• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا آسیاتک بهترین سرویس دهنده اینترنت در کشور است؟

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
من درست پنج ساله مشترک اسیاتک هستم
یه مدت 2 3 ماه اول سال 88 یه سری تحولات اساسی دادن گرون کردن سرویس دانلود شبانه گزاشتن بالک میدزدین انقدر کیفیت تو مخ بود من میخاستم عوض کنم ای اس پی رو ولی یهو بعدش معجزه شد
از اون موقع تا حالا به قدری راضیم ازشون که الان اشک شوق تو چشمام حلقه زده
و اما قضیه ای بگم از شاتل محترم
برای دفتر کارم ازشون سرویس گرفتم گفتن مشکلی نیست و فرم قرار داد رو فرستادن
درست 50 تومن قرار داد بود که 5 تومنش هزینه پیک بود
بعد از دو هفته امروز فردا زنگ زدن گفتن مخابرات منطقه سرویس نمیده ... در کمال وقاهت پول پیک رو کم کردن گفتن 45 تومن چکش رو ماه اینده بیایید بگیرین جالب نه اپراتورشون پاسخگو بود نه معاون هیچچچچچچ
اینم بگم پیک فرستادم چک رو بگیره دو ساعت و نیم تو نوبت بوده ... از 50 تومنی که هزینه کردم 30 تومن برگشت
من از اون پول 100 تا تک تومنیش رو هم راضی نیستم
هر جا هم برسم براشون تبلیغات منفی میکنم
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
من با 256 پارس سرعت 200 دان میکنم
ولی این قانون مصرف نصفانه خیلی ستمه

آسیاتک نداره این داستان مصرف منصفانه؟؟

ماهی 40-50 تومن نامحدود چی میده آسیاتک؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شاتل هم تا 2 مگ معرفی نامه نمیخواد.

استارتر عزیز
به نظرم یه نظرسنجی داخل همین صفحه راه بندازی عالی میشه. اگر نظرسنجی نتیجش جالب باشه، سرویسمون رو تغییر میدیم.

عجبا من تو مشهد دی سی که زنگ زدم وقتی از مخابرات داشتم می اومدم بیرون گفتم چطوریاست گفت اینه . حالا جدای خودم اقوام گرامی هم که شاتل دارن اینگونه است ولی جدا از اینا من پارس انلاین رو سر تر می دونم بعد اسیا تک

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
اینجور تاپیک ها کلا حاصل جوگیری دوستان هست
طبق معمول هم یکی میاد یجوری از این شرکت ها دفاع می کنه که آدم شک می کنه شاید ذینفع باشند بعضی عزیزان
میزان رضایت از شرکت ارائه دهنده adsl به شدت به مرکز مخابراتی مربوط میشه
بنده همون اول که تازه این سرویس معرفی شده بود از آسیاتک خدمات می گرفتم,شرکت خوبی هست اما اینکه بعضی دوستان سینه چاک این شرکت شدند خیلی عجیبه
وضعیت همین آسیاتک وقتی یوزرهای لایزر رو گرفت رو یادتونه؟ بدون هیچ برنامه ریزی یه روز از خواب بلند شدند و هزاران یوزر به شبکه اضافه کردند با همون پهنای باند قدیمی!
مطمئنا این دوستانی که 2 ماهه از آسیاتک خدمات می گیرند و جوگیر شدند یادشون نمیاد این مسائل رو
پیشنهاد می کنم چند ماه دیگه صبر کنید تا ببینید بالا رفتن تعداد کاربرا چه پدری از همین آسیاتک درمیاره,همین الان هم ناپایداری هر روز داره از روز قبل بیشتر میشه و دلیلش همونیه که عارض شدم
تا همین چند ماه پیش پارس آنلاین شرایط فعلی آسیاتک رو داشت و یادمه یکی از دوستای گل همین انجمن وحشتناک از پارس آنلاین دفاع می کردند,برید توی تاپیک پارس آنلاین ببینید چجوری حرفشون رو پس گرفتند!
کلا وضعیت adsl در ایران به خاطر نداشتن زیرساخت درست و حسابی همینه,امروز آسیاتک خوبه فردا پارس و شاتل و ...,اتفاقی که میوفته اینه که ما هی هزینه راه اندازی میدیم!!!
امیدوارم به شخص خاصی توهین نشده باشه
موفق باشید

koroosh_kabir

Registered User
لایک‌ها
11
اینجور تاپیک ها کلا حاصل جوگیری دوستان هست
طبق معمول هم یکی میاد یجوری از این شرکت ها دفاع می کنه که آدم شک می کنه شاید ذینفع باشند بعضی عزیزان
میزان رضایت از شرکت ارائه دهنده adsl به شدت به مرکز مخابراتی مربوط میشه
بنده همون اول که تازه این سرویس معرفی شده بود از آسیاتک خدمات می گرفتم,شرکت خوبی هست اما اینکه بعضی دوستان سینه چاک این شرکت شدند خیلی عجیبه
وضعیت همین آسیاتک وقتی یوزرهای لایزر رو گرفت رو یادتونه؟ بدون هیچ برنامه ریزی یه روز از خواب بلند شدند و هزاران یوزر به شبکه اضافه کردند با همون پهنای باند قدیمی!
مطمئنا این دوستانی که 2 ماهه از آسیاتک خدمات می گیرند و جوگیر شدند یادشون نمیاد این مسائل رو
پیشنهاد می کنم چند ماه دیگه صبر کنید تا ببینید بالا رفتن تعداد کاربرا چه پدری از همین آسیاتک درمیاره,همین الان هم ناپایداری هر روز داره از روز قبل بیشتر میشه و دلیلش همونیه که عارض شدم
تا همین چند ماه پیش پارس آنلاین شرایط فعلی آسیاتک رو داشت و یادمه یکی از دوستای گل همین انجمن وحشتناک از پارس آنلاین دفاع می کردند,برید توی تاپیک پارس آنلاین ببینید چجوری حرفشون رو پس گرفتند!
کلا وضعیت adsl در ایران به خاطر نداشتن زیرساخت درست و حسابی همینه,امروز آسیاتک خوبه فردا پارس و شاتل و ...,اتفاقی که میوفته اینه که ما هی هزینه راه اندازی میدیم!!!
امیدوارم به شخص خاصی توهین نشده باشه
موفق باشید

فرمایش صحیح هست.

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
بالایی تأیید میشه، من دوسالی هست که آسیا تک دارم و خیلی راضی هستم ولی احساس می کنم این شرکت داره کم کم به یه سرویس دهنده معمولی تبدیل میشه با این وضع مشترکین و عدم بهبود پهنای باند
خدا کنه این شرکت اشتباه بقیه شرکتا رو نکنه و مثل بقیه شرکتا از دور خارج نشه

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
بلی بهترین است.
من دیشب ۷ گیگ دانلود رایگان داشتم ۱ تا ۹ سرعتم فوق العادس.

fanoostalaei

Registered User
لایک‌ها
132
کجاش بهترینه؟
بدتر از اون خودشه:D
پینگش خیلی مزخرفه

Shahrokh_XP

Registered User
لایک‌ها
6
کجاش بهترینه؟
بدتر از اون خودشه:D
پینگش خیلی مزخرفه

یه چیزی رو همه اشتباه میکنن و یا خبر ندارن!
اینکه اینترنتت آسیاتک، شاتل، پارس آنلاین، داتک و یا هر شرکت دیگه باشه هیچ فرقی نمیکنه! تاکید میکنم "هیییچ فرقی نمیکنه" در کیفیت اینترنت شما.

پهنای باند کل کشور از طریق شرکت مخابرات ایران (dci) به شرکت های مخابرات استانی (استان تهران میشه tci) تحویل میشه، و تمامی شرکت ها، تو هر مرکز مخابراتی، از همون مرکز مخابراتی پهنای باند تهیه و در اختیار مشتریاشون می گذارن! این یعنی اگه تو تهران، تو مرکز مخابراتی x از شاتل اینترنت بگیری یا از آسیاتک، پهنای باندت دقیقاً از یه منشا هست، فقط اکانتینگ های این دو شرکت فرق میکنه و بعد از authentication یه آی پی از طریق سرور این شرکت ها به client تخصیص داده میشه و محدودیت ها مثل سرعت و حجم غیره کنترل میشه

ولی خوبی آسیاتک به این بود که سرعتشو خیلی باز میزاشت، تو روز تا 4 مگ باز میزاشت که اونم یکم محدود کرده انگار.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پس چرا شاتل و آسیاتک و پارس روی DLC سرویس نمیدن؟! کلا سرویس با شبانه رایگان روی DLC نداریم، دلیلشم نمیدونم!

mahdys2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان میگم پینگ برای بازی های انلاین هم به سرویس دهنده هم ربطی داره؟کسی تو قزوین هست؟پینگشو بگه
موفق باشید

بابك19259

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان من به عنوان نماینده رسمی فروش آسیاتک در خدمت شما عزیزان هستم.
هر کس سوالی داره من در خدمتشم.

drx0x

Registered User
لایک‌ها
81
بهترین سرعت اینترنت در ایران شرکت پیام آوران کویر در خراسان جنوبی ارائه میده و رتبه اول سرعت در ایران را داراست جهت اطلاعات بیشتر به وبسایت این شرکت مراجعه کنید.
http://www.birjand.net

بالا