• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا مي‌دانيد درآمد روزانه سايت شما چقدر است؟ (ادگاه، مكان آگهي هوشمند)

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ادمین البرزدانلود نمیدونه قانون کپی رایت چیه، کسی که راحت پولی که به گردنشه و باید بده را بیخیال میشه دیگه این چیزا واسش اهمیتی نداره طبیعتا.

سایت جالبی راه انداختید و امیدوارم کارتون بگیره و موفق باشید :)

اگه این سیستم واقعا درست کار کنه، که ایشالا کار می کنه.
خیلی ها حاضر هستند که با شما کار کنند.
نگران جذب وبمستر نباشید

از حسن نظر شما دوستان متشکرم، ما هم امیدواریم که توازن مورد انتظار ما در جذب آگهی و وبسمترها موجب موفقیت این سایت گردد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام گوگل ثروتمند است ، گوگل ورودی سرمایه دارد!! خیلی از سایتهای سرمایه دار و قدرتمند هم هستند که فعالیت میکنند ولی ......

به من بگوید سایت شما برای من تخمین زده 11 میلیونت تومان!! اگر من بنر شما را قرار بدهم یعنی سایت شما سر ماه به من 11 میلیون رو میدهد ؟ من این را میخواهم بدانم!!!

با سلام، ببینید این یک پروژه شخصی نیست که بنده بگویم می توانم این پول را ماهانه به شما پرداخت کنم یا خیر، شرکت یک سرمایه ابتدایی جهت راه اندازی این پروژه در نظر گرفته است، بلافاصله پس از شروع، کارشناسان بازاریابی شرکت نسبت به عقد قرارداد جهت جذب آگهی اقدام خواهند نمود. شاید اگر در زمینه هزینه های میلیاردی که در کشور صرف آگهی می شود آگاهی داشتید چندان این سئوال برای شما مطرح نمی شد. کسی که برای اجاره تنها یک بیلبورد در یک مکان ثابت ماهانه 25 میلیون تومن هزینه می کند، واضح است که ترجیح دهد با این هزینه میلیونها نفر مخاطب اصلی در سرتاسر کشور نه تنها آگهی او را مشاهده کرده بلکه با مراجعه به سایت وی اطلاعات کامل را نیز بدست آوردند، آنچنانکه امروز در بسیاری از بیلبردها بیشتر آدرس سایت مربوطه هایلایت می شود.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
آقا سایتت واسه من باز نمیشه...

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
با سلام، ببینید این یک پروژه شخصی نیست که بنده بگویم می توانم این پول را ماهانه به شما پرداخت کنم یا خیر، شرکت یک سرمایه ابتدایی جهت راه اندازی این پروژه در نظر گرفته است، بلافاصله پس از شروع، کارشناسان بازاریابی شرکت نسبت به عقد قرارداد جهت جذب آگهی اقدام خواهند نمود. شاید اگر در زمینه هزینه های میلیاردی که در کشور صرف آگهی می شود آگاهی داشتید چندان این سئوال برای شما مطرح نمی شد. کسی که برای اجاره تنها یک بیلبورد در یک مکان ثابت ماهانه 25 میلیون تومن هزینه می کند، واضح است که ترجیح دهد با این هزینه میلیونها نفر مخاطب اصلی در سرتاسر کشور نه تنها آگهی او را مشاهده کرده بلکه با مراجعه به سایت وی اطلاعات کامل را نیز بدست آوردند، آنچنانکه امروز در بسیاری از بیلبردها بیشتر آدرس سایت مربوطه هایلایت می شود.

خوب ما هم اینو میدونیم . باز هم سپاسگذار از جوابت اما سوال دوم را جواب ندادید. سایت شما زده 11 میلیون تومان با سایت درگاه! اگر من بنر شما را قرار بدهم سر ماه 11 میلیون تومان دریافت میکنم؟

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
خوب ما هم اینو میدونیم . باز هم سپاسگذار از جوابت اما سوال دوم را جواب ندادید. سایت شما زده 11 میلیون تومان با سایت درگاه! اگر من بنر شما را قرار بدهم سر ماه 11 میلیون تومان دریافت میکنم؟

این تنها یک برآورد است، اگر سایت شما iranmir.com است، آنچنانکه من می بینیم درآمد آن در صورت قرار دادن آگهی ما در کلیه صفحات سایت ماهانه حدود 2 میلیون تومان است، 11 میلیونی که می بینید حداکثر حالت ممکن است یعنی اینکه صفحات سایت شما دارای حداکثر تنوع موضوع بوده و تمام کاربران بلااستثناء بر روی لینک آگهی ها کلیک کنند. با کسر رباتهای جستجوگر و حالتهای مشاهده آگهیهای یکسان شما می توانید روی درآمدی حدود یک میلیون تومن با قرار دادن آگهی ما در کلیه صفحات حساب کنید.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

اگر این مشکل را در اینترنت جستجو کنید: [ame=http://www.google.com/search?q=%22The+connection+was+reset%22&hl=en&source=hp&aq=f&aqi=&aql=&oq=]اینجا[/ame] در همان لینک اول: [ame]http://www.tomshardware.com/forum/236482-45-connection-reset[/ame] متوجه می شوید که این مشکل تنها مرتبط با connection شما می باشد و ربطی به سایت ندارد، به غیر از راه حلی که جهت reset کردن connection ارائه شده، در مورد browser شما که احتمال می دهم firefox باشه پیشنهاد شده که بررسی کنید موارد مربوط به cookies و javascript باز باشند.

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
زیادی خالی بندیه . اینجوری حساب کنی فقط ماهی بالای 200 میلیون بابت سایتهای خودم باید بهم بدن ! ولی روش خوبیعه واسه جذب نمایش دهنده آگهی

درآمدها که اصلا معقول نیست . برای من زده 40 هزار بازدید ( نه آیپی ها ، بازدید ) 400 هزار تومن روزانه . یعنی در ازای هر بازدید صفحاتم ده تومن !

تا جائیکه من می دونم هیچ سایتی در دنیا به ازاء هر بازدید 10 تومن یعنی حدود یک سنت پرداخت نمی کند، ما هم چنین مبلغی را نمی پردازیم، نمی دانم چطور شما چنین چیزی محاسبه کرده اید!

بله منم تا جایی که می دونم هیچ سایتی در دنیا نیست

چیو چجوری حساب کردم ؟ جمع و تفریق بلدی ؟ :blink:

یه سایت منو زده 40 هزار بازدید ، در آمد روزانه 400 هزار تومن

خودت حساب کن ببینم چه عددی به دست میاد ؟ دی:

موفق باشی ;)

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
بله منم تا جایی که می دونم هیچ سایتی در دنیا نیست

چیو چجوری حساب کردم ؟ جمع و تفریق بلدی ؟ :blink:

یه سایت منو زده 40 هزار بازدید ، در آمد روزانه 400 هزار تومن

خودت حساب کن ببینم چه عددی به دست میاد ؟ دی:

موفق باشی ;)

نمی دانم چرا اینجا افراد مستند صحبت نمی کنند و من باید حتما نام سایتشان را بپرسم، سایت www.arianshop.com که در signature شما آمده به هیچ وجه در حد و حدودی که شما مطرح می کنید نیست، احتمالا آن 400 هزار تومن درآمد روزانه برای 40 هزار بازدید که شما میگید در همان شرایط بعیدی است که تمام صفحات سایت شما دارای محتوایی کاملا متفاوت بوده (یک صفحه موزیک، یک صفحه ورزشی، یک صفحه کامپیوتر و ...) و تمام کاربران بلااستثناء بر روی همه آگهیها کلیک کنند!!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
این تنها یک برآورد است، اگر سایت شما iranmir.com است، آنچنانکه من می بینیم درآمد آن در صورت قرار دادن آگهی ما در کلیه صفحات سایت ماهانه حدود 2 میلیون تومان است، 11 میلیونی که می بینید حداکثر حالت ممکن است یعنی اینکه صفحات سایت شما دارای حداکثر تنوع موضوع بوده و تمام کاربران بلااستثناء بر روی لینک آگهی ها کلیک کنند. با کسر رباتهای جستجوگر و حالتهای مشاهده آگهیهای یکسان شما می توانید روی درآمدی حدود یک میلیون تومن با قرار دادن آگهی ما در کلیه صفحات حساب کنید.

اره خوب اگر بنر شما را در سایت قرار بدهم همین 5 یا 6 میلیون در خواهید اورد اما من 3 میلیون در ماه تبلیغات میکنم که 11 میلیون درمیاره اگر تبلیغات نکنم درنمیاید!

بازهم خوبه . ی سوال دیگر
من اگر بنر شما را در سایت بلاگتاز دات کام قرار بدهم ماهانه چقدر به من میدهید؟ کل بازدید وبلاگ ها در روز بالای 41 هزار است الان یک براورد کنید
blogtaz.com

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
امیرآقا و دیگر دوستانی که دارای سایتهای پربازدید هستید، ما می توانیم به شیوه ای دیگر با شما همکاری کنیم، یکی از امکاناتی که ما در ثبت آگهی در نظر گرفته ایم نمایش آن تنها در سایتی مشخص است یا به عبارت دیگر جذب آگهی برای دیگر سایتها، تعرفه این نوع آگهیها می تواند بنا به تعریف خود شما باشد (بیشتر یا کمتر از تعرفه ما). ما فقط نقش یک واسط را عمل خواهیم کرد و حق کمیسیونی که مورد توافق باشد را دریافت می کنیم.

بدین ترتیب جذب آگهی برای سایت شما به عهده ما خواهد بود و شما در این خصوص می توانید کاربران خود را به ما ارجاع دهید.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
من الان سنجیدم درامد منو زده ماهی پنج تومن تخمینشو ، فکر نمیکنی یکم اغراق آمیز باشه؟ البته من عضو شدم! ولی آگهی ندارید که بزارم تست کنم :) کی آگهی میگیرید؟
خدافظ

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من الان سنجیدم درامد منو زده ماهی پنج تومن تخمینشو ، فکر نمیکنی یکم اغراق آمیز باشه؟ البته من عضو شدم! ولی آگهی ندارید که بزارم تست کنم :) کی آگهی میگیرید؟
خدافظ

از اینکه ثبت نام کردید متشکریم ولی اگر دارای سایت پربازدیدی هستید لطفا اینجا را مطالعه نمایید: http://forum.persiantools.com/t187802.html

شیوه کار ما با سایتهای پربازدید متفاوت است، در اصل ما برای شما جذب آگهی می کنیم و درصدی سود می بریم نه اینکه شما با قرار دادن آگهی های ما از ما سود دریافت کنید. داشتن تعداد قابل توجهی بازدیدکننده یک سرمایه بالقوه است که ما می خواهیم این را برای شما بالفعل کنیم، برآورد صورت گرفته تنها جهت آگاهی شما از این سرمایه ای است که در اختیار دارید.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
در ضمن مجددا عرض کنم که سایت ما در حال تست و عیب یابی است و هنوز به طور رسمی راه اندازی نشده است، البته ثبت نام های صورت گرفته حفظ خواهند شد ولی نمایش کد و دریافت حساب بانکی زمانی انجام خواهد شد که تست ما به پایان برسد، تصمیم گرفته شده در شرکت مبنی بر راه اندازی این سایت بعد از تعطیلات عید نوروز است یعنی حدود دو هفته دیگر.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
از اینکه ثبت نام کردید متشکریم ولی اگر دارای سایت پربازدیدی هستید لطفا اینجا را مطالعه نمایید: http://forum.persiantools.com/t187802.html

شیوه کار ما با سایتهای پربازدید متفاوت است، در اصل ما برای شما جذب آگهی می کنیم و درصدی سود می بریم نه اینکه شما با قرار دادن آگهی های ما از ما سود دریافت کنید. داشتن تعداد قابل توجهی بازدیدکننده یک سرمایه بالقوه است که ما می خواهیم این را برای شما بالفعل کنیم، برآورد صورت گرفته تنها جهت آگاهی شما از این سرمایه ای است که در اختیار دارید.

سلام
خوب چه کاریه؟
خودم با آگهی دهنده کنار میام دیگه :دی
میدونم الان چی میگید : از مسائل فنی و مالی و ... ! ولی خب شما تو تخمین زدین ماهی پنج تومن! حالا نخواستیم شما ماهی سیصد به ما بدین :دی :دی :f34r: :f34r:
خدافظ

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
نمی دانم چرا اینجا افراد مستند صحبت نمی کنند و من باید حتما نام سایتشان را بپرسم، سایت www.arianshop.com که در signature شما آمده به هیچ وجه در حد و حدودی که شما مطرح می کنید نیست، احتمالا آن 400 هزار تومن درآمد روزانه برای 40 هزار بازدید که شما میگید در همان شرایط بعیدی است که تمام صفحات سایت شما دارای محتوایی کاملا متفاوت بوده (یک صفحه موزیک، یک صفحه ورزشی، یک صفحه کامپیوتر و ...) و تمام کاربران بلااستثناء بر روی همه آگهیها کلیک کنند!!

نه بابا ارین شاپ نیست . مگه میشه یه فروشگاه فیل شده تو ایران روزی 40 هزار بازدید داشته باشه ؟ محض اطلاع تیم ما بالای 10 وب سایت زیر رنک 1000 ایران داره . این امار هم فقط مربوط به یکی از اوناست که مال خودمه و رنکش هم بالای هزار ایرانه تازه !

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

پس منظور شما از اون محاسبه و براورد میزان درامد بر اساس کلیکه نه نمایش ؟
که بله بقول شما غیر ممکنه همه بازدید کننده ( حتی 5 درصدشون ) روی تبلیغات کلیک کنند

اینجوری یعنی 400 هزار تومان برای 40 هزار کلیک ؟

اینکه یعنی کلیکی 10 تومان که بازم خیلی پایینه . ما خودمون تو سیستم تبلیغاتی کلیکیمون برای هر کلیک 25 تومان میدیم

بهرحال هنوز مبنای شما رو برای اون برآورد آخرش متوجه نشدم . یکبار میگید در ازای نمایش بنرها ، حالا میگید کلیک روی تبلیغات . که رقم هر دو حالتش هم غیر منطقیه .

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

اینبار برآورد کردم زد 119 تومن روزانه که بازم منطقی تر از 400 تومنه .
اما بازم به نظرم و با تجربه 7 ساله ام توی کار مدیریت تجارت الکترونیک درست نیست .

* اگه منظورتون میزان درآمد بر حسب نمایشه ( یعنی 119 تومن برای 39750 بار نمایش بنر ) که خیلی خیلی زیاده
* اگه منظورتون میزان درآمد بر حسب کلیکه ( یعنی 119 تومن برای 39750 بار کلیک روی بنر ) که خیلی خیلی کمه

مشاهده روزانه صفحات: 39.750 بار
(تعداد مشاهده هر صفحه در هر روز توسط هر نفر)
درآمد روزانه با ادگاه: 1.192.500 ريال (ماهانه 35.775.000 ريال)
(در صورت قرار دادن ادگاه در جاي مناسب در كليه صفحات)
ارزش وبگاه: 2.528.100.000 ريال
(بر اساس ميزان درآمد و بالاترين نرخ سود بانكي)

توجه: در صورت تنوع موضوعات و كليك شدن بر روي آگهيها اين درآمد تا پنج برار يعني 5.962.500 ريال در روز (ماهانه 178.875.000 ريال) قابل افزايش است.

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
منم هیچی نفهمیدم!
ماهی پنج میلیونم از بعد از عید حاظره؟
خدافظ

بالا