• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا مي‌دانيد درآمد روزانه سايت شما چقدر است؟ (ادگاه، مكان آگهي هوشمند)

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سال 1390 می تواند سالی متفاوت برای شما باشد!

پس از ماهها تحلیل و طراحی به اطلاع می رساند سایت ادگاه (www.adgah.com) به مراحل پایانی پیاده سازی رسیده است و از ایتدای سال 1390 فعالیت رسمی خود را آغاز خواهد نمود، جالب است بدانید مبلغی که این سایت به ازاء مشاهده هرصفحه توسط هر نفر پرداخت می کند به طور متوسط بیش از مبلغی است که Google AdSense (آگهی هوشمند گوگل) می پردازد، جهت برآورد درآمد سایت خود و کسب اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجع نمایید:

http://www.adgah.com/site.html

ادگاه
مکان اگهی هوشمند در صفحات وب
Adgah Ad Service

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
درآمد روزانه با ادگاه: 772.500 ريال (ماهانه 23.175.000 ريال)
(در صورت قرار دادن ادگاه در جاي مناسب در كليه صفحات)
ارزش وبگاه: 1.637.700.000 ريال
(بر اساس ميزان درآمد و بالاترين نرخ سود بانكي

:happy:

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
ای خدا ! کی میشه ایرانیا حداقل از سایت ایرانی کپی پست نکنن :( به امید چنین روزی اجماعا.... :D

قالب البرز دانلود هست!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
درآمد روزانه با ادگاه: 772.500 ريال (ماهانه 23.175.000 ريال)
ارزش وبگاه: 1.637.700.000 ريال
(بر اساس ميزان درآمد و بالاترين نرخ سود بانكي

:happy:

لطفا نام سایت خود را هم عنوان نمایید، درآمد حاصله از سایت www.mihanv.com با مبلغی که نوشته اید متفاوت است.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ای خدا ! کی میشه ایرانیا حداقل از سایت ایرانی کپی پست نکنن :( به امید چنین روزی اجماعا.... :D

قالب البرز دانلود هست!

اگر منظورتان Template است که آن با رعایت کامل قوانین کپی رایت عینا از Stylissimo Template شرکت dryicons.com استفاده شده است:

http://dryicons.com/web-templates/stylissimo

ظاهر امر پیداست که البرز دانلود بدون رعایت این قوانین از این Template استفاده نموده است.

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
مثل اینکه مشکل داره سایت یا شاید چون قراره سال 90 رسما افتتاحش کنید خودتون این کار رو کردین . مشخصات حساب اصلا نمیاد.
یه سوال : واریز ها به چه صورت ؟! کی به کی !؟ سقف پرداخت ؟ اینا رو ندیدم توی سایت

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
مثل اینکه مشکل داره سایت یا شاید چون قراره سال 90 رسما افتتاحش کنید خودتون این کار رو کردین . مشخصات حساب اصلا نمیاد.
یه سوال : واریز ها به چه صورت ؟! کی به کی !؟ سقف پرداخت ؟ اینا رو ندیدم توی سایت

سایت فعلا در مراحل تست است، همانطور که گفتم راه اندازی رسمی آن از ابتدای سال 1390 خواهد بود، طبق توافق صورت گرفته در شرکت پرداخت به صورت ماهانه با ضریبی از 20 هزار تومان می باشد.

30Garo

Registered User
لایک‌ها
107
ظاهر امر پیداست که البرزدانلود بدون رعایت این قوانین از این Template استفاده نموده است.

ادمین البرزدانلود نمیدونه قانون کپی رایت چیه، کسی که راحت پولی که به گردنشه و باید بده را بیخیال میشه دیگه این چیزا واسش اهمیتی نداره طبیعتا.

سایت جالبی راه انداختید و امیدوارم کارتون بگیره و موفق باشید :)

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
آقا مطمئنی این درست کار میکنه؟ واسه مارو انقدر زده:

مشاهده روزانه صفحات: 112.250 بار
(تعداد مشاهده هر صفحه در هر روز توسط هر نفر)
درآمد روزانه با ادگاه: 3.367.500 ريال (ماهانه 101.025.000 ريال)
ارزش وبگاه: 7.139.100.000 ريال
(بر اساس ميزان درآمد و بالاترين نرخ سود بانكي)

اگه اینطوری باشه من میلیاردر هستم و خودم خبر نداشتم!

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37

اره یکی از سایتهای منو زده 250 میلیون و یکی دیگه رو زده 800 میلیون !

میگم سایت مارو می خرن نصف این قیمت می فروشیما ! دی: خودشونم سود می کنن . نصف قیمت داریم می فروشیم . بدو بدو که آتیش زدم به مالم ! :lol:

تازه درآمد این دو تا سایتم از ادزسنتر هرکدومش نصف درآمد سایت توئه ! دی: :D

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
زیادی خالی بندیه . اینجوری حساب کنی فقط ماهی بالای 200 میلیون بابت سایتهای خودم باید بهم بدن ! ولی روش خوبیعه واسه جذب نمایش دهنده آگهی

درآمدها که اصلا معقول نیست . برای من زده 40 هزار بازدید ( نه آیپی ها ، بازدید ) 400 هزار تومن روزانه . یعنی در ازای هر بازدید صفحاتم ده تومن ! حالا به فرض هم که بدن این پولو ! کی می تونی همچین تبلیغی بهشون بده ! دی:

به هرحال یه مشت اماتور جو می گیردشون میرن ثبت نام می کنن دیگه . اتفاقا روش خوبیه واسه کاربر گرفتن

موفق باشن ایشالا

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
آقا هممون سر کاریم
اونطوری که این میگه اگه 50 تا سایت پر بازدید عضو بشن میدونی چقدر باید بهشون بده
کل بانکای ایران که خالی میشن هیچی باید الماس کوه نور رو بزارن حراج تا پول وبمسترا رو بدن!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

چراکه نه؟ من خودم از حدود 9 سال پیش، 2 تا سایت انگلیسی راه انداختم که با قرار دادن Ad Sense گوگل الان حدودا 3000 دلار ماهانه ازشون درآمد دارم، البته مبلغی که valuethewebsite و دیگر سایتهای ارزش گذاری نشون میدن چند برابر این است، در این زمینه چند نکته وجود دارد، اولا اینکه درصد قابل توجهی از این مشاهده کنندگان رباتهای جستجوگر گوگل، یاهو و غیره هستند که هیچ سایتی که سرویس Ad ارائه می دهد آنها را به عنوان بازدیدکننده حساب نمی کند، ثانیا نکته بسیار مهمتر این است که این مبلغ به ازاء مشاهده هر صفحه دارای آگهی متمایز پرداخت می گردد، یعنی اگر فردی صد صفحه از سایت شما را ببیند ولی تنها یک آگهی مشاهده کند، تنها یکبار به شما پول پرداخت می گردد. البته تنوع موضوعات هر صفحه می تواند باعث شود که آگهیهای مشاهده شده بیش از یکی باشد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اره یکی از سایتهای منو زده 250 میلیون و یکی دیگه رو زده 800 میلیون !

میگم سایت مارو می خرن نصف این قیمت می فروشیما ! دی: خودشونم سود می کنن . نصف قیمت داریم می فروشیم . بدو بدو که آتیش زدم به مالم ! :lol:

تازه درآمد این دو تا سایتم از ادزسنتر هرکدومش نصف درآمد سایت توئه ! دی: :D

مطمئن باشید شاید نه با این قیمتها ولی در آینده نزدیک در ایران نیز سایتها با مبالغ بالا خرید و فروش خواهند شد، آنچنانکه در خارج از کشور چنین معاملاتی روزانه هزاران بار انجام می پذیرد.

درآمد اصلی بیشتر سایتهای دنیا از راه تبلیغات است، سایتهایی که تعداد بازدید بسیار بالا دارند خودشان بخشی برای تبلیغات درنظر گرفته و مستقیما جذب آگهی می کنند، ولی دیگر سایتها که شاید بیش از 90 آنها باشند، معمولا از سرویسهای Ad که گوگل، Chitika و چند سایت دیگر ارائه می دهد، استفاده می کنند.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
زیادی خالی بندیه . اینجوری حساب کنی فقط ماهی بالای 200 میلیون بابت سایتهای خودم باید بهم بدن ! ولی روش خوبیعه واسه جذب نمایش دهنده آگهی

درآمدها که اصلا معقول نیست . برای من زده 40 هزار بازدید ( نه آیپی ها ، بازدید ) 400 هزار تومن روزانه . یعنی در ازای هر بازدید صفحاتم ده تومن ! حالا به فرض هم که بدن این پولو ! کی می تونی همچین تبلیغی بهشون بده ! دی:

به هرحال یه مشت اماتور جو می گیردشون میرن ثبت نام می کنن دیگه . اتفاقا روش خوبیه واسه کاربر گرفتن

موفق باشن ایشالا

تا جائیکه من می دونم هیچ سایتی در دنیا به ازاء هر بازدید 10 تومن یعنی حدود یک سنت پرداخت نمی کند، ما هم چنین مبلغی را نمی پردازیم، نمی دانم چطور شما چنین چیزی محاسبه کرده اید!

در مورد تبلیغ گرفتن نیز خیال شما راحت باشد، ما از حدود یکسال پیش در این زمینه تحقیق و برنامه ریزی کرده ایم، سازمانها، شرکتها و ارگانهای بسیاری وجود دارند که به دنبال ورود به عرصه تبلیغات هوشمند اینترنتی هستند یعنی به جای تبلیغات پرهزینه تلویزیونی، روزنامه ای، بیلبوردی و غیره، با هزینه بسیار کمتر مستقیما آگهی خود را به مخاطب خود عرضه نمایند.

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اگه این سیستم واقعا درست کار کنه، که ایشالا کار می کنه.
خیلی ها حاضر هستند که با شما کار کنند.
نگران جذب وبمستر نباشید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
چراکه نه؟ من خودم از حدود 9 سال پیش، 2 تا سایت انگلیسی راه انداختم که با قرار دادن Ad Sense گوگل الان حدودا 3000 دلار ماهانه ازشون درآمد دارم، البته مبلغی که valuethewebsite و دیگر سایتهای ارزش گذاری نشون میدن چند برابر این است، در این زمینه چند نکته وجود دارد، اولا اینکه درصد قابل توجهی از این مشاهده کنندگان رباتهای جستجوگر گوگل، یاهو و غیره هستند که هیچ سایتی که سرویس Ad ارائه می دهد آنها را به عنوان بازدیدکننده حساب نمی کند، ثانیا نکته بسیار مهمتر این است که این مبلغ به ازاء مشاهده هر صفحه دارای آگهی متمایز پرداخت می گردد، یعنی اگر فردی صد صفحه از سایت شما را ببیند ولی تنها یک آگهی مشاهده کند، تنها یکبار به شما پول پرداخت می گردد. البته تنوع موضوعات هر صفحه می تواند باعث شود که آگهیهای مشاهده شده بیش از یکی باشد.

سلام گوگل ثروتمند است ، گوگل ورودی سرمایه دارد!! خیلی از سایتهای سرمایه دار و قدرتمند هم هستند که فعالیت میکنند ولی ......

به من بگوید سایت شما برای من تخمین زده 11 میلیونت تومان!! اگر من بنر شما را قرار بدهم یعنی سایت شما سر ماه به من 11 میلیون رو میدهد ؟ من این را میخواهم بدانم!!!

بالا