Wiseman
مدیر بازنشسته
ویندوز موبایل رو دست کم نمیگیرم...ولی وقتی اندروید هنوز 2 سال نشده وارد بازار شده 40 هزار نرم افزار و برنامه براش نوشتن و خیلی خیلی هم برنامه بازی هاش به درد بخور تر هست دیگه جایی برای وین مو میمونه به نظرت؟
واقعا این که هر نرم افزار PC یه نسخه وین مو داشته باشه (که اینطوری هم نیست در حقیقت) چه مزیت خاصی هست؟ مهم اینه که نرم افزارهای مورد نظر خوب کار کنن حالا هر اسمی داشته باشن فرقی میکنه مگه؟
ویندوز موبایل که خوره منابع سیستم ( cpu و رم ) هست و تا 600- 700 ندی و یه چیز درست درمون نخری همش کندی یا لگ داره چیز خوبیه؟ یا سیمبین که با cpu و رم کمتر به خوبی کار میکنه؟
اصلا تازه ایفون رو گذاشتم کنار...کلا کسی بدش نیاد ولی زمونه وین مو به سر رسید با وجود اندروید و ایفون دیگه اینده ای برای وین مو به نظر من متصور نیست...مگه اینکه یه حرکت فوق العاده بدن به خودشون و یه تغییرات انقلابی داشته باشن که از مایکروسافت بعیده...
البته شاید بلایی که قبلا سر اپل اورد و با زرنگی بازار PC ها رو از دستش دراورد این دفعه هم تکرار بشه...البته این دفعه دیگه بیل گیتس نیست تو مایکروسافت و بعید میدونم بتونن اینطوری کنن..
همون طوری که علی الانم اشاره کرد این عبارت که : "ویندوز موبایل نسبت به سیمبین یه دنیای دیگهست" رو من بارها قبلا شنیدم و اصلن همین باعث شده کنجکاو بشم درموردشون تحقیق کنم و شاید هم بخرموالا من تجربه اندروید رو نداشتم و پیگیر اخبارش هم نیستم....شاید درست میگی ولی حرفت رو در مورد سرعت گوشی قبول ندارم شما از پاکت پی سی تجربه تلخ امنیا رو داشتی.....من الان که x1 دارم میفهمم امنیا چه ستمی بود....من حرفت رو در مورد سرعت و اجرای برنامه در پاکت پی سی ها قبول ندارم الان حدود 100 تا برنامه روی x1 من نصبه همچین تغییر سرعتی رو احساس نمیکنم حتی الان با وجود موبایل شل 3.5 ....امنیا مشکلش این بود که 88 مگ فون مموری داشت هر نرم افزاری رو هم که حتی روی مموری کارت نصب میکردی مقدار زیادی فایلهای temp توی همون 88 مگ تولید میشد که باعث پر شدن سریع اون 88 مگ میشد اما x1 اینطوری نیست حدود 200 مگ فون مموری داره که همین الان با این همه برنامه هنوز 100 مگش هم پر نشده....در مورد نرم افزار هم بگو چه نرم افزاری مد نظرته که ورژن پاکت پیسیش نیست تا بهت معرفی کنم(البته به غیر از نرم افزار های حرفه ای و تخصصی مثل اتوکد اینا.....لول)
پ ن:ولی حرفت در مورد اندروید قابل تامله بهتره برم بیشتر تحقیق کنم!!!!....و البته به نظر من سیمبین در حدی نیست که بخواد با وین موبایل مقایسه بشه!!!!
اصلا اینطور نیست.....سیمبین هنوز هم که هنوزه سیستم عامل کندیه همتون هم میدونید!!!!!!
راستش من فکر میکنم مازیار همیشه خیلی ایدآل فکر میکنه، مثلا الان منم قبول کردم که اندروید بهتر از ویندوز موبایله ولی آیا برای منی که هیچ وقت نمیخوام برای یه گوشی بیشتر از 200 هزینه کنم هم همینطوره؟ خب فعلا که فکر نکنم آندروید گوشی زیر 400 تومنی داشته باشه. در صورتی که من هر نیازی داشته باشم با همون گوشی 200 تومنی تا به حال برآورده شده پس دلیلی نمیبینم بیشتر خرج کنم ( یا باید فعلا صبر کنم ببینم یه آندروید ارزون تر و جمع و جور تر که به بازار میاد که اصلا معلوم هم نیست بیاد ) در حالی که بارها دیدم مازیار گوشی یک میلیونی خریده که خودش هم میدونسته دو ماه دیگه قیمتش 600 تومنه.. به هر حال
در مورد نقص هاشون که دوربین خوبی ندارن و موزیک فون هم نیستن آنچنان، میدونم، من خودم مدت ها W950 استفاده کردم اصلا دوربین نداشته! فقط این مورد که نمیتونم بهشون اونطور به عنوان یه پلیر بهش نگاه کنم اذیتم میکنه!
فعلا دارم تحقیق میکنم بین چند مدل، بعدا میام دوباره با ذکر مدل خاص ازتون سوال میکنم!
____
یه موضوع دیگه؛
احیانا اگه خواستین هندزفری in-ear سری Walkman سونی اریکسون بخرید بیشتر مراقب باشید که جنس تقلبی بهتون ندن چون دیروز که من رفته بودم بگیرم این موبایل فروش های محترم یه نمونه جدید اورده بودن که بعدن فهمیدم بین خودشون اسمش رو گذاشتن High-Copy! خلاصه این هندزفری از لحاظ ظاهر و بسته بندی و.. هیچ فرقی با اونی که توی جعبه گوشی های واکمن هست نداره! جنس بدنه ش واقعا مو نمیزنه و با کیفیته. ولی وقتی بازش کنید و کیفیتش رو تست کنین دقیقا صدای همون هندزفری های چیپ ه 2-3 تومنی رو میده. خلاصه اینا رو به اسم اصلی راحت 10 تومن مینداختن به خلقاله! کلی گشتم و تقریبا 10 تا باز کردم و همه شون همین طور بودن. به خدا گوش درد گرفتم از صدای مزخرفشون! یه جا فقط گفت میتونم هندزفری اصلی از توی جعبه دربیارم بهت بدم 18 تومن که نگرفتم. تا بالاخره یکی که گوشی W610 ش رو اورده بود بفروشه گفت من هندزفریم رو جدا میفروشم که 10 تومن اونو گرفتم! خلاصه از دیروز دوباره دارم با این هندزفری رویایی زندگی میکنم!