سلام در جلسه سی و نهم css3 به پراپرتی و خاصیت outline می پردازیم و مقدار های آن را معرفی می کنیم و در مورد تفاوت آن با پراپرتی border صحبت می کنیم. در ادامه به تکمیل گالری جلسه قبل پرداخته و نکاتی را پیرامون float مطرح می کنیم و مشکلات احتمالی در آآینده را بر طرف می کنیم.
سلام در جلسه چهلم css3 به پراپرتی و خاصیت border-radius که از پراپرتی های css3 است می پردازیم و تمام حالت ها و value هاي آن را معرفي مي کنيم و نشان مي دهيم که به راحتي با استفاده از اين خاصيت مي توان يک دايره را ايجاد کرد.
سلام در جلسه چهل و یکم css3 به پراپرتی و خاصیت border-image که از پراپرتی های css3 است می پردازیم و تمام حالت ها و value هاي آن را معرفي مي کنيم و با استفاده از عکس يک border را به زيبايي ايجاد مي کنيم.
سلام در جلسه چهل و دوم css3 به پراپرتی و خاصیت box-shadow که از پراپرتی های مهم و پرکاربرد css3 است می پردازیم و تمام حالت ها و value هاي آن را معرفي مي کنيم و مشاهده مي کنيد که چه قدر اين پراپرتي ما را از فتوشاپ و فلش بي نياز کرده است.
سلام در جلسه چهل و سوم css3 به ساختار اصلي css يعني مفهوم cascade به معني آبشاري مي پردازيم و اولويت هاي متفاوت را بررسي مي کنيم تا با کاربرد آن اشنا شويد.اطلاع از اين مطلب تاثيري زيادي در کد نويسي شما دارد.
سلام در جلسه چهل و چهارم css3 به ساختار specificity در css مي پردازيم که حالت ديگري براي اولويت اعمال استايل هاي يکسان با مقادير مختلف مي باشد. در اين ساختار ما بررسي مي کنيم که اولويت کدام سلکتور در هنگام انتخاب يک عنصر بيشتر است.اين مبحث از مباحث مهم و کاربردي css مي باشد.
سلام در جلسه چهل و پنجم css3 به ادامه مباحث اولويت در css مي پردازيم و در مورد بالاترين اولويت يعني important! صحبت ميکنيم و در ادامه در مورد ارث بري در css صحبت مي کنيم.
در جلسه چهل و ششم css3 به يکي از پراپرتي هاي مهم در css يعني position مي پردازيم که کاربرد زيادي دارد. انواع value هاي آن که absolute,static,fixed,relative مي باشد را برسي مي کنيم و نکات مربوط به آن ها را بيان مي کنيم و سپس با پراپرتی های top,bottom,left,right که پرارپتی هایی هستند که مستقیما با position در ارتباط هستند آشنا می شویم و در آخر تفاوت absolute و fixed را مطرح مي کنيم.
سلام در جلسه چهل و هفتم css3 در مورد overlap صحبت مي کنيم و با استفاده از پراپرتي z-index اين مسئله را کنترل مي کنيم و نکاتي را در مورد z-index هاي يکسان مطرح مي کنيم.
سلام در جلسه چهل و هشتم css3 با استفاده از دانسته های مان به طراحي يک تب منو (tab menus) مي پردازيم و علاوه بر مرور مباحث گذشته نکاتي را در مورد دابل بردر(double border) بيان مي کنيم و ياد مي گيريم که چه طور با مشکلات در css رو به رو شويم و آن ها را بر طرف کنیم.
سلام در جلسه چهل و نهم css3 يک تولتیپ (tooltip) را فقط با استفاده از css و دانسته هاي مان طراحي مي کنيم و به تکنيکي در مورد ايحاد يک مثلث در css مي پردازيم و پراپرتي content و کلاس کاذب after را مختصر بيان مي کنيم.
سلام در جلسه پنجاهم css3 يک پاپ آپ (popup) را فقط با استفاده از css و دانسته هاي مان طراحي مي کنيم و ضمن مغرفی سلکتور جدید + ، به مرور تمام حالت های position برای یادگیری عمیق تر می پردازیم و علامت ضبدر در html را بیان می کنیم.
سلام در جلسه پنجاه و یکم css3 به بررسي يکي از جالب ترين پراپرتي هاي css3 يعني گرادينت ميريم (gradient) و حالت خطي (linear-gradient) آن را برسي مي کنيم و آن را هم به صورت چند رنگ و هم به صورت شفاف به روشن به کمک دستور rgba ايجاد مي کنيم.
در جلسه پنجاه و دوم css3 به ادامه مبحث گرادينت پرداخته و حالت دوم آن يعني radial-gradient را به صورت کامل بيان مي کنيم.سپس اختلاف بين syntax عمومي و syntax با پيشوند را بیان مي کنيم و تمام کلمات کليدي چه در حالت عمومي و چه در حالت با پيشوند را مطرح مي کنيم .انواع مقياس دهي براي مرکز گرادينت را بيان کرده و حالت دایره و بيضي آن را بررسي مي کنيم.سپس به سراغ يک حالت قديمي و خاص در هسته webkit رفته و تمام حالت ها را بررسي مي کنيم و اختلافات موجود را بيان مي کنيم.
سلام در جلسه پنجاه و سوم css3 به طور مفصل در رابطه با چند مرورگري (cross browser) صحبت مي کنيم و اینکه چطور يک سايت را با چندين مرورگر سازگار کنيم و در ادامه راهکاري را معرفي مي کنيم تا حالت هاي مختلف Ie یا internet explorer را شبيه سازي کنيم.
سلام در جلسه پنجاه و چهارم css3 به يکي از تکنيک ها در css يعني css sprite مي پردازيم و معایب و مزاياي اين تکنيک را بررسي مي کنيم و سپس منوي عمودي که قبلا طراحي کرده ايم را با استفاده از اين تکنيک اصلاح مي کنيم.
در جلسه پنجاه و پنجم css3 به استايل دهي براي ورژن هاي مختلف ie مي پردازيم تا در صورت بروز مشکل بتوانيم براي ورژن های خاصي از ie استايل دهي را انجام دهيم و در اين رابطه پراپرتي هاي مختلفي را معرفي مي کنيم.
در جلسه پنجاه و هفتم css3 همچنان مباحث css3 را ادامه مي دهيم و به سراغ backgorund ها در css3 مي رويم.ابتدا multiple backgrounds ها را معرفي مي کنيم و مثالي را در اين رابطه پياده سازي مي کنيم.سپس به سراغ پراپرتي جديد background-size مي رويم.پراپرتي که يکي از نياز هاي ما به فتوشاپ يعني تغيير سايز تصاوير را برطرف کرده است.تمام نکات مربوط به آن را مطرح مي کنيم و سپس به سراغ ۲ پراپرتي مهم background-clip و background-origin مي رويم.اشتباهات رايجي که در اين ۲ پراپرتي وجود دارد را مطرح مي کنيم و به طور کامل کاربرد اين ۲ پراپرتي را مي گوييم.