اگر به همین هایی که تو پی تی هم دامین با پسوند com هم نه بلکه ir میزارن بعد قیمتی که میگن عجیب غریب هست
بعد که میپرسی چطوری به این نتیجه رسیدی این قیمت رو بدی ، میگن از سایت سئو چکر! {برای دامینی که هیچ رنکی نداره!} یا از سایت های مربوط به ارزش دامین که معیارهاش کاملا ماشینی و اشتباه هست اکتفا میکنن
بعضیا هم که خودم باهاشون صحبت میکردم اصلا از داشتن "ادب" هم محروم بودن
زیاد سخت نگیر ، همچین پولی طرف میخواست بده میرفت شغل فیزیکی راه مینداخت یا یه سایت ناشناخته رو با کمپین تبلیغاتی میاورد بالا
امروز رفتم گوگل دامین
میخواستم ببینم به ایرانیا اجازه میدن
گفتن فقط کسانی که تو امریکا زندگی میکنن میتونن اگر دوست دارید و ما هم سعی میکنیم تمام دنیا رو پوشش بدیم به لینک برید https://docs.google.com/forms/d/1viF3yadCXSyaw-Vya1nH3eoh26E_0lHs-UPTbu0UnU0/viewform
و ایمیلتون رو وارد کنید همچنین کشورتون موقعی که اوکی شد خبرتون میکنیم
دوستان حتما برید تو لینک
بعضی از این دامین ها همینجوریش خنده داره..دیگه قیمت 50 میلیون رو که روش میذارن خنده دار تر میشه
یه جورایی انگار رفتم سایت جوک
اونم دامین ir 5 هزار تومنی
دامنه های بین المللی عالی هست که واقعا قیمتش بیشتر از این حرفهاست و حتی در مزایده به فروش میرسه مثلا سایت sedo.com
منتها دامنه های ملی و محدود رو غیره ممکنه کسی به این قیمت بخره .
من یکی رو میشناختم تو همین انجمن هم اکانت داشت الان فکر نکنم دور و بر اینترنت بچرخه
کلی دامین با قیمت بالا فروخت
فکر کنم دامین sms.ir رو با قیمت 50 میلیون فروخت
من یکی رو میشناختم تو همین انجمن هم اکانت داشت الان فکر نکنم دور و بر اینترنت بچرخه
کلی دامین با قیمت بالا فروخت
فکر کنم دامین sms.ir رو با قیمت 50 میلیون فروخت