• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا با ثبت شرکت مسئولیت محدود میتوان دسته چک بانکی گرفت ؟ و در کل ثبت شرکت مسئولیت محدود چه مزایایی دارد؟

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
درود دوستان گرامی

خواهش میکنم راهنمایی فرمایید : آیا با ثبت شرکت مسئولیت محدود میتوان دسته چک بانکی گرفت ؟ و در کل ثبت شرکت مسئولیت محدود چه مزایایی دارد؟

پیشاپیش از صمیم قلبم از لطف و راهنمایی شما سپاسگزارم و البته این نکته نیاز به توضیح است که در کل برای کار و ایده ای که دارم ثبت شرکت با مسئولیت محدود را نیاز دارم و صرفا برای گرفتن دسته چک یا مثلا وام نیست.

پایدار باشید و مجددا سپاسگزارم 🙏

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,231
درود دوستان گرامی

خواهش میکنم راهنمایی فرمایید : آیا با ثبت شرکت مسئولیت محدود میتوان دسته چک بانکی گرفت ؟ و در کل ثبت شرکت مسئولیت محدود چه مزایایی دارد؟

پیشاپیش از صمیم قلبم از لطف و راهنمایی شما سپاسگزارم و البته این نکته نیاز به توضیح است که در کل برای کار و ایده ای که دارم ثبت شرکت با مسئولیت محدود را نیاز دارم و صرفا برای گرفتن دسته چک یا مثلا وام نیست.

پایدار باشید و مجددا سپاسگزارم 🙏
چرا نشه؟ هیچ فرقی نداره
ما شرکت ثبت کردیم
عمده شرکت ها با مسئولیت محدود هستن
مسئولین محدود یعنی شرکا به نسبت سهمشون در مسئولیت ها شریکن
مثلا شرکت تضامنی اینطور نیست و اگه همه شرکا دزدی و کلاهبرداری کنن و فرار کنن مسئولیت دزدی اونا به گردن منه!

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
آره میتونی دسته چک بگیری ...
بعد از ثبت شرکت ، اعضا شرکت با مسئولیت محدود هر چند نفر که بیشتر شرکت های مسئولیت محدود دونفره هستند . به یکی از بانک هایی که میخواید میرید (فقط اعضاء که سهام دار هستند.) و افتتاح حساب میکنید و دسته چک هم درخواست میدید .اگر حق امضاء و اسناد و اوراق تعهد آور به کسی داده شده ، مثلا مدیر عامل ، اون شخص به تنهایی افتتاح حساب و... رو انجام میده . در کل حساب شرکتی کارت بانکی که با کارتخوان یا عابر بانک برید استفاده کنید نداره و شماره کارت رو بهتون میدند و با همراه بانک یا اینترنت بانک کارها رو پیش میبرید. البته بعضی بانک ها دفترچه حساب هم میدند، اگر کارت بانکی فیزیکی بخاید داشته باشید به اسم مدیر عامل یا همون امضا دار صادر میشه و اسم شخص روی کارت میخوره ولی در اصل حساب شرکتی و حقوقی از نظر بانک هست.

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
با وجود این همه بانکهای خصوصی و رنگارنگ الان یه چوپان هم میتونه دسته چک بگیره دیگه شرکت که جای خود داره

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
چرا نشه؟ هیچ فرقی نداره
ما شرکت ثبت کردیم
عمده شرکت ها با مسئولیت محدود هستن
مسئولین محدود یعنی شرکا به نسبت سهمشون در مسئولیت ها شریکن
مثلا شرکت تضامنی اینطور نیست و اگه همه شرکا دزدی و کلاهبرداری کنن و فرار کنن مسئولیت دزدی اونا به گردن منه!
آره میتونی دسته چک بگیری ...
بعد از ثبت شرکت ، اعضا شرکت با مسئولیت محدود هر چند نفر که بیشتر شرکت های مسئولیت محدود دونفره هستند . به یکی از بانک هایی که میخواید میرید (فقط اعضاء که سهام دار هستند.) و افتتاح حساب میکنید و دسته چک هم درخواست میدید .اگر حق امضاء و اسناد و اوراق تعهد آور به کسی داده شده ، مثلا مدیر عامل ، اون شخص به تنهایی افتتاح حساب و... رو انجام میده . در کل حساب شرکتی کارت بانکی که با کارتخوان یا عابر بانک برید استفاده کنید نداره و شماره کارت رو بهتون میدند و با همراه بانک یا اینترنت بانک کارها رو پیش میبرید. البته بعضی بانک ها دفترچه حساب هم میدند، اگر کارت بانکی فیزیکی بخاید داشته باشید به اسم مدیر عامل یا همون امضا دار صادر میشه و اسم شخص روی کارت میخوره ولی در اصل حساب شرکتی و حقوقی از نظر بانک هست.
با وجود این همه بانکهای خصوصی و رنگارنگ الان یه چوپان هم میتونه دسته چک بگیره دیگه شرکت که جای خود داره
درود به همه دوستان, از صمیم قلبم از لطف و راهنمایی شما سپاسگزارم 🙏
خواهش میکنم در خصوص این مشکل نیز که ساده و خلاصه عرض میکنم بنده را راهنمایی نمایید:
بعد از ثبت شرکت مسئولیت محدود و سپری کردن همه مراحل مثل چاپ روزنامه / کد اقتصادی و غیره ....
آیا بانک یا موسسه و یا در کل مکان خصوصی و یا دولتی هست که به شرکت های تازه تاسیس وام و تسهیلات بدهد؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,231
درود به همه دوستان, از صمیم قلبم از لطف و راهنمایی شما سپاسگزارم 🙏
خواهش میکنم در خصوص این مشکل نیز که ساده و خلاصه عرض میکنم بنده را راهنمایی نمایید:
بعد از ثبت شرکت مسئولیت محدود و سپری کردن همه مراحل مثل چاپ روزنامه / کد اقتصادی و غیره ....
آیا بانک یا موسسه و یا در کل مکان خصوصی و یا دولتی هست که به شرکت های تازه تاسیس وام و تسهیلات بدهد؟
اگه نیروی کار استخدام کنی آره
یه جا بودم کلی نیرو استخدام میکرد بعد یه مدت همه رو مینداخته بیرون
که از روی اینا بتونه وام بگیره
وام هم بهش میدادن
و امتیازات دیگه

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
اگه نیروی کار استخدام کنی آره
یه جا بودم کلی نیرو استخدام میکرد بعد یه مدت همه رو مینداخته بیرون
که از روی اینا بتونه وام بگیره
وام هم بهش میدادن
و امتیازات دیگه
اگر از دوستان نزدیک باشند و پیش از استخدام آگاهی داشته باشند مشکلی نیست منتها اصلا به لحاظ روحی در توانم نیست از مردم فرد یا افرادی را استخدام کنم آن هم در این شرایط اقتصادی, در گوگل مقالاتی برای دریافت وام بود مثل ارائه طرح اقتصادی منتها اکثرا به بانکها ارجاع داده بودند که سوال شود زیرا قوانین در حال تغییر است.
در کل فکر میکنم برای اخذ وام از طریق استخدام شرایط سختی باشد مثل سابقه بیمه و غیره ...

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز به این سادگی که شما فرمودید نیست منتها در کل منظور شما را متوجه شدم و فرمایش شما به صورت کلی صحیح است.
تجربه شخصی بنده حتی مدیر یک بانک دولتی بعد از مطرح کردن موضوع توسط بنده با وجود اینکه نه حساب بانکی در آن بانک داشتم و نه به قول معروف آشنایی و پارتی بازی
فرمودند فردا برگه ثنا بگیر و همرا اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه بیا برای افتتاح حساب جاری و دریافت دسته چک
منتها سایر بانک های خصوصی مثل بانک آینده سرزدم و با مدیران صحبت نمودم و همگی مدارکی از جمله پروانه کسب و غیره میخواستند و بعضی از بانک های خصوصی حتی 2 ضامن که دارای پروانه کسب یا بهره برداری باشند.

در کل تجربه بنده در خصوص دریافت دسته چک یعنی شانس و اخلاق مدیر شعبه (خصوصی و دولتی هم تفاوتی ندارد)

• Like
Reactions: hsn

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
استخدام نیرو و مدارک مستندات لازم نیازه
حداقل چیزی که من از بانک شهر داشتم این بود میزان حقوق پرداختی به پرسنل و سابقه پرداختی بیمه در طی 90 روز اخیر رو باید به بانک نشان بدید . پروانه کسب محل کسب و کار هم نیاز هست . جدا از این باید حساب شرکت حداقل میانگین گیری که میکنند قابل توجه باشه واریز و برداشت سپرده اش

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
استخدام نیرو و مدارک مستندات لازم نیازه
حداقل چیزی که من از بانک شهر داشتم این بود میزان حقوق پرداختی به پرسنل و سابقه پرداختی بیمه در طی 90 روز اخیر رو باید به بانک نشان بدید . پروانه کسب محل کسب و کار هم نیاز هست . جدا از این باید حساب شرکت حداقل میانگین گیری که میکنند قابل توجه باشه واریز و برداشت سپرده اش
فکر کنم شما برای دریافت وام اقدام کردید وگرنه برای دریافت دسته چک و درواقع افتتاح حساب جاری حقوقی نیاز به پروانه کسب و یا بهره برداری و غیره نیست البته تا جایی که بنده اطلاع دارم ولی مطمئن نیستم. در هر صورت ممنونم از راهنماییتون و یک دنیا تشکر.

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
به خاطر دسته چک شرکت ثبت نکن ثبت شرکت یعنی فعالیت حقوقی و تجاری واونم مساوی است با دریافت مالیات از گردش حساب اگر برای کار شخصی میخواهی دسته چک بگیری به اسم خودت و حقیقی بگیر

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
به خاطر دسته چک شرکت ثبت نکن ثبت شرکت یعنی فعالیت حقوقی و تجاری واونم مساوی است با دریافت مالیات از گردش حساب اگر برای کار شخصی میخواهی دسته چک بگیری به اسم خودت و حقیقی بگیر

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
دوست عزیز سپاسگزارم از راهنمایی شما 🙏, خلاصه عرض کنم صرفا برای دریافت دسته چک نیست و برای کسب و کار نیاز دارم البته به اضافه کلکسیونی از مشکلات.

بالا