• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش html(نیاز ب راهنمایی)

alii3516

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خدمت دوستان برنامه نویس...
من سوم کامپیوتر هستم و امسال قراره htmlو cssرو یاد بگیرم البته اچ تی ام ال رو تا ی جاهایی بلدم.
بعد الان خیلی علاقه شدید به طراحی سایت دارم و میخوام یادش بگیرم میخواستم بدونم از کجا یاد بگیرم؟؟؟
امکان کلاس رفتن هم ندارم و میخام با فیلم آموزشی یاد بگیرم.
حالا سوالم اینه : اگ یاد بگیرم میتونم باهاش درآمد زایی کنم در آینده؟؟؟
و دوم اینک : من این آموزش رو گیر آوردم با این قیمت بالا

http://bashgahwp.com/product/طراح-وب-ترم-یک/

میخواستم بدونم اگه این پکیج رو خریداری کنم و تمرین کنم میتونه واقعا کمکم کنه؟؟؟؟
با خرید این پکیج چقدر ب حرفه ای شدن در وب نزدیک میشم؟

آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...

Last edited:

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام دوست عزیز HTMLوCSS زبان برنامه نویسی نیست فقط برای طراحی قالب و ظاهر سازی سایت به کار میره برای کد نویسی داینامیک باید یکی از زبان های سمت سرور مثل php رو یاد بگیرید . به نظر من برای یاد گیری HTML,CSS نیازی به هزینه به غیر هزینه شارژ نت نیست چون همه چیز تو به صورت رایگان هست و لزومی به خرید پکیج برای این موارد نیست حتی برای php هم همینطوره .موفق باشید

alii3516

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ب
سلام دوست عزیز HTMLوCSS زبان برنامه نویسی نیست فقط برای طراحی قالب و ظاهر سازی سایت به کار میره برای کد نویسی داینامیک باید یکی از زبان های سمت سرور مثل php رو یاد بگیرید . به نظر من برای یاد گیری HTML,CSS نیازی به هزینه به غیر هزینه شارژ نت نیست چون همه چیز تو به صورت رایگان هست و لزومی به خرید پکیج برای این موارد نیست حتی برای php هم همینطوره .موفق باشید
بله درسته ولی من چون منبع کاملی رو پیدا نکردم دنبال این پکیج رفتم..
شما میتونید ی منبعی رو معرفی کنید از اون شروع ب یاد گیری کنم؟؟؟
لطف بزرگی رو میکنید اگه کمکم کنید...

nilord

Registered User
لایک‌ها
101
سلام دوست خوبم
این نظر دوستمون هم 100 درصد تایید می کنم نیازی نیست هزینه کنید .
برای شروع که مفاهیم و مبتدیات و اصول دستتون بیاد فیلم های آموزشی فارسی زیادی هست . مثل این سایت که برای html -css آموزش های جداگانه حتی دارد .
http://heilton.com/pages/PageDownlo...aDs8Qeh5EdOfnOrufKo+h1tERYWvEPn910Dg/A6AgYw==
http://heilton.com/pages/PageDownlo...62g0iDgsDXRkXvYKxWQFzHeMYdywpNTqc0107F41Ovw==
و....
سایت w3schools.com هم پیشنهاد میشه .
و در نهایت بهترین منبع آموزشی هم دقیقا کل فضای وب هست . کدهای هر سایتی برای خودش یک منبع آموزشی هست . میتونید سورس ها را با inspect element مرورگر ( f12 رو بزن ) ببینین و ترفندهای زیادی رو یاد بگیرین .
اصل کار هم فقط تمرین هست .
با چند ماه تمرین مستمر انشالله به مراحلی بسیار عالی خواهید رسید ....
آرزوی موفقیت دارم ...

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
سلام دوست عزیز
من مهندسی نرم افزار خوندم و فکر می کنم اگه به ترتیبی که میگم پیش بری میتونی در حدود 6 ماه پایه های طراحی وب را یاد بگیری
اول باید بدونید که ایجاد یک وب سایت شامل دو بخش است: 1- طراحی ظاهر سایت که نمای ظاهری سایت را تشکیل می دهد 2- برنامه نویسی (برای عکس العمل بخش هایی مثل دکمه ذخیره)
1- ابتدا نرم افزار dream viewer را نصب کنید تا بتونید باهاش طراحی سایت را انجام دهید.
2- باید ابتدا طراحی ظاهر سایت را به کمک html, Css یاد بگیری. (حدود 2 الی 4 هفته)
3- یاد گیری جاوا اسکریپت و جی کوئری
4- یادگیری بوت استرپ
5- هروقت اینها را کامل یاد گرفتی یکی از زبان های برنامه نویسی asp.net یا php را یاد بگیر که خودشون بحث مفصلی هستند

چند نکته:
با حوصله و تمرین زیاد سعی کن یاد بگیری. حداقل تا 6-7 ماه اول به درآمد فکر نکن تا تمرکزت به هم نخوره
برای یاد گیری هر بخش می توانی از فیلمهای آموزشی بسیاری که به زبان فارسی در اینترنت هست استفاده کنی.
یک دفتر بگذار کنارت و از نکات یادداشت برداری کن.
از همون اول یه سایت ساده را در نظر بگیر و سعی کن تمریناتت را در هدف طراحی اون سایت انجام بدهی.
درآمد طراحی وب خوبه. به شرطی که وارد بشی.
موفق و پیروز باشی. لایک یادت نره

Great user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ب

بله درسته ولی من چون منبع کاملی رو پیدا نکردم دنبال این پکیج رفتم..
شما میتونید ی منبعی رو معرفی کنید از اون شروع ب یاد گیری کنم؟؟؟
لطف بزرگی رو میکنید اگه کمکم کنید...

وقت بخیر
البته سایتهای خوب بهترین منبع هستن. مثل w3schools.com و یک سایت فارسی
خوب beyamooz.com .
دو نکته برای شما دارم امیدوارم مفید باشه:
اول اینکه برای یادگیری طراحی وبسایت نیاز به دونستن این هست که از کجا شروع کنید
و چه ابزاری نیاز دارید. برای ابزار : 1. نرم افزار dreamweaver عالی هست، 2. دانش
گرافیکی هم بلد باشید(البته نه پیشرفته) چون برای طراحی وبسایت با فایلهای صوتی و
تصویری سرو کار دارید. نرم افزار photoshop و fireworks برای کار با تصاویر مناسب هستن.
و یه ابزار دیگه هم میشه browser. بهتره که همۀ بروزرها رو روی سیستمتون نصب کنید چون
باید سایتی که طراحی میکنید رو توی هر کدوم ار بروزرها چک کنید(به لحاظ پشتیبانی از
کدها). دوم اگر یادگیرنده ای هستید که پشتکار دارید، پس نیازی نیست پکیج بخرید. از
سایتها استفاده کنید. ولی اگر سبک یادگیریتون جوریه که نیاز به آموزش سازمان یافته
دارید ، پس از پکیج استفاده کنید.

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
برای شروع بهترین راه استفاده از فیلم های آموزشی رایگانی هست که یک دوره را آموزش داده است.

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
یه نظر منم برای یاد گرفتن html و css الکی هزینه نکنید
یه سرچ ساده بکنید صد تا آموزش مفید براتون میاره

javadnabavi

Registered User
لایک‌ها
28
سلام خدمت دوستان برنامه نویس...
من سوم کامپیوتر هستم و امسال قراره htmlو cssرو یاد بگیرم البته اچ تی ام ال رو تا ی جاهایی بلدم.
بعد الان خیلی علاقه شدید به طراحی سایت دارم و میخوام یادش بگیرم میخواستم بدونم از کجا یاد بگیرم؟؟؟
امکان کلاس رفتن هم ندارم و میخام با فیلم آموزشی یاد بگیرم.
حالا سوالم اینه : اگ یاد بگیرم میتونم باهاش درآمد زایی کنم در آینده؟؟؟
و دوم اینک : من این آموزش رو گیر آوردم با این قیمت بالا

http://bashgahwp.com/product/طراح-وب-ترم-یک/

میخواستم بدونم اگه این پکیج رو خریداری کنم و تمرین کنم میتونه واقعا کمکم کنه؟؟؟؟
با خرید این پکیج چقدر ب حرفه ای شدن در وب نزدیک میشم؟

آیا پیشنهاد بهتری دارید؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید...
سلام
شما اول باید کار با فتوشاپ رو در حد مقدماتی تا متوسط یاد بگیرید بعد برید سراغ زبان های نشانه گذاری و بعد برنامه نویسی
پس بعد از فتوشاپ باید HTML رو شروع کنید و همراهش هم CSS رو. البته تو سایت خودم یک آموزشی برای html نوشتم میتونی آزمایش کنی ببینی اگه مفید بود از همون ادامه بدی. اینم لینکش:
http://webtoaster.ir/آموزش-قدم-به-قدم-html-بخش-اول-مقدمه/
البته یه چیزیم بگم. اگه قبل از شروع اچ تی ام ال, کار با وردپرس رو درحد عالی یاد بگیرید خیلی کمک می کنه.

بالا