حتما بايد قانوني باشهمسلما
چون طرف داره پول میده براش طراحی میکنن تا اینجا میشه اختصاصی
و قانونی برای مجموعه های اختصاصی تو وب هست که شما رو ملزم میکنه تا از صاحب اثر اجازه بگیری
هیچ طراح قالبی، از صفر برای شما قالب طراحی نمیکنه، همه قالبها عملا کپی های تغییر یافته قالبهای دیگه هستن (حداقل در ایران اینطوری هست)
اومدم اینو تایپ کنم که دیدم شما قبلا نوشتید.آیا شما از صاحب خانه برای دزدی اجازه میگیرید؟
الان تیتر تاپیک مثل این جمله بود.
فرق ایرانی با خارجی چیه:general707:برای قالب سایت های ایرانی باید اجازه بگیری
ولی سایت های خارجی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
وضو که جوابگو نیست آقا جان:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:صد در صد اجازه میگیرم
حتی وقتی که می خوام ریپ کنم قبلش وضو می گیرم و با پای راست وارد اتاقی می شم که سیستم هست
فرق ایرانی با خارجی چیه:general707:
غسل که برای بعد از ریپهمقوله ریپ یا به قول شما همون دزدی کار درستی نیست ولی خوب بستگی داره به سایتی که می خوایید ریپ کنید
من از مدیریت سایت اجازه میگیرم اگه اجازه داد که خوب دستش درد نکنه یه لینک از سایتش رو هم تو قالب می ذارم و همینطور سعی می کنم کار ریپ زدن قالب من به نفع ایشون هم باشه
وضو که جوابگو نیست آقا جان:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
باید اول غسل کنی:general405:
بعد 2 رکعت نماز خلوص نیت بخونی:general501::general501: بعد با سلام و صلوات سیستم رو روشن کنی
البته من روال کاری خودم رو نوشتم ها :general406::general406:
ایشون فکر کنم غسل ریپ قبلی رو که کردن منظورش بودهغسل که برای بعد از ریپه
نه داداش قبل از عمل پاک و مطهر الهی ریپ می بایست غسل کنیغسل که برای بعد از ریپه