من با جناب hwt موافقم ، من خیلی وقته حجامت انجام ندادم ولی حدود 10 سال پیش که پدر بزرگم خودش رو حجامت میکرد چندباری این کارو کردم . پدربزرگم دیابت داشت و با رعایت غذایی و حجامت کلاً مشکل دیابتش برطرف شد . در مورد خود حجامت هم بگم ، بعد از تموم شدن حجامت هیچ حس درد و خونریزی و . . . ندارین و من یادمه چند ساعت بعد از حجامتم حموم میرفتم و یه طورایی با زحم شدن دست و پا فرق میکنه .
الانم که عمراً جاش مونده باشه ولی طی یه ماه اول واقعاً 90% بهبود پیدا میکنه . شما کاربر تهرانی بهتره اول یه بار حجامت رو انجام بده و بعد اینجا با قاطعیت صحبت کنین . شک ندارم جناب hwt یا خودشون حجامت کردن یا دیدن چون تک تک حرفاشون درسته . در مورد بهداشتی بودن یا نبودن هم بستگی به طرفش داره ، ما که همه وسایل رو خودمون به کسی که حجامت میکرد میدادیم و مادربزرگم کلی کتاب حجامت و مزایاش داشت که متاسفانه فوت شدن وگرنه حتماً کلی دلیل واستون میاورد .
من 29 خرداد امسال اخرین دفعه ای بوده که حجامت کردم . قبلا چند جای مختلف چه تو مشهد و چه تهران هم حجامت انجام دادم. دقیقا روی مساله تمیز بودن کار و اینکه چه کسی کار رو انجام میده تاکید دارم ، چون به چشم تاثیرات کار هر کدومشون رو دیدم.جایی حجامت کردم که شاید به جرات بعد از 8 سال اثراتش مونده و همین مورد اخری جایی حجامت کردم که دقیقا 2 ساعت بعدش حموم بودم و الان که حدود 1 ماه گذشته طبق چیزی که گفتم بالای 90% بهبودی داشته .
نوع تیغ زدن و لایه هایی که از پوست برداشته میشه دقیقا اینکارو یک مساله حرفه ای میکنه.
فقط تا 4 لایه یا 5 لایه از 7 لایه پوست باید تیغ نفوذ کنه تا کار به درستی انجام بشه.
به هر صورت اعتقاد یه بحث ، علم مساله یه بحثه.بنده شخصی رو میشناسم که ابدا اطلاعات پزشکی دقیقی نداره و کلا تا دیپلم بیشتر نخوندن. اما تو حجامت اینقدر جلو رفته که همین اخیرا به ایشون دکترای افتخاری با کارت و کد **** پزشکی بهشون دادن.(البته الان دوستان میتونن منکر مساله بشن ، اما بنده به شخصه اصلا برام مهم نیست که کسی این مساله رو باور کنه یا نکنه).
کلا هم بنده اهدای خون رفتم . هم فصد خون و هم حجامت . (تا حالا فقط زالو ننداختم که اونم احتمالا سر میگرن ممکنه برم و انجام بدم ، البته ممکنه.اعتراف میکنم یکم ترس داره:general112
تفاوتی بین فصد و اهدا نیست اما حس اهدای خون خیلی بهتره .
در مورد حجامت هم شکل و میزان و روشی که خون از بدن خارج میشه با اهدا و فصد فرق میکنه ، پس نمیشه این دو رو مقایسه کرد.
طبیعتا بهترین راه برای کاهش غلظت خون اهدای خونه که باید از حجم خون کم بشه و مجددا خونسازی صورت بگیره ؛ اما همین مساله سر چربی خون خیلی صدق نمیکنه.
(اینو میگم خدمت دوستان که بنده هم تی لی گریسید 600 رو تجربه کردم (که اونوی که میدونه چیه میفهمه یعنی چی ) هم غلظ خون 18.5 رو.)
قطعا شفای و درمان اصلی نه به حجامت ربط داره و نه به دکتر و نه به قرص. کسی دیگه ای هست که شفا میده و درمان میکنه.
به هر صورت چه باور دوستان تو این تاپیک بشه ، چه بنده و سایر دوستانی که حجامت کردن راس بگیم یا دروغ ، حجامت فعلا یک راه درمانی مجزاست ، که واقعا تا یک ماه پیش اینقدر راجبش مطمئن نبودم اما از یک ماه پیش مطمئنم که حجامت میتونه واقعا گاهی تا حد معجزه جلو بره.
دختر پسر خاله ی من یک بیماری خیلی خیلی خیلی نادر داره . از یک میلیون نفر اگر اشتباه نکنم یک نفر دچار این بیماری میشن. از IVIG هم استفاده میکنه و کلا تو چهار پنج ماهی که درگیرش بوده این بچه ی 3 ساله دل بنده شخصا واقعا خون بود و همه پزشکا هم این بچه رو بهم پاس میدادن . البته ایشون رفتن تهران و تا حد زیادی الان بیماریشون کنترل شده است و انشالله که به همین شب ها شفا پیدا میکنه.
اما همین دختر کوچولو برای رفع بخشی از مشکلش به حجامت و زالو پناه اورده . واقعا دیدنیه کسی که صدای این بچه رو قبل و بعد زالو انداختن میشنید.
یکی از اشناهای خیلی نزدیکم 7 ماه تموم سراغ قرصهای ضد افسردگی و خیلی چیزهای دیگه بود.
روزی نبود که حمله عصبی بهش دست نمیداد.
اما بعد از یک دوره زالو و حجامت و البته راه های غیر شیمیایی دیگه که دوستان احتمالا منکر بالا و پایین این مسائل هستند. الان بعد از 2 سال باید ببینیش.فقط باید گفت خدایا شکرت.الحمدالله.
به دوستان حمله کننده به این روش درمانی سخت نمیگیرم . به هر حال عادت کردیم همه چیز رو از تو اینترنت دربیاریم.انشالله که نه مریض بشید و نه کارتون به دوا بکشه و نه انشالله هیچ دکتری جوابتون نکنه.اما متاسفانه تنها راه باور مساله انجام عمله که تا احساس نیاز نکنید طبیعتا باوری هم به وجود نمیاد.