gogle
Registered User
- نوشتهها
- 1,910
- لایکها
- 1,069
مرغ بهش میدی ؟ ! تو آکواریومش جا برا منم هست؟ اگه جا هست شنیدم چلو کباب با دوغ غذای اصلیشونه
پ.ن : آقا من تو ترکم، این اسپم آخریه
قول میدی ؟
مرغ بهش میدی ؟ ! تو آکواریومش جا برا منم هست؟ اگه جا هست شنیدم چلو کباب با دوغ غذای اصلیشونه
پ.ن : آقا من تو ترکم، این اسپم آخریه
دوروبر هرچی گشتم آکواریوم فروشی پیدا نکردم. بورسش کجاست؟ این مرغ نیست پخته میشه نمک و روغن داره میترسم فشار خون بگیره : ))من 1 دونه دارم. یه بسته غذا گرفتم 1000 تومن مخصوص این ماهیه روزی 4 5 تا دونه اش رو میریزم می خوره حالا حالا ها هم تموم نخواهد شد
غذای اصلیش گوشته و پشرات ریز
آرهتا چایی که می دونم این فایتر رو باید تنها نگه داشت و الا همدیگرو می زنن
من 1 دونه دارم. یه بسته غذا گرفتم 1000 تومن مخصوص این ماهیه روزی 4 5 تا دونه اش رو میریزم می خوره حالا حالا ها هم تموم نخواهد شد
غذای اصلیش گوشته و پشرات ریز
آره
به همین خاطر هست که ماهی فروش ها خیلی کم برای فروش دارند می زنند دم همدیگر رو می کنند
مثل خروس جنگی می مونند
مثلا من مادش رو جایی پیدا نکردم جایی رو سراغ دارید داشته باشه؟
کلا همه جا هستساختمون پلاسکو.
نه اقا هر چیزی چیه ماهی انگل میگیرهکلا گوشت هر چیزی که گیرت اومد، اما تیکه تیکه و خیلی کوچیک...
کلا همه جا هست
من جایی ندیدم که نداشته باشه اما تنها موقع جفت گیری باید پیش هم باشند و بعد از اون هم اگر اشتباه نکنم (دقیق یادم نیست نیاز بود دقیقش میکنم ) ماده باید جدا بشه نر با بچه ها بمونه
نه اقا هر چیزی چیه ماهی انگل میگیره
باهاش مهربون باش چون دیگه "یک باله اش لبه گوره " .چقدر عمر میکنه؟
پ.ن:یه فایتر ابی دارم 3 ساله زندس!:دی
نه به دعوا کاری ندارم برای تکثیر میگم فکر کنم بچه ها رو میخورن اما نر ها با حباب یه پوششی درست میکردننه ماده ها دعوا نمی کنند میشه چند تاشون رو کنار یک نر نگه داشت ولی موضوع اینه که لطفی نداره چون ماده اش اصلا قشنگ نیست
فک کنم بترکه ... چه خبره ؟ میخوای نهنگ بندازی توش ؟