• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کسب سود و درآمد اینترنتی بسیار مطمئن و آسان با شرایط بینظیر!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
بله میدونم
خودمم با همچین تاپیکهایی مخالفم
ولی داداش من لابد اینکارم دلیل داره وگرنه مرض ندارم که صندوق پیاممو پر کنم

بله
از یک سنت تا دوهزار دلار
و مسلما میزان سود و درآمد با میزان سرمایه ای که میذارین در ارتباط مستقیمه
البته نظر خودمو میگم و اینگه گفتی مخفی بمونه درست نبود چون بت کردن و مسابقات فوتبال چند تاپیک در موردش زده شده شما با این روش مخفی کاری اشتباه بزرگی کردی که باعث شد چند صفحه اسپم ایجاد بشه در ضمن این کار حالت قمار و ریسک داره پس توصیه نمیشه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
در ضمن این کار حالت قمار و ریسک داره پس توصیه نمیشه

شما کلا زبان فارسیت خوب نیست؟ یا در روخوانی مشکل داری؟
عرض کردم ریسک نداره ریسک رو صفر میکنم
متوجه میشی؟ الان چند بار دیگه برو پ خ که داده بودم رو بخون تا شاید متوجه بشی
ولی اگه میخوای بحث قمار و این حرفا رو بزنی حوصله بحث شرعی ندارم اگه میبینی مشکل داره کسی مجبورت نکرده برو به مذهب و شریعتت برس داداش
هرچند میتونم قانعت کنم از لحاظ شرعی هم مشکلی نداره اما خب شما همون بهتر فرض کنی مورد داره آره داداش به دردت نمیخوره اصلا بیخیالش شو

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شما کلا زبان فارسیت خوب نیست؟ یا در روخوانی مشکل داری؟
عرض کردم ریسک نداره ریسک رو صفر میکنم
متوجه میشی؟ الان چند بار دیگه برو پ خ که داده بودم رو بخون تا شاید متوجه بشی
ولی اگه میخوای بحث قمار و این حرفا رو بزنی حوصله بحث شرعی ندارم اگه میبینی مشکل داره کسی مجبورت نکرده برو به مذهب و شریعتت برس داداش
هرچند میتونم قانعت کنم از لحاظ شرعی هم مشکلی نداره اما خب شما همون بهتر فرض کنی مورد داره آره داداش به دردت نمیخوره اصلا بیخیالش شو
همین که میگی حوصله بحث شرعی نداری سیستم فکریت مشخصه
خب میگی ریسکو صفر میکنی خیال محضه شما روشی بگید که توش سرمایه بزاری و ضرر نکنی فقط سود کنی همین بورس با قانونی بودنش هم ریسک بالایی داره چه برسه به پیش بینی فوتبال
در ضمن مگه حالت رفرال گیری هم داره که اومدی معرفیش کردی هنوز اسم سایت رو هم نگفتی معلومه کدوم سایتارو میگی همش مخفی کاری و دهن ملتو آب انداختن آخر عاقبت نداره تجربه نشون داده

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خب میگی ریسکو صفر میکنی خیال محضه شما روشی بگید که توش سرمایه بزاری و ضرر نکنی فقط سود کنی همین بورس با قانونی بودنش هم ریسک بالایی داره چه برسه به پیش بینی فوتبال
در ضمن مگه حالت رفرال گیری هم داره که اومدی معرفیش کردی هنوز اسم سایت رو هم نگفتی معلومه کدوم سایتارو میگی همش مخفی کاری و دهن ملتو آب انداختن آخر عاقبت نداره تجربه نشون داده
حوصله بحث شرعی رو ندارم چون میتونم تشخیص بدم طرفم چطور آدمیه
با همچین کسی ترجیح میدم وقتمو هدر ندم آخه من بیام با تو در مورد موضوعات شرعی صحبت کنم که چی بشه؟ چیزی که بیهوده هست پس چرا انجامش بدیم پسر خوب؟
پس ربطی به سیستم فکری من نداره
در مورد قسمت دوم صحبتات که گفتی خیال محضه!! مگه شما میدونی چیه که اینو میگی؟ وقتی هیچی ازش نمیدونی چرا میگی خیالاته؟ من روش رو آموزش میدم و ثابت میکنم عملیه
من دارم از این راه پول در میارم اون وقت تو میگی خیالاته؟؟!!!
عاقا اصلا خیال محضه بده خرابه دروغه گناهه هرچی تو میگی همونه پس به دردت نمیخوره دیگه تموم شد رفت
موفق باشی

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
البته نظر خودمو میگم و اینگه گفتی مخفی بمونه درست نبود چون بت کردن و مسابقات فوتبال چند تاپیک در موردش زده شده شما با این روش مخفی کاری اشتباه بزرگی کردی که باعث شد چند صفحه اسپم ایجاد بشه در ضمن این کار حالت قمار و ریسک داره پس توصیه نمیشه

دادا استارتر وقتی میگه تو خصوصی توضیح میدم یعنی نمیخواد همه بدونن دیگه چرا باز میای اینجا میگی فلان چیز گفت تو خصــــــــوصیـــ؟!!

واسه ما پخ میکنی ارباب؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
لطفا پ.خ کنید
ممنون
ارسال شد دوست عزیز

دادا استارتر وقتی میگه تو خصوصی توضیح میدم یعنی نمیخواد همه بدونن دیگه چرا باز میای اینجا میگی فلان چیز گفت تو خصــــــــوصیـــ؟!!

واسه ما پخ میکنی ارباب؟
بیخیال بحث رو ادامه ندید
داداش هرچند شما خودت استاد مایی ولی ارسال شد برات

Sent from my bell & sebastian

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ادعا نمیکنم که سود کلان و آنچنانی میکنید
اما ادعا میکنم که هیچ وقت ضرر نمیکنید و این ادعا رو ثابت میکنم بهتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.