• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا شما از صاحب قالب اجازه مي گيريد كه قالب را ريپ كنيد؟

آيا شما از صاحب قالب اجازه مي گيريد كه قالب را ريپ كنيد؟

• Total voters
    8

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دفتر آقاي مكارم شيرازي گفتن كه كپي كردن نرم افزارها و... كه مال كشور هاي اسرائيل و انگليس و آمريكا هستن اشكالي نداره چون دشمن ما هستن به خاطر همينه كه ما لاينسس اصل ويندوز رو نمي خريم

اين براي كسيه كه كل كاراشو طبق نظرات دفتر ايشون انجام بده نه گلچين كنه از تو فرمايشاتشون ;)
بعدش هم كل كسايي كه تو دفترش هستن اگه بلد بودن با هم يه خط كد بنويسن همچين نظري نميداد كه كپي ازاده ...

SRHSoft

Registered User
لایک‌ها
48
دفتر آقاي مكارم شيرازي گفتن كه كپي كردن نرم افزارها و... كه مال كشور هاي اسرائيل و انگليس و آمريكا هستن اشكالي نداره چون دشمن ما هستن به خاطر همينه كه ما لاينسس اصل ويندوز رو نمي خريم
اینطوری نمیشه که اونا که تو این زمینه ها تخصص ندارن و نمی تونن راهنمایی کنن مگه اینکه بیایی موضوع رو کامل براشون باز کنی تا بتونن نظر بدن وگرنه اونا نه می دونن ریپ چیه نه می دونن برنامه نویسی و کد نویسی و کپی برداری طرح چی هست
البته فقط اسائیل و انگلیس و امریکا دشمن ما نیستم کشور هایی مثل عربستان هم دشمن ماست از طرفی شما تو ریپ زدن داری میای قالبی رو که طراح ایرانی طراحی و برنامه نویسی کرده ریپ می زنی وگرنه نمیری که قالب سایت تم فارست رو ریپ بزنی ؟ اون اسکریپتش ریخته تو نت
قالبه ای خارجی که نال شدش هست که به من ربطی نداره که ریپ یا نال شدس یا هر چیز دیگه من 3 تا سایت میشناسم تم فارست و مافیاشیر و وی پی لاکر
تم فارست پولیه و اون 2 تای دیگه رایگانه
خوب منم میرم رایگانشو میگیرم و ترجمه می کنم و گناهش پای اون کصافطایی که دزدی کردن و گذاشتن در دسترس دیگران

بالا