همونطور که از اسم تاپییک مشخص هست آمپ 7541 اینفینیتی سری قدیم موجوده که برای یکی از دوستان هست که به دلیل ارتقا سیستمش گفته بزارم برا فروش من خودم با کارتنش رو داشتم که چند شب پیش پسر عموم بردش
،ظاهرش یکم خط و خش داره که سعی کردم طوری عکس بگیرم که واضحتر باشه چهار تا پایه پیچش شکسته و پایه فلزی محکم جایگزینش شده، اما آمپ رو باز کردم مدار تمیز مثل روز اول
بدون تعمیر سری قدیمی بدون نویز ردیف خلاصه،اما کارتن نداره که برا آمپ قدیمی فکر نمیکنم زیاد هم مهم باشه
اینم 2 تا لینک
لینک
لینک
RMS Power @ 4 ohms: 111 watts x 4
RMS Power @ 2 ohms: 139 watts x 4
RMS Power @ 4 ohms bridged: 278 watts x 2
با توجه به اینکه آکش نیست و اگه باشه زیر 470 نمیدن تازه نویز و... هم ممکنه داشته باشه من 35 درصد قیمتش رو از آکش کم کردم و شد305 که رندش 300 میشه باز هم تاکیید میکنم آمپ مال من نیست پس دوستان تقاضای تخفیف و ... نکنن پیشنهاد بدن من انتقال میدم ولی خوب منطقی، البته فکر کنم قیمت هم مناسبه
280 پایه
300 فوری
اینم 2 تا لینک
لینک
لینک
RMS Power @ 4 ohms: 111 watts x 4
RMS Power @ 2 ohms: 139 watts x 4
RMS Power @ 4 ohms bridged: 278 watts x 2
با توجه به اینکه آکش نیست و اگه باشه زیر 470 نمیدن تازه نویز و... هم ممکنه داشته باشه من 35 درصد قیمتش رو از آکش کم کردم و شد305 که رندش 300 میشه باز هم تاکیید میکنم آمپ مال من نیست پس دوستان تقاضای تخفیف و ... نکنن پیشنهاد بدن من انتقال میدم ولی خوب منطقی، البته فکر کنم قیمت هم مناسبه
280 پایه
300 فوری