• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا از سایت دیجی کالا، موبایل بخرم؟

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
من واقعا از خریدام راضی بودم . صاحبشم قبلا تو یه شرکت مهندسی که باهاش در ارتباطم کار میکرد . وقتی جنسو میده پول رو میگیره و اگرم مشکلی داشت پس میگیره یعنی همه جوره قابل اعتماده .

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31
تاپیک مربوط به 2 سال پیشه!

طوری نیست عزیز...وقتی باعث بشه شفاف سازی صورت بگیره ایراد نداره. والا منم خودم از دست موبایلیهای ... میدان احمدآباد دل پری دارم. ایشالا بچه های اصفهان عمرا به سمت اونا نرن تا فشار اجاره 2 میلیونی باعث بشه یکم انسانیت و وجدان هم کنار کارشون بذارن.

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
هفته پبش به تبلت ازدیجی کالا خریدم
موقعی هم بود که فروش شگفت انگیز بودونجا
یعنی به جای 495 429 تومان

یکم شک کردم که چرا باید قیمت هاشو بشکونه
یه دلیلی که به ذهنم رسید این بود که شاید اجناسی رو که برای تعمیر یا تعویض تحویل میگیرن ، راست و ریستش میکنن و آکش میکنن و با قیمت پایینتر میفروشن
وقتی رسید دستم دیدم بله تبلت خرابه ، واقعا چرا باید خراب باشه وقتی به قول خودشون تمام اجناس تست میشه بعد ارسال میشه ؟
سریع برداشتم بردم اونجا
بدون اینکه باز کنن و حرف منو گوش کنن گفتن باید کارشناس ببینه اگه خراب بود عوض میکنیم
اتفاقا همون روز رفتم تو سایتشون دیدم قیمت همین تبلت رو عوض کرده و گذاشته 455
فردای اون روزهم شده 445
یکم فکر کنید قضیه رومیگیرید که چرا 495 رو گذاشته 445

حالاکاری به این قضیه ندارم
بالاخره نمیشه تهمت زد ولی کلا اعتمادم سلب شد
تبلت رو پس دادم پولمم ریختن به حساب
ولی کلا اجناس الکترونیکی مثل موبایل و تبلت همینه ، از هر جاخرید کنید نمیشه فهمید واقعا نو یا کار کرده یا باز شده یا تعمیرشده ...
خودم الان در به در دنبال یه تبلت تو مایه قیمت 700 تا 750 هستم
هیوندا رو که هیچ جا ندارن
هر کی هم یه چیز میگه ، یکی میگه هیوندا به درد نمیخوره اوندا خوبه یکی میگه ویو سونیک خوبه یکی میگه هیچکدوم به درد نمیخوره

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
بهتره دوستان اشتباه خرید اینترنتی برای کالاهای گران قیمت رو انجام ندن .
من از دیجی کالا که سایت به اصطلاح معتبری هست هفته قبل یک ست کیبرد و موس به قیمت 70 هزار تومان خریدم .
وقتی دستم رسید و باز کردم دیدم کلیه برچسب های حروف فارسی این کیبرد اشتباهه در حالی که در عکس محصول اصلا کیبرد فارسی نداشت .
طی یک هفته که گفته بودن گارانتی تعویض داره 5 بار ایمیل براشون زدم و حتی یک بار هم جواب گو نبودن و خطوط تلفنشون هم اکثرا اشغال هست .
این باعث شد که دیگه هرگز سراغ این سایت نرم و حتی برای کوچکترین خرید ها هم به این ها اعتماد نخواهم کرد چون برام ثابت شد که اینها فقط به یک بار فروش فکر میکنند و دنبال مشتری ثابت نیستند .
ضمنا مورد دیگه ای که هست الان گوشی هاوی 510 در بازار 440 هزار تومانه ولی همین گوشی رو تو سایت دیجی کالا 490 هزار تومان میفروشن و با هزینه های جانبی حدود 510 برای شما تموم میشه که بسیار گران تر از بیرون هست .
در کل ما که راضی نیستیم و پشیمونیم از خریدمون .

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
نه

arman021

Registered User
لایک‌ها
53
شک نکن اگه بری خودت بخری شاید بهت بندازن اما دیجی کالا نه واقعا" کارشون حرف نداره قیمت ها یکم بالاتره ولی خیالت راحت تره مخصوصا" برای خرید وسایل گران قیمت .

iranapple24

Registered User
لایک‌ها
117
من که به شخصه خرید های بالا ۵۰۰ هزار تومان اصلا اینترنتی خرید نمیکنم
مگر این که از فروشگاه خیالم راحت باشه و خودمم توی همون شهری باشم که اون فروشگاه هست اینطوری بیشتر خرید ها رو اینترنتی انجام میدم که الان هم با آل دیجیتال کار میکنم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من میخواستم دوربین کانن بخرم دیدم 75 هزار تومن گرون تر میده... از شهر خودم خریدم

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
اگه براتون مهم نیست که جنسی رو کمی بالاتر از قیمت واقعیش بخرید ، تو خرید از دیجی کالا شک نکنید

تو این شرایط که اکثر فروشگاه های اینترنتی مثل عمده و ... داره گندشون در میاد دیجی کالا واقعا عالی عمل کرده

درسته که قیمت ها 30 - 40 تومن از کف بازار گرونتره ولی جنس هاشون پلمب و آکبنده ؛ یعنی جنس باز شده نمیکنن تو پاچه ملت

نزدیک به 10 تومن خرید داشتم ازشون که تو هیچ کدوم ناراضی نبودم

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
تا حالا یه ساعت یه هارد یه جی پی اس 2 تا اسپیکر ازشون خریدم موردی نداشته مطمئن سریع و خوش قول
قیمت تاشونم کمی بالا است ولی به نسبت اعتمادی که انسان می کنه ارزش داره
البته یه مورد یه کالا بعد از 2 هفته خراب شدد که ربطی به دیجی نداشت و تو گارانتی خوده کالا تعمیر شد

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
مامور پستی نه، مامور دیجی کالا منم این کارو کردم
البته مطمئنن لذت خرید حضوری و دیدن کالاهای مختلف کنار هم به صورت واقعی لذت بیشتر از خرید مجازی داره

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
مامور پستی نه، مامور دیجی کالا منم این کارو کردم
البته مطمئنن لذت خرید حضوری و دیدن کالاهای مختلف کنار هم به صورت واقعی لذت بیشتر از خرید مجازی داره
آها، درسته...
یه لحظه موضوع تاپیک یادم رفت اصلا :دی
ممنون از پاسخت.

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
دیجی کالا خیلی کارش درسته

بالا