• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا خرید تعداد زیادی بک لینک بی کیفیت سایت رو اسپم می کنه ؟

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
خخخ دوست عزیز انگار ناشی هستی
شما برو کلمات کلیدی منو در بیار بزن تو گوگل
من ک بچه ابتدایی نیستم واسه شما کلمات جدا کنم بزارم
خودت تست کن

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
کلمات کلیدی بنده در گوگل
کلمه:من تو چت در صفحه اول
الکسا چت در صفحه دوم
نیمباز چت صفحه دوم
بقیشو نمیگم چون 100 تا کلمه دیگه هستن خودتون برین تست کنید

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
کلمات کلیدی من زیاده
نمونش
الکسا چت در صفحه دوم
من تو چت در صفحه اول

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
کلمات کلیدی من زیاده
نمونش
الکسا چت در صفحه دوم
من تو چت در صفحه اول
مشخصه کی آماتوره ... برای من افت کلاس داره با شما با این سطح معلومات کل کل کنم ! برای دوستا کلا مشخصه کی چیکارس !!
چی رو با چی داری مقایسه میکنی واقعا ؟
چی رو با چی داری مقایسه میکنی تو پسر:confused: کلمه ای که میلیونی خرجش میشه با این کلماتی که با دو تا بک لینک از وبلاگ رنک 1 هم میاد بالا مقایسه میکنی ؟؟؟؟

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
هیچ کس جز خودتون نمیتونید سایتتون رو اسپم کنید
و تاثیر بک لینک هم به این صورت هست که یا تاثیر مثبت داره یا اصلا تاثیر نداره.
یعنی بک لینک هیچ تاثیر منفی روی سایت نمیزاره

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
هیچ کس جز خودتون نمیتونید سایتتون رو اسپم کنید
و تاثیر بک لینک هم به این صورت هست که یا تاثیر مثبت داره یا اصلا تاثیر نداره.
یعنی بک لینک هیچ تاثیر منفی روی سایت نمیزاره
خود گوگل هم قبول کرده مسئله سئو منفی رو حالا شما میگی امکان نداره ؟

BitSoftwareGroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان
در مورد بک لینک اگر بتوانید از جاهایی که به موضوع سایت شما مربوط میشه لینک بگیرید خیلی بهتره
سئو فاکتورهای دیگری هم داره مثلا سرعت بارگزاری صفحات که گوگل از سال 2010 آن را یکی از فاکتورهای سئو اعلام کرده و بقیه موتورهای جستجوگر هم این کار را کردند.
گروه نرم افزاری بیت سایت شما را به یکی از سریعترین سایتهای اینترنت تبدیل میکند و بعد از آن شاهد تغییر چشمگیر در آماربازدید و محبوبیت سایت خود باشید.

اول شدن موضوع ثانیه هاست

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیز نرم افزار شما اگه مهم بود الان کل سایت از این نرم افزار استفاده میکردن
استفاده نکنید بدبخت میشن

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
من فقط گفتم بک لینک تاثیر منفی نداره نه سئوی منفی
اشتباه گفتی و دیگران رو به اشتباه می اندازید
بکلینک دقیقا تاثیر منفی میتونه داشته باشه
از طریق همین بکلینک سئو منفی میکنن توی ایران هم باب شده

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
يك سوال بعد اگه كسي در وبمستر تولز ثبت نكرده باشه سايت را و disavow هم ندونه اصلا چيه و شخص ديگري با بك لينك ميتونه seoمنفي كنه و سايت ما را پنالتي كنه!!!؟
به نظرتون اين مسخره نيست؟!گوگل از كجا ميفهمه كه شخصي قصد تخريب سايت را دارد يا خود صاحب سايت بك لينك را خريده؟!!
يعني من الان ميتونم سايت شما را به راحتي از دور خارج كنم با بك لينك؟!!
اگر بشه با بك لينك تخريب كرد ،تا شما بفهميد و حتي در وبمستر تولز هم ثبت باشيد و بخوايد بريد لينك ها را disavow كنيد و تا درست بشه خسارت زيادي به سايتتون وارد شده آيا گوگل فكر اينجا را نكرده؟!!
كمي به اين موضوع فكر كنيد!

Last edited:
  • Like
Reactions: 4bm

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
يك سوال بعد اگه كسي در وبمستر تولز ثبت نكرده باشه سايت را و disavow هم ندونه اصلا چيه و شخص ديگري با بك لينك ميتونه seoمنفي كنه و سايت ما را پنالتي كنه!!!؟
به نظرتون اين مسخره نيست؟!گوگل از كجا ميفهمه كه شخصي قصد تخريب سايت را دارد يا خود صاحب سايت بك لينك را خريده؟!!
اگر بشه با بك لينك تخريب كرد ،تا شما بفهميد و حتي در وبمستر تولز هم ثبت باشيد و بخوايد بريد لينك ها را disavow كنيد و تا درست بشه خسارت زيادي به سايتتون وارد شده آيا گوگل فكر اينجا را نكرده؟!!
وقتی اطلاعات موثق ندارید دیگران را به اشتباه نیندازید
خسته شدم از بس این جمله رو تکرار کردم ... دیگه حوصله بحث با شما رو ندارم ... کسایی که من رو میشناسن و نمونه کارهای سایت من رو دیدن به حرف بنده اعتماد میکنن افراد باقی هم به شما اعتماد کنن ! قبول

4bm

Registered User
لایک‌ها
51
کاملا درسته منظور منم همین بود :)

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
وقتی اطلاعات موثق ندارید دیگران را به اشتباه نیندازید
خسته شدم از بس این جمله رو تکرار کردم ... دیگه حوصله بحث با شما رو ندارم ... کسایی که من رو میشناسن و نمونه کارهای سایت من رو دیدن به حرف بنده اعتماد میکنن افراد باقی هم به شما اعتماد کنن ! قبول
دوست عزيز ما دعوا نداريم كه اينجا كه شما جبهه ميگيري! من فقط يك سوال پرسيدم شما كه اطلاعات موثق داريد لطفا جواب اين سوال را بديد البته اگر جوابي داريد !!
در مور اطلاعات موثق هم فكر نكنم كسي بتونه ادعا كنه توي seo اطلاعات موثق داره حتي خود مت ;)
موفق باشيد. :)

Last edited:

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوست عزيز ما دعوا نداريم كه اينجا كه شما جبهه ميگيري! من فقط يك سوال پرسيدم شما كه اطلاعات موثق داريد لطفا جواب اين سوال را بديد البته اگر جوابي داريد !!
در مور اطلاعات موثق هم فكر نكنم كسي بتونه ادعا كنه توي seo اطلاعات موثق داره حتي خود مت ;)
موفق باشيد. :)

حقیقت خسته شدم از بس این حرف رو زدم دوستان و باز یکی دیگه میاد با اطلاعات غلط دیگران رو به خطا می اندازه
خیلی از دوستان میان توی سایت ما سوال میپرسن یک هفته بعد جوابشون رو میرسم بدم اولشم کلی منت میزارم که به کسانی که ازمون سرویس ندارن تعهدی نداریم ولی اینبار پاسخ شما رو میدیم ... طرف هم کلی تشکر و .. میکنه
ولی اینجا چون زود و سریع چواب دیگرون رو میدیم بدون چشم داشت طرف هزار تا دلیل میاره تا حرف ما رو قبول نکنه... خب نکنید
شخصا پشت دستم رو داغ میکنم و دیگه کاری به کار کسی ندارم
بقول شما بکلینک منفی نداریم ... انقدر بگیرید تا ببینید چی میشه ... آدرس سایتتون رو هم بزارید من هم براتون هزاران بکلینک رایگان قرار بدم تا ببینید چی میشه !!!
در کل خوش باشید

mamaly021

Registered User
لایک‌ها
131
حقیقت خسته شدم از بس این حرف رو زدم دوستان و باز یکی دیگه میاد با اطلاعات غلط دیگران رو به خطا می اندازه
خیلی از دوستان میان توی سایت ما سوال میپرسن یک هفته بعد جوابشون رو میرسم بدم اولشم کلی منت میزارم که به کسانی که ازمون سرویس ندارن تعهدی نداریم ولی اینبار پاسخ شما رو میدیم ... طرف هم کلی تشکر و .. میکنه
ولی اینجا چون زود و سریع چواب دیگرون رو میدیم بدون چشم داشت طرف هزار تا دلیل میاره تا حرف ما رو قبول نکنه... خب نکنید
شخصا پشت دستم رو داغ میکنم و دیگه کاری به کار کسی ندارم
بقول شما بکلینک منفی نداریم ... انقدر بگیرید تا ببینید چی میشه ... آدرس سایتتون رو هم بزارید من هم براتون هزاران بکلینک رایگان قرار بدم تا ببینید چی میشه !!!
در کل خوش باشید
شما كه اينقدر اطلاعات موثق داريد باز هم جواب سوال منو نداديد و طفره رفتيد ! شما يك جواب منطقي و قانع كننده بديد ما تشكر هم ميكنيم ولي ظاهرا جواب درست و حسابي نداريد :)
سايت من هم microsoft.com شما بريد يك ميليون بك لينك رايگان بديد ببينيد اتفاقي ميفته يا نه :D;)
موفق باشيد.

Visualirans

Registered User
لایک‌ها
69
لینک زیاد بی کیفیت عین ذهر ماره.

xara_2009

Registered User
لایک‌ها
85
منم با دوستمون موافقم هرچی زیادی موجب ضرره

farzande-khoda

Registered User
لایک‌ها
23
عاقا چرا شایعه میکنید وب سایت های طراح قالب وبلاگ هرچی بلاگ بی کیفیت لینک میدن بشهون ماشالله همشونم بالان من خودم به سایت میشناسم 3000 بک لینک داره همشم وبلاگ و سایت کم کیفیت اون بالا زده تبادل لینک هرکی میرسه لینک میکنه

بالا