• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا تحریمهای Paypal و Payza و .... برداشته شده؟

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
پولی دزدیده نمیشه؟ این پولای بلوکه شده کجا میره؟ آیا پس داده میشه؟ آیا استفاده ازین ترفند برای بستن حساب دزدی نیست؟
پی پال، بانک نیست. سیستم پردازش پوله. در حالت نرمال، کسی پول توی حساب پی پالش نگه نمیداره. شما همون اول که حساب باز میکنی، پیپال رو به یکی از حساب ها و کارت های بانکیت متصل میکنی، از اون به بعد اگر خرید انجام بدی، پیپال از حساب یا کارتت بر میداره و به فروشنده میده... اگر فروش انجام بدی، پول به بالانس پیپالت اضافه میشه تا زمانی که به حساب بانکیت برداشتش کنی. گذاشتن پول در پیپال یا برداشتن پول از پیپال، مستقیما امکان پذیر نیست. پیپال ATM نداره. همه کارها از طریق بانک انجام میشه. پیپال کمک میکنه که برای پرداخت های کوچک، کارمزدهای بانکی پرداخت نشه و اطلاعات بانکی آدم محفوظ بمونه
و اما پول های بلوکه شده ... پیپال تا 180 روز پول های بلوکه شده رو در حساب نگه میداره تا اگر شاکی پیدا بشه، از اون پول تسویه بشه... بعد از 180 روز صاحب حساب میتونه پول رو به حساب بانکی متصل به پیپالش برداشت کنه. اگر برداشت کرد که هیچ، اگر برداشت نکرد، میتونه پول ها رو به مبدا ریفاند کنه. پس این وسط چیزی توی جیب پیپال نمیره .... این افرادی که شما می بینی پولشون برای همیشه از دست میره، با هویت جعلی حساب باز کردن و مبدا پولشون هم مشکل دار بوده

$$$bet$$$

Registered User
لایک‌ها
86
پی پال، بانک نیست. سیستم پردازش پوله. در حالت نرمال، کسی پول توی حساب پی پالش نگه نمیداره. شما همون اول که حساب باز میکنی، پیپال رو به یکی از حساب ها و کارت های بانکیت متصل میکنی، از اون به بعد اگر خرید انجام بدی، پیپال از حساب یا کارتت بر میداره و به فروشنده میده... اگر فروش انجام بدی، پول به بالانس پیپالت اضافه میشه تا زمانی که به حساب بانکیت برداشتش کنی. گذاشتن پول در پیپال یا برداشتن پول از پیپال، مستقیما امکان پذیر نیست. پیپال ATM نداره. همه کارها از طریق بانک انجام میشه. پیپال کمک میکنه که برای پرداخت های کوچک، کارمزدهای بانکی پرداخت نشه و اطلاعات بانکی آدم محفوظ بمونه
و اما پول های بلوکه شده ... پیپال تا 180 روز پول های بلوکه شده رو در حساب نگه میداره تا اگر شاکی پیدا بشه، از اون پول تسویه بشه... بعد از 180 روز صاحب حساب میتونه پول رو به حساب بانکی متصل به پیپالش برداشت کنه. اگر برداشت کرد که هیچ، اگر برداشت نکرد، میتونه پول ها رو به مبدا ریفاند کنه. پس این وسط چیزی توی جیب پیپال نمیره .... این افرادی که شما می بینی پولشون برای همیشه از دست میره، با هویت جعلی حساب باز کردن و مبدا پولشون هم مشکل دار بوده

افرادی که با هویت جعلی اکانت میسازن دیگه پولشون برنمیگرده داداش.صحبت سر این افراده. پی پال خیلی سخت گیره.
از اول حساب مسدود نمیشه صبر میکنن طرف پول بیاد تو حسابش بعدش... به ضرر پی پال که نمیشه به همین راحتی پول ملت میره تو جیبش.
درسته اون کاربر اشتباه کرده ولی این حرکتم درست نیست.
کلا واسه ما ایرانیا وب مانی بهتره که همه سایتها پشتیبانیش نمیکنن:general510:

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
الان اینایی که گفتی چه ربطی به حرفای من داشت؟
:eek:
بحث چیز دیگس داداش

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
افرادی که با هویت جعلی اکانت میسازن دیگه پولشون برنمیگرده داداش.صحبت سر این افراده. پی پال خیلی سخت گیره.
از اول حساب مسدود نمیشه صبر میکنن طرف پول بیاد تو حسابش بعدش... به ضرر پی پال که نمیشه به همین راحتی پول ملت میره تو جیبش.
درسته اون کاربر اشتباه کرده ولی این حرکتم درست نیست.
کلا واسه ما ایرانیا وب مانی بهتره که همه سایتها پشتیبانیش نمیکنن:general510:
نه دیگه آقا. من کامل توضیح دادم مکانیزم کار پیپال چجوریه... پیپال نقل و انتقال ورود/خروج از سیستم رو فقط از طریق بانکی که بنام خود صاحب حساب باشه، انجام میده. یعنی خودش عملیات بانکی انجام نمیده. پولی که توی حساب من نوعی میاد، یا از بانک خودم وارد پیپال شده، یا از محل فروشم به دیگران بوده. چیزی غیر از این که نیست ؟ ... حالا فرض میکنیم به هر دلیلی پیپال دیگه تمایل نداره با من همکاری کنه ( قوانینش رو نقض کردم) ... پیپال 6 ماه پول رو بلوکه میکنه، بعدش به من 2 تا حق انتخاب میده. اول اینکه پول رو به همون حساب بانکی که ازش اومده، برگشت بدم ... دوم اینکه پول رو به همون حساب های پیپالی که ازشون اومده، برگشت بدم ... در هر صورت پولی به پیپال نمیرسه

علت گسترش کار پی پال هم سرویس خوبیه که به خریدار و فروشنده میده. اگر اینقدر قانونمند نبود، اینقدر هم پرطرفدار نمیشد

Last edited:

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
حاجی متوجه نیستی من چی میگم؟
پولی دزدیده نمیشه؟ این پولای بلوکه شده کجا میره؟ آیا پس داده میشه؟ آیا استفاده ازین ترفند برای بستن حساب دزدی نیست؟
شما نیمخواد واسه من پی پال رو شرح بدی.
من به نیاز داشتن یا نداشتنش کار ندارم پی پال به ایرانیا سرویس نمیده آقای محترم پس اینجا بدرد نمیخوره اونایی هم که تو ایران ازش استفاده میکنن خیلی کم هستن.
من به شما چیکار دارم شما حساب پی پال داری مگه من گفتم هیچکی نداره؟ من میگم تعداد خیلی کمی از پی پال استفاده میکنن تو ایران و پی پال هم که به ایران سرویس نمیده نقد کردنش هم از همه ی بانک های دیگه سخت تره.
پی پال توی ایران کابراش خیلی کم هستن اونم چون مجبورن چون بعضی سایتها فقط به پی پال پرداخت دارن وگرنه پی پال برای ما همچین تحفه ای هم نیست آیا نمیخوای بفهمی؟

مرد مومن خب الان بخاظر مسائلی مثل تحریم هست که کم استفاده میکنن دیگه!
پولی که بلوکه بشه دزدیده میشه؟ الان قراره پول بلوکه شده ایران رو بدن یعنی قبلا دزدیده بودنش؟

پی پال چون به ایرانی ها سرویس نمیده بدرد نمیخوره وگرنه عالیه یعنی اگه سرویس بده خوبه!

F-5

Registered User
لایک‌ها
2,431
الان اینایی که گفتی چه ربطی به حرفای من داشت؟
:eek:
بحث چیز دیگس داداش
ربطش اینه که شما گفتی پی پال کلک میزنه و پول مردم رو میدزده، من جواب دادم که دزدی در کار نیست. اون طبق قوانینش که از اول هم هر صاحب حسابی میدونه چیه، عمل میکنه...... اگر قوانینش به نفع کسانی که جعل هویت میکنن نیست ، خیلی هم چیز خوبیه:D و الا دیگه آدم جرئت نداشت هیچی باهاش بخره. هرکی از راه می رسید با هویت جعلی کلاهبرداری میکرد و حساب رو خالی میکرد و حاجی حاجی مکه:D..... شما دوست داری توی ایران اجازه بدن هرکی با مدارک جعلی حساب باز کنه و پول دریافت کنه و بعدش هم حسابش رو خالی کنه و بره ؟ اینجوری که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
حاجی متوجه نیستی من چی میگم؟
شما نیمخواد واسه من پی پال رو شرح بدی.
من به نیاز داشتن یا نداشتنش کار ندارم پی پال به ایرانیا سرویس نمیده آقای محترم پس اینجا بدرد نمیخوره اونایی هم که تو ایران ازش استفاده میکنن خیلی کم هستن.
من به شما چیکار دارم شما حساب پی پال داری مگه من گفتم هیچکی نداره؟ من میگم تعداد خیلی کمی از پی پال استفاده میکنن تو ایران و پی پال هم که به ایران سرویس نمیده نقد کردنش هم از همه ی بانک های دیگه سخت تره.
پی پال توی ایران کابراش خیلی کم هستن اونم چون مجبورن چون بعضی سایتها فقط به پی پال پرداخت دارن وگرنه پی پال برای ما همچین تحفه ای هم نیست آیا نمیخوای بفهمی؟
ببین پسر خوب من حوصله ی این بحث های بچگانه ای که طرف از روی کینه و تعصب فقط میخواد حرف خودشو به کرسی بنشونه مطلقا ندارم، چون اثری هم بحال کسی نداره و واقعیت داستان با این حرفا عوض نمیشه، الانم اگر خوشحال میشی باشه، اصن کلا از بیخ و بن حق با شماست، ما خوبیم، پی پال بده، دزده، بدرد نمیخوره، شمام متخصص پی پال هستی. :)

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
دوستان . اسکریل هم سیستم بسیار خوب و با کاربرد گسترده ای هست. به نطرتون چقدر احتمال داره که به ایرانیها دوباره سرویس بده؟ چون قبل از تحرمیها با ایران مشکلی نداشت و الان که تحریمها برداشته شده. قاعدتا باید دوباره سرویس بده

اسکریل= مانی بوکرز سابق

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان . اسکریل هم سیستم بسیار خوب و با کاربرد گسترده ای هست. به نطرتون چقدر احتمال داره که به ایرانیها دوباره سرویس بده؟ چون قبل از تحرمیها با ایران مشکلی نداشت و الان که تحریمها برداشته شده. قاعدتا باید دوباره سرویس بده

اسکریل= مانی بوکرز سابق
اسکریل هم برای ما قابل استفاده نیست . من بهشون ایمیل زدم و گفتن به ایرانیا سرویس نمیدن .
کد:
Dear Ahmad, Thank you for your email and for your kind interest in Skrill.

With regards to your inquiry, please accept our apologies for not being in the position to offer you our payment services. For more information please refer to our Terms and Conditions, section 11.3.

Thank you in advance for your understanding.
کد:
11.3. You may not use our services if you are residing in any of the following countries: Afghanistan, Cuba, Iran, Myanmar, Nigeria, North Korea, North Sudan, Somalia, South Sudan, Syria or Yemen. This list is not exhaustive and we may in our sole discretion decide to discontinue or restrict our services in other countries at any time and without prior notice. We reserve the right to suspend or terminate your Skrill Account at any time if we reasonably believe we are required to do so by law or in order to comply with recommendations issued by a relevant government authority or recognised body for the prevention of financial crime.

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283

اسکریل= مانی بوکرز سابق
سلام دوستان.
من امروز توي اسكريل يه حساب باز كردم بدون نياز به هيچ تغيير آي پي . الانم ايميل حسابم رو وريفاي كردم. تا الان هم كه هيچ مشكلي براي باز كردن حساب نداشتم.

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
به ایرانی ها خدمات نمیده همین الان تست کردم

فایل های ضمیمه

• 125.PNG
    125.PNG
    11.4 KB · نمایش ها: 15

ArshiaMansouri

Registered User
لایک‌ها
60
کجای کاری برادر سرویس وبمستر گوگل خیلی از بخشاش هنوز میزنه در کشور شما موحود نیست فقط گوگل پلی تحریمش برداشته شده تازه همشونم رایگان و به نفع خودشونه !

بالا