با سلام . کار جالبیه با توجه به تجربه بالاتون...
من تا حدی وب سایت خودمو سئو کردم با این وجود خیلی کار داره... ادرس سایت توی امضا هستش ممنون میشم یک انالیز بکنید.
با تشکر پیشاپیش.
ممنونم ازتون ، خیلی کامل و صریح بود و تماما علمی
ایشون 100% تایید میشن ، سر مشکلات سایتم با چند نفر سئو کار دیگه هم صحبت کرده بودم که مشاوره ی دوست عزیزمون از همشون کامل تر بود. تشکر
تا امروز ۳۷ نفر از شما دوستان درخواست آنالیز وبسایتهای خودتان را در تاپیک ثبت کردید و بنده به ۷ مورد از آنها، به اندازهای که فرصت میکردم کامل پاسخ دادم.
همانطور که میبینید از ۳۷ تا فقط ۷ آنالیز انجام شده که مشغلههای کاری و غیرکاری باعث آن است. خواهشی که داشتم این است که دوستانی که آنالیزشان انجام نشده، برای یادآوری درخواستشان، پیام خصوصی مجدد ندهند و در تاپیک درخواستشان را تکرار نکنند و مطمئن باشند که آنالیزشان به ترتیب ثبت در تاپیک، صورت میگیرد.
هر چه باشد این آنالیزها رایگان صورت میگیرند و از آنجایی که شغل بنده سئو و بهینهسازی است و تمام درآمد بنده از این راه است، طبیعی خواهد بود که پشتیبانی کلاینتهای اصلی خودم، انجام سفارشاتی که دارم و برگزاری دورههای آموزشیام در اولویت هستند تا انجام آنالیزهای رایگان این تاپیک. گرچه این صحبت، به معنی این نیست که آنالیزها انجام نمیشود، اما خواستم بگویم، تکرار درخواست شما در سرعت انجام آنالیزها تاثیری ندارد.
پس خواهش دارم دوستانی که مشلات اورژانسی دارند یا برای دریافت آنالیزشان عجله دارند این مسائل را در نظر داشته باشند.
همچنین دوستانی که درخواست انجام پروژههای سئو دارند، همانطور که در پیامهای خصوصی به چند نفر از رفقا عرض کردم، متاسفانه تا ابتدای تابستان از قبول پروژهی سئوی جدید معذورم، اما دورههای آموزشی یا مشاورهی سئو که به صورت آنلاین و از طریق Skype یا Google Hangout انجام میشوند، پذیرفته میشوند. یعنی تا اوایل تابستان آینده اجرای سئو انجام نمیشود، اما آموزش و مشاوره صورت میگیرد. علاقهمندان به شرکت در این دورهها، برای دریافت فهرست دورهها، آگاهی از تعرفهی دورهها و دریافت تاریخ برگزاری دوره میتوانند با این ایمیل در تماس باشند: [email protected]
با بهترین آرزوها
مهدی ملکزاده
×××
پینوشت: فهرست ۳۷ کاربری که تا امروز درخواست آنالیز رایگان داشتهاند، به ترتیب ثبت در تاپیک:
دوست عزیز، در این تاپیک بنده آنالیز و عیبیابی سایت رو انجام میدم و مشکلات سئوی سایتتون رو میگم.
الان این سایتی هست که مایل هستید آنالیز انجام بشه؟ http://ultrafast.bitasell.ir/
دوست عزیز، در این تاپیک بنده آنالیز و عیبیابی سایت رو انجام میدم و مشکلات سئوی سایتتون رو میگم.
الان این سایتی هست که مایل هستید آنالیز انجام بشه؟ http://ultrafast.bitasell.ir/