لیست فروش رو می زارید؟
mkf711 Registered User تاریخ عضویت 21 سپتامبر 2008 نوشتهها 509 لایکها 18 1 دسامبر 2011 #21 لیست فروش رو می زارید؟
shahab_4mehr Registered User تاریخ عضویت 22 آگوست 2011 نوشتهها 4,970 لایکها 36 محل سکونت کرج - تهران 2 دسامبر 2011 #22 به نقل از mkf711 : لیست فروش رو می زارید؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز لیست قیمت ها عروسک ها angry bird موجود است ولی سایز متوسط عکس ندارد هنوز با تصاویر کوله و کیف به زودی اضافه خواهد شد در ضمن همه کیف ها ارجینال می باشد و ما در کار تقلب مهارت نداریم و من اجناس را با سود ناچیز به دوستان تقدیم می کنم .
به نقل از mkf711 : لیست فروش رو می زارید؟ کلیک کنید تا بازشود... سلام دوست عزیز لیست قیمت ها عروسک ها angry bird موجود است ولی سایز متوسط عکس ندارد هنوز با تصاویر کوله و کیف به زودی اضافه خواهد شد در ضمن همه کیف ها ارجینال می باشد و ما در کار تقلب مهارت نداریم و من اجناس را با سود ناچیز به دوستان تقدیم می کنم .
shahab_4mehr Registered User تاریخ عضویت 22 آگوست 2011 نوشتهها 4,970 لایکها 36 محل سکونت کرج - تهران 2 دسامبر 2011 #23 از دوستان بابت تاخیر در کار عذرخواهی می کنم شرمنده فقط به خاطر مشغله کاری می باشد انشا الله در خریدشان جبران کنم.باتشکر شهاب
از دوستان بابت تاخیر در کار عذرخواهی می کنم شرمنده فقط به خاطر مشغله کاری می باشد انشا الله در خریدشان جبران کنم.باتشکر شهاب
mansoor2fx Registered User تاریخ عضویت 29 مارس 2010 نوشتهها 565 لایکها 2 محل سکونت اصفهان بزرگ 2 دسامبر 2011 #24 شهاب جان ما که خیلی منتظریم ولی انتظارم بیشتر از این عروسک ها بودااااااااااا. منتظریم پس ...