• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا بیت‌کوین جای طلا را می‌گیرد؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
کف خونه رو سنگ کردیم موزاییک نازنینم از دست رفت ... مجبور شدم گاوصندوق داخل کمدی بذارم. کلش شد 550 هزار تومن. فکر نمیکردم انقدر ارزون باشه.ایران کاوه نامی ماندگار در صنعت :D
ایران کاوه را با یدونه لیوان آب خوردن شما خبره کار باز می کنه . طرف تو بازار فرش فروش بود دسته کلید مغازه را گم کرد .زنگ زدند کلید ساز 4تا قفل کتابی را مثل آب خوردن باز کرده بود بعد صاحب مغازه گفته بود گاوه صندوقو چیکار کنم طرف گفته بود اگه فقط کلید گم کردی 20تومن اگر رمزشم نمی دونی 50تومن بده 3سوت بازش کنم(البته داستان مال حداقل 5سال پیشه )

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
نمیگم حرفتون 100درصد درست یا غلط چون از ساختار چیپهاش اطلاع ندارم .اما fpgaکلی امکانات روش سوار شده وقتی اون امکانات را از روش بردارید اون موقع خیلی داستان فرق داره .از طرفی می تونه اون چیپ80گیگا در واقع چندتا چیپ باشه که داخل یک پکیجه که خوب مزیتهای زیادی نسبت به این داره که بیاند از چندتا چیپ استفاده کنند .مثال نسبتا مناسب مقایسه FPGAبا ASICاینه که بیاییم میکرو را با سی پی یو مقایسه کنیم و بگیم هیچ میکرویی قدرت محاسباتش به سی پی یو چند هسته اینتل فلان مدل نمیرسه
والا این بحثی نیست که بشه توی فروم انجام داد.باید در عمل نشون بدم که چرا من میگم اینا آیسی های ساده ای نیستن. در عمل هم نمیشه :D
ایران کاوه را با یدونه لیوان آب خوردن شما خبره کار باز می کنه . طرف تو بازار فرش فروش بود دسته کلید مغازه را گم کرد .زنگ زدند کلید ساز 4تا قفل کتابی را مثل آب خوردن باز کرده بود بعد صاحب مغازه گفته بود گاوه صندوقو چیکار کنم طرف گفته بود اگه فقط کلید گم کردی 20تومن اگر رمزشم نمی دونی 50تومن بده 3سوت بازش کنم(البته داستان مال حداقل 5سال پیشه )
آقا حالا اگر دزده تونست بیاد داخل خونه ما ، تونست گاوصندوق رو پیدا کنه ، تونست درشو باز کنه ، تونست از در بره بیرون و دستگیر هم نشد ، بذار هرچی هست ببره نوش جونش. آدم با عرضه ای بوده :D

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
والا این بحثی نیست که بشه توی فروم انجام داد.باید در عمل نشون بدم که چرا من میگم اینا آیسی های ساده ای نیستن. در عمل هم نمیشه :D

آقا حالا اگر دزده تونست بیاد داخل خونه ما ، تونست گاوصندوق رو پیدا کنه ، تونست درشو باز کنه ، تونست از در بره بیرون و دستگیر هم نشد ، بذار هرچی هست ببره نوش جونش. آدم با عرضه ای بوده :D
لطفا آدرسو پخ کن .اگه راضی هستی بقیه اش با من خودم میام صندوقو با جاش می برم

miim

Registered User
لایک‌ها
451
کف خونه رو سنگ کردیم موزاییک نازنینم از دست رفت ... مجبور شدم گاوصندوق داخل کمدی بذارم. کلش شد 550 هزار تومن. فکر نمیکردم انقدر ارزون باشه.ایران کاوه نامی ماندگار در صنعت :D
باز افتک توهم ثروتمند بودن زد:D
پارانویای حاد هم داره فکر میکنه الان همه پی تی دارن نقشه میکشن ن
بریزن خونه اش دارو ندارشو غارت کنند:p

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
لطفا آدرسو پخ کن .اگه راضی هستی بقیه اش با من خودم میام صندوقو با جاش می برم
شما بزرگوارید :Dقدمتون روی چشم :p
مهمترین اصل امنیت همینه که کسی ندونه چی داری و کجا نگهداری میکنی...
باز افتک توهم ثروتمند بودن زد:D
پارانویای حاد هم داره فکر میکنه الان همه پی تی دارن نقشه میکشن ن
بریزن خونه اش دارو ندارشو غارت کنند:p

دهاتیای پی تی به خون من تشنه هستن ، پولم که جای خود داره :D

بالا