• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آپدیت پیج رنک گوگل 12 مرداد ماه 91

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
در شرایط مساوی، پیج رنک سایتی که تعداد صفحات کمی داره خیلی زودتر از سایتی که صفحات زیادی داره پیشرفت میکنه. مثلا اگر سایتی در مجموع 10 صفحه داشته باشه، با چند تا بک لینک 3 و 4 میتونه رنک 3 بگیره. اما سایتی که چندین هزار صفحه داره به سختی میتونه رنکش رو بالا ببره.

دلیلش هم مشخصه. هر چه تعداد صفحات کمتر باشه، از نظر گوگل درصد اهمیت هر صفحه نسبت به کل صفحات بیشتر میشه. در سایتی که 10 صفحه داره، هر صفحه به اندازه 0.1 کل سایت اهمیت داره. این عدد در سایتی که 10 هزار صفحه داره حدود 0.0001 میشه.

بنابر این دوستانی که سایت هاشون تعداد صفحات خیلی کمی داره و پیشرفت رنک خوبی داشتند خیلی ذوق زده نشن.
و دوستانی هم که سایت هایی با تعداد صفحات بالا دارند (مثل سرگرمی، انجمن، دانلود) و رنکشون پیشرفتی نداشته ناامید نشن. این روش گوگله.

موافقم يعني همين حرفاي شما واسه من اتفاق افتاده...

الان يكي از وبلاگ هاي من با 2300 تا مطلب بازديد 4000تاي وبگذر رنك يك گرفته

اونوقت يه وبلاگ ديگه كه 2 هفته ساختمش و 25 مطلب بيشتر نداره مياد و رنك 2 ميگيره

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
گوگل قاطي كرده به يه وبلاگ كه حتي يه مطلب هم نداره و فقط واسه تست قالب ازش استفاده مي كردم رنك 1 داده

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
موافقم يعني همين حرفاي شما واسه من اتفاق افتاده...

الان يكي از وبلاگ هاي من با 2300 تا مطلب بازديد 4000تاي وبگذر رنك يك گرفته

اونوقت يه وبلاگ ديگه كه 2 هفته ساختمش و 25 مطلب بيشتر نداره مياد و رنك 2 ميگيره

بعد از اون جریان پاندا الگوریتم واقعا مضخرفی رو انتخاب کرد . هیچ ملاکی واسه رنک و امتیاز دادن نداره . همچین کاری از گوگل بعید بود . ظاهرا هنوز که هنوزه بعد از 3-4 ماه قصد نداره از یه الگوریتم منطقی استفاده کنه

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
گوگل بی نامو3 عوضی تمام رنکایی که سری قبل ازم کم کرده بودو پس داد بعد به دامین های ir. که رو هاست ایرانی (فراسو) داشتم به طرز تعجب بر انگیزی 3تا اضافه کرد یعنی از صفر شدن 3 تازه ثبت شده بودن و یکی دو پست بی مطلب فقط داشتن، در کل با این که دمش گرم ولی خاک بر سرش با این اجحافی که در حق بقیه کرده احتمال میره رنک یه سری رو به ناحق گرفته باشه به من داده باشه خیر نبینه انشالا من که دلم راضی نبود همچین ظلمی در حق شما کنه

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سایتم 1 روز قبل از اینکه رنک آپدیت بشه فیلتر شد.ریدایرکتش کردم روی ساب دامین.الان که آپدیت شده رنکش شده 0 :(:(:(

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سایتم 1 روز قبل از اینکه رنک آپدیت بشه فیلتر شد.ریدایرکتش کردم روی ساب دامین.الان که آپدیت شده رنکش شده 0 :(:(:(

به این میگن ضد حال در حد لالیگا.
البته آپدیت بعدی احتمالا درست بشه.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
به این میگن ضد حال در حد لالیگا.
البته آپدیت بعدی احتمالا درست بشه.

بعید میدونم چون از این به بعد لااقل دو سه هفته یکبار شیلتر میشم و بعدم مجبور به ریدایرکت :crying: چون دیگه تو مطالب مراعات نمیکنم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
مال ما هم از 0 شد 4

به به خیلی پیشرفت داشتید.
به نظرم باید یه رکورد باشه.
زیاد دیدم سایت از 0 - 3 شده.دو تا از سایت های خودم اینطوری بوده.
ولی 0 -4 ندیدم.
اگه میشه آدرس سایتتون رو بذارید.اگرم نمیشه بینم موضوعش چی هست.
عامل موفقیت و ... رو هم ذکر کنید.:)

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
از این به بعد دیگه فقط واسه بازدید تلاش کنید
پیج رنک در حال حاضر با الگوریتم تخ..ماتیک حساب میشه

hadief

Registered User
لایک‌ها
5
من قبلا رنکم 2 شده بود که تبدیل شد به 1 و الان هم همون 1 مونده .
میشه راهنمایی کنید که چه عاملی باعث کاهش رنکم شده ؟؟؟
و چیکار کنم دوباره رنکم بره بالا ؟؟؟

www.avestashop.com

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
به به خیلی پیشرفت داشتید.
به نظرم باید یه رکورد باشه.
زیاد دیدم سایت از 0 - 3 شده.دو تا از سایت های خودم اینطوری بوده.
ولی 0 -4 ندیدم.
اگه میشه آدرس سایتتون رو بذارید.اگرم نمیشه بینم موضوعش چی هست.
عامل موفقیت و ... رو هم ذکر کنید.:)

ممنون
رکورد که اگرم باشه حتما مال خودم بوده! آخه قبلا هم همین رنک رو گرفته بودم و البته یک هفته مونده بود به آپدیت و روی یک دومین خالی و بدون محتوا و البته فقط با یک بک لینک از یکی از سایت های دیگه خودم
من میخواستم برای این 5 رو بگیرم که دیگه این آخری ها خیلی شُل کار کردم روی سایت و دیگه نشد
عامل موفقیت هم میتونم بگم قرار ندادن لینک خارجی در صفحه ای که میخواد رنک بگیره و گرفتن بک لینک از سایت های دیگه که البته اگر از تعداد دومین های بیشتری لینک بگیرید بهتر نتیجه میده تا مثلا از یک سایت معتبر در 4000 تا صفحه لینک بگیرید
اگر این دومین ها حتی پیج رنک 0 هم داشته باشن باز هم به خاطر اینکه متفاوت از هم هستن آدرسشون خیلی از نظر گوگل ارزش دارن (اینی که گفتم یکی از اسرار گرفتن پیج رنک بود)
البته من خودم تونستم فقط با یک بک لینک پیج رنک یکی از سایت هامو از 0 برسونم به 4 یکی دو سال پیش
در کل گرفتن پیج رنک قلق داره و خیلی آسونه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ممنون
رکورد که اگرم باشه حتما مال خودم بوده! آخه قبلا هم همین رنک رو گرفته بودم و البته یک هفته مونده بود به آپدیت و روی یک دومین خالی و بدون محتوا و البته فقط با یک بک لینک از یکی از سایت های دیگه خودم
من میخواستم برای این 5 رو بگیرم که دیگه این آخری ها خیلی شُل کار کردم روی سایت و دیگه نشد
عامل موفقیت هم میتونم بگم قرار ندادن لینک خارجی در صفحه ای که میخواد رنک بگیره و گرفتن بک لینک از سایت های دیگه که البته اگر از تعداد دومین های بیشتری لینک بگیرید بهتر نتیجه میده تا مثلا از یک سایت معتبر در 4000 تا صفحه لینک بگیرید
اگر این دومین ها حتی پیج رنک 0 هم داشته باشن باز هم به خاطر اینکه متفاوت از هم هستن آدرسشون خیلی از نظر گوگل ارزش دارن (اینی که گفتم یکی از اسرار گرفتن پیج رنک بود)
البته من خودم تونستم فقط با یک بک لینک پیج رنک یکی از سایت هامو از 0 برسونم به 4 یکی دو سال پیش
در کل گرفتن پیج رنک قلق داره و خیلی آسونه

با اجازه شوما یکی از سایت های ما هم از 0 ب 4 رفت
بدون حتی 1 بک لینک خریدن
تبادل لینک با 2-3 تا سایت هم رشته + لینک بیلدینگ درست (نو اسپم :دی)

baharestan1363

Registered User
لایک‌ها
91
با اجازه شوما یکی از سایت های ما هم از 0 ب 4 رفت
بدون حتی 1 بک لینک خریدن
تبادل لینک با 2-3 تا سایت هم رشته + لینک بیلدینگ درست (نو اسپم :دی)

به سلامتی
کیفیت لینک های سایت های لینک کننده هم مهمه
هر چه بالاتر پیج رنک گرفته شده هم بالاتر

mohamady1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
روز دوم مرداد در اینجا اعلام کردم که گوگل احتمالا 13 یا 14 مرداد پیج رنک ها را آپدیت می کنه بعضی ها گفتند که گوگل حساب و کتاب نداره و حالی به حالی است ولیکن دید که با یک روز اختلاف روز 12 مرداد آپدیت کرد

mohamady1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام بر همه دوستان
همین چند ثانیه پیش اطلاع رسید که پیج رنک ها آپدیت شده
لطفا کاهش یا افزایش رنکتون + موضوع سایت رو بگید
آدرس اگر دوست داشتین بدین
سایر توضیحات مثل مدت زمان فعالیت تعداد پست الکسا آی پی ثابت و غیره رو هم میتونید بگید :)
با تشکر

روز دوم مرداد تو همین انجمن اعلام کردم که گوگل احتمال 13 یا 14 مرداد پیج رنک ها رو آپدیت می کنه بعضی ها گفتند که گوگل حساب و کتاب نداره و حالی به حالی است و نمی توان تاریخ دقیق اعلام کرد ولیکن دیدند که با یک روز اختلاف در 12 مرداد پیج رنک ها آپدیت شد
نکته دیگر اینکه بعضی ها می گویند تبادل لینک درست نیست ولیکن سایت ایران گویا با داشتن 1800 لینک و همچنین 374 لینک دوطرفه پیج رنکش 4 بود و در حال حاضر نیز 4 می باشد و اگر داشتن لینک اشکال داشت باید الان پیج رنک آن کاهش پیدا می کرد ولیکن اینگونه نشد.

بالا