Cyberlife
Registered User
سلام
آیا تحریمهای Paypal و Payza و .... برداشته شده و میتونیم ثبت نام کنیم؟
آیا تحریمهای Paypal و Payza و .... برداشته شده و میتونیم ثبت نام کنیم؟
مگه لغو تحریم ها شامل این سایت ها نمیشهپیپال
Access Denied
دلتون خوشه دوست عزیز ! تا اونجایی که من یادمه قبل تحریم ها هم به ایران سرویس نمی داد پی پال چه برسه به الان!!!مگه لغو تحریم ها شامل این سایت ها نمیشه
خودشون گفتن لغو همه تحریمها در روز اجرای برجام
این سوال منم هست، هر کجا که من رفتم Access Denied میده از جمله سایت AMDکلا سایتی بوده که الان باز شده باشه؟
پس به نظر من بهتره ما هم اونا رو تحريم كنيم و حتي اگه زماني باز شدن هم سراغشون نريم چطوره تا الان بدون اونا كار كرديمتو قسمت قوانین پی پال قید شده که به کشور های حامی تروریست سرویس نمیدن! از قضا ایرانم عضو این لیسته! پس تا وقتی که اسم ایران از این لیست خارج نشه منتظر این اتفاق نباشید!
جوک میگی دوست عزیز؟ این ما هستیم که به این سرویس ها نیاز داریم نه اونا به ما ! تا الانم با هزار جور بدبختی و ترفند و کلک و تغییر هویت و داشتن آشنا تو خارج ملت دارن دزدکی ازین سرویس ها استفاده میکنن و بارها هم به مشکل خوردن و پولشون بلاک شده و این داستان همچنان ادامه دارد...پس به نظر من بهتره ما هم اونا رو تحريم كنيم و حتي اگه زماني باز شدن هم سراغشون نريم چطوره تا الان بدون اونا كار كرديم
جوک میگی دوست عزیز؟ این ما هستیم که به این سرویس ها نیاز داریم نه اونا به ما ! تا الانم با هزار جور بدبختی و ترفند و کلک و تغییر هویت و داشتن آشنا تو خارج ملت دارن دزدکی ازین سرویس ها استفاده میکنن و بارها هم به مشکل خوردن و پولشون بلاک شده و این داستان همچنان ادامه دارد...
به نظر شما الان چند درصد كاربران ايراني به قول شما دزدكي با سيستم هاي مالي مانند پي پال و غيره دارن كسب درآمد و فعاليت مي كنن. شايد خيلي خيلي ناچيز--
تازه فكر كنم هر كسي هم تا حالا با پي پال كار كرده باشه بعده مدتي عطايش رو به لقايش ترجيح داده. بي خيالش شده.
به عنوان آزمايش من مي تونم چند تا سايت پر درآمد با پرداخت به پي پال به شما معرفي كنم كه تبليغات كنيد تا خودتون ببينيد چند كاربر ايراني عضو سايتهايي با پرداخت به پي پال ميشن.
چند درصد رو نمیدونم ولی 70000 دلار در ماه فقط از مجموعه سایت های envato ایرانیها درآمد دارند به گفته یکی از اکسچنجرها ی پی پال که کار نقد کردن دلارشون رو انجام میداد + خرید های آنلاین که حالا یا بصورت فایل یا خدمات تحت وب هستش و یا کالای فیزیکی، در کل کم نیست دوست عزیز و بازم تاکید میکنم این ما هستیم که محتاج به پی پال و سیستم های پرداخت آنلاین بین المللی هستیم نه اونها به ما !!!به نظر شما الان چند درصد كاربران ايراني به قول شما دزدكي با سيستم هاي مالي مانند پي پال و غيره دارن كسب درآمد و فعاليت مي كنن. شايد خيلي خيلي ناچيز--
تازه فكر كنم هر كسي هم تا حالا با پي پال كار كرده باشه بعده مدتي عطايش رو به لقايش ترجيح داده. بي خيالش شده.
به عنوان آزمايش من مي تونم چند تا سايت پر درآمد با پرداخت به پي پال به شما معرفي كنم كه تبليغات كنيد تا خودتون ببينيد چند كاربر ايراني عضو سايتهايي با پرداخت به پي پال ميشن.
در کل خیلی کم هست.در کل کم نیست
شما مگه "ماها و امثال ماها" هستید که نیاز همه رو میدونید؟ بنده خودم مقیم ایرانم، پی پال دارم، ازش هر ماه استفاده میکنم و شدیدا هم بهش نیاز دارم !!در کل خیلی کم هست.
پی پالو ایرانیای مقیم خارج از کشور استفاده میکنن. نه ماها و امثال ماها. بدردمون نمیخوره. قبلا بیشتر کابرد داشت تو ایران ولی الان دیگه حتی ارزش نداره کسی بخاطرش ریسک کنه
اتفاقا پی پال نیاز به ما داره. ما ایرانیا نباشیم از کی دزدی کنن؟
با هزارتا کلک حساب میسازی پول میریزی تو حساب موقع انتقال پول حسابو میبندن پولو میزنن به جیب. بی شرفا بلدن چجوری دزدی کنن.
زیاد شنیدم میگفتن حسابمونو پی پال موقع انتقال پول بسته. بی شرفا از گلوشون پایین نره.
شما مگه "ماها و امثال ماها" هستید که نیاز همه رو میدونید؟ بنده خودم مقیم ایرانم، پی پال دارم، ازش هر ماه استفاده میکنم و شدیدا هم بهش نیاز دارم !!
اتفاقا الان خیلی بیشتر از گذشته بهش نیاز هست، ضمنا پولی دزدیده نمیشه، حساب ها بلاک میشن، بخاطر تخطی از قوانین پی پال که یکیش اجازه نداشتن ایرانیها به استفاده ازین سایت هستش!
یه جوری از پی پال حرف میزنید انگار ازین موسسه های مالی اعتباری سرکوچه و خیابون خودمونه !
پیشنهاد میکنم کمی در مورد پی پال، بنیان گذارش و قدو قواره و ارزشش و اعداد و ارقام مربوط به این کمپانی سرچ کنید بعدش خودتون از اظهار نظرتون خندتون میگیره!
در کل دوست عزیز اگر دنبال واقعیت هستید با خشم و تعصب نمیشه در مورد چیزی بحث کرد و به نتیجه رسید.