خوب ظاهرا ما و شما به نوعی همکار هستیم، البته این اولین تجربه ما در زمینه خدمات تبلیغات اینترنتی است و به احتمال زیاد شما در این زمینه تجربه بیشتری از ما دارید، نکته جالبتر اینکه پس از سالها کار کردن برای انواع وزارتخانه ها، سازمانها و مراکز دولتی و خصوصی، این همچنین اولین باری است که ما سایتی جهت بیزینس برای خودمان ایجاد می کنیم.
البته مواردی که عرض کردم به هیچ وجه به این معنا نیست که ما چشم بسته قدم در این راه گذاشته ایم، سالهاست که من با Ad Sense گوگل به عنوان بزرگترین مجری خدمات آگهی هوشمند کار کرده ام و تحقیقات بسیاری در این خصوص انجام نموده ام. برآورد درآمدی که شما می بینید نیز الگو گرفته از همین کار گوگل است.
اصطلاحی که در این خصوص وجود دارد CPI مخفف Cost per impression می باشد، این به معنی هزینه تعداد بازدید صفحات، تعداد نفرات بازدید کننده (IP های unique) یا تعداد کلیک نمی باشد. advertisement impression به معنی ظاهر شدن یک آگهی در یک صفحه از سایتی است که یک فرد (IP آدرس) آن را مشاهده می کند. همانطور که قبلا توضیح دادم اگر یک نفر صد صفحه از یک سایت را مشاهده کند ولی تنها یک آگهی را ببیند، به صاحب سایت تنها یکبار پول پرداخت می گردد نه صد بار. حال اگر همان فرد در همان سایت تنها 4 صفحه مشاهده کند ولی 4 آگهی متفاوت ببیند چهار بار به صاحب سایت پول پرداخت می گردد.
مبلغی که جهت کلیک پرداخت می شود بیشتر بدین منظور است که صاحب سایت جهت کسب درآمد بیشتر، آگهی را در مکانی مناسب در سایت خود قرار دهد، معمولا CPC یا همان Cost per click حدود 5 برابر CPI می باشد، تخمین زدن درآمد حاصله از کلیک تقریبا غیرممکن است و به موارد متعددی همجون نوع آگهی، نوع سایت و غیره بستگی دارد.
خوب بسیار خوب . ممنون از توضیحات
1- همکار که نمیشه گفت چون ما بیشتر تبلیغ محصولات و خدمات خودمون رو توی سیستمهامون می کنیم و زیاد تو کار خود بیزینس آگهی نیستیم
2- با توجه به ارگانها و مراکزی که میگید ، کاملا حق با شماست و خرج بالایی برای تبلیغات می کنند که البته خیلی کم توی نت وارد شده اند و محیط خوبی برای ورودشون هست که هم به نفع آنها و هم وب مسترهاست و صد البته به نفع شما که واسطه این ورود هستید.
مثلا چهار سال پیش خود ما برای سه ماه همکاری با ایرانسل و قرار دادن تبلیغات پاپ اپشون ( در سایت رنک 250 اون زمان ایران ) 10 میلیون تومن گرفتیم . در حالی که غیر از این مورد ماهانه درآمد تبلیغاتی بالای 500 تومن از تبلیغ همه ی آگهی دهنده های رایج اینترنتی جمع نمیشد
3- ممنون بابت توضیح درباره نوع محاسبه . این روش محاسبه کاملا منطقیه . که البته نمونه اش رو توی ایران تاحالا ندیدم .
البته اون برآوردی که انجام میشه اصلا دقیق نخواهد بود . مثلا من یه محاسبه سرانگشتی کردم ( برای اون سایت که برآوردشو نوشته بودم ) روزی بیست تا سی تومن می تونه درآمد داشته باشه که با توجه به اسپانسرهای احتمالی طرح شما که حتما گردن کلفت هستند ، اصلا رقم بالایی نیست
4- فکر می کنم اگر طرح شما واقعی باشه و بخوبی اجرا بشه ، تحول خوبی در تبلیغات اینترنتی ایجاد می کنه . بخصوص با وارد شدن اسپانسرهای با بودجه کلان خصوصی و دولتی رسما بازار تبلیغات اینترنتی دگرگون میشه . که ایهم چیز عجیبی نیست و سالهاست توی خارج ایران انجام شده .
و نمونه اش رو هم در زمان های انتخابات ( بخصوص مجلس ) توی ایران هم داشتیم
موفق باشید دوست من .