• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا امگا 3 به کاهش وزن کمک می کند؟

Ariya7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روغن ماهی یکی از رایج ترین مکمل ها در فروشگا هاست. روغن ماهی غنی از اسید چرب امگا 3 است که فوائد بسیاری برای سلامتی قلب، مغز و پوست دارد.

امگا 3 دارای دودسته مهم از اسید های چرب هستش:

1. اسیدهای چرب ضروری امگا 3 آلفا لینولنیک اسید (ALA) که در گردو، شاهدانه، دانه چیا، بذر کتان یافت می شه.
2. اسیدهای چرب زنجیره بلند امگا 3 EPA و DHA دو اسید چرب زنجیره بلند امگا 3 هستند که در روغن ماهی، غذاهای دریایی و جلبک ها موجود هستند.
58443549_2282557501985203_8827853167195586560_n.jpg
- اسیدهای چرب امگا ۳ در روغن ماهی فواید بسیاری برای سلامتی دارند که یکی از اون ها کمک به کاهش وزنه.
- از همه مهم تر، امگا ۳ روغن ماهی ممکنه به شما کمک کنه سایز کم کنین و چربی های بدن تان را کاهش بدید.
- به طور کلی، اگر مصرف امگا ۳ با سایر مواد مغذی و همچنین ورزش همراه بشه، بیشترین تاثیر را بر سلامتی شما خواهد داشت.
...

دوستای خوبم متن کامل مطلب بالا بسیار به شما در مورد اینکه مکمل امگا 3 براتون مناسب هست یا نه، میتونه کمک کنه، پس روی لینک سایت مرجع کلیک کنید:
سایت مرجع : آیا امگا 3 به کاهش وزن کمک می کند؟

این مطلب توسط تیم تخصصی اکسیر ترجمه و گردآوری شده است و تمام حقوق مادی و معنوی این مقاله متعلق به مجله اکسیر میباشد.
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ( www.eksir.net ) و درج لینک مطالب غیرقانونی بوده و مورد پیگرد قرار میگیرد.

pouria1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

Engel

Registered User
لایک‌ها
7,763
من حدود 10 - 12 سال پیش به توصیه پزشکم یه مدت کپسول امگا 3 مصرف کردم، ولی جذب مواد غذایی توسط بدنم به طرز فزاینده ای زیاد شد و فقط ظرف یک هفته چند کیلو وزن اضافه کردم. بنابر این به ناچار مصرفش رو قطع کردم چون اگه بازم مصرف می کردم احتمالا عدد وزنم به زودی 3 رقمی میشد :D

Ariya7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حدود 10 - 12 سال پیش به توصیه پزشکم یه مدت کپسول امگا 3 مصرف کردم، ولی جذب مواد غذایی توسط بدنم به طرز فزاینده ای زیاد شد و فقط ظرف یک هفته چند کیلو وزن اضافه کردم. بنابر این به ناچار مصرفش رو قطع کردم چون اگه بازم مصرف می کردم احتمالا عدد وزنم به زودی 3 رقمی میشد :D
خوب در این موارد بهترین راه مشهوره با پزشک هست چون تاثیر هر ماده ای روی هر فردی میتونه متفاوت باشه

بالا