• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا در زندگی روزمره، بسادگی دچار استرس میشوید؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

آیا استرس دارید در زندگی؟ برای ساده ترین کارها چطور؟ رانندگی، اینترویو، بنزین زدن، مواجهه با اشخاص جدید، قرار گرفتن در محیط شلوغ، آیا توی اتوبوس ک نشسته اید فکر میکنید مردم دارن راج ب شما صحبت میکنن؟ خجالت میکشین هندزفری یا ایرفون بزنین ب گوشتون؟

آیا برای رفتن ب مدرسه یا دانشگاه و کلاس، دچار استرس میشید؟ آیا موقع بیدار شدن از خواب، اولین چیزی ک میاد سراغتون، استرس هست؟ آیا موقع خواب "استرس" دارین ک دیر خوابتون ببره؟ آیا شبها استرس دارین ک صبح دیر پاشید؟

راه حل شما (دارویی و غیر دارویی) برای مقابله با این استرس های "مَشقی" چی بوده تا حالا؟ پروپرانولول؟ کلا روی چ دارویی هستید در شبانه روز؟ مخصوصا شب ک اوج استرس در شما (اگر) بوجود بیاد، چ چیزی میخورید؟

پ. ن. لطفا داستان نگید ک تخم چلگیاه، یا عرق گل گاو زبون میخورید! طرف شبها 5 تا دیازپام میخوره برای خواب، ولی میاد ادعا میکنه ک خوابش از سلامتی کافی برخوردار هست از وقتی کینگ مکس پاور استفاده میکنه.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
آره تقریبا همه شونو دارم.
یه مدت پرانول میخوردم ولی بی فایده بود، الانم میسوزمو میسازم!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
درود،

آیا استرس دارید در زندگی؟ برای ساده ترین کارها چطور؟ رانندگی، اینترویو، بنزین زدن، مواجهه با اشخاص جدید، قرار گرفتن در محیط شلوغ، آیا توی اتوبوس ک نشسته اید فکر میکنید مردم دارن راج ب شما صحبت میکنن؟ خجالت میکشین هندزفری یا ایرفون بزنین ب گوشتون؟

آیا برای رفتن ب مدرسه یا دانشگاه و کلاس، دچار استرس میشید؟ آیا
موقع بیدار شدن از خواب، اولین چیزی ک میاد سراغتون، استرس هست؟ آیا موقع خواب "استرس" دارین ک دیر خوابتون ببره؟ آیا شبها استرس دارین ک صبح دیر پاشید؟

راه حل شما (دارویی و غیر دارویی) برای مقابله با این استرس های "مَشقی" چی بوده تا حالا؟ پروپرانولول؟ کلا روی چ دارویی هستید در شبانه روز؟ مخصوصا شب ک اوج استرس در شما (اگر) بوجود بیاد، چ چیزی میخورید؟

پ. ن. لطفا داستان نگید ک تخم چلگیاه، یا عرق گل گاو زبون میخورید! طرف شبها 5 تا دیازپام میخوره برای خواب، ولی میاد ادعا میکنه ک خوابش از سلامتی کافی برخوردار هست از وقتی کینگ مکس پاور استفاده میکنه.
درود به لیلدودِ عزیز

موردی رو که قرمز کردم رو بهش گاهی اوقات دچار میشم و اخیراً پی بردم بخاطر وجود موبایل و یا یه چیزی شبیه به اون هست که احتمالاً هنگام بیدار شدن باید چک بشه ؛ ایندرال رو اگه منظم و سر ساعت مصرف کنی استرس و تپش قلب رو فیکس میکنه ؛ بقیه موارد مثل اتوبوس و هدفون و بنزین زدن و ... به خودِ طرف بستگی داره ؛ مثلاً من با شلوار سندبادیم میرم پمپ بنزین یا محیط شلوغ و عین خیالم هم نیس که بقیه چی میخان بگن

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
درود به لیلدودِ عزیز

موردی رو که قرمز کردم رو بهش گاهی اوقات دچار میشم و اخیراً پی بردم بخاطر وجود موبایل و یا یه چیزی شبیه به اون هست که احتمالاً هنگام بیدار شدن باید چک بشه ؛ ایندرال رو اگه منظم و سر ساعت مصرف کنی استرس و تپش قلب رو فیکس میکنه ؛ بقیه موارد مثل اتوبوس و هدفون و بنزین زدن و ... به خودِ طرف بستگی داره ؛ مثلاً من با شلوار سندبادیم میرم پمپ بنزین یا محیط شلوغ و عین خیالم هم نیس که بقیه چی میخان بگن

من دقیقا برعکسم، یعنی موقعی که از خواب بیدار میشم زیاد استرس ندارم ولی بقیه مواردی رو که نداری رو دارم. راه حل درست و حسابی نداره؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
من دقیقا برعکسم، یعنی موقعی که از خواب بیدار میشم زیاد استرس ندارم ولی بقیه مواردی رو که نداری رو دارم. راه حل درست و حسابی نداره؟
مثن جان مثلاً خیلی پیش میاد موقع بنزین زدن کنار پسر عموم یا پدرم نشستم میبینم خیلی حول هستن و از این میترسن که نکنه 30 ثانیه طرف منتظر بمونه پشتش یا بوق بزنه یا حرفی بزنه
یا حین کار کردن با ATM همش دست و پای طرف میلرزه ...
یا مثلاً تو مترو نشستی جرات نمیکنی تکون بخوری شاید بقیه چیزی بگن (میتونم به جرعت بگم منم اینطور بودم ولی درست شدم)

من فهمیدم مشکل از کجاس و توی خودم کشتمش

مشکل اینه که ما به خودمون کم اهمیت میدیم (یعنی خودمون برای خودمون مهم نیست) و بقیه رو خیلی مهم و بزرگ میدونیم ؛ اگه این برعکس بشه درست میشه یعنی خودت رو عشقه و بقیه رو بیخیال

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
و البته یه نکته‌ی مهم ؛ پول داشتن توی اعتماد به نفس خعلی تاثیر داره

اینو من با تموم وجودم لمس کردم ؛ شاید به عقیدۀ بعضی ها چرت باشه اما من وقتی حسابم پر پوله و پشتوانه‌ی مالی محکمی داشته باشم میدونم که با پول همه چی حل میشه و الکی اضطراب وجودمو نمیگیره

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آره اکثرشون رو دارم برای منم پروپانول تجویز کرد یه دکتری که میخوردم چشمام میسوخت تار میدیدیم استفاده نکردم. یه جورایی باهاش کنار اومدم یعنی عادی میبینمش منتها اگر درمان خاصی داشت بگید استفاده کنیم.
ادیت: راستی یه چیزی، نوشیدن آب درست موقعی که استرس شروع میشه تا حدود زیادی استرس منو کم میکنه ;) جیب پر پولم تایید میشه !!

alireza20102010

Registered User
لایک‌ها
15
مثن جان مثلاً خیلی پیش میاد موقع بنزین زدن کنار پسر عموم یا پدرم نشستم میبینم خیلی حول هستن و از این میترسن که نکنه 30 ثانیه طرف منتظر بمونه پشتش یا بوق بزنه یا حرفی بزنه
یا مثلاً تو مترو نشستی جرات نمیکنی تکون بخوری شاید بقیه چیزی بگن (میتونم به جرعت بگم منم اینطور بودم ولی درست شدم)

مشکل اینه که ما به خودمون کم اهمیت میدیم (یعنی خودمون برای خودمون مهم نیست) و بقیه رو خیلی مهم و بزرگ میدونیم ؛ اگه این برعکس بشه درست میشه یعنی خودت رو عشقه و بقیه رو بیخیال

big like .....

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

وای نگوووووو :wacko: دوباره یادم میافته !:eek:

خیلی این موارد رو تجربه کردم . الان میتونم لیست خودم رو برات بچینم ولی چون خوندنش واسه کسایی که دچارش هستند باعث استرس میشه بی خیالش میشم . همش از نبود اعتماد به نفسه

خودم توی اون لحظات فک میکنم در مرکز توجهات جهانی ام ! انگار همه مردم فقط دارند منو نگاه میکنند . گاهی توی قدم برداشتن ادم دچار مشکل میشه ! از بس استرس زیاده پای چپ و راستت رو قاطی می کنی !

شخصا اکثر بیماریها و مشکلات زندگیم سر منشاءش همین استرس هست . از دردهای استرسی که توی قفسه سینه بوجود میاد تا تعریق شدید دست و پا که در نهایت مجبور شدم عمل جراحی کنم . تا مشکلات درسی که باعث میشند نه موقع خوندن درس تمرکز داشته باشم و همونهایی هم که بلدم تا میرسم سر جلسه امتحان یادم میره . فرض کن یه درس نه چندان سخت ( نسبت به سایر درسهای رشته برق ) مثل مخابرات رو هر هفته بیشتر از 7-8 ساعت در هفته بخونی بعد از یک ترم به زور تقلب 10 بگیری ، همون درس رو رفیقم میخواست حذف کنه به اجبار من 2 روز قبل از امتحان شروع کرد خوند 4-5 نمره بالاتر از من شد ( از اون ادمهای بی خیال و بدون استرس ) . به همین دلایل با وجود علاقه به تحصیل دیدم باورم شد که دیگه نمیتونم واسه ارشد و ... اقدام کنم .

پروپانولول هم تاثیر چندانی نداشت .

فقط میدونم هر چی توی این دنیای دیجیتالی بیشتر فرو بریم بدتر میشه . خیلیها رو میشناسم هیچی ندارند توی زندگیشون ، انگشت کوچیکه منم نیستند اما چنان با ابهت و اعتماد به نفس زندگی میکنند گاهی شک میکنم ....

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499

درسته حاج احسان
بعضیا میترسن یه کاری کنن ک بقیه یه چیزی بگن برا همینم میترسن و بدتر میشه
خونسردی کامل ادم کار خودشو کنه

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

و البته یه نکته‌ی مهم ؛ پول داشتن توی اعتماد به نفس خعلی تاثیر داره

اینو من با تموم وجودم لمس کردم ؛ شاید به عقیدۀ بعضی ها چرت باشه اما من وقتی حسابم پر پوله و پشتوانه‌ی مالی محکمی داشته باشم میدونم که با پول همه چی حل میشه و الکی اضطراب وجودمو نمیگیره

مرسی....

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
خودم توی اون لحظات فک میکنم در مرکز توجهات جهانی ام ! انگار همه مردم فقط دارند منو نگاه میکنند . گاهی توی قدم برداشتن ادم دچار مشکل میشه ! از بس استرس زیاده پای چپ و راستت رو قاطی می کنی !

منم همینطورم

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بنده هیچ کاری به استرس ندارم
ولی استرس منو ول نمی کنه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
وای نگوووووو :wacko: دوباره یادم میافته !:eek:

خیلی این موارد رو تجربه کردم . الان میتونم لیست خودم رو برات بچینم ولی چون خوندنش واسه کسایی که دچارش هستند باعث استرس میشه بی خیالش میشم . همش از نبود اعتماد به نفسه

شخصا اکثر بیماریها و مشکلات زندگیم سر منشاءش همین استرس هست . از دردهای استرسی که توی قفسه سینه بوجود میاد تا تعریق شدید دست و پا که در نهایت مجبور شدم عمل جراحی کنم . تا مشکلات درسی که باعث میشند نه موقع خوندن درس تمرکز داشته باشم و همونهایی هم که بلدم تا میرسم سر جلسه امتحان یادم میره . فرض کن یه درس نه چندان سخت ( نسبت به سایر درسهای رشته برق ) مثل مخابرات رو هر هفته بیشتر از 7-8 ساعت در هفته بخونی بعد از یک ترم به زور تقلب 10 بگیری ، همون درس رو رفیقم میخواست حذف کنه به اجبار من 2 روز قبل از امتحان شروع کرد خوند 4-5 نمره بالاتر از من شد ( از اون ادمهای بی خیال و بدون استرس ) . به همین دلایل با وجود علاقه به تحصیل دیدم باورم شد که دیگه نمیتونم واسه ارشد و ... اقدام کنم .

پروپانولول هم تاثیر چندانی نداشت .

فقط میدونم هر چی توی این دنیای دیجیتالی بیشتر فرو بریم بدتر میشه . خیلیها رو میشناسم هیچی ندارند توی زندگیشون ، انگشت کوچیکه منم نیستند اما چنان با ابهت و اعتماد به نفس زندگی میکنند گاهی شک میکنم ....
خط آخر ؛ والا من زمانی که یه کمی از نظر مالی خودم رو بستم ، خیلی بهتر شدم ... نمیدونم ربطش دقیقاً چیه اما پول رابطه مستقیم با اعتماد به نفس داره ....
درسته حاج احسان
بعضیا میترسن یه کاری کنن ک بقیه یه چیزی بگن برا همینم میترسن و بدتر میشه
خونسردی کامل ادم کار خودشو کنه
اصل همینه . مگه بقیه قراره چیکار کنن برات ... الان بری مشاوره روانشناس و این رو بگی ، اون دکتر انقد از بقیه برات بد میگه و کوچیک میکنه اونارو پیش شما که باعث میشه خودت رو یه سر و گردن بالاتر ازونا بدونی و ظرف اعتماد به نفست پر بشه :D
چاکریم ؛ ایشالا که حل شه و صبح های پر استرس من هم همینطور !

attachment-263681d1356251985-3304_66512622732_7581743_a.jpg

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
همرو داشتم رفع شد الان دوباره دارم مبتلا میشم دوباره باید برم تو کارش ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
درمانی که من تا حالا پیدا کردم اینه که هرکاری رو با نهایت کیفیت به اتمام برسونم.
این خیلی مهمه که فکر کار های بعدی روی کیفیت کارم توی اون لحظه , کمترین لطمه رو بزنه. .(مهم هست, ولی زیاد سخت نیست!)
از کارهای کوچیک شروع کنیم.. مثلا موقع میوه خریدن.. نهایت دقت رو توی انتخاب میوه داشته باشیم.. یا کار اداری ای که داریم رو توی همون روc به اتمام برسونیم و نگذاریم به فردا بکشه..

اتمام کار به نحو احسن , روی عزت نفش آدم (اعتماد به نفس درونی) تاثیر خیلی مفیدی میگذاره..و نهایتا استرس رو به شدت کاهش میده..

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
به نظر من داشتن استرس و بدبینی همش برمیگرده به سیستم مغز و گیرندهای سرتونینی و دوپامینی

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
اين استرساي بي مورد همش به خاطر كفتري بي رويه هستش

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود به لیلدودِ عزیز

درودِ بیکران بر "شیخ الاحسان"،

دقیقا همینطوره. از کمبود اعتماد بنفس هست و درمانش معلوم نیست چی هست. من موقع رانندگی، خیلی هوای ماشین پشت سریم رو دارم و خیلی مواقع جلوم موقعیت خطرناکی پیش اومده ک هر کسی بود، میزد روی ترمز محکم، ولی من بخاطرِ اون ماشینِ عقبی، ترمز محکم نگرفتم و نیم میلیمتری ماشین جلوییم توقف کردم و احساس خفگی کردم.

پ. ن. رادیو ضبط مبارک باشه.
درمانی که من تا حالا پیدا کردم اینه که هرکاری رو با نهایت کیفیت به اتمام برسونم.
این خیلی مهمه که فکر کار های بعدی روی کیفیت کارم توی اون لحظه , کمترین لطمه رو بزنه. .(مهم هست, ولی زیاد سخت نیست!)
از کارهای کوچیک شروع کنیم.. مثلا موقع میوه خریدن.. نهایت دقت رو توی انتخاب میوه داشته باشیم.. یا کار اداری ای که داریم رو توی همون روc به اتمام برسونیم و نگذاریم به فردا بکشه..
اتمام کار به نحو احسن , روی عزت نفش آدم (اعتماد به نفس درونی) تاثیر خیلی مفیدی میگذاره..و نهایتا استرس رو به شدت کاهش میده..
درود،

درسته. اما، کسی ک استرس داره ناتون هست برای اتمامِ کاری اون هم بنحو احسن. همین خریدن میوه و بعضی وقتها اکثرا میبینن یدونه میوه ی خراب توی پلاستیکشون هست ولی ب صاحب مغازه چیزی نمیگن ک شاید اطرافیانش توی اون "میوه فروشی" چپ چپ بهش نگاه نکنن.
به نظر من داشتن استرس و بدبینی همش برمیگرده به سیستم مغز و گیرندهای سرتونینی و دوپامینی
درود،

دقیقا. شما چی مصرف میکنین برای افزایش سروتونین در مغز و یا کلا بالانس بین گیرنده های دوپامینی؟(لطفا پی نوشت پست اول رو شما دوباره بخونین و بعد پاسخ بدین).

بالا