• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آنالیز و عیب‌یابی رایگان سئوی وب‌سایت شما - پاریسنا

FARID2XF

Registered User
لایک‌ها
89
با سلام . کار جالبیه با توجه به تجربه بالاتون...
من تا حدی وب سایت خودمو سئو کردم با این وجود خیلی کار داره... ادرس سایت توی امضا هستش ممنون میشم یک انالیز بکنید.
با تشکر پیشاپیش.

newads

Registered User
لایک‌ها
109
بنده پ.خ دادم انشالله پاسخ بگیریم

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
سلام پ.خ دادم بهتون
ممنون بابت این حرکت ِ خوب

وقت بخیر
آنالیز وب‌سایت شما صورت گرفت و نتایج آن برای حضرتعالی از طریق پیام خصوصی ارسال شد.
امیدوارم مفید باشد و در ادامه‌ی راه موفق باشید.

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
وقت بخیر
آنالیز وب‌سایت شما صورت گرفت و نتایج آن برای حضرتعالی از طریق پیام خصوصی ارسال شد.
امیدوارم مفید باشد و در ادامه‌ی راه موفق باشید.
ممنونم ازتون ، خیلی کامل و صریح بود و تماما علمی
ایشون 100% تایید میشن ، سر مشکلات سایتم با چند نفر سئو کار دیگه هم صحبت کرده بودم که مشاوره ی دوست عزیزمون از همشون کامل تر بود. تشکر

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
درود
عزیز برای منم پ خ کنید
با تشکر

وقت بخیر
آدرس سایتتون رو بگذارید. به ترتیب ثبت در تاپیک نوبت به وب‌سایت حضرتعالی که برسه، آنالیز براتون به شکل پیام خصوصی ارسال می‌شه.
با تشکر

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
وقت بخیر

تا امروز ۳۷ نفر از شما دوستان درخواست آنالیز وب‌سایت‌های خودتان را در تاپیک ثبت کردید و بنده به ۷ مورد از آن‌ها، به اندازه‌ای که فرصت می‌کردم کامل پاسخ دادم.
همان‌طور که می‌بینید از ۳۷ تا فقط ۷ آنالیز انجام شده که مشغله‌های کاری و غیرکاری باعث آن است. خواهشی که داشتم این است که دوستانی که آنالیزشان انجام نشده، برای یادآوری درخواستشان، پیام خصوصی مجدد ندهند و در تاپیک درخواستشان را تکرار نکنند و مطمئن باشند که آنالیزشان به ترتیب ثبت در تاپیک، صورت می‌گیرد.
هر چه باشد این آنالیزها رایگان صورت می‌گیرند و از ‌آن‌جایی که شغل بنده سئو و بهینه‌سازی است و تمام درآمد بنده از این راه است، طبیعی خواهد بود که پشتیبانی کلاینت‌های اصلی خودم، انجام سفارشاتی که دارم و برگزاری دوره‌های آموزشی‌ام در اولویت هستند تا انجام آنالیزهای رایگان این تاپیک. گرچه این صحبت، به معنی این نیست که آنالیزها انجام نمی‌شود، اما خواستم بگویم، تکرار درخواست شما در سرعت انجام آنالیزها تاثیری ندارد.
پس خواهش دارم دوستانی که مشلات اورژانسی دارند یا برای دریافت آنالیزشان عجله دارند این مسائل را در نظر داشته باشند.
هم‌چنین دوستانی که درخواست انجام پروژه‌های سئو دارند، همان‌طور که در پیام‌های خصوصی به چند نفر از رفقا عرض کردم، متاسفانه تا ابتدای تابستان از قبول پروژه‌ی سئوی جدید معذورم، اما دوره‌های آموزشی یا مشاوره‌ی سئو که به صورت آنلاین و از طریق Skype یا Google Hangout انجام می‌شوند، پذیرفته می‌شوند. یعنی تا اوایل تابستان آینده اجرای سئو انجام نمی‌شود، اما آموزش و مشاوره صورت می‌گیرد. علاقه‌مندان به شرکت در این دوره‌ها، برای دریافت فهرست دوره‌ها، آگاهی از تعرفه‌ی دوره‌ها و دریافت تاریخ برگزاری دوره می‌توانند با این ایمیل در تماس باشند:
[email protected]

با بهترین آرزوها
مهدی ملک‌زاده

×××
پی‌نوشت: فهرست ۳۷ کاربری که تا امروز درخواست آنالیز رایگان داشته‌اند، به ترتیب ثبت در تاپیک:
YasDL.com
siavash-61
dawodr
amin_fasayi
soheil441
mr.hanzaleh
komeil1002
ali.dante
alikka
3eke.ir
8song
perper
AhangCity.CoM
milad-apk
کارادایی
Earnwebmoney4554
m_3da
iranipic
afzayesh bazdid
ehsanled
ehsan_game
orginalfilm
senatoor
ya30in
nomix
morteza369
M0jtaba77
aytayweb
emperatoor73
satiseven
matrixhassan
M.B.N
fardzad
FARID2XF
paris2020
newads
ctcn8311885

Last edited:

medil0ne

Registered User
لایک‌ها
75
میخام اینجا توی گوگل بیشتر نشون داده بشه. به کد های قالب هم دسرسی ندارم

دوست عزیز، در این تاپیک بنده آنالیز و عیب‌یابی سایت رو انجام می‌دم و مشکلات سئوی سایتتون رو می‌گم.
الان این سایتی هست که مایل هستید آنالیز انجام بشه؟
http://ultrafast.bitasell.ir/

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
بالا