• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا تحریمهای Paypal و Payza و .... برداشته شده؟

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام

آیا تحریمهای Paypal و Payza و .... برداشته شده و میتونیم ثبت نام کنیم؟

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
مگه لغو تحریم ها شامل این سایت ها نمیشه

خودشون گفتن لغو همه تحریمها در روز اجرای برجام
دلتون خوشه دوست عزیز ! تا اونجایی که من یادمه قبل تحریم ها هم به ایران سرویس نمی داد پی پال چه برسه به الان!!!

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
شرکت ها و موسسات و بانک های امریکایی نمیتونن مستقیما با فرد حقیقی یا حقوقی ایرانی معامله کنن تحریم های که امریکا لغو کرده مال شرکت های و موسسات غیر امریکایی بوده

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
پيپال و پي زا كه هيچ. هنوز اكثر سايتهاي بزرگ اينترنتي به ايرانيان خدمات نميدن:
, oracle.com , googleadsens.com , android.com و غيره ....

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
کلا سایتی بوده که الان باز شده باشه؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
سایت هایی مثل adobe رو جز تحریم حساب نکنین
این مدل سایت ها بهشون ایمیل بزنید دلیلشون اینه : رعایت نشدن قانون کپی رایت در ایران

پی پال هم که بانک آمریکایی هست و تحریم های بانکی خود آمریکا برداشته نشده

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سایت هایی که اصلا به حساب نمیان مثل Xapo به کاربران ایرانی خدمات نمیدن بعد به نظرتون paypal به ما خدمات ارائه میده :D ما ایرانی ها به سرخوشی معروفیم بهش افتخار هم می کنیم بی خیال گور بابای دنیا - دنیا 2 روزه :D والـــــــــــــــــــــــا

Masood1996

Registered User
لایک‌ها
180
تو قسمت قوانین پی پال قید شده که به کشور های حامی تروریست سرویس نمیدن! از قضا ایرانم عضو این لیسته! پس تا وقتی که اسم ایران از این لیست خارج نشه منتظر این اتفاق نباشید!

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
تو قسمت قوانین پی پال قید شده که به کشور های حامی تروریست سرویس نمیدن! از قضا ایرانم عضو این لیسته! پس تا وقتی که اسم ایران از این لیست خارج نشه منتظر این اتفاق نباشید!
پس به نظر من بهتره ما هم اونا رو تحريم كنيم و حتي اگه زماني باز شدن هم سراغشون نريم چطوره تا الان بدون اونا كار كرديم

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
پس به نظر من بهتره ما هم اونا رو تحريم كنيم و حتي اگه زماني باز شدن هم سراغشون نريم چطوره تا الان بدون اونا كار كرديم
جوک میگی دوست عزیز؟ این ما هستیم که به این سرویس ها نیاز داریم نه اونا به ما ! تا الانم با هزار جور بدبختی و ترفند و کلک و تغییر هویت و داشتن آشنا تو خارج ملت دارن دزدکی ازین سرویس ها استفاده میکنن و بارها هم به مشکل خوردن و پولشون بلاک شده و این داستان همچنان ادامه دارد...

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
جوک میگی دوست عزیز؟ این ما هستیم که به این سرویس ها نیاز داریم نه اونا به ما ! تا الانم با هزار جور بدبختی و ترفند و کلک و تغییر هویت و داشتن آشنا تو خارج ملت دارن دزدکی ازین سرویس ها استفاده میکنن و بارها هم به مشکل خوردن و پولشون بلاک شده و این داستان همچنان ادامه دارد...

به نظر شما الان چند درصد كاربران ايراني به قول شما دزدكي با سيستم هاي مالي مانند پي پال و غيره دارن كسب درآمد و فعاليت مي كنن. شايد خيلي خيلي ناچيز--
تازه فكر كنم هر كسي هم تا حالا با پي پال كار كرده باشه بعده مدتي عطايش رو به لقايش ترجيح داده. بي خيالش شده.
به عنوان آزمايش من مي تونم چند تا سايت پر درآمد با پرداخت به پي پال به شما معرفي كنم كه تبليغات كنيد تا خودتون ببينيد چند كاربر ايراني عضو سايتهايي با پرداخت به پي پال ميشن.

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
به نظر شما الان چند درصد كاربران ايراني به قول شما دزدكي با سيستم هاي مالي مانند پي پال و غيره دارن كسب درآمد و فعاليت مي كنن. شايد خيلي خيلي ناچيز--
تازه فكر كنم هر كسي هم تا حالا با پي پال كار كرده باشه بعده مدتي عطايش رو به لقايش ترجيح داده. بي خيالش شده.
به عنوان آزمايش من مي تونم چند تا سايت پر درآمد با پرداخت به پي پال به شما معرفي كنم كه تبليغات كنيد تا خودتون ببينيد چند كاربر ايراني عضو سايتهايي با پرداخت به پي پال ميشن.

داداش پی پال زیاد به کار ما نمیاد الان چون نقد کردنش سخته تو ایران.
قبلا که خیلی راحت تر میشد فروخت ولی الان نه اکثر صرافی ها اصلا پیپال رو خرید و فروش نمیکنن.
با وجود بیت کوین و پرفکت مانی الان دیگه ایرانیا سمت پی پال نمیرن به دردسر و ریسکش نمی ارزه.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
چند درصد رو نمیدونم ولی 70000 دلار در ماه فقط از مجموعه سایت های envato ایرانیها درآمد دارند به گفته یکی از اکسچنجرها ی پی پال که کار نقد کردن دلارشون رو انجام میداد + خرید های آنلاین که حالا یا بصورت فایل یا خدمات تحت وب هستش و یا کالای فیزیکی، در کل کم نیست دوست عزیز و بازم تاکید میکنم این ما هستیم که محتاج به پی پال و سیستم های پرداخت آنلاین بین المللی هستیم نه اونها به ما !!!

Last edited:

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
در کل کم نیست
در کل خیلی کم هست.
پی پالو ایرانیای مقیم خارج از کشور استفاده میکنن. نه ماها و امثال ماها. بدردمون نمیخوره. قبلا بیشتر کابرد داشت تو ایران ولی الان دیگه حتی ارزش نداره کسی بخاطرش ریسک کنه
اتفاقا پی پال نیاز به ما داره. ما ایرانیا نباشیم از کی دزدی کنن؟
با هزارتا کلک حساب میسازی پول میریزی تو حساب موقع انتقال پول حسابو میبندن پولو میزنن به جیب. بی شرفا بلدن چجوری دزدی کنن.
زیاد شنیدم میگفتن حسابمونو پی پال موقع انتقال پول بسته. بی شرفا از گلوشون پایین نره.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
در کل خیلی کم هست.
پی پالو ایرانیای مقیم خارج از کشور استفاده میکنن. نه ماها و امثال ماها. بدردمون نمیخوره. قبلا بیشتر کابرد داشت تو ایران ولی الان دیگه حتی ارزش نداره کسی بخاطرش ریسک کنه
اتفاقا پی پال نیاز به ما داره. ما ایرانیا نباشیم از کی دزدی کنن؟
با هزارتا کلک حساب میسازی پول میریزی تو حساب موقع انتقال پول حسابو میبندن پولو میزنن به جیب. بی شرفا بلدن چجوری دزدی کنن.
زیاد شنیدم میگفتن حسابمونو پی پال موقع انتقال پول بسته. بی شرفا از گلوشون پایین نره.
شما مگه "ماها و امثال ماها" هستید که نیاز همه رو میدونید؟ بنده خودم مقیم ایرانم، پی پال دارم، ازش هر ماه استفاده میکنم و شدیدا هم بهش نیاز دارم !!
اتفاقا الان خیلی بیشتر از گذشته بهش نیاز هست، ضمنا پولی دزدیده نمیشه، حساب ها بلاک میشن، بخاطر تخطی از قوانین پی پال که یکیش اجازه نداشتن ایرانیها به استفاده ازین سایت هستش!
یه جوری از پی پال حرف میزنید انگار ازین موسسه های مالی اعتباری سرکوچه و خیابون خودمونه !
پیشنهاد میکنم کمی در مورد پی پال، بنیان گذارش و قدو قواره و ارزشش و اعداد و ارقام مربوط به این کمپانی سرچ کنید بعدش خودتون از اظهار نظرتون خندتون میگیره!
در کل دوست عزیز اگر دنبال واقعیت هستید با خشم و تعصب نمیشه در مورد چیزی بحث کرد و به نتیجه رسید.

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
شما مگه "ماها و امثال ماها" هستید که نیاز همه رو میدونید؟ بنده خودم مقیم ایرانم، پی پال دارم، ازش هر ماه استفاده میکنم و شدیدا هم بهش نیاز دارم !!
اتفاقا الان خیلی بیشتر از گذشته بهش نیاز هست، ضمنا پولی دزدیده نمیشه، حساب ها بلاک میشن، بخاطر تخطی از قوانین پی پال که یکیش اجازه نداشتن ایرانیها به استفاده ازین سایت هستش!
یه جوری از پی پال حرف میزنید انگار ازین موسسه های مالی اعتباری سرکوچه و خیابون خودمونه !
پیشنهاد میکنم کمی در مورد پی پال، بنیان گذارش و قدو قواره و ارزشش و اعداد و ارقام مربوط به این کمپانی سرچ کنید بعدش خودتون از اظهار نظرتون خندتون میگیره!
در کل دوست عزیز اگر دنبال واقعیت هستید با خشم و تعصب نمیشه در مورد چیزی بحث کرد و به نتیجه رسید.

حاجی متوجه نیستی من چی میگم؟
پولی دزدیده نمیشه؟ این پولای بلوکه شده کجا میره؟ آیا پس داده میشه؟ آیا استفاده ازین ترفند برای بستن حساب دزدی نیست؟
شما نیمخواد واسه من پی پال رو شرح بدی.
من به نیاز داشتن یا نداشتنش کار ندارم پی پال به ایرانیا سرویس نمیده آقای محترم پس اینجا بدرد نمیخوره اونایی هم که تو ایران ازش استفاده میکنن خیلی کم هستن.
من به شما چیکار دارم شما حساب پی پال داری مگه من گفتم هیچکی نداره؟ من میگم تعداد خیلی کمی از پی پال استفاده میکنن تو ایران و پی پال هم که به ایران سرویس نمیده نقد کردنش هم از همه ی بانک های دیگه سخت تره.
پی پال توی ایران کابراش خیلی کم هستن اونم چون مجبورن چون بعضی سایتها فقط به پی پال پرداخت دارن وگرنه پی پال برای ما همچین تحفه ای هم نیست آیا نمیخوای بفهمی؟

بالا