• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيفون ٤ اس رنگ مشكي تميييز

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
این عکسها را خودش فرستاده
در عکس آخری خود گوشی قوس داره که دلیل بر این شکستگی هست

Sent from my E5333 using Tapatalk

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
ای بابایی دزد بودن شاخ و دم نمیخواد
من موقعی که گوشی را از تیپاکس گرفتم بهت زنگ زدم چون مهلت تست داشته اگه گوشی مشکلی نداشته چرا جواب ندادی و بعدش گوشی را خاموش کردی و بعد هم که جواب دادی شماره منا بلک کردی و تلگرام هم بلک کردی واقعا اگه راست میگی چرا اینکارها را کردی گوشی که تاچش عوض شده را جای سالم به من میفروشی و بعد کارتن چماله شده را نمیگی تازه هندزفری و کابل شارژ را که عوض شده را میگی فابریک خودش باشه شما راست میگی ولی من راضی نیستم گوشی تعمیری و تاچ عوض شده را جای سالم به من غالب کنی خدا جای حق نشسته و این پولها خوردن نداره اگه واقعا وجدان داشته باشی اینکار را نمیکردی
بعدش شما قرار بود 15 تومان به حساب من واریز کنی پس چی شد یعنی اصلا روی حرف خودت هم نیستی

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
آقای محمدهادی بابایی
با توجه به هشدارهای قبلی که دادم و شما حاضر به انجامش نشدید یکی اینکه گوشی را پس بگیرید و پول من را واریز کنی دومی اینکه هزینه تعویض تاچ و ال سی دی و بدنه گوشی که شکسته را بدهی که میشه 250 هزار تومان اگه این کار را انجام ندهی و من چهارشنبه شکایتم را تکمیل میکنم و عکس ازش برات تو تایپک میزارم بازم تا صبح وقت داری یکی از این دو کار را انجام دهی بعد از اینکه شکایت کردم همه هزینه و خسارتی که بهم زدی را تا ریال آخر ازت میگیرم
دیگه خود دانی من بهت هشدار دادم

walkman59

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوستان
من بالاخره با آقای محمدهادی بابایی امروز به توافق رسیدم و ایشان مبلغی را بعنوان خسارت برای من واریز کردن
بابت اینکه این چند روز که بحثهایی آنجا داخل تایپک شد از همه دوستان معذرت خواهی میکنم و انشاءالله برای هیچکدام از دوستان عضو سایت همچنین مواردی پیش نیایید
از آقای محمدهادی بابایی هم تشکر میکنم که با دادن خسارت باعث شد از مواردی که بعدا باید پیش رو داشته باشیم جلوگیری کرد
اما دوستان چه خرید و چه فروشی که اینترنتی انجام میدهید حتما تمام جزئیات را فروشنده به خریدار و بلعکس انعکاس دهید که بعد از رسید جنس کسی ناراضی نباشد و درصورتی که خریدار از انجام معامله ناراضی بود حتما جوابگو باشید چون ممکن است با جواب خود خریدار راضی شود و مشکلاتی بعدی پیش نیامد
همگی را به خداوند بزرگ میسپارم
یا حق

بالا