• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا انسان قبلا يك بار به بينهايت رسيده و دوباره از صفر شروع كرده ؟

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان يك مسله اي هست كه چند وقته منو مشغول كرده :
من دارم رو اين فكر ميكنم كه مثلا انسان در گذشته قبلا يك بار به اوج قدرت و فناوري رسيده . جايي كه ما خيلي باهاش فاصله داريم مثلا سفر در زمانيا سفر با سرعت نور يا ... ولي در اثر چيزي مثل جنگ هاي اتم يا هرچي از بين رفتن يا به احتمال زياد زمين رو ترك كردن و به سياره خيلي دور رفتن ( دقيقا همون چيزي كه ما خيلي دنبالش هستيم ولي اونا سال ها پيش پيداش كردن و ما هم سالها بعد پيداش ميكنيم )
ميدونيد چرا اين فكر رو كردم .؟ شواهدي مثل اون اثر صورت تو مريخ از انسان يا مثلا عجايب هفتگانه مثل اهرام مصر كه فكر نميكنم با اون شرايط بشه بسازيش و يا اخرين يك سازه بسيار بزرگ در اقيانوس ( نزديك مثلث برمودا ) پيدا كردن كه مثل پرنده بوده ولي 2 تا كابين خلبان هم داشته با تجهيزان كامل . البته چون زير مثلث برمودا هست هنوز كسي نتونسته درش بياره فقط عكس هاي ماهواره و اسكن هاي ماهواره اي هست . به نظر من همين مثلث برمودا ممكنه مركز قبلي تمدن اونها باشه و مثلث برمودا هم يك حفاظ مغناطيسي براي محافظت باشه كه اونها ساختن .
شما چي فكر ميكنيد ؟
( فقط دارم اين نظريه رو بررسي ميكنم و قبولش نكردم ) ;)

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از siavash8027 :
سلام
من فكر ميكنم كه انسان در گذشته قبلا يك بار به اوج قدرت و فناوري رسيده . جايي كه ما خيلي باهاش فاصله داريم مثلا سفر در زمانيا سفر با سرعت نور يا ... ولي در اثر چيزي مثل جنگ هاي اتم يا هرچي از بين رفتن يا به احتمال زياد زمين رو ترك كردن و به سياره خيلي دور رفتن ( دقيقا همون چيزي كه ما خيلي دنبالش هستيم ولي اونا سال ها پيش پيداش كردن و ما هم سالها بعد پيداش ميكنيم )
ميدونيد چرا اين فكر رو كردم .؟ شواهدي مثل اون اثر صورت تو مريخ از انسان يا مثلا عجايب هفتگانه مثل اهرام مصر كه فكر نميكنم با اون شرايط بشه بسازيش و يا اخرين يك سازه بسيار بزرگ در اقيانوس ( نزديك مثلث برمودا ) پيدا كردن كه مثل پرنده بوده ولي 2 تا كابين خلبان هم داشته با تجهيزان كامل . البته چون زير مثلث برمودا هست هنوز كسي نتونسته درش بياره فقط عكس هاي ماهواره و اسكن هاي ماهواره اي هست . به نظر من همين مثلث برمودا ممكنه مركز قبلي تمدن اونها باشه و مثلث برمودا هم يك حفاظ مغناطيسي براي محافظت باشه كه اونها ساختن .
شما چي فكر ميكنيد ؟
اين چيزايي كه شما ميگيد منبع علمي داره؟ يا از رو مجله هاي خاله زنكي ايران خونديد (صورت تو مريخ يا سفينه تو برمودا!!!)
ميشه يه مرجع معتبر براي اين خبرتون معرفي كنيد؟
كسايي كه اين با شما هم نظرند تو دنيا كم نيستند.
بزرگترين گروهشون خودشون را raelian اسم گذاشتن.
ميتونيد راجع به اونا اينجا مطالعه كنيد:
www.rael.org
ولي هيچ چيزي رو بدون مدرك معتبر قبول نكنيد...

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از siavash8027 :
سلام
من فكر ميكنم كه انسان در گذشته قبلا يك بار به اوج قدرت و فناوري رسيده . جايي كه ما خيلي باهاش فاصله داريم مثلا سفر در زمانيا سفر با سرعت نور يا ... ولي در اثر چيزي مثل جنگ هاي اتم يا هرچي از بين رفتن يا به احتمال زياد زمين رو ترك كردن و به سياره خيلي دور رفتن ( دقيقا همون چيزي كه ما خيلي دنبالش هستيم ولي اونا سال ها پيش پيداش كردن و ما هم سالها بعد پيداش ميكنيم )
شما چي فكر ميكنيد ؟
منم دقيقا همينجوري فكر ميكنم و چند تا مثال خيلي توپ هم دارم كه بعدا ميزارم . يكي يكبار برام تعريف كرد

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
چند سال قبل کتابی در همین زمینه مطالعه کردم البته اون یک رمان علمی تخیلی بود.
این درسته که در زمان های قدیم تمدن هایی مثل تمدن ایرانیان و مصریان باستان فرهنگ و تمدن بالایی داشتن و ممکن هست از خیلی نظرها به پیشرفت های قابل چشمگیری البته در حد زمان خودشون دست پیدا کرده بودن اما اون تجربیات کم کم و بعد از گذشت زمان و بوجود اومدن یک سری بلاهای طبیعی مثل سیل و زلزله و ... و بلاهای غیرطبیعی مثل جنگ ها و ... به دست فراموشی سپرده شدن اما در چگونگی ساخته شدن آثاری مثل اهرام ثلاثه مصر و باغهای معلق بابل و ... بین محقق ها و کارشناسان فرهنگ و تمدن شناس و باستان شناس ها تفاوت عقیده زیادی وجود داره.
برای خیلی از این پدیده ها ریشه و دلیل علمی وجود داره و برای خیلی ها دیگه هم حرف های بسیاری هست.
تئوری های علمی زیادی درباره چگونگی وضعیت منطقه موسوم به مثلث برمودا وجود داره که از اون جمله می شه به چند مورد زیر اشاره کرد :
وجود شرایط خاص آب و هوایی و همچنین شرایط خاص مغناطیسی زمین در منطقه مورد نظر
وجود یک دریای ساکن موسوم به ساراگوسا یا یه همچین نامی در منطقه مورد نظر و وجود جلبک های زیاد در آب این دریا
وجود سنگ هایی با خاصیت مغناطیسی در کف دریای واقع در منطقه مورد نظر
امکان بوجود اومدن پدیده هایی مثل گیر افتادن قایق ها و غرق شدن اون ها در آب های اطراف این منطقه وجود داره.
همیشه برای هر پدیده ای یک دلیل و منطق علمی وجود داره مطمئنا ذهن خلاق و ماجراجوی آدم همیشه سعی می کنه برای توصیف و تعریف پدیده هایی که نتونسته براش هیچ دلیل توجیح کننده علمی بیاره یک دلیل غیر علمی بسازه و به همین ترتیب هم افسانه ها بوجود می یان امکان اینکه بیشتر افسانه ها منبع علمی داشته باشن وجود داره و دلیل اون هم عدم پیدا شدن همین دلیل قابل قبول و توجیح علمی قضیه اولیه بوده که اونهارو به شکل یه مسله غیر واقعی در آورده.

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
چند ماه پيش منم به شدت درگير اين قضايا شده بودم
كلي هم تو اينترنت گشتم يه چند تا سايت هم پيدا كردم بد نيست يه نگاهي بهشون بندازين
اكثرشون سرمنشاء تمدن جديد رو به سومريان و مصريا مرتبط ميدونستن و ادعاهاي جالبي هم داشتن

http://xfacts.com/ancient/index.html

http://xfacts.com/old/index.html

http://mars-earth.com/

http://www.dudeman.net/siriusly/main.shtml

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از setareh2 :
اين چيزايي كه شما ميگيد منبع علمي داره؟ يا از رو مجله هاي خاله زنكي ايران خونديد (صورت تو مريخ يا سفينه تو برمودا!!!)
www.rael.org

اين رائل كه رسما ديوانه است! آرم فرقه شون هم همون ستاره داوود هست فقط لبه هاش گرد شده همراه با سس كلمات عبري و افسانه هايي منطبق با اسرائيليات...
اگر خاطرتون باشه كلونينگ انسان رو هم اين فرقه براي اولين بار انجام دادن

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از setareh2 :
www.rael.org

اگر شما به خودتون يه زحمتي بدين و يك جستجو بكنيد اين عكس كه توسط جستوجو گر ناسا در مريخ گرفته شده را خواهيد ديد اگه براتون مشكله خودم لينكش رو بگذارم شما چطور اونو نديديد خيلي مشهوره حتي اخبار خودمون هم گفته چه برسه به ماهواره . اون سفينه هم يك جست و جوي كوچيك كفايت ميكنه ;)
در ضمن من تا الان نميدونستم كسي مثل من عقيده داره و اصلا يك همچين گروهي هم هست .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به عقیده ی من چون علم و دانش بشر هنوز به اون حدی نرسیده که به این مسایل پاسخ بده ماها پیش خودمون تصورات عجیب و غریبی درست می کنیم و کافیه که چند تا ابزار تبلیغاتی هم بیاد وسط....
من به شخصه اعتقادی به داستانهای تخیلی ندارم! منتهی اصرار هم نمی کنم که هر چیزی رو با چشمم ببینم بعد قبول کنم اما حداقلش باید با یه سری دلایل قوی و قابل قبول چیستی اون مساله برام ثابت بشه که تو این مورد فکر نکنم به وقوع بپیونده.

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
mazoolagh جان پیش از این از سایت http://www.rael.org بازدید کرده بودم و مقاله های فارسی اونهارو هم مطالعه کردم با دیدگاه شما هم موافقم.
جالب اینجاست که برای مسلمونها فرد مورد نظر خودشون که قراره از سیاره دیگه ای برای نجات نسل بشر به زمین بیاد و طرفدارانش وظیفه ساخت یک پایگاه برای اون در زمین دارن رو به حضرت مهدی نسبت دادن حتما برای سایر دین ها و مذهب ها مثل مسیحیت این فرد به حضرت مسیح و در یهودیت این فرد به حضرت موسی و ... نسبت داده شده.
عموما در هرجایی که قدرت تفکر فراموش بشه خرافه پرستی جای حقیقت هارو می گیره.

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همينجا اعلام ميكنم كه بنده مسلمان هستم و مذهبم هم شيعه هست
پس نگيد رئال و ... من فقط يك فكري ميكردم كه اونو گفتم همين ;)
..........................................................................................
به تصاوير اين سايت يك نگاه بندازيد
در نقاشي هاي سال ها پيش اشخاصي رو سوار بر هواپيما ( يا چيزي مثل اون ) كشيدند

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از siavash8027 :
اگر شما به خودتون يه زحمتي بدين و يك جستجو بكنيد اين عكس كه توسط جستوجو گر ناسا در مريخ گرفته شده را خواهيد ديد اگه براتون مشكله خودم لينكش رو بگذارم شما چطور اونو نديديد خيلي مشهوره حتي اخبار خودمون هم گفته چه برسه به ماهواره . اون سفينه هم يك جست و جوي كوچيك كفايت ميكنه ;)
در ضمن من تا الان نميدونستم كسي مثل من عقيده داره و اصلا يك همچين گروهي هم هست .
تا اونجایی که من دیدم اون عکس سر انسان صرفا" خطای دید و تداخل سایه ها بود...

Minor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از siavash8027 :
سلام
شما چي فكر ميكنيد ؟

تناقض وجود داره...
و اون هم اينه كه اين فرضيه اگر هم صادق باشه مربوط به كره زمين نميشه... احتمال داره حيات در كهكشان هاي ديگه پيدا بشه. اما اهرام مصر و برمودا و اينها چيزي رو اثبات نميكنه

تناقض اش هم دست نخورده بودن منابع طبيعي زمين هست. اگه اون انسان عالم و تكنولوژيك در زمين مي بود ديگه هيچ كدوم از اين منابعي كه الان فقط چند قرن از استفاده شون ميگذره وجود نداشتن. يعني به عبارت ديگه زمين رو تموم كرده بودن رفته بودن. ولي خيلي از منابع زمين نو و دست نخورده هستند. اونها هم اگه فضا پيما داشتن ناچار احتياج داشتن براش انرژي و سوخت تهيه كنند. اون هم از نوع فسيلي.
اگه هم بخوايم از تغيير و تحولات اساسي زمين صحبت كنيم هم كه ديگه اهرام مصر و همه جانوران هم كه بايد از بين ميرفتن.

هيچ كدوم از زيست شناسان و زمين شناسان و باستان شناسان اين فرضيه رو قبول ندارن. با دلايل كاملا معقول و منطقي.

اما به هر حال اين فرضيه با احتمال وجود حيات در سيارات ديگه ممكنه صادق باشه.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از a Truth Seeking :
mazoolagh جان پیش از این از سایت http://www.rael.org بازدید کرده بودم و مقاله های فارسی اونهارو هم مطالعه کردم با دیدگاه شما هم موافقم.
جالب اینجاست که برای مسلمونها فرد مورد نظر خودشون که قراره از سیاره دیگه ای برای نجات نسل بشر به زمین بیاد و طرفدارانش وظیفه ساخت یک پایگاه برای اون در زمین دارن رو به حضرت مهدی نسبت دادن حتما برای سایر دین ها و مذهب ها مثل مسیحیت این فرد به حضرت مسیح و در یهودیت این فرد به حضرت موسی و ... نسبت داده شده.
عموما در هرجایی که قدرت تفکر فراموش بشه خرافه پرستی جای حقیقت هارو می گیره.
و برای مغولها چنگیز!

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Spiro :
چند ماه پيش منم به شدت درگير اين قضايا شده بودم
كلي هم تو اينترنت گشتم يه چند تا سايت هم پيدا كردم بد نيست يه نگاهي بهشون بندازين
اكثرشون سرمنشاء تمدن جديد رو به سومريان و مصريا مرتبط ميدونستن و ادعاهاي جالبي هم داشتن

http://xfacts.com/ancient/index.html

http://mars-earth.com/

http://www.dudeman.net/siriusly/main.shtml

سايت ها خيلي جالب بود
حالا خودت چي فكر ميكني ؟

siavash8027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از electronic :
تا اونجایی که من دیدم اون عکس سر انسان صرفا" خطای دید و تداخل سایه ها بود...

يتا اين حد طبيعي ؟ اين عكس توسط كاوشگر ناسا تهيه و ارسال شده (تا اونجا كه من خوندم )

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از siavash8027 :
سايت ها خيلي جالب بود
حالا خودت چي فكر ميكني ؟

چيزياي جالبي در مورد سومريها فهميدم

به نظر من نميشه بالكل منكر اين قضايا شد

نميدونم چرا تا بحثهايي از اين مورد پيش مياد به سرعت جبهه بندي بخش علم و دانش شكل ميگيره

و باز دوباره بحث كهنه و بودار اثبات با علم امروزي ما قد علم ميكنه

من يكي كه ديگه حوصله خوندن اين پستهاي يك جانبه و سليقه اي رو ندارم .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Spiro :
چيزياي جالبي در مورد سومريها فهميدم

به نظر من نميشه بالكل منكر اين قضايا شد

نميدونم چرا تا بحثهايي از اين مورد پيش مياد به سرعت جبهه بندي بخش علم و دانش شكل ميگيره

و باز دوباره بحث كهنه و بودار اثبات با علم امروزي ما قد علم ميكنه

من يكي كه ديگه حوصله خوندن اين پستهاي يك جانبه و سليقه اي رو ندارم .
نسبتا تاييد ميشه ( نسبتا كپيرايت از بحريني ! )
يك موضوع :
قبرهايي كه در اهرام سلاسه هست از اندازه ي در ورودي اون هرم ها بزرگتره . پس چطور مردم هزاران سال پيش كم عقل
بودن ؟ جوابشو اگه مي دونين بگين و الا خودم فردا ميگم

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان باورتون ميشه درست در همين زمينه يك كتاب فارسي من خريده ام البته 10 سال پيش از پشت قفسه هاي يك كتاب فروشي قديمي . پر هم است از مدرك و دليل و ...
نام كتاب : پايان جهان
نويسنده : مهندس غلامرضا اربابي
تاريخ ثبت كتاب : 15/10/52
چاپ كتاب من : 11
فكر نكنم پيدا كنيد . اگر خواستيد گوشه هاييش را بگويم .
مي خواهم اين آقاي مهندس را پيدا كنم توي وب اگر شد . خبر هم كنيم .
شايد هم اثري از وي در كتاب باشد . خبرتان ميكنم .

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mazoolagh :
اين رائل كه رسما ديوانه است! آرم فرقه شون هم همون ستاره داوود هست فقط لبه هاش گرد شده همراه با سس كلمات عبري و افسانه هايي منطبق با اسرائيليات...
اگر خاطرتون باشه كلونينگ انسان رو هم اين فرقه براي اولين بار انجام دادن
كلونينگ رو اونا انجام دادن( clonaid.com)
این رائیل اگه این ایده ش رو به صورت فرضیه بیان می کرد چیز بدی نبود! ولی همین که با خیال پردازی خودش قاطیش کرده و داستان ملاقاتش با الوهیم و سفر به سیاره اونا رو سر هم کرده شده یه ملقمه شلم شوربا!
ولی چیزی که جالبه اکثر پیرو هاش آدمای تحصیلکرده هستند! یکی از همسایه های ما اینجا از پیروهای اونه استاد بیولوژی تو دانشگاه هست! ... ریشو موشو هم دراز کرده (بنا به گفته رائیل موها به عنوان آنتن برای گرفتن امواج تله پاتی از الوهیم می تونند استفاده شن!!!!!!!! :blink: :blink: )
به هر صورت به نظر من میشه به نظریه اون به عنوان یه فرضیه و فقط به عنوان یه فرضیه نگاه کرد... با پیشرفت علم همه چیز آشکار میشه! خدا کنه به عمر ما قد بده!

اگر شما به خودتون يه زحمتي بدين و يك جستجو بكنيد اين عكس كه توسط جستوجو گر ناسا در مريخ گرفته شده را خواهيد ديد اگه براتون مشكله خودم لينكش رو بگذارم شما چطور اونو نديديد خيلي مشهوره حتي اخبار خودمون هم گفته چه برسه به ماهواره . اون سفينه هم يك جست و جوي كوچيك كفايت ميكنه

در مورد صورتک رو مریخ هم باید بگم یه برنامه تو کانال دیسکاوری 8-9 ماه پیش راجع به اون به قول شما صورتک شبیه ابوالهول گذاشته بود!
اون صورتک ابولهول به هیچ وجهی مجسمه نبود و یه چند تا کوه و تپه و دره تو کره مریخ بوده که تو یکی از عکسهای ناسا به دلیل افتادن نور خورشید با یه زاویه خاص به اون شکل دیده میشده!
یه سریها معطل اینن که یکی یه همچین چیزی از دهنش بپره! چنان گندش می کنند که گوش فلک کر میشه!
اوایل انقلاب اگه بعضیا یادشون باشه رو قرص ماه شب چهارده بعضی ها صورت یه نفر رو تشخیص داده بودند!!!!!!
همون طور که بعده ها رو عکس اسکناس 10 تومانی خیلیها خیلی چیزا دیده بودن!!!

بالا