• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا مي‌دانيد درآمد روزانه سايت شما چقدر است؟ (ادگاه، مكان آگهي هوشمند)

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
خوب چه کاریه؟
خودم با آگهی دهنده کنار میام دیگه :دی
میدونم الان چی میگید : از مسائل فنی و مالی و ... ! ولی خب شما تو تخمین زدین ماهی پنج تومن! حالا نخواستیم شما ماهی سیصد به ما بدین :دی :دی :f34r: :f34r:
خدافظ

ما که نگفتیم شما با آگهی دهنده دعوا کنی که، کنار بیا ما هم خوشحال می شیم! ;)

اصولا ما با کسانی که خودشان سیستم جذب تبلیغات دارند کاری نداریم، مخاطب ما بیشتر کسانی هستند که راه حل مشخصی برای کسب درآمد مستمر ندارند و یا اینکه نمی خواهند خود را مستقیما درگیر چنین مسائلی کنند.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
ما که نگفتیم شما با آگهی دهنده دعوا کنی که، کنار بیا ما هم خوشحال می شیم! ;)

اصولا ما با کسانی که خودشان سیستم جذب تبلیغات دارند کاری نداریم، مخاطب ما بیشتر کسانی هستند که راه حل مشخصی برای کسب درآمد مستمر ندارند و یا اینکه نمی خواهند خود را مستقیما درگیر چنین مسائلی کنند.

سلام
منم منظورم این نبود که با آگهی دهنده میخوام دعوا کنم!
منظورم این بود که اصول حرفه ای ایجاب میکنه شما مزایایی برای اینکار معرفی کنی که یه وبمستر مجاب بشه که استفاده از سیستم شما روش بهتریه !
موفق باشید

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
نه بابا ارین شاپ نیست . مگه میشه یه فروشگاه فیل شده تو ایران روزی 40 هزار بازدید داشته باشه ؟ محض اطلاع تیم ما بالای 10 وب سایت زیر رنک 1000 ایران داره . این امار هم فقط مربوط به یکی از اوناست که مال خودمه و رنکش هم بالای هزار ایرانه تازه !

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

پس منظور شما از اون محاسبه و براورد میزان درامد بر اساس کلیکه نه نمایش ؟
که بله بقول شما غیر ممکنه همه بازدید کننده ( حتی 5 درصدشون ) روی تبلیغات کلیک کنند

اینجوری یعنی 400 هزار تومان برای 40 هزار کلیک ؟

اینکه یعنی کلیکی 10 تومان که بازم خیلی پایینه . ما خودمون تو سیستم تبلیغاتی کلیکیمون برای هر کلیک 25 تومان میدیم

بهرحال هنوز مبنای شما رو برای اون برآورد آخرش متوجه نشدم . یکبار میگید در ازای نمایش بنرها ، حالا میگید کلیک روی تبلیغات . که رقم هر دو حالتش هم غیر منطقیه .

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

اینبار برآورد کردم زد 119 تومن روزانه که بازم منطقی تر از 400 تومنه .
اما بازم به نظرم و با تجربه 7 ساله ام توی کار مدیریت تجارت الکترونیک درست نیست .

* اگه منظورتون میزان درآمد بر حسب نمایشه ( یعنی 119 تومن برای 39750 بار نمایش بنر ) که خیلی خیلی زیاده
* اگه منظورتون میزان درآمد بر حسب کلیکه ( یعنی 119 تومن برای 39750 بار کلیک روی بنر ) که خیلی خیلی کمه

مشاهده روزانه صفحات: 39.750 بار
(تعداد مشاهده هر صفحه در هر روز توسط هر نفر)
درآمد روزانه با ادگاه: 1.192.500 ريال (ماهانه 35.775.000 ريال)
(در صورت قرار دادن ادگاه در جاي مناسب در كليه صفحات)
ارزش وبگاه: 2.528.100.000 ريال
(بر اساس ميزان درآمد و بالاترين نرخ سود بانكي)

توجه: در صورت تنوع موضوعات و كليك شدن بر روي آگهيها اين درآمد تا پنج برار يعني 5.962.500 ريال در روز (ماهانه 178.875.000 ريال) قابل افزايش است.

خوب ظاهرا ما و شما به نوعی همکار هستیم، البته این اولین تجربه ما در زمینه خدمات تبلیغات اینترنتی است و به احتمال زیاد شما در این زمینه تجربه بیشتری از ما دارید، نکته جالبتر اینکه پس از سالها کار کردن برای انواع وزارتخانه ها، سازمانها و مراکز دولتی و خصوصی، این همچنین اولین باری است که ما سایتی جهت بیزینس برای خودمان ایجاد می کنیم.

البته مواردی که عرض کردم به هیچ وجه به این معنا نیست که ما چشم بسته قدم در این راه گذاشته ایم، سالهاست که من با Ad Sense گوگل به عنوان بزرگترین مجری خدمات آگهی هوشمند کار کرده ام و تحقیقات بسیاری در این خصوص انجام نموده ام. برآورد درآمدی که شما می بینید نیز الگو گرفته از همین کار گوگل است.

اصطلاحی که در این خصوص وجود دارد CPI مخفف Cost per impression می باشد، این به معنی هزینه تعداد بازدید صفحات، تعداد نفرات بازدید کننده (IP های unique) یا تعداد کلیک نمی باشد. advertisement impression به معنی ظاهر شدن یک آگهی در یک صفحه از سایتی است که یک فرد (IP آدرس) آن را مشاهده می کند. همانطور که قبلا توضیح دادم اگر یک نفر صد صفحه از یک سایت را مشاهده کند ولی تنها یک آگهی را ببیند، به صاحب سایت تنها یکبار پول پرداخت می گردد نه صد بار. حال اگر همان فرد در همان سایت تنها 4 صفحه مشاهده کند ولی 4 آگهی متفاوت ببیند چهار بار به صاحب سایت پول پرداخت می گردد.

مبلغی که جهت کلیک پرداخت می شود بیشتر بدین منظور است که صاحب سایت جهت کسب درآمد بیشتر، آگهی را در مکانی مناسب در سایت خود قرار دهد، معمولا CPC یا همان Cost per click حدود 5 برابر CPI می باشد، تخمین زدن درآمد حاصله از کلیک تقریبا غیرممکن است و به موارد متعددی همجون نوع آگهی، نوع سایت و غیره بستگی دارد.

Last edited:

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
این توضیح را هم عرض کنم که کارهای تبلیغات اینترنتی در ایران معمولا به صورت ثابت و دارای محدودیت زمانی بوده یا در صورت متغیر بودن بر اساس مشاهده آگهی (مانند تبلیغات وبلاگها) یا کلیک بر روی آگهی (تبلیغات کلیکی) می باشند که هیچکدام مرقوم به صرفه نیستند. در حالت ثابت این تبلیغات مانند بیلبوردها، پوسترها و تابلو بنرهای موجود در خیابانها و مترو و غیره می باشند که دارای هزینه ای بالا بوده بدون توجه به اینکه چند نفر آنها را مشاهده می کنند.

در حالت متغیر نیز آن دسته که بر اساس مشاهده آگهی هستند توجهی به افراد مشاهده کننده نمی کنند، یعنی اگر یک نفر صد بار یک آگهی را ببیند هر صد بار را حساب می کنند و آن دسته که بر اساس کلیک کار می کنند هزینه سنگینی بابت هر کلیک دریافت می کنند که بیشتر کلیکها تنها به منظور کمک به سایتی است که آن آگهی ها در آن قرار گرفته اند.

Last edited:

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
خوب ظاهرا ما و شما به نوعی همکار هستیم، البته این اولین تجربه ما در زمینه خدمات تبلیغات اینترنتی است و به احتمال زیاد شما در این زمینه تجربه بیشتری از ما دارید، نکته جالبتر اینکه پس از سالها کار کردن برای انواع وزارتخانه ها، سازمانها و مراکز دولتی و خصوصی، این همچنین اولین باری است که ما سایتی جهت بیزینس برای خودمان ایجاد می کنیم.

البته مواردی که عرض کردم به هیچ وجه به این معنا نیست که ما چشم بسته قدم در این راه گذاشته ایم، سالهاست که من با Ad Sense گوگل به عنوان بزرگترین مجری خدمات آگهی هوشمند کار کرده ام و تحقیقات بسیاری در این خصوص انجام نموده ام. برآورد درآمدی که شما می بینید نیز الگو گرفته از همین کار گوگل است.

اصطلاحی که در این خصوص وجود دارد CPI مخفف Cost per impression می باشد، این به معنی هزینه تعداد بازدید صفحات، تعداد نفرات بازدید کننده (IP های unique) یا تعداد کلیک نمی باشد. advertisement impression به معنی ظاهر شدن یک آگهی در یک صفحه از سایتی است که یک فرد (IP آدرس) آن را مشاهده می کند. همانطور که قبلا توضیح دادم اگر یک نفر صد صفحه از یک سایت را مشاهده کند ولی تنها یک آگهی را ببیند، به صاحب سایت تنها یکبار پول پرداخت می گردد نه صد بار. حال اگر همان فرد در همان سایت تنها 4 صفحه مشاهده کند ولی 4 آگهی متفاوت ببیند چهار بار به صاحب سایت پول پرداخت می گردد.

مبلغی که جهت کلیک پرداخت می شود بیشتر بدین منظور است که صاحب سایت جهت کسب درآمد بیشتر، آگهی را در مکانی مناسب در سایت خود قرار دهد، معمولا CPC یا همان Cost per click حدود 5 برابر CPI می باشد، تخمین زدن درآمد حاصله از کلیک تقریبا غیرممکن است و به موارد متعددی همجون نوع آگهی، نوع سایت و غیره بستگی دارد.

خوب بسیار خوب . ممنون از توضیحات

1- همکار که نمیشه گفت چون ما بیشتر تبلیغ محصولات و خدمات خودمون رو توی سیستمهامون می کنیم و زیاد تو کار خود بیزینس آگهی نیستیم

2- با توجه به ارگانها و مراکزی که میگید ، کاملا حق با شماست و خرج بالایی برای تبلیغات می کنند که البته خیلی کم توی نت وارد شده اند و محیط خوبی برای ورودشون هست که هم به نفع آنها و هم وب مسترهاست و صد البته به نفع شما که واسطه این ورود هستید.

مثلا چهار سال پیش خود ما برای سه ماه همکاری با ایرانسل و قرار دادن تبلیغات پاپ اپشون ( در سایت رنک 250 اون زمان ایران ) 10 میلیون تومن گرفتیم . در حالی که غیر از این مورد ماهانه درآمد تبلیغاتی بالای 500 تومن از تبلیغ همه ی آگهی دهنده های رایج اینترنتی جمع نمیشد

3- ممنون بابت توضیح درباره نوع محاسبه . این روش محاسبه کاملا منطقیه . که البته نمونه اش رو توی ایران تاحالا ندیدم .

البته اون برآوردی که انجام میشه اصلا دقیق نخواهد بود . مثلا من یه محاسبه سرانگشتی کردم ( برای اون سایت که برآوردشو نوشته بودم ) روزی بیست تا سی تومن می تونه درآمد داشته باشه که با توجه به اسپانسرهای احتمالی طرح شما که حتما گردن کلفت هستند ، اصلا رقم بالایی نیست

4- فکر می کنم اگر طرح شما واقعی باشه و بخوبی اجرا بشه ، تحول خوبی در تبلیغات اینترنتی ایجاد می کنه . بخصوص با وارد شدن اسپانسرهای با بودجه کلان خصوصی و دولتی رسما بازار تبلیغات اینترنتی دگرگون میشه . که ایهم چیز عجیبی نیست و سالهاست توی خارج ایران انجام شده .

و نمونه اش رو هم در زمان های انتخابات ( بخصوص مجلس ) توی ایران هم داشتیم

موفق باشید دوست من .

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
من تو سيستمتون عضو شدم اما انگار فعلا امكان افزودن وبگاه وجود نداره...
اگه ميشه اين سايت ما رو اضافه كنيد واقعا ممنون ميشم...
www.reledownload.com
پسوردش رو هم اگه به اين ايميل بفرستيد اگه ميشه :
[email protected]

با تشكر

بالا