اصن به فونت کاری نداره
ور داشته مدل رام و مثلا هایر 910 (که نمیدونم تو این عکس قبلش چی بوده)با این براش یا نمیدونم چی رنگ مشکی کرده زده نوشته هایر 910... و کلی ایرادات دیگه
داداش این حرکت اصن قششنگ نبود
کدوم عکس داداش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصن به فونت کاری نداره
ور داشته مدل رام و مثلا هایر 910 (که نمیدونم تو این عکس قبلش چی بوده)با این براش یا نمیدونم چی رنگ مشکی کرده زده نوشته هایر 910... و کلی ایرادات دیگه
واقعا متاسفم.. کاملا فتوشاپه.....
شما برا خودت متاسف باش... که فقط فکر میکنی خدت استاد همه چی دونی!
داداش گلم مگه مرض دار (ببخشید دوستان) که بیام با فوتوشاپ ویرایش کنم؟!!! چیو میخوام ثابت کنم؟!!
اینو یکی از بچه ها که دارم باهاش کار میکنم بهم داد گفت بذارم تو تاپیک منم گذاشتم!
...............
میتونی خودت یکی بسازی یا علی! کی جلوتو گرفته؟؟! حداقل داریم یخورده تلاش میکنیم!! شما چی؟؟
داداش اگه بد حرف زدم ببخشد! حق بده!!
مثل اینکه سه شد برش داشتن:-D
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4
مثل اینکه سه شد برش داشتن:-D
شما برا خودت متاسف باش... که فقط فکر میکنی خدت استاد همه چی دونی!
داداش گلم مگه مرض دار (ببخشید دوستان) که بیام با فوتوشاپ ویرایش کنم؟!!! چیو میخوام ثابت کنم؟!!
اینو یکی از بچه ها که دارم باهاش کار میکنم بهم داد گفت بذارم تو تاپیک منم گذاشتم!
...............
میتونی خودت یکی بسازی یا علی! کی جلوتو گرفته؟؟! حداقل داریم یخورده تلاش میکنیم!! شما چی؟؟
داداش اگه بد حرف زدم ببخشد! حق بده!!
اصن به فونت کاری نداره
آره مشکوک میزنه این فونتش
من شرو کرده بودم واسه پورت که متاسفانه گوشیمم خاموش شد :واقعا متاسفم.. کاملا فتوشاپه.....
اتفاقا منم با گوگل یه مشورت هایی کردم رام 4.7 رو قبل اینکه بیرون بدن گفتک بدن رو هایر تستش کنم. اونم چی هایرقابل توجه دوستان عزیزی که دارن تز میدن:
من شرو کرده بودم واسه پورت که متاسفانه گوشیمم خاموش شد :
این اخریش بود
هرکه خواست بگه تا رام رو آپ کنم ولی همه چیزش گردن خودش
چون الان گوشی خودم کامل به حالت کما رفته
حالا بعضیا میان میگن فلان و بمانه
اونم که از فونت های humentss 77 Ct Bt استفاده شده بود که خیلی هم ساده میشه فونت همین دستگاه های خودتونم به اون عوض کنید
موفق باشی دوست مناتفاقا منم با گوگل یه مشورت هایی کردم رام 4.7 رو قبل اینکه بیرون بدن گفتک بدن رو هایر تستش کنم. اونم چی هایر
باور نداری؟ این عکسش:
گوشی هم هنوز روشنه
قابل توجه دوستان عزیزی که دارن تز میدن:
من شرو کرده بودم واسه پورت که متاسفانه گوشیمم خاموش شد :
این اخریش بود
هرکه خواست بگه تا رام رو آپ کنم ولی همه چیزش گردن خودش
چون الان گوشی خودم کامل به حالت کما رفته
حالا بعضیا میان میگن فلان و بمانه
اونم که از فونت های humentss 77 Ct Bt استفاده شده بود که خیلی هم ساده میشه فونت همین دستگاه های خودتونم به اون عوض کنید
موفق باشی دوست من
حاج حمید دلوپر تو بودی؟!!
چرا خودت تاپیک نزدی؟
الان گوشیت فکر کنم بریک شد.
راستی چی شد اون هایر350تومنیا؟
این عکسه اون قبلی که کاربر me-pcگذاشت نبودا! اون جایش نوشته بود hamed:-!
ایشون از اول دلوپر نبودن....
دلوپر اصلی که بار اول پیدا کرده بودم از فروم موبایلستان بود... که آقا حمید پیام دادن و گفتن میتونن انجام بدم و منم اون یکی رو کنسل کردم! اما متاسفانه ...
...........................
دوستان قرار بود رامو رایگان منتشر کنیم ولی با حرف و حدیثها و تهمتهایی که زده شد منصرف شدم!
رامی که ساخته میشه فقط و فقط به سه فروشنده alinana و امین نادری و مسعود ترابی داده میشه... نه به هیچ فروشنده و مصرف کننده دیگه ای! هر کی خواست میتونه از این 3 فروشنده رامو بخره... البته پس از ساخت...
.....................
دوست عزیزی که تو فروم موبایلستان بود دست به کار شد....
اگه منظورتون منم تهمت زدم. من تهمتی نزدم.
من فقد گفتم فتوشاپه که بود
ببخشید حقیقت رو گفتم.
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
دوستان نمیدونم بحث سر چی هست!
اگه رامی قراره ساخته بشه یا ساخته شده دوستان یا رایگان یا پولی قرار بدند
اگه قرار نیست ساخته بشه سرکاری هست یا هرچی از کسی که چیزی کم نمیشه
و رام پورت کردن هم اونقدا سخت نیست
رام سالم و درست حسابی در آوردن سخته!
لطفا همه آرامش خودتون رو حفظ کنید و هرکس به کار خودش ادامه بده
هههههه
این تاپیک رو تازه دیدم ، اول این که نوجوون های 15-16 ساله شیطنت زیاد میکنن مثل این Me-Pc خان
---------
در مورد رام بگم کسی تو ایران کلا دانش تولید رام رو نداره (منظورم کاستو مایز نیست)
در مورد ورژن شما به راحتی میتونید از BUILD.PROB تغییرش بدین ، ثانیا برای کامپایل کردن رام ها باید یه سورس از سیانوژن و یا گوگل بگیرید رو لینوکس 80 گیگ حجمشه اووووونممممم تو ایران )))))))
این کسیم که به این دوست ما گفته برات کامپایل میکنم 100% میخواست کلاه برداری کنه
این چیزارو که میبینم میخوام کلا بیخیال نت و پی سی بشم | در ضمن در مورد کسایی که .... واقعا متاسفم
دیگه هیچی نمیگم فقط سکوت