• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آياreseler اينترنت مثل reseler هاستينگ امكان پذير است؟

sasan44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام ممكنه سوالم به نظر شما مسخره بياد باعرض پوزش در قسمت شبكه تازه كارم
يك سايت با ترافيك خوب دارم مي خوام از طريق سايتم اينترنت بفروشم
چون كاربران سايتم كامپيوتري نيستن كه بخوام هاست و دمين بفروشم ولي اگه بتونم اينترنت
با قيمت ارزون تر از اون چيزي كه به شكل كارتهاي مختلف از كيوسك مطبوعات مي خرن بفروشم
اونها حاضر مي شن زحمت ايستادن تو صف بانك رو به خودشون بدن و اونقدر اعتماد به هم دارن
كه اينكار رو انجام بدن و بدون داشتن كارت من يوزر و پسوردشون رو براشون با pm در سايتم بفرستم
منتها براي اينكه قيمت رو حسابي پايين بيارم مي شه يك سرويس بزرگ reseler بخرم و با كمك برنامه هاي
accounting - bill خودم اون سرويس رو بر حسب نياز مشتري خورد كنم و بفروشم
يه چيزي شبيه reseler هاي هاستينگ كه خودشون خورد مي كنن مي فروشن آيا شدني است؟
يا اينكه بايد تعداد مشخصي سرويس هاي با ساعتهاي مختلف رو يكجا بخرم و بعد بفروشم
آيا اينكار accounting - bill بايد توسط خود isp انجام بشه و من بايد كارتهاي زيادي بخرم تا تخفيف بگيرم
و بعد براي اينكه هزينه پيك موتوي روي فروشم نياد كارتها رو باز كنم و براي مشتري يوزر پسوردش رو بفرستم
قصدم اينه كه اينكار رو با سرمايه گذاري كم و به شكلي كه قيمتش رقابتي باشه انجام بدم
نرم افزارهاي accounting - bill به شكل اپن سورس كه روي هاست لينوكس نصب بشه تا مشتري بتونه
حساب باقيمانده خودش رو ببينه و رمزش رو عوض كنه و بشه همونجا مديريت كرد و حساب جديدي به كاربري اختصاص داد وجود داره - با تشكر منتظر راهنمايي شما

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اره میشه isputil این امکانات رو داره

sasan44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می شه بیشتر توضیح بدین ببینید من اصلا در فکر راه اندازی isp و سرمایه گذاری چند میلیونی نیستم
قصدم ایجاد یک درآمد برای سایتم تا در ازای وقت و سرمایه گذاری که براش کردم درآمدی داشته باشم
هدفم از اینکه یک سرویس بزرگ بخرم که نمی دونم می شه از یک جای گردن کلفت مثل سروش خرید
و بعد اون رو خودم خرد کنم اینه که قیمت تمام شده برای مشتری رو اینقدر پایین بیارم که حاضر بشه
برای خرید از طریق سایت تو صف بانک بایسته و نره از کیو سک مطبوعاتی بخره حالا این isputil نرم افزارش چقدر قیمتش هست
می شه اون رو روی هاست لینوکس نصب کرد تا هم کاربران راحت به یک سایت وصل بشن برای چک کردن حساب و تغییر رمز شون و هم مدیر بتونم اونها رو مدیریت و حسابهای جدید رو فعال کنه و اگر یک isp افت کیفیت پیدا کرد
بشه سرویس جدیدی از isp دیگه ای خرید و خرد کرد

منظورم از سايتم كه مي گم ترافيك خوبي داره hamsaran.com هست نه اين سايت تو امضام كه تازه راه انداختم

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
ببنید isp utile یه بسته نرم افزاری یه به عبارت دیگر یه برنامه مدیریت ای اس پی می باشه که برنامه اکانتینگ قدرتمندی داره و شما می تونید با مراجعه به یکی از ای اس پی ها مثلا 2000 ساعت اینترنت یکجا ازشون بگیرین بعد پشت کامپیوترت تو خونه بشینی و اقام به درست کردن اکانت برای کاربرات بکنی مثلا 2 ساعت 2 ساعت بکنی . ;کاربرات هم می تونن به راحتی با وصل شدن به سیستم ای اس پی از اینترنت حساب خودشون رو کنترل کنن .
زیاد هم سخت نیست

sasan44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشکر از راهنمایی شما چیزی که من می خوام اینه که این برای اینکه کاربران حساب شون رو چک کنن تا رمزشون رو عوض کنن می خوام به سایت خودم وصل بشن و اینکارها رو توسایت خودم انجام بدم برای اینکه کاربران خودم در سایتم چنین امکاناتی داشته باشم با همون برنامه isp utile می تونم چنین امکاناتی به شون بدم یا باید جداگانه برنامه نویسی کنم و می شه این isp utile رو روی هاست لینوکس نصبش کرد
و بعد اینکه این برنامه چنین امکانی رومی ده که انواع حسابهای اینترنتی 2-5-10-20-40... ساعته ، حجمی ، شبانه درست کردم در واقع می خوام یک virtual ISP بشم و اگه یک ISP کیفیتش افت کرد دیگه باهاش تمدید نکنم و برم از جای دیگه بخرم برای همینه که نمی خوام مشتریان من برای دیدن حساب و تغییر رمز به سایتهای دیگه برن و مفتی تبلیغ شون رو بکنم
و اینکه اینکار رو تا سرحد امکان با کمترین هزینه انجام بدم ، با خرید از یک سرویس دهنده خوب ارزون تموم کنم که مشتری حاضر بشه بجای خرید راحت از کیوسک بره تو صف بانک بایسته چون قیمت ارزون تر گیرش می آد
این سه مورد شدنی است ممنون می شم بیشتر توضیح بدین

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
اینی که تو میگی امکانش نیست بیان رو هاستت و اعتبارشون رو چک کنن چون برنامه رو سرور دیگه ای وصل هست ولی یه کاری می تونی بکنی و با اونا صحبت کنی و سایت خودت رو که برای حساب کاربران طراحی کردی رو بذارن رو سرورشون تا مشتری هات متوجه نشن . و در ضمن این زیاد چیز مهمی نیست و می تونی با یه لینک به سرور اونا این مشکل رو برطرف کنی و کاربرات هم متوجه نمی شن چون به ip لینک میدی .

sasan44

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون متوجه شدم حالا من دنبال یه برنامه آماده برای اینکه کاربران بتونند حسابشون رو چک کنند می گردم که بشه روی هاست لینوکس سایتم نصب کنم و دیدم ظاهرا برنامه ای مشابه isp utile وجود داره که با php mysql نوشته شده می شه در این مورد توضیح بدین

sinahosting

Registered User
لایک‌ها
0
اره میشه یه برنامه ای نوشت که با پایگاه داده سرور ای اس پی ارتباط برقرار کنه و اطلاعات مشتری رو از اونجا بگیره ولی اماده شو من تا حالا ندیدم

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعضي از ISP ها يه سرويسي به اسم VISP (Virtual ISP) روي سيستم اكانتينگ دارند كه با اون دقيقا اين امكاني كه شما ميخواهي رو به شما ميده، مثلا مروا، يك پولي بابت ثبت يك دامنه و مقداري فضاي وب و هزينه راه اندازي اين سيستم رو از شما ميگيره و امكان درست كردن سايت مطابق سليقه خودتون براي چك كردن اكانت و عوض كردن پسورد و ..... با اسم خودتون رو ايجاد ميكنه، خيلي سال پيش! يكي از دوستان يه همچين سرويسي رو گرفته بود و كارت هارو به اسم خودش و با قيمت هاي دلخواه خودش ميفروخت، فكر كنم هنوز هم خيلي از ISP ها همچين سرويسي رو ارائه ميدن، بهتره به چند تا از اونها زنگ بزني تا خودشون دقيا چيزايي كه ميتونن بصورت آماده در اختيار بزارن رو شرح بدن ....

بالا