• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا بیت‌کوین جای طلا را می‌گیرد؟

karafarin

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2008
نوشته‌ها
965
لایک‌ها
266
از زمان معرفی پول دیجیتالی (Bitcoin) در سال ۲۰۰۹، زمان زیادی نمی‌گذرد، اما پول دیجیتالی در همین مدت کوتاه توانسته است نظر بسیاری را به خود جذب کند تا آنجا که در چند ماه اخیر سر خط بسیاری از خبرها بوده است.

دلیل هم این بود که هر واحد پول دیجیتالی که در ابتدا کمتر از چند سنت ارزش داشته است، در ماه دسامبر حتی به قیمت ۱۲۴۲ دلار نیز رسید و به این ترتیب کمی بالاتر از قیمت هر اونس طلا قرار گرفت و حتی بسیاری نیز آن را با طلا مقایسه کردند و اینکه شاید بتواند جای طلا را نیز بگیرد. این موضوع تا آنجا مهم شده است که سایت کیتکو (kitco.com) که سایت معتبری در زمینه فلزات گرانبها است، بخشی را در وب‌سایت خود در کنار اخبار و قیمت طلا و نقره و دیگر فلزات گرانبها، به اخبار و قیمت پول دیجیتالی اختصاص داده است، اما وقتی از آلن گرینسپن، رییس فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای حدود ۳۰ سال، این سوال را پرسیدند که آیا پول دیجیتالی می‌تواند جای طلا را بگیرد، او پوزخندی زد به این معنا که شاید حتی مطرح کردن این موضوع نیز خنده دار است و وقتی به او یادآوری کردند که قیمت هر واحد پول دیجیتالی در آن زمان از قیمت هر اونس طلا بالاتر بوده، آن را حباب نامید.

در حباب شناسی آقای رییس سابق شکی نیست، اما با این وجود، موافقان مقایسه پول دیجیتالی و طلا نیز برای خود استدلال‌هایی دارند، اما به واقع پول دیجیتالی و دلیل ظهور آن چیست و چه خصوصیاتی دارد که که سبب شده آن را با طلا مقایسه کنند؟

پول دیجیتالی به‌طور ساده یک کد رمزنگاری شده است که در شبکه‌ای از کاربران می‌توان از آن برای پرداخت به عنوان پول استفاده کرد، اما برای اینکه چرا با وجود پول‌های مختلف، پول دیجیتالی معرفی شده است کمی باید به عقب‌تر و به زمان بحران مالی آمریکا در سال ۲۰۰۸ بازگشت. در حقیقت با شروع بحران مالی در آمریکا و به دنبال آن، سرایت این بحران به کشورهای توسعه یافته دیگر، اولین و مهم‌ترین ابزار برای خروج از این بحران، سیاست‌های پولی انبساطی به‌خصوص سیاست‌های تسهیل کمی بوده است.

اتخاذ این سیاست‌ها با کمی تفاوت در نحوه اجرا، همان اثر چاپ پول در کشورهایی مثل ایران را دارد و این به معنای چاپ اسکناس بدون پشتوانه و کاهش مداوم ارزش پول این کشورها است. البته تا تقریبا همین ۵۰ سال پیش پول پشتوانه طلا داشت یا در زمان‌های خیلی قدیمی‌تر خود طلا در قالب سکه وسیله‌ای برای پرداخت بود، اما در دهه‌های اخیر این پشتوانه طلا از پول برداشته شده است و امروزه پول در دست مردم چیزی نیست جز بدهی در کنار تعهد دولت و بانک مرکزی یک کشور به حمایت و ثبات ارزش آن.

پشتوانه نداشتن پول برای دولت‌ها خبر بسیار خوبی است زیرا آنها می‌توانند از دستگاه چاپ پول برای جبران سوءمدیریت و بالاتر بودن خرج از دخلشان استفاده کنند و علاوه‌بر این سیاست‌های پولی خود را طوری تنظیم کنند تا به اهداف تورمی و بیکاری مورد نظر دست یابند. فقدان این دستگاه چاپ پول در عوض می‌توانست تاثیرات دردناکی بر اقتصاد کشورها به‌خصوص در زمان کمبودها و بحران‌های مالی و اقتصادی داشته باشد به عنوان مثال کشور یونان از جمله این موارد است. در یونان به دلیل اینکه کشور عضوی از حوزه یورو است و تصمیمات پولی این اتحادیه نیز در دست بانک مرکزی اروپا است، این کشور به تنهایی نمی‌تواند برای بحران‌های مالی خود تصمیمات پولی به‌خصوص در زمینه چاپ پول و کاهش ارزش پول ملی بگیرد. نتیجه هم تشدید فشارهای ریاضتی بر مردم و تظاهرات‌ها و درگیری‌های شدید و اعتصابات بوده است که لزوما هر دولتی حاضر نیست آن را به جان بخرد، اما به هرحال چاپ پول از طرف دیگر راه را برای تکرار اشتباهات دولتمردان باز می‌کند و در ضمن سبب کاهش ارزش پول‌های در دست مردم می‌شود، بدون آنکه از آنها اجازه لازم برای این کار گرفته شود.

به همین دلیل بوده که مدت‌ها است بحث‌های زیادی برای جایگزینی دلار مطرح شده است، مثلا قبل از آنکه یورو به بحران دچار شود عده‌ای طرح جایگزینی آن با دلار را داشتند و حالا بعد از بریده شدن امید از یورو و دیگر انواع ارزها، عده‌ای سخن از بازگشت طلا به سیستم پولی می‌زنند. اگر سال گذشته را فراموش کنیم، طلا طی چند دهه گذشته روند صعودی داشته است و این خود نشان می‌دهد که ارزش پول‌ها افت کرده است و در مقابل اقبال به طلا به عنوان مکانی برای حفظ ارزش پول در حال افزایش بوده است.

البته اینکه طلا کاملا بتواند جایگزین پول‌های رایج مثل دلار آمریکا یا ریال ایران شود، تقریبا نشدنی است و تبعات جدی برای اقتصاد دارد و طلا نهایت بتواند بخشی از این وظیفه را به عهده بگیرد. از میان همه دلایل، آنچه مربوط به مقاله حاضر است، می‌توان به فیزیکی بودن انتقال طلا برای پرداخت، نیاز به عیارسنجی آن و ناتوانی طلا در استفاده شدن در پرداخت‌های الکترونیکی اشاره کرد. همین سبب شده است که ایده پول دیجیتالی محبوب شود. در پول دیجیتالی سعی شده است خصوصیات بد پول‌های رایج از جمله چاپ بی‌رویه و کاهش ارزش ناشی از آن وجود نداشته باشد و علاوه‌بر این خصوصیت که در طلا نیز وجود دارد، مزیت مهم دیگری نیز داشته باشد و آن اینکه بتوان با آن به صورت الکترونیکی نیز خرید یا آن را به راحتی به دیگران منتقل کرد.

اما شباهت پول دیجیتالی به طلا چیست؟ این شباهت به هیچ‌وجه فیزیکی نیست، از آن جهت که پول دیجیتالی یک سری رمزهای الکترونیکی است که دیده نمی‌شوند. سکه‌هایی که به عنوان پول دیجیتالی نشان داده می‌شوند هم در حقیقت حامل همان رمز هستند نه اینکه مثل سکه‌های رایج قابل‌استفاده باشند. پس برعکس طلا که به صورت فیزیکی قابل‌دسترسی و دیدن و حتی استفاده به عنوان جواهرات است، پول دیجیتالی یک سری کدهای رمزشده هستند و هیچ‌گاه به صورت فیزیکی قابل‌دسترسی و استفاده دیگری نیستند، اما آنچه پول دیجیتالی را شبیه طلا می‌کند، عرضه محدود و حساب شده این واحد پولی است که سبب می‌شود ارزش آن در برابر عرضه‌های نامحدود و چاپ پول افت نکند. در حقیقت عرضه پول دیجیتالی طی یک پروسه پیچیده الکترونیکی و از طریق فرمول‌های ریاضی رخ می‌دهد که احتمالات نیز در آن نقش اساسی دارد.

این پروسه را معدن‌کاری (mining) نامیده‌اند از آن جهت که مثل معدن ابتدا باید با استفاده از الگوریتم‌ها، کدهای قابل‌پول دیجیتالی شدن یافت شده و بعد از آنها رمزها استخراج شود و در ضمن مثل معادن طلا این پول‌های مجازی جدید همیشه، با هر حجمی و توسط هر کسی به هر میزانی قابل‌تولید نیستند.

اما مزیت‌های پول دیجیتالی فقط محدود به این خصوصیت نیست و مشخصات دیگر آن نیز بسیار مهم هستند. از دیگر مزیت‌های پول دیجیتالی آن است که برای پرداخت‌ها می‌توان به صورت مستقیم عمل کرد و نیاز به واسطه‌ای مثل بانک برای انجام این انتقال نیست. در ضمن به‌دلیل اینکه ماهیت آن به ارز کشور خاصی بستگی ندارد، مادامی که دو طرف به پول دیجیتالی مبادله می‌کنند، نیاز به تبدیل آن به ارزهای دیگر برای پرداخت و انتقال نیست. این ایده در خود نوعی ابداع یک پول جهانی را دارد که به مرز خاصی بستگی نداشته باشد. از این نظر می‌توان پول دیجیتالی را شبیه زبان انگلیسی دانست که همه آن را می‌دانند و آن را برای ارتباط با دیگران به‌کار می‌برند و با آن تحصیل و تجارت می‌کنند؛ اما در کشورهای خود نیز زبان‌های محلی دارند.

همین خصوصیت مهم پول دیجیتالی در پرداخت‌های مستقیم و عدم‌نیاز به تبدیل ارز، سبب شده است که پرداخت با آن بسیار کم هزینه باشد، مثلا انتقال ۱۰ هزار دلار آمریکا به استرالیا چیزی در حدود ۲۰۰ دلار با احتساب هزینه تبدیل دلار آمریکا به دلار استرالیا، هزینه دارد که این هزینه توسط بانک‌ها و موسسات مالی میانی دریافت می‌شود یا خرید با کارت‌های اعتباری در کشورهای دیگر نیز هزینه‌های زیادی بابت بررسی تراکنش علاوه‌بر هزینه نرخ تبدیل ارز دارند. در دنیای پول دیجیتالی، اما همه این هزینه‌ها تقریبا صفر است، چون شما اگر در دنیای پول دیجیتالی تجارت کنید، نیازی به تبدیل آن به ارز دیگری ندارید تا بتوانید کالایی خریداری کنید، مگر اینکه بخواهید از این مجموعه خارج شوید؛ مثلا شما می‌توانید با پول دیجیتالی از چین کالایی خرید کنید که پول دیجیتالی آن را از طریق فروش کالایی به فردی در آفریقای جنوبی تامین کرده‌اید.

ممکن است که شما در قیمت‌گذاری به واحد پول خود نگاه کنید، اما برای پرداخت و دریافت دیگر به زبان پول دیجیتالی صحبت می‌کنید و مادامی که به این زبان صحبت می‌کنید پولی بابت انتقال و پرداخت‌هایتان به واسطه‌ها و بانک‌ها نمی‌پردازید. مشخصه دیگر پول دیجیتالی نیز ناشناسی نقل و انتقالات است. عده‌ای این را مزیت پول دیجیتالی می‌دانند و اعتقاد دارند که از این طریق، حریم خصوصی خود را از دید مراکز امنیتی و نیز جمع‌آوری اطلاعات شخصی توسط موسسات مالی و پرداخت‌های الکترونیک مثل Visa، می‌توانند حفظ کنند، اما در عوض دولت‌ها با دست گذاشتن روی همین نکته آن را در بعضی از کشورها ممنوع یا محدود کرده‌اند، زیرا اعتقاد دارند از طریق این سیستم، پول‌های کثیف رد و بدل خواهد شد و امنیت اجتماعی و ملی کشورها را به خطر خواهد انداخت.

البته با اخبار این روزها که حتی صدر اعظم آلمان هم از گزند شنود در امان نبوده است، بعید است که سازمان‌های مربوطه راهی برای رخنه به سیستم پول دیجیتالی نداشته باشند. به هر حال این اطلاعات دست نیافتنی نیستند؛ اگرچه دستیابی به آنها شاید به راحتی پول‌های رایج و پرداخت‌های با کارت‌های اعتباری نباشد.

در پی این مزیت‌ها بوده است که پول دیجیتالی به‌رغم تمامی محدودیت‌ها، توانست به تدریج مورد توجه قرار گیرد. البته بخش عمده توجه و صعود قیمت پول دیجیتالی در این اواخر، در افزایش پذیرنده‌های آن در فروشگاه‌های مختلف از جمله در چین بوده است که در اقدامی هماهنگ اقدام به پذیرش پول دیجیتالی کردند. در ضمن در کنار این اتفاقات، سرمایه‌گذاران بزرگی همچون ریچارد برانسون، میلیاردر انگلیسی، نیز وارد گود شدند؛ مثلا او اعلام کرد که بخشی از خدمات شرکت ویرجین (Virgin) از جمله مسافرت‌های فضایی این شرکت پول دیجیتالی را قبول می‌کنند. با این فشار ناگهانی به پذیرش پول دیجیتالی و تقاضا برای آن، بازار این انتظار را داشت که دولت‌ها و به‌خصوص دولت چین وارد موضوع شده و با حمایت از پول دیجیتالی مدیریت آن را در دست بگیرند.

در مقابل اما دولت چین به سرمایه‌گذاران هشدار داد که رشد ارزش پول دیجیتالی ممکن است حباب باشد و بهتر است از آن دوری گزینند ولی در ادامه آن را غیرقانونی هم اعلام نکرد. همین اتفاقات سبب شد که پول دیجیتالی از آن قیمت‌های تاریخی پایین بیاید و حتی در کمتر از یک هفته نصف شده و به مرز ۶۰۰ دلار برسد؛ اگرچه هنوز به نسبت چند سنت در سال ۲۰۰۹ در قیمت بالایی قرار دارد، اما با خبرهایی که از آمریکا، چین و دیگر اطراف دنیا به گوش می‌رسد که قانون‌گذاران این کشورها در پی قانونمند کردن این پول هستند، امیدهای زیادی به وجود آمده است که در نهایت این واحد پولی جای خود را باز خواهد کرد و با حمایت دولت‌ها نیز رشد آن بیشتر از قبل خواهد بود.

حال سوال اساسی آن است که آینده پول دیجیتالی چه خواهد بود؟ پول دیجیتالی ۲ مانع اساسی دارد تا بتواند موقعیت خود را تثبیت کند: یک مانع دولت و دیگر ذی‌نفعان سیستم پرداخت فعلی هستند و مانع دیگر مربوط است به حوزه تکنولوژی خود پول دیجیتالی و امنیت آن.

در مورد اول، دولت‌ها ۲مشکل با پول دیجیتالی دارند: یک اینکه حوزه پولی، حوزه قدرت‌نمایی هر دولت و حکومت در کشور خود است و اگر قرار باشد پولی به‌طور موازی در کشور آنها رشد کرده و از حوزه قدرت آنها خارج باشد، ناخودآگاه نسبت به آن موضع منفی خواهند گرفت. مشکل دوم دولت‌ها با پول مجازی، مشکل عدم‌نظارت بر تراکنش‌ها و امکان سوءاستفاده از آن برای اقدامات مجرمانه و پولشویی است؛ به همین دلیل برای رفع این مشکل، در حال حاضر در تراکنش‌های پول دیجیتالی به تدریج هویت افراد نیز لحاظ می‌شود.

البته رفع این مشکلات با دولت در خود تناقضاتی هم با فلسفه وجودی پول دیجیتالی دارد؛ زیرا مثلا یکی از فلسفه‌های اولیه به‌وجود آمدن پول دیجیتالی فرار از این‌گونه ردیابی‌ها بوده است. یک تناقض دیگر در نقش دولت در پول دیجیتالی این است که دقیقا پول دیجیتالی معرفی شده است تا دست دولت‌ها در مدیریت و دستکاری آن کوتاه شود، اما بدون حمایت حقوقی و قانونی دولت‌ها، پول دیجیتالی راهی برای رشد ندارد. از طرف دیگر، دولت‌ها هم مادامی که کل مجموعه پول دیجیتالی تحت کنترل آنها نباشد، حاضر نخواهند بود که آن را بپذیرند. حل این معما در نهایت به نوع نگرش سیاستمداران در نهایت بستگی دارد، اما تا این تناقضات در مورد پول دیجیتالی حل نشود، آینده پول دیجیتالی مبهم باقی خواهد ماند. در ضمن باید به یاد داشت که بانک‌ها و دیگر موسسات پرداخت هم که معمولا لابی قدرتمندی در دولت دارند، یکی از موانع جدی پذیرش پول دیجیتالی خواهند بود، لااقل مادامی که منفعت و نقش آنها در این میان تعریف نشود. یکی از دلایل انتظار از دولت چین برای اقدام هم همین است که این موانع در چین از این نظر کمتر است.

مانع دوم گسترش پول مجازی، نگرانی از مسائل امنیتی مرتبط با پول دیجیتالی است. پول دیجیتالی تماما الکترونیکی است و بدون وجود موسسه‌های میانی در نقل و انتقالات پول دیجیتالی که نقش ناظر تراکنش‌ها را دارند، چالش امنیتی پول دیجیتالی بسیار جدی‌تر می‌شود. اینکه پول دیجیتالی در برابر حملات هکرها و سازمان‌های امنیتی چقدر می‌تواند مقاوم باشد، مساله‌ای است که هنوز نشان داده نشده است. هنوز پول دیجیتالی از آزمون بزرگ و واقعی امنیت، سربلند بیرون نیامده است. در نهایت، باید گفت پول دیجیتالی اگر بتواند این مسائلش را حل کند و به‌خصوص اینکه دولتی بتواند نقش حامی قانونی را بازی کند نه مداخله‌گر، آن موقع می‌تواند به آینده چشم داشته باشد و شاید بتواند جای طلا را به معنایی که سیستم پرداخت ایده‌آل باشد، بگیرد.
منبع: دنیای اقتصاد

http://www.enekas.info/?p=111182
 

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 آگوست 2005
نوشته‌ها
4,530
لایک‌ها
1,888
محل سکونت
Tehran
نه..نمی گیره.
 

behnam_2000

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,767
لایک‌ها
2,016
یه 10 سالی زمان می خواد...
با شرایط فعلی امنیتش تقریبا صفر هست, یعنی یک هکر 14 ساله می تونه تمام سرمایه یک شرکت که مثلا 100 ها میلیون دلار بیت کوین هست رو در کسری از ثانیه با یه تروجان بدزده...
همان بلایی که سره mtgox اومد

تازه mtgox که بزرگترین اکسچنجر بود از دو جا ضربه خورد, یکی از طرف یه باگ بود که هکره می تونست 2 بار از mtgox پول بگیره, ضربه دوم هم هک شدن والتشون بود که دار و ندارش رو هکره به جیب زد...
با این حساب کسی نمیاد سرمایشو بیت کوین قرار بده که یه نوجون 14 ساله یه عمر پس اندازه طرف را به جیب بزنه

پ.ن: بیت کوین قرار نیست جای طلا رو بگیره قراره جای پول رو بگیره
 

افتک!!

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2014
نوشته‌ها
1,193
لایک‌ها
8,853
محل سکونت
تهران
1- پولی که پشتوانه بانکی دولتی نداره ، اعتبار و ارزش هم نداره

2- حسابی که از شما مدارک شناسایی و مدارک مالیاتی نخواد ، دیر یا زود جمع میشه.

3- سیستم مالی که برگشت پول نداشته باشه ، قابلیت شکایت نداشته باشه ، قابلیت رهگیری پول را نداشته باشه... کدوم آدم/شرکت/موسسه معتبری از این سیستم استفاده میکنه ؟

4- اگر این سیستم در ایران اجرا بشه ... بانک فرضی توسعه دهات ایران، امروز بیاد بگه آقا من هیچ مدرکی نمیخوام...شما بیا یه " اوهممم " بکن تو بانک ،شماره حسابت رو بگیر و برو :D .... آیا شما به حساب کسی توی این بانک پول میریزید ؟ نه واقعا میریزید ؟:p

5- در عجبم از ملتی که به لورل و هاردی میخندن که در اوایل قرن 20 در فیلم کمدی دستگاه پول چاپ کن خریدند ... و خودشون در قرن 21 ،دستگاه پول دیجیتال چاپ کن-ماینر بیت کوین-، میخرند... دکتر شریعتی:D
 
Last edited:

deremel400

Registered User
تاریخ عضویت
26 آپریل 2009
نوشته‌ها
4,466
لایک‌ها
3,760
واقعا این بیت کوین یکی مسخره ترین چیزهایی ک مردم دنیا را سرگرم خودش کرده .البته این وسط خیلی ها دارند از سادگی مردم سوء استفاده می کنند مثلا شرکت amdخوب گرافیک می فروشه تولید کننده ماینرها که شرکتهای درجه چندم تولید الکترونیک بودند الان دارند پول پارو می کنند .قاچاقچی ها مال خرها ،پولشویی ها و........همه خوب سودی می کنند .البته نا گفته نمونه شاید از کنار سود چند میلیون دلاری موارد بالا ممکنه چند دلار هم گیر مردم عادی بیاد
 

behnam_2000

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,767
لایک‌ها
2,016
1- پولی که پشتوانه بانکی دولتی نداره ، اعتبار و ارزش هم نداره

2- حسابی که از شما مدارک شناسایی و مدارک مالیاتی نخواد ، دیر یا زود جمع میشه.

3- سیستم مالی که برگشت پول نداشته باشه ، قابلیت شکایت نداشته باشه ، قابلیت رهگیری پول را نداشته باشه... کدوم آدم/شرکت/موسسه معتبری از این سیستم استفاده میکنه ؟

4- اگر این سیستم در ایران اجرا بشه ... بانک فرضی توسعه دهات ایران، امروز بیاد بگه آقا من هیچ مدرکی نمیخوام...شما بیا یه " اوهممم " بکن تو بانک ،شماره حسابت رو بگیر و برو :D .... آیا شما به حساب کسی توی این بانک پول میریزید ؟ نه واقعا میریزید ؟:p

5- در عجبم از ملتی که به لورل و هاردی میخندن که در اوایل قرن 20 در فیلم کمدی دستگاه پول چاپ کن خریدند ... و خودشون در قرن 21 ،دستگاه پول دیجیتال چاپ کن-ماینر بیت کوین-، میخرند... دکتر شریعتی:D

داستان بیت کوین فرق فوکوله, دارای مرکز نیست, کسی نمی تواند ادعا کنه که بیت کوین ماله منه و هر موقع دلم خواست می بندم یا بازش می کنم, این یک سری خوبی هایی دارد و یک سری بدی هایی
خوبیش این هست که به هر جایی از دنیا در کسری از ثانیه می شه پول انتقال داد با یه کارمزد پایین, بدیش در صورت همگانی شدن یکی امنیتش هست که در پست قبل توضیح دادم و هیچ گارانتی هم نداره و هم اینکه دولت در گرفتن مالیات دچار مشکل می شه چون به اکانت ها دسترسی نداره, در نتیجه درآمد دولت کم می شه و خدمات دولت مثل پلیس, آتش نشانی و شهرداری .... تعطیل می شه, برای همین هست که خیلی از کشور ها استفاده از بیت کوین رو ممنوع کردن
ایده بیت کوین جالب هست ولی سیستم طراحی شده بیشتر به نفع مرچنت یا فروشنده هست چون خریدار حق چارج بک نداره
مساله بعدی یوز فریندلی نبودش هست که عموم مردم رو جذب نمی کنه, حتما طرف باید آخر کامپیوتر و امنیت باشه تا بتونه بدون مشکل کیف پولش رو حفظ کنه

حالا نکته مثبت بیت کوین این هست که شما یک شرکت سهامی را در نظر بگیر که بیشتر از 21 میلیون سهام عرضه نخواهد کرد و کالاش با ارزشترین و پرمصرف ترین چیز تو زندگی آدم هاست به نام پول
هیت مدیرش هم محدود به چند نفر نمی شه که با هم ساخت و پاخت کنند و سره سهام دار هارو کلاه بذارند , بلکه چندین میلیون مدیر در سرتاسر دنیا داره و با نظر اکثریت آنها روال کاریش رو تغییر می ده
و این شرکت بین المللی به هیچ احدی جواب پس نمی ده, و هیچ دولتی هم نمی تواند روی آن اعمال نفوذ کند یا این شرکت رو تعطیل کند و یا بگوید که اطلاعات فلان مشتری رو به من بده, حالا به نظرت ارزش سهام این شرکت چقدر می شود؟ تا الان که 400-500$ شده



واقعا این بیت کوین یکی مسخره ترین چیزهایی ک مردم دنیا را سرگرم خودش کرده .البته این وسط خیلی ها دارند از سادگی مردم سوء استفاده می کنند مثلا شرکت amdخوب گرافیک می فروشه تولید کننده ماینرها که شرکتهای درجه چندم تولید الکترونیک بودند الان دارند پول پارو می کنند .قاچاقچی ها مال خرها ،پولشویی ها و........همه خوب سودی می کنند .البته نا گفته نمونه شاید از کنار سود چند میلیون دلاری موارد بالا ممکنه چند دلار هم گیر مردم عادی بیاد
بیشترین سود رو شرکت های تولید کننده ASIC بردند مثل butterflylab
می گن در زمانی که آمریکا تازه کشف شده بود و از همه جای دنیا می رفتن آنجا که طلا استخراج کنند, شرکت هایی که وسایل استخراج طلا مثل بیل و کلنگ می فروختند بیشترین سود رو بردن:D
حالا تو این مورد که butteflylab پیش فروش می کرد, یعنی پول رو می گرفت دستگاه رو می ساخت بعد حسابی خودش ماین می کرد و زمانی که دوشواری (difficulty) پیدا کردن بیت کوین بالا می رفتن, دستگاه رو تحویل صاحبانش می داد
 

افتک!!

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2014
نوشته‌ها
1,193
لایک‌ها
8,853
محل سکونت
تهران
داستان بیت کوین فرق فوکوله, دارای مرکز نیست, کسی نمی تواند ادعا کنه که بیت کوین ماله منه و هر موقع دلم خواست می بندم یا بازش می کنم, این یک سری خوبی هایی دارد و یک سری بدی هایی
خوبیش این هست که به هر جایی از دنیا در کسری از ثانیه می شه پول انتقال داد با یه کارمزد پایین, بدیش در صورت همگانی شدن یکی امنیتش هست که در پست قبل توضیح دادم و هیچ گارانتی هم نداره و هم اینکه دولت در گرفتن مالیات دچار مشکل می شه چون به اکانت ها دسترسی نداره, در نتیجه درآمد دولت کم می شه و خدمات دولت مثل پلیس, آتش نشانی و شهرداری .... تعطیل می شه, برای همین هست که خیلی از کشور ها استفاده از بیت کوین رو ممنوع کردن
ایده بیت کوین جالب هست ولی سیستم طراحی شده بیشتر به نفع مرچنت یا فروشنده هست چون خریدار حق چارج بک نداره
مساله بعدی یوز فریندلی نبودش هست که عموم مردم رو جذب نمی کنه, حتما طرف باید آخر کامپیوتر و امنیت باشه تا بتونه بدون مشکل کیف پولش رو حفظ کنه

آخه اینا همش عیب محسوب میشه نه مزیت.
اینکه مال شخص خاصی نیست یعنی سر و صاحب درست و حسابی نداره :D.کسی پاسخگوی شما نیست در صورت بروز مشکل من جمله هک

اینکه لحظه ای پول جابجا میشه ، پول واقعی نیست.یجور اعتبار مجازیه. تا وقتی تبدیل به پول رایج مبادلات در بازار بشه ، پول نیست. پیپال دقیقا همینجوری یک اعتبار مجازیه ، اما متصل به حساب بانکیه که پول واقعی میده... ارزش یک سیستم اعتباری به بانک پشتشه برای تبدیل به ارز رایج. حتی در مورد پول واقعی ،چک ریالی بانک ایرانی که خیلی هم در سیستم خودش معتبره ، در اسرائیل یه تیکه کاغذه. پول مجازی باید از الگوی پیپال پیروی بکنه تا گسترش پیدا کنه
حالا نکته مثبت بیت کوین این هست که شما یک شرکت سهامی را در نظر بگیر که بیشتر از 21 میلیون سهام عرضه نخواهد کرد و کالاش با ارزشترین و پرمصرف ترین چیز تو زندگی آدم هاست به نام پول
هیت مدیرش هم محدود به چند نفر نمی شه که با هم ساخت و پاخت کنند و سره سهام دار هارو کلاه بذارند , بلکه چندین میلیون مدیر در سرتاسر دنیا داره و با نظر اکثریت آنها روال کاریش رو تغییر می ده

به نظر من این منفی ترین نکتشه :D...پولی که هر روز ارزشش تغییر میکنه و بالا میره ، دیگه پول نیست . همونجوری که خود شما گفتی، کالاست. کسی این پول را خرج نمیکنه. بخاطر همین کشورها استاندارد طلا را کنار گذاشتن... چون وقتی چیزی خودش ارزشش دائم تغییر میکنه نمیتونه مقیاس قیمتگذاری روی کالاهای دیگه باشه
و این شرکت بین المللی به هیچ احدی جواب پس نمی ده, و هیچ دولتی هم نمی تواند روی آن اعمال نفوذ کند یا این شرکت رو تعطیل کند و یا بگوید که اطلاعات فلان مشتری رو به من بده, حالا به نظرت ارزش سهام این شرکت چقدر می شود؟ تا الان که 400-500$ شده

این پول تا ابد که نمیتونه توی سیستم مجازی بگرده ، یجایی باید بیاد توی دنیا واقعی...اونجا دولتها خرشو میگیرن :D

بیشترین سود رو شرکت های تولید کننده ASIC بردند مثل butterflylab
می گن در زمانی که آمریکا تازه کشف شده بود و از همه جای دنیا می رفتن آنجا که طلا استخراج کنند, شرکت هایی که وسایل استخراج طلا مثل بیل و کلنگ می فروختند بیشترین سود رو بردن:D
حالا تو این مورد که butteflylab پیش فروش می کرد, یعنی پول رو می گرفت دستگاه رو می ساخت بعد حسابی خودش ماین می کرد و زمانی که دوشواری (difficulty) پیدا کردن بیت کوین بالا می رفتن, دستگاه رو تحویل صاحبانش می داد

والا شاید توهم توطئه باشه ، اما من احساس میکنم هدف اصلی یچیز دیگه بوده..به نظر من یسری سازمان یا شرکت کله گنده میخواستن برای کارهای دیگه آیسی های محاسبه گر قوی بسازن و تست کنن ...این کارشون توجیه اقتصادی نداشته ...با ابداع بیت کوین و کل این بازی، خرج ان آر ای کارشون را انداختن گردن طیف وسیعی از مردم عادی :D .... مبدا و مبدع بیت کوین هم فقط یک اسم مستعاره !

راستش خودم هم همچین توطئه ای در قسمت شیطانی مغزم داشتم :p بعضی دستگاه ها هست که آدم خیلی دوست داره بسازه بخاطر بحث علمیش ، اما هیچ جوری خساست آدم اجازه نمیده پول زیادی خرجش کنه...حالا اگر بتونی اینو در قالب استفاده دوگانه به مردم بفروشی ، خب قضیه فرق میکنه :p
 

deremel400

Registered User
تاریخ عضویت
26 آپریل 2009
نوشته‌ها
4,466
لایک‌ها
3,760
والا شاید توهم توطئه باشه ، اما من احساس میکنم هدف اصلی یچیز دیگه بوده..به نظر من یسری سازمان یا شرکت کله گنده میخواستن برای کارهای دیگه آیسی های محاسبه گر قوی بسازن و تست کنن ...این کارشون توجیه اقتصادی نداشته ...با ابداع بیت کوین و کل این بازی، خرج ان آر ای کارشون را انداختن گردن طیف وسیعی از مردم عادی :D .... مبدا و مبدع بیت کوین هم فقط یک اسم مستعاره !

راستش خودم هم همچین توطئه ای در قسمت شیطانی مغزم داشتم :p بعضی دستگاه ها هست که آدم خیلی دوست داره بسازه بخاطر بحث علمیش ، اما هیچ جوری خساست آدم اجازه نمیده پول زیادی خرجش کنه...حالا اگر بتونی اینو در قالب استفاده دوگانه به مردم بفروشی ، خب قضیه فرق میکنه :p

نه توطئه به همون شکله که بهنام گفت اینها با پول مردم ماین می کنند بعد که ضریب سختی بالا رفت به مردم می فروشند و همین داستان ادامه داره هیچ تکنولوژِی جدیدی هم اضافه نشده اسیک همون fpgaهای کاستوم شده است اول میاند الگوریتم بیت کوین یا تمام کوینهای مشابه را گیتش را روی fpgaدر میارند بعد همون گیتهای مورد نیازشون را سفارش می دهند تا داخل چیپ جدیدی ساخته بشه پس اینجا تکنولوژی جدیدی ابداع نشده یا علمی پیشرفت نکرده فقط مقداری از امکانات یک fpgaرا که نیاز داشتند برداشتند و به صورت سفارشی چیپشو ساختند .اگر قرار به کار علمی بود شرکتهایی مثلalteraکه ببو گلابی نیستند خودشون پیش قدم می شدند .اما داستان اینه که چیپهای اسیک و این دستگاه های ماینر شاید 1صدم رده های های اند fpgaقدرت و امکانات ندارند .فقط تعداد زیادی چیپ توشون استفاده شده که موازی کار می کنند
 

افتک!!

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2014
نوشته‌ها
1,193
لایک‌ها
8,853
محل سکونت
تهران
نه توطئه به همون شکله که بهنام گفت اینها با پول مردم ماین می کنند بعد که ضریب سختی بالا رفت به مردم می فروشند و همین داستان ادامه داره هیچ تکنولوژِی جدیدی هم اضافه نشده اسیک همون fpgaهای کاستوم شده است اول میاند الگوریتم بیت کوین یا تمام کوینهای مشابه را گیتش را روی fpgaدر میارند بعد همون گیتهای مورد نیازشون را سفارش می دهند تا داخل چیپ جدیدی ساخته بشه پس اینجا تکنولوژی جدیدی ابداع نشده یا علمی پیشرفت نکرده فقط مقداری از امکانات یک fpgaرا که نیاز داشتند برداشتند و به صورت سفارشی چیپشو ساختند .اگر قرار به کار علمی بود شرکتهایی مثلalteraکه ببو گلابی نیستند خودشون پیش قدم می شدند .اما داستان اینه که چیپهای اسیک و این دستگاه های ماینر شاید 1صدم رده های های اند fpgaقدرت و امکانات ندارند .فقط تعداد زیادی چیپ توشون استفاده شده که موازی کار می کنند

نه...اجازه بدید قانع نشم :D ...بعضی از دستگاه هایی که الان ساختن - نه پیش فروش- قدرت محاسباتیشون فراتر از چیزیه که بشه توی اف پی جی ای های موجود پیاده کرد. واضحه که اختصاصی طراحی شدن فقط برای محاسبات کد... تکنولوژی ساخت آیسی هاشون هم بالاتر از حدیه که تولید کننده های بی نام و نشون چینی و مالزی بزنن. شک نکن که شرکتهای بزرگ امریکایی دارن اینا رو میزنن
 

behnam_2000

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,767
لایک‌ها
2,016
آخه اینا همش عیب محسوب میشه نه مزیت.
اینکه مال شخص خاصی نیست یعنی سر و صاحب درست و حسابی نداره :D.کسی پاسخگوی شما نیست در صورت بروز مشکل من جمله هک
اگر مال شخص خاصی باشه می شه مثل egold یا لیبرتی ریزرو که این افراد 100 درصد اختیار تام دارند روی پول شما, چون بانک هم نیستند لازم نیست خیلی از قوانین بانک را رعایت کنند و می توانند حساب شما را ببندند, علاوه بر آن نظارت آنچنانی هم روی اینها نیست, نمونش لیبرتی بود که برای خودش پول چاپ می کرد :D

اینکه لحظه ای پول جابجا میشه ، پول واقعی نیست.یجور اعتبار مجازیه. تا وقتی تبدیل به پول رایج مبادلات در بازار بشه ، پول نیست. پیپال دقیقا همینجوری یک اعتبار مجازیه ، اما متصل به حساب بانکیه که پول واقعی میده... ارزش یک سیستم اعتباری به بانک پشتشه برای تبدیل به ارز رایج. حتی در مورد پول واقعی ،چک ریالی بانک ایرانی که خیلی هم در سیستم خودش معتبره ، در اسرائیل یه تیکه کاغذه. پول مجازی باید از الگوی پیپال پیروی بکنه تا گسترش پیدا کنه
پول چیزی هست که شما بتوانی باهاش یک کالایی بخری
الان فروشگاه های زیادی بیت کوین استفاده نمی کنند ولی به شدت در حال رشدن , همانطور که تو پست قبل گفتم بیت کوین بیشتر طرف فروشنده رو می گیره
یک مرچنت عادی شما بخواین از یه بانک خارجی بگیرید, کلی از شما سابقه فعالیت می خواد و بعد از آن هم قرار داد ترکمنچای می بندن با آدم, برای هر تراکنش چه موفق و چه نا موفق پورسانت کم می کنند, اگر یک کلاهبرداری هم صورت بگیرد یا کسی که با کریدیت کارت هک شده کالایی بخرد, صاحب مرچنت که شما باشید باید تمام خسارت را بدید, ولی در بیت کوین صحبتی از ایت موارد نیست برای همین خیلی از صاحب فروشگاه ها علاقه نشون می دن به پذیرفتن بیت کوین




به نظر من این منفی ترین نکتشه :D...پولی که هر روز ارزشش تغییر میکنه و بالا میره ، دیگه پول نیست . همونجوری که خود شما گفتی، کالاست. کسی این پول را خرج نمیکنه. بخاطر همین کشورها استاندارد طلا را کنار گذاشتن... چون وقتی چیزی خودش ارزشش دائم تغییر میکنه نمیتونه مقیاس قیمتگذاری روی کالاهای دیگه باشه

بخاطره اینه که بیت کوین تازه اول راهش هست, زمانی که توسط عموم پذیرفته بشه و جای پاش رو سفت کنه قیمتش ثابت می شه, الان توسط اقلیت استفاده می شه برای همین نسبت به اخباری که اتفاق می افته خیلی حساس هست و قیمتش زیاد بالا و پایین می ره ولی اگر نمودارش رو نگاه کنی شیب به سمت بالا تمایل داره

این پول تا ابد که نمیتونه توی سیستم مجازی بگرده ، یجایی باید بیاد توی دنیا واقعی...اونجا دولتها خرشو میگیرن :D
اصلا فلسفه بیت کوین این هست که قرار نیست بیاد بیرون
قراره جای پول واقعی رو بگیره!
یعنی یک شخصی که مثلا می ره یک کیلو سیب زمینی بخره از طریق مبایلش فلان قدر بیت کوین انتقال میده به میوه فروشه, میوه فروشه می خواد تخم مرغ بخره, با موبایلش بیت کوین می فرسته به صاحب بقالی ولی این داستان حالا حالا ها اتفاق نمی افته
سیستمش باید ساده باشه که عموم مردم بپذیرند و دوم اینکه باید سیستمش رو طوری درست کنند که یه جوجه هکر نتونه دارو ندار یه بیچاره رو درو کنه ببره :D

در شرایط فعلی دولت می تونه رد پول رو در ورودی و خروجی بگیره... 1 میلیون بار هم که این پول انتقال داده بشه باز می تونه ببینه از کجا به کجا رفته ولی زمانی که بیت کوین تبدیل به خوده پول بشه و نیازی نباشه اونو به دلار نبدیل کرد آنوقت هست که مشکل برای دولت به وجود میاد چون این دیگه از حالت مجازیش به دلار تبدیل نمی شه

والا شاید توهم توطئه باشه ، اما من احساس میکنم هدف اصلی یچیز دیگه بوده..به نظر من یسری سازمان یا شرکت کله گنده میخواستن برای کارهای دیگه آیسی های محاسبه گر قوی بسازن و تست کنن ...این کارشون توجیه اقتصادی نداشته ...با ابداع بیت کوین و کل این بازی، خرج ان آر ای کارشون را انداختن گردن طیف وسیعی از مردم عادی :D .... مبدا و مبدع بیت کوین هم فقط یک اسم مستعاره !

راستش خودم هم همچین توطئه ای در قسمت شیطانی مغزم داشتم :p بعضی دستگاه ها هست که آدم خیلی دوست داره بسازه بخاطر بحث علمیش ، اما هیچ جوری خساست آدم اجازه نمیده پول زیادی خرجش کنه...حالا اگر بتونی اینو در قالب استفاده دوگانه به مردم بفروشی ، خب قضیه فرق میکنه :p

نه توطئه فکر نکنم در کار باشه, چون یک شرکت از یه کشور نیست که این دستگاه های ASIC رو می سازه, چندین شرکت هستند, غیر از آن تمام سورس والت ها و ماینر ها باز هست و همه می توانند ببیند که چه اتفاقی می افتند, هزاران برنامه نویس هم روی توسعه بیت کوین در حال کارند, اگر چیز مشکوکی بود همان لحظه اول می فهمیدن

علت اینکه شرکت های بزرگ مثل IBM Intel یا AMD وارد این داستان نشدن یک علتش مقوله قانونی بودنش بود, چون هر لحظه امکان داشت دولت آمریکا ممنوع اعلام کنه استفاده از آن را غیر از آن بیت کوین غیر قابل پیش بینی بود... اگر زمانی که بیت کوین 1 سنت بود من 10 هزارتاش رو می خریدم الان میلیونر بودم :D, ولی کسی از آینده خبر نداشت, این شرکت های بزرگ هم نمی تونستند اعتبارشون بعلاوه میلیون ها دلار سرمایه گذاری کنند روی ارزی که معلوم نیست فرداش داستانش چی هست
 

deremel400

Registered User
تاریخ عضویت
26 آپریل 2009
نوشته‌ها
4,466
لایک‌ها
3,760
نه...اجازه بدید قانع نشم :D ...بعضی از دستگاه هایی که الان ساختن - نه پیش فروش- قدرت محاسباتیشون فراتر از چیزیه که بشه توی اف پی جی ای های موجود پیاده کرد. واضحه که اختصاصی طراحی شدن فقط برای محاسبات کد... تکنولوژی ساخت آیسی هاشون هم بالاتر از حدیه که تولید کننده های بی نام و نشون چینی و مالزی بزنن. شک نکن که شرکتهای بزرگ امریکایی دارن اینا رو میزنن
یه سوال؟؟؟ من یدونه fpgaدارم قدرت محاسباتش 1gh/sحالا بیام 100تاشو بگذارم کنار هم بشه 100GH/Sآیا مرزهای تکنولوژی را تکون دادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه میشه بهش گفت یک کار مهندسی خوب انجام دادم تنها هنری که شرکتهای ماینر ساز انجام دادند پیاده کردن اون الگوریتم حل مساله روی گیتهای FPGAبوده بعد هم موازی کردن محاسبات .چیپهاش هم هیچ تکنولوژی بالایی نداره که چین و مالزی نتونند بزنند .همین الان داره چین میزنه حتی ماینر ساز چینی هم هست .

برد این دستگاه های ماینر را نگاه کنید مثل کامپیوتر یدونه چیپ مثل CPU نداره تمام پر چیپ های مشابه هست که نشون میده فقط یک پردازش موازیه نه بیشتر
 

افتک!!

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2014
نوشته‌ها
1,193
لایک‌ها
8,853
محل سکونت
تهران
اگر مال شخص خاصی باشه می شه مثل egold یا لیبرتی ریزرو که این افراد 100 درصد اختیار تام دارند روی پول شما, چون بانک هم نیستند لازم نیست خیلی از قوانین بانک را رعایت کنند و می توانند حساب شما را ببندند, علاوه بر آن نظارت آنچنانی هم روی اینها نیست, نمونش لیبرتی بود که برای خودش پول چاپ می کرد :D


پول چیزی هست که شما بتوانی باهاش یک کالایی بخری
الان فروشگاه های زیادی بیت کوین استفاده نمی کنند ولی به شدت در حال رشدن , همانطور که تو پست قبل گفتم بیت کوین بیشتر طرف فروشنده رو می گیره
یک مرچنت عادی شما بخواین از یه بانک خارجی بگیرید, کلی از شما سابقه فعالیت می خواد و بعد از آن هم قرار داد ترکمنچای می بندن با آدم, برای هر تراکنش چه موفق و چه نا موفق پورسانت کم می کنند, اگر یک کلاهبرداری هم صورت بگیرد یا کسی که با کریدیت کارت هک شده کالایی بخرد, صاحب مرچنت که شما باشید باید تمام خسارت را بدید, ولی در بیت کوین صحبتی از ایت موارد نیست برای همین خیلی از صاحب فروشگاه ها علاقه نشون می دن به پذیرفتن بیت کوین






بخاطره اینه که بیت کوین تازه اول راهش هست, زمانی که توسط عموم پذیرفته بشه و جای پاش رو سفت کنه قیمتش ثابت می شه, الان توسط اقلیت استفاده می شه برای همین نسبت به اخباری که اتفاق می افته خیلی حساس هست و قیمتش زیاد بالا و پایین می ره ولی اگر نمودارش رو نگاه کنی شیب به سمت بالا تمایل داره


اصلا فلسفه بیت کوین این هست که قرار نیست بیاد بیرون
قراره جای پول واقعی رو بگیره!
یعنی یک شخصی که مثلا می ره یک کیلو سیب زمینی بخره از طریق مبایلش فلان قدر بیت کوین انتقال میده به میوه فروشه, میوه فروشه می خواد تخم مرغ بخره, با موبایلش بیت کوین می فرسته به صاحب بقالی ولی این داستان حالا حالا ها اتفاق نمی افته
سیستمش باید ساده باشه که عموم مردم بپذیرند و دوم اینکه باید سیستمش رو طوری درست کنند که یه جوجه هکر نتونه دارو ندار یه بیچاره رو درو کنه ببره :D

در شرایط فعلی دولت می تونه رد پول رو در ورودی و خروجی بگیره... 1 میلیون بار هم که این پول انتقال داده بشه باز می تونه ببینه از کجا به کجا رفته ولی زمانی که بیت کوین تبدیل به خوده پول بشه و نیازی نباشه اونو به دلار نبدیل کرد آنوقت هست که مشکل برای دولت به وجود میاد چون این دیگه از حالت مجازیش به دلار تبدیل نمی شه



نه توطئه فکر نکنم در کار باشه, چون یک شرکت از یه کشور نیست که این دستگاه های ASIC رو می سازه, چندین شرکت هستند, غیر از آن تمام سورس والت ها و ماینر ها باز هست و همه می توانند ببیند که چه اتفاقی می افتند, هزاران برنامه نویس هم روی توسعه بیت کوین در حال کارند, اگر چیز مشکوکی بود همان لحظه اول می فهمیدن

علت اینکه شرکت های بزرگ مثل IBM Intel یا AMD وارد این داستان نشدن یک علتش مقوله قانونی بودنش بود, چون هر لحظه امکان داشت دولت آمریکا ممنوع اعلام کنه استفاده از آن را غیر از آن بیت کوین غیر قابل پیش بینی بود... اگر زمانی که بیت کوین 1 سنت بود من 10 هزارتاش رو می خریدم الان میلیونر بودم :D, ولی کسی از آینده خبر نداشت, این شرکت های بزرگ هم نمی تونستند اعتبارشون بعلاوه میلیون ها دلار سرمایه گذاری کنند روی ارزی که معلوم نیست فرداش داستانش چی هست


چی بگم. هرچی خدا بخواد همون میشه :D... جمله کلیشه ای بچه های پی تی وقتی از آینده چیزی خبر ندارن:D

پ.ن: من که تا دلار کاغذی هست و میشه گذاشت تو بالش یا زیر تخت ، طرف این قرتی بازیا نمیرم. آدم عاقل پول بی زبونش رو دست ترانزیستور زبون نفهم نمیده:p
 

افتک!!

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2014
نوشته‌ها
1,193
لایک‌ها
8,853
محل سکونت
تهران
یه سوال؟؟؟ من یدونه fpgaدارم قدرت محاسباتش 1gh/sحالا بیام 100تاشو بگذارم کنار هم بشه 100GH/Sآیا مرزهای تکنولوژی را تکون دادم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه میشه بهش گفت یک کار مهندسی خوب انجام دادم تنها هنری که شرکتهای ماینر ساز انجام دادند پیاده کردن اون الگوریتم حل مساله روی گیتهای FPGAبوده بعد هم موازی کردن محاسبات .چیپهاش هم هیچ تکنولوژی بالایی نداره که چین و مالزی نتونند بزنند .همین الان داره چین میزنه حتی ماینر ساز چینی هم هست .

برد این دستگاه های ماینر را نگاه کنید مثل کامپیوتر یدونه چیپ مثل CPU نداره تمام پر چیپ های مشابه هست که نشون میده فقط یک پردازش موازیه نه بیشتر

همشون اینجوری نیستن... چند تاشون را من دیدم که هر چیپشون 80 گیگاهش پر سکند بود. این توی هیچ اف پی جی ای تجاری قابل پیاده سازی نیست.
 

behnam_2000

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,767
لایک‌ها
2,016
چی بگم. هرچی خدا بخواد همون میشه :D... جمله کلیشه ای بچه های پی تی وقتی از آینده چیزی خبر ندارن:D

پ.ن: من که تا دلار کاغذی هست و میشه گذاشت تو بالش یا زیر تخت ، طرف این قرتی بازیا نمیرم. آدم عاقل پول بی زبونش رو دست ترانزیستور زبون نفهم نمیده:p
بالش دیگه قدیمی شده, موزاییک زیر پایه تخت از همه جا امن تره :D
 

افتک!!

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2014
نوشته‌ها
1,193
لایک‌ها
8,853
محل سکونت
تهران
بالش دیگه قدیمی شده, موزاییک زیر پایه تخت از همه جا امن تره :D

کف خونه رو سنگ کردیم موزاییک نازنینم از دست رفت ... مجبور شدم گاوصندوق داخل کمدی بذارم. کلش شد 550 هزار تومن. فکر نمیکردم انقدر ارزون باشه.ایران کاوه نامی ماندگار در صنعت :D
 

deremel400

Registered User
تاریخ عضویت
26 آپریل 2009
نوشته‌ها
4,466
لایک‌ها
3,760
همشون اینجوری نیستن... چند تاشون را من دیدم که هر چیپشون 80 گیگاهش پر سکند بود. این توی هیچ اف پی جی ای تجاری قابل پیاده سازی نیست.
نمیگم حرفتون 100درصد درست یا غلط چون از ساختار چیپهاش اطلاع ندارم .اما fpgaکلی امکانات روش سوار شده وقتی اون امکانات را از روش بردارید اون موقع خیلی داستان فرق داره .از طرفی می تونه اون چیپ80گیگا در واقع چندتا چیپ باشه که داخل یک پکیجه که خوب مزیتهای زیادی نسبت به این داره که بیاند از چندتا چیپ استفاده کنند .مثال نسبتا مناسب مقایسه FPGAبا ASICاینه که بیاییم میکرو را با سی پی یو مقایسه کنیم و بگیم هیچ میکرویی قدرت محاسباتش به سی پی یو چند هسته اینتل فلان مدل نمیرسه
 
بالا