• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا اعلام نرخ ارز یا طلا جرمه؟!

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تشویش اذهان عمومی جرمه ! نشر اکاذیب هم جرمه ! خب وقتی قیمت دلار میره بالا ، باعث تشویش اذهان عمومی میشه دیگه !:p بعدشم دولت میگه قیمتو آوردم پایین ، شما هنوز تو سایتت قیمت بازار رو زدی. خب این میشه نشر اکاذیب !:p

جالب بودا :happy:
پس تکلیف این سایتهایی که آخر روز اعلام میکنن چیه (مثلا سایت برترین ها) هر روز عصر قیمت روز بازار ارز و سکه رو میزنه، فیلترش هم نمیکنن. یا بعضی از سایتهای صرافی که اعلام میکنن و فیلتر هم نیستن و نمیشن.

اگه بدونم دنبال نمیکنن میخوام برم دنبالش فوقش اینه که یه بار در روز آپدیت میکنم!

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
جالب بودا :happy:
پس تکلیف این سایتهایی که آخر روز اعلام میکنن چیه (مثلا سایت برترین ها) هر روز عصر قیمت روز بازار ارز و سکه رو میزنه، فیلترش هم نمیکنن. یا بعضی از سایتهای صرافی که اعلام میکنن و فیلتر هم نیستن و نمیشن.

اگه بدونم دنبال نمیکنن میخوام برم دنبالش فوقش اینه که یه بار در روز آپدیت میکنم!

شاید دلیلش اینه که این سایتها از منبع معتبر و قانونی قیمتها رو اعلام میکنند ولی سایتهای دیگه منبعشون نامشخص و نامعتبر.این احتمالیه که من میدم.
:eek:

فتنه گر

Registered User
لایک‌ها
138
سوالم اینه که آیا اعلام نرخ ارز و طلا جرمه؟ یعنی فرد مجرمه و پیداش کنن میگیرن ؟
آره عمو می گیرنش بعد مواد مذاب توی دهنش می ریزند و دعواش می کنند که چرا گفتی دلار شده 4 هزار تومن !!

بالا