• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آکواریوم ، ساخت و نگهداری

برای ساخت آکواریوم با سایزی که در پست اول اشاره شد، میبایست از چه شیشه ای استفاده کرد

• Total voters
    68

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
امیر جان بالاخره موفق شدم از این جانور عکس بگیرم(مگه میزاشت)
تو این عکس اون انجل رو میتونی ببینی

6fgc4jybm0uawgt6ivms.jpg

اسم این دوتا رو هم میخواستم بدونم هر کی میاد میپرسه این چه ماهی منم اسمش یادم رفته
q3vdea2dtdkr9mpdww1m.jpg

v0mnrqf9ho35zmzfn33f.jpg

Last edited:

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
راستی عکس ها رو با سایز اصلی گذاشتم فقطحجمش کم شده اگه بازم بزرگه بگو کوچیکش کنم....

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اون اسب آبی را میشه تو آکواریم نگه داشت؟
اصلا جایی هست که بفروشه.
:Dاون اسب ماهي هست اسب ابي يه حيوون سنگين وزنه

امیر جان بالاخره موفق شدم از این جانور عکس بگیرم(مگه میزاشت)
تو این دوتا عکس اون انجل رو میتونی ببینی @ @(عکس دوم تکراری هست یکم بزرگتر)

اسم این دوتا رو هم میخواستم بدونم هر کی میاد میپرسه این چه ماهی منم اسمش یادم رفته:blush: @ @

راستی عکس ها رو با سایز اصلی گذاشتم فقطحجمش کم شده اگه بازم بزرگه بگو کوچیکش کنم....
سايز خيلي بزرگه يكمي اگر كوچيكترش كني بهتره
اين ماهي هم دالر هست خيلي هم بي ازار و دوست داشتنيه
يعني زيادي بي ازاره يه ماهي شيطون پيشش باشه تمام باله هاش ميخوره ولي ماهي مقاومي هست بنظرم
نديدم تلف بشه (با اينكه تمام باله هاش و بدنش زخم بوده)
------------------
وقتي كه اين پست گذاشتم فقط يكي از عكسها نيمه لود شده بود
اون ماهي دوم از خانواده گلد فيش ها هست

Last edited:

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
امیر جان اصل موضوع رو فراموش کردی :دی بالاخره این آنجل حامله هست نره مادس بیماره ؟اون غده چیه زیر شکمش؟!

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
امیر جان اصل موضوع رو فراموش کردی :دی بالاخره این آنجل حامله هست نره مادس بیماره ؟اون غده چیه زیر شکمش؟!
تا اونجا كه من عقلم قد ميده اين ماهي ماده و بيمار هم هست
انجلهايي كه من ديده بودم شكمشون باد ميكنه و از اون محل هم يه زائده بيرون ميزنه ولي نه انقدر
اطلاعاتم ناقص هست در اين مورد اگر چيز جديدي دستگيرم شد حتما اطلاع ميدم
اسب آبی و باید تو برکه نگه داری:D
اسب دریای فکر کنم مال آب شور هست.
بله همينطوره اين جانوران مخصوص دريا هستند
البته فكر نميكنم بشه عصب ابي با اون عضمت رو تو بركه هم نگه داشت مگر اينكه تلياردر باشي
يه نگا به اون شيكمش بكن اندازه كل محل ما غذا ميخوره فقط

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تا اونجا كه من عقلم قد ميده اين ماهي ماده و بيمار هم هست
انجلهايي كه من ديده بودم شكمشون باد ميكنه و از اون محل هم يه زائده بيرون ميزنه ولي نه انقدر
اطلاعاتم ناقص هست در اين مورد اگر چيز جديدي دستگيرم شد حتما اطلاع ميدم

آقا ممنون
پس منتظرم ...اگه مطمئن شدی بیماره بگو خلاصش کنم:blink:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
فكر نميكنم واگير داشته باشه كه خلاصش كني

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
نه اصلا اين كار نكن
يادم مياد سر ماري من يه بيماري گرفته بود به اصطلاح ميگن چشم قلمبه اي
چشمش باد كرده بود زده بود بيرون از حدقه اويزون بود
من خر بچه بودم درش اوردم با چه زحمتي(هر كي داشته باشه ميدونه گرفتن اين ماهي كار حضرت فيله مخصوصا كه سايزشم بزرگ باشه
چون هم ليزه هم فرز و قوي هم استيلش جوريه كه سري سر ميخوره
خلاصه با تيغ يه برش دادم
حيووني مرد البته قبلش انواع روشها رو روش تست كرده بودم
خدا من ببخشه

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
اين ديسكس هست
به قول اكثريت بر و بچ اكواريوم دار قشنگ ترين ماهي اب شيرين هم محسوب ميشه

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
آره موافقم خیلی قشنگه ولی شنیدم شرایط نگهداریش یه نمه سخته.......

ماهی هست که رسیدگی زیاد می خواد.ماهی حساسی هست.تایم غذا دادنشم بالاست. باید وقت بذاری براش.کلا یکی از ماهی های محبوبه منه.یادش بخیر یه زمانی یه گله ازش داشتم:D

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
فكر نميكنم واگير داشته باشه كه خلاصش كني
نه واگیر نداره آخه یه شش ماهی(شایدم بیشتر) میشه که اینجوریه!حوصلم سر رفته گفتم خلاصش کنم:f34r:

با یه سوزن یه روزنه ایجاد کن ببین چی میشه اما از من میشنوی دست بش نزن بذار همین جوری بمونه.
نه آقا من این کاره نیستم ...دلم نمیاد(حالا بالا یه چیزی گفتم شوخی کردم)
پ.ن:دیشب یکی از رفقا یه سری دی وی دی آورده بود مال کلاس تشریح بدن انسان نزدیک بود از حال برم!

نه اصلا اين كار نكن
يادم مياد سر ماري من يه بيماري گرفته بود به اصطلاح ميگن چشم قلمبه اي
چشمش باد كرده بود زده بود بيرون از حدقه اويزون بود
من خر بچه بودم درش اوردم با چه زحمتي(هر كي داشته باشه ميدونه گرفتن اين ماهي كار حضرت فيله مخصوصا كه سايزشم بزرگ باشه
چون هم ليزه هم فرز و قوي هم استيلش جوريه كه سري سر ميخوره
خلاصه با تيغ يه برش دادم
حيووني مرد البته قبلش انواع روشها رو روش تست كرده بودم
خدا من ببخشه
:wacko: عجب دلی داری ...دیگه چه روشی رو تست کردی ؟!!

اين ديسكس هست
به قول اكثريت بر و بچ اكواريوم دار قشنگ ترين ماهي اب شيرين هم محسوب ميشه

خیلی نازه من یه مدت در به در دنبال ماهی میگردم واسه آب شیرین مگه اینجا گیر میاد(یزد) البته ماهی زیادی ولی هیچ کدوم از این رنگ های گرم(قرمز زرد ...)نیستن اگه میتونید بازم ماهی معرفی کنید به یکیشون گیر بدم سفارش بده بیاره ...
راستی ماهی رو نمیشه با پست فرستاد؟

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
چاقو ماهي دلقك يا همان چاقو ماهی( Clown Knife Fish)يكي از ترسناك ترين ماهيان آب هاي گرم است. از خانواده Notopter Idae است و با نام علمي Notopterus Chitala شناخته مي شود .
سر كشيده ،فك پائيني (متحرك) بزرگ . پشت قوز دار ،قيافه ي عجيب و غريب اين ماهي را شكل مي دهد. علت نام گذاري آن هم به اين دليل است که ظاهر و فرم بدني اين ماهي شبيه يک چاقو است . شنا كردن آنها شب هنگام به عقب و جلو بسيار جالب است .اين ماهي بومي تايلند ،مالزي ،هند ، سوماترا و برنئو است. بدن اين ماهي داراي نقش و نگار هاي زيبايي است و فقط رنگ طوسي اين ماهي به ايران وارد شده که از گونه هاي ديگر هم کم خطرتر و داراي نگهداري آسانتر مي باشد . ولي در کل داراي رنگ هاي ديگري هم است که تاکنون 7 نوع از آنها شناسايي شده اند . اغلب چاقو ماهيان بيشتر فعاليتشان را در شب هنگام انجام مي دهند ماهيان بسيار انعطاف پذيري بوده و قادر به شنا كردن به جلو و عقب بصورت يكسان هستند . وقتي تغيير جهت مي دهند مي توانند در طول بدنشان بپيچند به طوري كه ممكن است تصور شود اين ماهيان فاقد استخوان پشتي هستند . با وجود طول زياد و جثه ي بزرگ عرض بسيار كمي دارند . چنين حالتي به آنها اين اجازه را مي دهد كه در جاها و فضاها ي بسيار كوچكي جا شوند كه حتي صاحبان ماهي هم تصور كنند كه چاقو ماهيشان همچون كرم خزيده و بدان جا رسيده است .

ماهيان كمرو و خجالتي هستند كه ترسو و چموش نيز مي باشند و به سادگي دچار استرس و وحشت مي شوند .به دليل بينايي ضعيفشان بخصوص در روز اين ماهيان به خطوط پهلويي خود كه به تغييرات اطراف فوق العاده حساس است ،وابسته اند و از اين خطوط در شكار هدف خود نيز استفاده مي كنند.

اولين چيزي كه قبل از نگهداري اين ماهي بايد مد نظر قرار دهيد اين است كه در آينده به ماهي عظيم الجثه و بزرگي تبديل خواهد شد حتي اين ماهيها د رآكواريوم هاي كوچك نيز به نسبت بزرگ مي شوند البته چيزي كه بايد به خاطر داشت اين است كه اين ماهي مي تواند تا حدود100cm رشد کند ( در طبیعت گاه تا اندازه ی ۱ متری هم دیده شده اند ولی در آکواریوم بعید است حتا به ۴۰ سانتی متری برسند ) .

با توجه به عادات و طبيعت شبانه اين ماهي دكوراسيون آكواريوم بايد به گونه اي باشد كه لزوماً مكانهاي براي مخفي شدن و استراحت آنها در طول روز فراهم كند . بدون چنين مكانهايي شما داراي ماهي مضطرب و فوق العاده ترسو و هراساني خواهيد بود. براي نمايان شدن حداكثر پتانسيل آنها بايد فضاي كافي در اختيار شان قرار گيرد اما در صورت فقدان نيز آنها خود را به تانكشان وفق مي دهند و با موانع سر راه همجون سنگ ها و صخره ها كنار آيند . براي ايجاد مخفيگاه براي آنها مي توان از تكه اي لوله پوليكا استفاده شود.

در طبيعت چاقو ماهيها د ررودخانه ها و مكان هايي با جريان آهسته اي از آب و يا در درياچه ها و بر كه ها ي مناطق ذكر شده در آسيا زندگي مي كنند و اگر چنين مكان هايي براي آنها بازسازي شود شاداب تر و سر حال تر خواهند بود .چاقو ماهي آبي خنثي (ph بين 7-6) و نسبتاً سبك را ترجيح مي دهدو ولي اگر اندازه ي چاقو ماهي بزرگ باشد مي تواند آب سخت تر و اسيدي تر را نيز تحمل كند. دماي مناسب براي اين ماهي 30-23 درجه است.
چاقو ماهي ،ماهي اي فوق العاده وسواس و ناخنك زن است و نسبت به غذاي خود وسواس شديدي دارد اين مسئله تبديل به مشكلي براي نگهدارنده ي آن خواهد شد . دندان هاي تيزي دارد و داراي دو فک بالا و پاييني هست . هم در فک پاييني و هم در فک بالايي 2 دندان نيش دارد و در کل 12 دندان دارد . دقيقا مثل يک بچه ي 2 ساله ميماند که بايد به زور به او غذا داد . البته اگر سايز ماهي شما كوچك باشد.مي توان با تعليم دادن و حتي با گرسنگي آن ها را به خوردن غذاي مورد نظرتان رهنمود كنيد . ولي باز هم چيزي تضمين شده نيست . بنابر اين هميشه تدارك ديدن و داشتن مقداري غذاي زنده لازم است و اين آذوقه مي تواند شامل اغلب چيزها و حتي ماهياني كه در داخل چاقو ماهي جا ميشوند اعم از زنده يا يخ زده باشد. به علاوه مي توان از غذاهاي گوشتي همچون دل گاو و جگر نيز استفاده كرد ولي استفاده از گوشت گاو و .... جز در مواقع اجباري توصيه نمي شود.
اين ماهي ها ، ماهي هاي ديگر و حتي چاقو ماهي ديگري را در تانك خود تحمل نمي كنند. چاقو ماهيان جوان ترجيح مي دهند كه گروهي باشند ولي وقتي ماهي ها بزرگتر شدند اين خواسته ي آنها بر عكس مي شود. آنها را نمي توان با ماهيان كوچك تر از اندازه ي دهانشان نگهداري كرد . گاهي اين ماهي به ماهيان بزرگتر نيز ترحم نكرده آنها را نيز گاز خواهند گرفت كه ممكن است موجب زخمي شدن آنها شوند. اغلب نزاع آنها با سيچلايد هاي جاه طلب است . این ماهی با سیکلید گور خری شدیدا مشکل دارد ، به طوری که ممکن است همدیگر را تلف کنند . پس از نگه داشتن این ماهی با سیکلید گوره خری جدا پرهیز کنید .
سن بلوغ این ماهی در حدود ۱۳ تا ۱۶ ماهگی است و تا ۵ سال هم عمر مفید خواهند داشت . آنها در سن بلوغ تقریبا ۳۰ سانتی متر میشوند . ( اگر از نوزادی در آکواریوم حضور داشته اند ) . بعد از آن نایف ها باید به صورت تکی یا به صورت جفتی نگهداری شوند . ( فقط ۱ جفت داشته باشید ) .نایف های نر اصلا تحمل یکدیگر ندارند و به همین دلیل باید آکواریوم خود را به نایف ها اختصاص دهید . برای داشتن یک جفت نایف خوب باید کل آکواریوم خود را به نایف ها اختصاص دهید . هنگام جفت گیری نایف نر به صورت مورب در کنار نایف ماده حرکت میکند . و پس از آن آنها در مکان تاریکی که ساخته اید تخم ریزی خواهند کرد . هر نایف ماده قادر است بیش از ۱۰۰۰ تخم بگذارد . تخم ها بعد از ۷ تا ۸ روز به لارو تبدیل میشوند . لاروهای نایف فوق العاده ضعیفند و بعد از ۳ روز که از تخم در آمده اند ، شما باید آنها را با به خوبی تغذیه کنید تا تلف نشوند .
تشخیص نر و ماده بودن نایف ها هم در نوع خود مشکل است ولی نر ها معمولا کشیده تر و دراز تر هستند و در خالهای و لبه های روی بدن پر رنگ ترند .

برگرفته از وبلاگ http://fish-aqu.blogfa.com

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
:blink:
نه واگیر نداره آخه یه شش ماهی(شایدم بیشتر) میشه که اینجوریه!حوصلم سر رفته گفتم خلاصش کنم:f34r:
نه آقا من این کاره نیستم ...دلم نمیاد(حالا بالا یه چیزی گفتم شوخی کردم)
پ.ن:دیشب یکی از رفقا یه سری دی وی دی آورده بود مال کلاس تشریح بدن انسان نزدیک بود از حال برم!
:wacko: عجب دلی داری ...دیگه چه روشی رو تست کردی ؟!!
خیلی نازه من یه مدت در به در دنبال ماهی میگردم واسه آب شیرین مگه اینجا گیر میاد(یزد) البته ماهی زیادی ولی هیچ کدوم از این رنگ های گرم(قرمز زرد ...)نیستن اگه میتونید بازم ماهی معرفی کنید به یکیشون گیر بدم سفارش بده بیاره ...
راستی ماهی رو نمیشه با پست فرستاد؟

این ماهی خیلی حساسه فکر پست و اینارو از سر بیرون کن.
آره گیر میاد کوچیکاش 3 4 سال پیش 7 تومان بود الان و نمیدونم.
من چند سال پیش 3تا بزرگشو دونه 40 فروختم با کلی سایز متوسط که میانگین 15 20 دادم رفت چون وقت رسیدگی نداشتم .

راستی در مورد نایف هم واقعا ماهی ترسویی هست. یه نایف 35 سانتی داشتم از ترس صدای رد و برق سکته کرد مرد
:wacko:

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
خوب ماهي خفت ميكنه ولي در كل ماهي ترسويي هست اكثرا هم دوست داره قايم بشه
من تا حالا نفروختم ماهي (فقط يه بار هوار تا حلزون تو اكواريوم كوچيكم داشتم اونا رو بردم فروختم)
هميشه داييم مياد ازم ميگيره شونصد تا اكواريوم داره يدونه بزرگ داره وسطش تيغه زده همه چي داره توش
بدست فروختي 40 ازت خريدن؟
--------------
بلودي عزيز ماهي پستي بدرد نميخوره (كسي كه پست نميكنه منظورم سفارشيه)
چون براي كمتر كردن هزينه ماهي بدون شرايط مناسب ميارن
ماهي مدت زيادي زنده نميمونه
---------------
شهرستانها كه ميگن بهتره يه دوستي دارم تو شيراز ميگه اونجا اروانا قرمز هم هست كه من خيلي دوسش دارم
ولي من تو تهران تا حالا نديدم (فقط سيلورش ديدم) يا تو مشهد كه رفته بودم تنوع ماهي خيلي بيشتري بود

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خوب ماهي خفت ميكنه ولي در كل ماهي ترسويي هست اكثرا هم دوست داره قايم بشه
من تا حالا نفروختم ماهي (فقط يه بار هوار تا حلزون تو اكواريوم كوچيكم داشتم اونا رو بردم فروختم)
هميشه داييم مياد ازم ميگيره شونصد تا اكواريوم داره يدونه بزرگ داره وسطش تيغه زده همه چي داره توش
بدست فروختي 40 ازت خريدن؟
--------------
بلودي عزيز ماهي پستي بدرد نميخوره (كسي كه پست نميكنه منظورم سفارشيه)
چون براي كمتر كردن هزينه ماهي بدون شرايط مناسب ميارن
ماهي مدت زيادي زنده نميمونه
---------------
شهرستانها كه ميگن بهتره يه دوستي دارم تو شيراز ميگه اونجا اروانا قرمز هم هست كه من خيلي دوسش دارم
ولي من تو تهران تا حالا نديدم (فقط سيلورش ديدم) يا تو مشهد كه رفته بودم تنوع ماهي خيلي بيشتري بود

منم تا حالا آروانا قرمز ندیدم:blink:
آره همرو دادم گوشت خوار گرفتم .کلا قیمت سایز بزرگش همینه.البته به رنگش و وضع جسمیش هم بستگی داره:D

Blood_Red_Arowana.jpg

man%20holding%20big%20red%20asian%20arowana.jpg

بالا