز اسم سایت رو هم نگفتی معلومه کدوم سایتارو میگی همش مخفی کاری و دهن ملتو آب انداختن آخر عاقبت نداره تجربه نشون داده
ارسال شد دوست عزیزلطفا پ.خ کنید
ممنون
بیخیال بحث رو ادامه ندیددادا استارتر وقتی میگه تو خصوصی توضیح میدم یعنی نمیخواد همه بدونن دیگه چرا باز میای اینجا میگی فلان چیز گفت تو خصــــــــوصیـــ؟!!
واسه ما پخ میکنی ارباب؟
برای منم بفرست
داداش برا منم ارسال کن مرسی
بله؟
پ خ کن لطفا
پ خ کردمپ خ کن برام لطفا