• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** آيا قيمت بيت كوين در حال سقوط ( كاهش شديد) هستش ؟؟؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
شماره 10 - دولت آمریکا 2700 بیت کوئین به ارزش 1.6 میلیون دلار را به مزایده گذاشته است. این مقدار پول مجازی در فضای مجازی از کاربران غیرقانونی ثبت و ضبط‌شده و تا 22 آگوست به حراج گذاشته‌شده است!.
داداش چند روز پیش این خبر رو خوندیم :)
http://abrr.ir/?p=569

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
من خبرآنلاین رو چک میکردم این رو دیدم ، تاریخ امروز زده بود گفتم شاید تازه دَم باشه :دی

• Like
Reactions: vbd

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
الان مساله من اینه که موقع ارسال نوشته بود اولویت ارسال بالاست و حداکثر زمان 50 دقیقه می باشد. یعنی کمتر از 50 دقیقه دیگه کانفیرم میشه. آیا تایید میکنید گفتم yes
اما 225 دقیقه کانفیرم شدن طول کشید.حدود 4 ساعت تاخیر
می تونید چک کنید.
رابطه اولویت (priority) و ساز و فی رو در بالا توضیح دادم 1 بار دیگه مطالعه کن
در ضمن اون زمانی که BC.I به شما میده تقریبی و هیچ اطمینانی بهش نیست

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
دردسر جديد كيف پول آپگريد شده بيت كوين گزينه بازيابي رمز هم نداره . اونوقت شما از آپگريد تعريف كنيد. معمولا آپگريد براي بهتر شدن هستش. منتها مثل اينكه اينجا برعكسه !!!!
من منظورم از "آپگرید" مربوط به بیت کوین بود نه اون سایت BC.I شما هم اگر ناراضی هستی میتونی از همون مدل قدیمی والت استفاده کنی یا از یه والت دیگه:
http://bitcoin.org/en/choose-your-wallet

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
به این نتیجه رسیدم که این سایت هم مثل cryptocoinsnews و bitcoinmagazine شرو ور زیاد مینویسه :)
اون هدف 500 و 1680 دلار رو هم رسماٌ از توی .... اش درآورده

علت این کاهش خبر درباره okcoin بود وگرنه bfx باز شد ولی کوینی به کسی برنگردوند که بخوان بفروشن :)

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
به این نتیجه رسیدم که این سایت هم مثل cryptocoinsnews و bitcoinmagazine شرو ور زیاد مینویسه :)
اون هدف 500 و 1680 دلار رو هم رسماٌ از توی .... اش درآورده

علت این کاهش خبر درباره okcoin بود وگرنه bfx باز شد ولی کوینی به کسی برنگردوند که بخوان بفروشن :)
داداش اینا هم از خودشون نمینویسن که تحلیلگر مالی پشت تحلیل ها هست
و خود شما هم میدونی هیچ تحلیلی حتی توسط بهترین تحلیل گر قابل اطمینان نیست ولی باید تحلیل ها رو خوند و منطقی رفتار کرد

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
داداش اینا هم از خودشون نمینویسن که تحلیلگر مالی پشت تحلیل ها هست
و خود شما هم میدونی هیچ تحلیلی حتی توسط بهترین تحلیل گر قابل اطمینان نیست ولی باید تحلیل ها رو خوند و منطقی رفتار کرد
از کی تا حالا یه ترجمه بد و پر از اشکال و خلاصه (تنبل وارانه) از روی سایتهای خارجی شده تحلیل توسط تحلیلگر مالی!

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
از کی تا حالا .....
از کی تا حالا دندون اسب پیش کشی رو میشماریم دوست نداری استفاده نکن یا زبونت خوبه برو اصلشو بخون راحت :)
یک معرفی که اینقدر کش دادن نداره ای بابا :general509:
حالا هی رو این و اون عیب بزاریم بجای این کار بریم از خودمون بپرسیم خودمون چه کار خوبی برای دیگران انجام دادیم ؟

pisces

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
من مدتی هست که تو نخ بیتکوین هستم، تا حالا روش های زیادی رو برای خرید بیتکوین استفاده کردم، اما مناسبترین روش به نظرم استفاده از سایت لوکال بیتکوین (localbitcoins.com) می باشد، دلایل من برای خرید از این سایت:

• این سایت یکی از معتبرترین سایت های خرید و فروش بیتکوین در سطح جهان می باشد.
  • ایران در لیست کشور هایی این سایت هست، یعنی میتونید در این سایت با هویت ایرانی فعالیت کنید و مدارک معتبر ایران (گذرنامه، فیش های پرداختی و ..) را به عنوان سندرسمی از شما قبول می کنند.
  • می تونید کسایی در این سایت پیدا کنید که با واریز پول (تومان) به حسابشون در ایران ازشون بیتکوین بخرید.
  • با عضویت در این سایت هم میتونید بیت کوین بخرید هم بفروشید
  • به جهت اینکه تعداد زیادی ارائه کننده و فروشنده بیتکوین در این سایت وجود داره، میتوان با کمی جستجو و صرف وقت قیمت های بسیار مناسب برای خرید پیدا کنید
  • چون فروشندگان مختلف هستند، هیچوقت برای خرید لنگ نمیمونید و همیشه یکی هست که بتونید ازش خرید کنید
  • انواع و اقسام روش های خرید توش ارائه میشه، مثلا میتونید با دلار وبمانی، اوکی کوین، پی پال و ... بیتکوین بخرید بعد بیتکوینتون رو همونجا به ریال برای فروش بگذارید. یعنی میتونید درآمد دلاریتونو همونجا تبدیل به ریال کنید
  • گردانندگان سایت بسیار روی کلاهبردای و ... حساس هستند و هیچ کس نمیتونه به راحتی سرتون رو کلاه بزاره، کلا اگه کسی بخواد توش بیتکوین بفروشه اول باید اونو به حسابش تو همون سایت واریز کنه، و وقتی شما درخواست خرید از اون فرد رو بدید، بصورت اتوماتیک اون مبلغ قفل میشه، و اگر کار به جاهای باریک بکشه و مثلا طرف بیتکوین شما رو آزاد نکنه، شما به راحتی با نشان دادن قیش واریزتون میتونین به حقتون برسین.
  • سیستم اعتبار سنجی خیلی دقیقی برای کاربراش داره که بر اساس کارکرد حساب ها اعتبار سنجی صورت میگیره و شما میتونید از حساب های با اعتبار بالا با خیال نسبتا راحت خرید و فروشتون رو انجام بدین
  • کارمز این سایت فقط 1 درصد می باشد، که اونم فقط از فروشنده به صورت بیتکوین میگیرن

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
نه داداش سایتهای بهتری هم هست البته هر کدوم ویژگی هایی دارن مثل btc-e یا همین سایت XMGOLD
مدرک نمیخوان اصلا کاری ندارن کجا هستی
معتبرن و چند ساله فعالیت میکنن
کارمزد 0.5 درصد داره همین بی تی سی ای
مثلا سی سی ای ایکس که اینجا معرفی شده کارمزد 0.2 درصد داره
قیمت بیت کوین معمولا تو این سایتها پایین تره بنابر این برای خرید بهترن
هر کی باید بررسی کنه بنابه شرایطش انتخاب کنه اینطور نمیشه گفت باید مزایا و معایب در کنار شرایط کاربر بررسی بشه

pisces

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
نه داداش سایتهای بهتری هم هست البته هر کدوم ویژگی هایی دارن مثل btc-e یا همین سایت XMGOLD
مدرک نمیخوان اصلا کاری ندارن کجا هستی
معتبرن و چند ساله فعالیت میکنن
کارمزد 0.5 درصد داره همین بی تی سی ای
مثلا سی سی ای ایکس که اینجا معرفی شده کارمزد 0.2 درصد داره
قیمت بیت کوین معمولا تو این سایتها پایین تره بنابر این برای خرید بهترن
هر کی باید بررسی کنه بنابه شرایطش انتخاب کنه اینطور نمیشه گفت باید مزایا و معایب در کنار شرایط کاربر بررسی بشه
  1. از نظر خریدار بیتکوین، تو هیچ کدوم از سایتهایی که گفتید امکان خرید مستقیم بیتکوین با پرداخت ریالی وجود نداره. به صورتی که مثلا قیمت بیتکوین به ریال دقیقا مشخص شده باشه و شما پرداخت و مستقیما با ریال به یک حساب در ایران انجام بدید و بیتکوینتون رو دریافت کنید، همه اونا ابتدا باید ریال رو به یکی از واحد ها دیگه مثلا، دلار، اوکی ، وبمانی و ... تبدیل کنید بعد با اون خرید کنید. ولی در سایت لوکال بیتکوین علاوه بر اینکه میتونید با همه واحد ها خرید کنید، همیشه چند نفری هستن که بیتکوین رو مستقیما با ریال میفروشن، این لینک رو ببینید:
    localbitcoins.com/buy-bitcoins-online/ir/iran-islamic-republic-of
  2. از نظر فروشنده بیتکوین هم همینطور، تو هیچکدوم از سایت هایی که نام بردید هیچ نشونی از تبدیل مستقیم بیتکوین به ریال نیست.
  3. مزیت دیگه سایت لوکال بیتکوین اینه که چون به صورت واسطه عمل میکنه و مستقیما فروشنده نیست همیشه عدالت برقراره و هر دو طرف میتونن با خیال راحت از اینکه اگه مشکلی پیش بیاد به حقشون میرسن با هم معامله کنن. ضمنا همینکه هر کسی بخواد توش عضو شه باید مراحل تایید هویت شامل وریفای موبایل و آپلود مدارک رو انجام بده خودش یه مزیت برای خریدار و فروشنده هست، چون با مسائلی که برای تراکنش های مالی وجود داره، حداقل میدونن که طرف مقابلشون اهراز هویت شده.
  4. با عضویت تو این سایت ضمنا یک آدرس بیتکوین هم خواهید داشت که میتونید با توجه به ویژگی های امن ورود مثل 2 فاکتور لاگین و داشتن هویت رسمی ایران و... مانند یک والت امن بیت کوین ازش استفاده کنید.
  5. ضمنا تو این سایت لوکال بیتکوین کارمزد فقط از فروشنده دریافت میشه و خریدار هیچ کارمزدی بابت خریدش پرداخت نمیکونه
  6. از نظر اعتبار نیز، از نظر من تو دنیای بیتکوین فقط BTC-e اعتبار بالای مانند لوکال بیتکوین داره همانطور که در این لینک میبینید لوکال بیتکوین جزو چند سایتی هست که تو بلاک چین به عنوان سورس قیمت وجود داده:
    https://markets.blockchain.info
به هر حال من دقیقا مزایای سایت لوکال بیت کوین رو از نظر خودم گفتم و فقط یک سایت رو معرفی نکردم، و همانطور که شما فرمودید باید هر کی نسبت به شرایطش مزایای هر سایت رو خودش ارزیابی کنه.

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
  1. از نظر خریدار بیتکوین، تو هیچ کدوم از سایتهایی که گفتید امکان خرید مستقیم بیتکوین با پرداخت ریالی وجود نداره. به صورتی که مثلا قیمت بیتکوین به ریال دقیقا مشخص شده باشه و شما پرداخت و مستقیما با ریال به یک حساب در ایران انجام بدید و بیتکوینتون رو دریافت کنید، همه اونا ابتدا باید ریال رو به یکی از واحد ها دیگه مثلا، دلار، اوکی ، وبمانی و ... تبدیل کنید بعد با اون خرید کنید. ولی در سایت لوکال بیتکوین علاوه بر اینکه میتونید با همه واحد ها خرید کنید، همیشه چند نفری هستن که بیتکوین رو مستقیما با ریال میفروشن، این لینک رو ببینید: https://localbitcoins.com/buy-bitcoins-online/ir/iran-islamic-republic-of
  2. از نظر فروشنده بیتکوین هم همینطور، تو هیچکدوم از سایت هایی که نام بردید هیچ نشونی از تبدیل مستقیم بیتکوین به ریال نیست.
  3. مزیت دیگه سایت لوکال بیتکوین اینه که چون به صورت واسطه عمل میکنه و مستقیما فروشنده نیست همیشه عدالت برقراره و هر دو طرف میتونن با خیال راحت از اینکه اگه مشکلی پیش بیاد به حقشون میرسن با هم معامله کنن. ضمنا همینکه هر کسی بخواد توش عضو شه باید مراحل تایید هویت شامل وریفای موبایل و آپلود مدارک رو انجام بده خودش یه مزیت برای خریدار و فروشنده هست، چون با مسائلی که برای تراکنش های مالی وجود داره، حداقل میدونن که طرف مقابلشون اهراز هویت شده.
  4. با عضویت تو این سایت ضمنا یک آدرس بیتکوین هم خواهید داشت که میتونید با توجه به ویژگی های امن ورود مثل 2 فاکتور لاگین و داشتن هویت رسمی ایران و... مانند یک والت امن بیت کوین ازش استفاده کنید.
  5. ضمنا تو این سایت لوکال بیتکوین کارمزد فقط از فروشنده دریافت میشه و خریدار هیچ کارمزدی بابت خریدش پرداخت نمیکونه
به هر حال من دقیقا مزایای سایت لوکال بیت کوین رو از نظر خودم گفتم و فقط یک سایت رو معرفی نکردم، و همانطور که شما فرمودید باید هر کی نسبت به شرایطش مزایای هر سایت رو خودش ارزیابی کنه.
داداش معایبی که گفتم وجود داره در کنار مزایایی که شما گفتید هر دو رو باید قبول کنیم
پس برا چی گفتم هر کدوم ویزگی هایی داره و کاربر باید خودش انتخاب کنه مثلا شخصی میخواد به دلار تبدیلش کنه خوب سایت دیگه براش مناسبتره
و البته بنظرم هیچ اعتباری یه این نوع خرید ریالی نیست چون صاحبش اصلا ایران نیست احتمالا که بتونه مشکلات رو رفع کنه یا در مواقع لزون بهش دسترسی داشت ممکنه کل موجودی بپره :general410:
این سایت چطور مبلغ رو به ریال به گردش در میاره ؟
این صفحه ای هم که دادید 404 داد ظاهرا حذف شده کلا :(
404 — The page could not be found

pisces

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
داداش معایبی که گفتم وجود داره در کنار مزایایی که شما گفتید هر دو رو باید قبول کنیم
پس برا چی گفتم هر کدوم ویزگی هایی داره و کاربر باید خودش انتخاب کنه مثلا شخصی میخواد به دلار تبدیلش کنه خوب سایت دیگه براش مناسبتره
و البته بنظرم هیچ اعتباری یه این نوع خرید ریالی نیست چون صاحبش اصلا ایران نیست احتمالا که بتونه مشکلات رو رفع کنه یا در مواقع لزون بهش دسترسی داشت ممکنه کل موجودی بپره :general410:
این سایت چطور مبلغ رو به ریال به گردش در میاره ؟
این صفحه ای هم که دادید 404 داد ظاهرا حذف شده کلا :(
404 — The page could not be found
ظاهرا اگر رو لینک کلیک کنید و دارای رفرال باشه پیغام ارور رو میده، من لینک رو کپی کردم و تو بروزر پیست میکونم این مشکل بوجود نمیاد

• Like
Reactions: vbd

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
ظاهرا اگر رو لینک کلیک کنید و دارای رفرال باشه پیغام ارور رو میده، من لینک رو کپی کردم و تو بروزر پیست میکونم این مشکل بوجود نمیاد
ممنون از شما
واریز که به ریال انجام میشه و خود لوکال بیت کوین بیت کوین فروشنده را قفل میکنه و اصلا با ریال کار نمیکنه چطور اطمینان حاصل میکنه که خریدار مبلغ رو ریخته ؟
یا این بیت کوینی که با درخواست خرید قفل میشه اگه خریدار سند نادرست قرار بده فروشنده بیت کوینش چی میشه ؟

pisces

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ممنون از شما
واریز که به ریال انجام میشه و خود لوکال بیت کوین بیت کوین فروشنده را قفل میکنه و اصلا با ریال کار نمیکنه چطور اطمینان حاصل میکنه که خریدار مبلغ رو ریخته ؟
یا این بیت کوینی که با درخواست خرید قفل میشه اگه خریدار سند نادرست قرار بده فروشنده بیت کوینش چی میشه ؟
دوست عزیز کلا در هر معامله ای چه آنلاین چه حضوری یا به هر صورت دیگری مقداری ریسک وجود دارد، اما مهم این میباشد که نسبت ریسک به معامله معقول باشد. طبق چند مورد معامله ای که من با لوکال بیتکوین انجام دادم و با توجه به سیستم های مختلف کاهش ریسک که این سایت پیاده سازی کرده، در صورت رعایت حجم معامله با شرایط طرف معامله، مقدار ریسک حداقلی می باشد و تقرییا 95 درصد با خیال راحت. البته احتمال بروز اختلاف در این سایت به دلایل زیر بسیار پائین می باشد:
  1. هنگام عضویت باید یک شماره موبایل وارد نمایید که وریفای می شود، سپس باید مدرک هویتی خود را با کیفیت بسیار بالا آپلود نمائید که اگر بخواهید با هویت ایرانی باشید، فقط پاسپورت شما پذیرفته می شود، پاسپورت پس از بازبینی توسط مسئولین سایت مورد تائید قرار می گیرد. تا اونجا که من متوجه شدم برای اینکار سایت لوکال بیت کوین از خدمات یک کمپانی دیگر استفاده می نماید که بسیار مشهور به استفاده به الگوریتم های پیشرفته برای بررسی هویت و بررسی فایل آپلود شده از نظر جعل می باشد که احتمال جعل مدرک رو بسیار پائین میاره. پس به احتمال زیادی افرادی که ثبت نام می نمایند با هویت واقعی خود می باشند، مگر پاسپورت دزدی داشته باشند که احتمال 5 درصد بابت همان می باشد. پس با درصد بالایی شما می دانید که دارید با یک فرد با هویت اصلی خود معامله می نمایید که اینکار ریسک معامله را با درصد زیادی پائین می آورد.
  2. از نظر فروشنده ها امکانات بسیار زیادی برای محدودیت های مختلف برای فروش به تازه واردین، کسانی که تعیید هویت نشده اند و کسانی که تا حالا معامله ای انجام نداده اند وجود دارد، پس برای افراد تازه واردی که وارد شده اند فروشنده ها ریسک خود را مطابق تازه واردین تنظیم می نمایند.
  3. از نظر خریدار، در صفحه هر معامله یک کد اختصاصی با عنوان رفرنس/میسیج (Reference/message) ایجاد میگردد، که خریدار باید آنرا در کادر بابت یا شناسه پرداخت یا شناسه واریز فیش پرداختی خود وارد نماید، در واقع خریدار باید دارای مدرک فیش پرداختی باشد که بیانگر مقدار واریزی، عدد رفرنس و زمان واریزی باشد. در صورت کشیدن کار به بررسی مسئولین سایت، این مدارک و حتی در پاره ای موارد آپلود ویدئو ورود به پنل آنلاین بانک تعیین کننده می باشد.
  4. همانطور که فرمودید، وقتی خریداری در این سایت درخواست معامله می نماید، این سایت معادل مبلغ درخواستی را در حساب بیتکوین فروشنده قفل می نماید، و 90 دقیقه به خریدار مهلت پرداخت می دهد پس خریدار حداقل می داند که جنس خریداری شده او وجود دارد. و در صورت کشیدن کار به جاهای باریک می تواند با نشان دادن مدرک معتبر آنرا دریافت نماید.
  5. این سایت از یک سیستم عالی اعتبار سنجی استفاده می کند که با انجام معامله بیشتر با افراد مختلف و پارامتر های دیگر، برای هر فرد ریسک معامله تعیین می کند (دقیقا مانند دنیای واقعی یک بازار) که این ریسک هم برای فروشنده هم خریدار در صفحه اختصاصی هر فرد در این سایت قابل دیدن می باشد که منجر به تصیمیم گیری بهتر برای انجام معامله می گردد.
  6. کلا همینقدر که در این سایت شما مطمئنید که در صورت بروز مشکل می توانید به راحتی و بدون هیچ هزینه ای، این مشکل را به یک مرجع بی طرف و بالاتر که دارای قدرت قفل کردن مبلغ مورد معامله می باشند(منظور در اینجا مسئولین پرتجربه سایت لوکال بیتکوین می باشد) ارجاع دهید، معامله را با خیال راحت تری نسبت به مثلا سایت های که یکطرفه می باشند انجام می دهید.
متاسفانه ما در ایران در هیچ زمینه ای دارای سایت قدرتمندی که به صورت واسط عمل کند نیستیم و این تجربه برای اکثر ما ایرانی ها برای استفاده از سایت های واسط وجود ندارد، احتمالا سایت بزرگی مثل ebay که یکی از بزرگترین سایت های واسطه آنلاین می باشد را میشناسید که در دنیای اجناس واقعی به صورت واسط عمل میکند که دقیقا مکانیزم سایت لوکال بیتکوین نیز همان می باشد، فقط تخصصی روی بیتکوین کار می کند.
به هر حال حتی در یک معامله واقعی هم وقتی شما پولی به کسی بابت جنسی پرداخت می نمایید ریسک های بسیاری وجود دارد، ولی مهم پائین بودن این ریسک نسبت به حجم معامله می باشد که با توجه به مکانیزم های این سایت (localbitcoins.com) به نظر من معامله با توجه به استفاده از امکانات آن دارای ریسک معقول و بسیار کمی می باشد

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
دوست عزیز کلا در هر معامله ای چه آنلاین چه حضوری یا به هر صورت دیگری مقداری ریسک وجود دارد، اما مهم این میباشد که نسبت ریسک به معامله معقول باشد. طبق چند مورد معامله ای که من با لوکال بیتکوین انجام دادم و با توجه به سیستم های مختلف کاهش ریسک که این سایت پیاده سازی کرده، در صورت رعایت حجم معامله با شرایط طرف معامله، مقدار ریسک حداقلی می باشد و تقرییا 95 درصد با خیال راحت. البته احتمال بروز اختلاف در این سایت به دلایل زیر بسیار پائین می باشد:
  1. هنگام عضویت باید یک شماره موبایل وارد نمایید که وریفای می شود، سپس باید مدرک هویتی خود را با کیفیت بسیار بالا آپلود نمائید که اگر بخواهید با هویت ایرانی باشید، فقط پاسپورت شما پذیرفته می شود، پاسپورت پس از بازبینی توسط مسئولین سایت مورد تائید قرار می گیرد. تا اونجا که من متوجه شدم برای اینکار سایت لوکال بیت کوین از خدمات یک کمپانی دیگر استفاده می نماید که بسیار مشهور به استفاده به الگوریتم های پیشرفته برای بررسی هویت و بررسی فایل آپلود شده از نظر جعل می باشد که احتمال جعل مدرک رو بسیار پائین میاره. پس به احتمال زیادی افرادی که ثبت نام می نمایند با هویت واقعی خود می باشند، مگر پاسپورت دزدی داشته باشند که احتمال 5 درصد بابت همان می باشد. پس با درصد بالایی شما می دانید که دارید با یک فرد با هویت اصلی خود معامله می نمایید که اینکار ریسک معامله را با درصد زیادی پائین می آورد.
  2. از نظر فروشنده ها امکانات بسیار زیادی برای محدودیت های مختلف برای فروش به تازه واردین، کسانی که تعیید هویت نشده اند و کسانی که تا حالا معامله ای انجام نداده اند وجود دارد، پس برای افراد تازه واردی که وارد شده اند فروشنده ها ریسک خود را مطابق تازه واردین تنظیم می نمایند.
  3. از نظر خریدار، در صفحه هر معامله یک کد اختصاصی با عنوان رفرنس/میسیج (Reference/message) ایجاد میگردد، که خریدار باید آنرا در کادر بابت یا شناسه پرداخت یا شناسه واریز فیش پرداختی خود وارد نماید، در واقع خریدار باید دارای مدرک فیش پرداختی باشد که بیانگر مقدار واریزی، عدد رفرنس و زمان واریزی باشد. در صورت کشیدن کار به بررسی مسئولین سایت، این مدارک و حتی در پاره ای موارد آپلود ویدئو ورود به پنل آنلاین بانک تعیین کننده می باشد.
  4. همانطور که فرمودید، وقتی خریداری در این سایت درخواست معامله می نماید، این سایت معادل مبلغ درخواستی را در حساب بیتکوین فروشنده قفل می نماید، و 90 دقیقه به خریدار مهلت پرداخت می دهد پس خریدار حداقل می داند که جنس خریداری شده او وجود دارد. و در صورت کشیدن کار به جاهای باریک می تواند با نشان دادن مدرک معتبر آنرا دریافت نماید.
  5. این سایت از یک سیستم عالی اعتبار سنجی استفاده می کند که با انجام معامله بیشتر با افراد مختلف و پارامتر های دیگر، برای هر فرد ریسک معامله تعیین می کند (دقیقا مانند دنیای واقعی یک بازار) که این ریسک هم برای فروشنده هم خریدار در صفحه اختصاصی هر فرد در این سایت قابل دیدن می باشد که منجر به تصیمیم گیری بهتر برای انجام معامله می گردد.
  6. کلا همینقدر که در این سایت شما مطمئنید که در صورت بروز مشکل می توانید به راحتی و بدون هیچ هزینه ای، این مشکل را به یک مرجع بی طرف و بالاتر که دارای قدرت قفل کردن مبلغ مورد معامله می باشند(منظور در اینجا مسئولین پرتجربه سایت لوکال بیتکوین می باشد) ارجاع دهید، معامله را با خیال راحت تری نسبت به مثلا سایت های که یکطرفه می باشند انجام می دهید.
متاسفانه ما در ایران در هیچ زمینه ای دارای سایت قدرتمندی که به صورت واسط عمل کند نیستیم و این تجربه برای اکثر ما ایرانی ها برای استفاده از سایت های واسط وجود ندارد، احتمالا سایت بزرگی مثل ebay که یکی از بزرگترین سایت های واسطه آنلاین می باشد را میشناسید که در دنیای اجناس واقعی به صورت واسط عمل میکند که دقیقا مکانیزم سایت لوکال بیتکوین نیز همان می باشد، فقط تخصصی روی بیتکوین کار می کند.
به هر حال حتی در یک معامله واقعی هم وقتی شما پولی به کسی بابت جنسی پرداخت می نمایید ریسک های بسیاری وجود دارد، ولی مهم پائین بودن این ریسک نسبت به حجم معامله می باشد که با توجه به مکانیزم های این سایت (localbitcoins.com) به نظر من معامله با توجه به استفاده از امکانات آن دارای ریسک معقول و بسیار کمی می باشد
یعنی هم خریدار و هم فروشنده باید پاسپورت بدن به سایت ؟

بالا