• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*آپلودستان*

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
اتفاقآ به همشون مربوطه و کلآ زیر نظر تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی و وزارت ارشاد هستند حتی امن افزار

میشه آدرس سایتش رو بدی
مثلا یه سایت اگه ثبت نشه فیلتر میشه ؟

حالا اگه ثبت شده باشه چطور فیلتر میشه ؟

برای رفع فیلترینگ چیکار باید کرد ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
مبارکه :D

cclboys

Registered User
لایک‌ها
447
میشه آدرس سایتش رو بدی

hashemirafsanjani.ir

اگه عکس ستم پشت سر هم آپ بشه امکان فیلتر شدنش میره بالا
ثبت شده باشه تذکر بدن پشت سرم هم دیر اعمال بشه برای حذف، فیله
باید بری وزارت ارشاد

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
میشه آدرس سایتش رو بدی

من برای رفع فیلتر سایتم در آبان 89 (سایت پی.سی.ول : دانلود رایگان نرم افزار با لینک مستقیم)
یه فرم داخل ساماندهی هست برای درخواست رفع فیلتر. اون رو میگیرید پر میکنید و بعد میرید به اداره کل ارشاد که در مرکز استان هست. اگر مرکز استان نباشید یکم کار سخته باید برید اداره ارشاد شهر
اگر اداره ارشاد شهر تجربه چنین کارهایی رو نداشت باید بهش بگید زنگ بزنه استان بپرسه که چه باید بکنه.
معمولا اون فرم تعهدنامه رو با کپی شناسنامه پیوست میکنند و یه فرمی هم خودشون مینویسند و بعد میفرستن برای استان. استان هم میفرسته برای تهران. این رویه خیلی طول میکشه.
من بعد از 2 هفته زنگ زدم به شماره های داخل سایت ساماندهی و گفتم آقا این نامه ما هنوز به استان هم نرسیده.
یارو آدم باحالی بود! گفت برو دوباره فرم رو بگیر پر کن. ببر ارشاد شهرتون بگو زیرش بنویس این پایگاه پالایش شده و از این حرفا و زیرش هم مهر بزنه. بعد اون فرم رو با فتوشناسنامه اسکن کن بفرست به این دوتا ایمیل. (ایمیل ها یادم رفته)
منم فرستادم 2 روز بعد رفع فیلتر شده
البته باید قبل فرستادن فرم سایتت رو پالایش کنی!!!

این بود داستان رفع فیلتر سایتم p30well.com

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
من برای رفع فیلتر سایتم در آبان 89 (سایت پی.سی.ول : دانلود رایگان نرم افزار با لینک مستقیم)
یه فرم داخل ساماندهی هست برای درخواست رفع فیلتر. اون رو میگیرید پر میکنید و بعد میرید به اداره کل ارشاد که در مرکز استان هست. اگر مرکز استان نباشید یکم کار سخته باید برید اداره ارشاد شهر
اگر اداره ارشاد شهر تجربه چنین کارهایی رو نداشت باید بهش بگید زنگ بزنه استان بپرسه که چه باید بکنه.
معمولا اون فرم تعهدنامه رو با کپی شناسنامه پیوست میکنند و یه فرمی هم خودشون مینویسند و بعد میفرستن برای استان. استان هم میفرسته برای تهران. این رویه خیلی طول میکشه.
من بعد از 2 هفته زنگ زدم به شماره های داخل سایت ساماندهی و گفتم آقا این نامه ما هنوز به استان هم نرسیده.
یارو آدم باحالی بود! گفت برو دوباره فرم رو بگیر پر کن. ببر ارشاد شهرتون بگو زیرش بنویس این پایگاه پالایش شده و از این حرفا و زیرش هم مهر بزنه. بعد اون فرم رو با فتوشناسنامه اسکن کن بفرست به این دوتا ایمیل. (ایمیل ها یادم رفته)
منم فرستادم 2 روز بعد رفع فیلتر شده
البته باید قبل فرستادن فرم سایتت رو پالایش کنی!!!

این بود داستان رفع فیلتر سایتم p30well.com

این که 7 خوان رستمه

بعدا باهات تماس میگیرم والا دقیق متوجه نشدم !!!

irwebnews

Registered User
لایک‌ها
44
این که 7 خوان رستمه

بعدا باهات تماس میگیرم والا دقیق متوجه نشدم !!!

حالا من چند وقته دنبال مجوز سایت برای ایران وب نیوزهستم. مجوز گرفتن از رفع فیلتر هم سخت تره. گواهی عدم سوپیشینه و..... میخواد !

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
هدر سایت عوض شد دوستان یه هدر بهتر گذاشتیم :D

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
بالا