• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا در زندگی روزمره، بسادگی دچار استرس میشوید؟

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
منم همینجوری الکی تپش قلب دارم . این ترم شیوه دارم موندم چطوری برم کون فرانس بدم :|

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
تو این جامعه همه دچار استرس میشن حالا یکی بیشتر یکی کمتر
من شرایط کاریم طوریه که شدیدا تو استرسم دم به دقیقه مشتری زنگ میزنه به موبایلم و چون با همه قشری به خصوص زنها سروکار دارم این اعصاب خوردی خیلی بیشتره 0البته توهین نشه ولی بد گیر میدن)
ولی یه چیزو به عینه درک کردم و اون این هست که هیچ وقت سعی نکنید از چیزی فرار کنید اگر از چیزی می ترسی حالا هر چیزی و فکر میکنی میتونه بهت آسیب بزنه سعی کن باهاش روبرو بشی و کم نیاری واگرنه داغون میشی و بعدش واقعا میفهمی چقدر بی اهمیت بوده
مثلا من همین دیشب یه مرتیکه عوضی بود براش کار انجام داده بودیم و پولش مونده بود همش بهونه میاورد تا این که دیشب گیرش آودرم و رفتم درخونش قبلش کلی استرس داشتم ولی با خودم نشستم فکر کردم دیدم اگه این پولو ازش نگیرم تا عمر دارم با وجدانم نمیتونم کنار بیام
واسه همین رفتم و از حلقومش کشیدم بیرون

حرفهای داش احسان هم تایید میشه در کل خودت رو عشقه بزار ملت هر چی میخوان در موردت بگن

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
درودِ بیکران بر "شیخ الاحسان"،

دقیقا همینطوره. از کمبود اعتماد بنفس هست و درمانش معلوم نیست چی هست. من موقع رانندگی، خیلی هوای ماشین پشت سریم رو دارم و خیلی مواقع جلوم موقعیت خطرناکی پیش اومده ک هر کسی بود، میزد روی ترمز محکم، ولی من بخاطرِ اون ماشینِ عقبی، ترمز محکم نگرفتم و نیم میلیمتری ماشین جلوییم توقف کردم و احساس خفگی کردم.

پ. ن. رادیو ضبط مبارک باشه.

فدای شما بشم

اعتمادِ به نفس هم سخت بدست میاد ولی راه داره... منم باید هی بیشتر و بیشترش کنم...

قربون شوما ؛ کلاً علاقه دارم ؛ هرچند قدیمی و آشغال :D شما هم قرار بود از انباری بیاری و عکس بگیری که خبری نشد :rolleyes:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
فدای شما بشم

اعتمادِ به نفس هم سخت بدست میاد ولی راه داره... منم باید هی بیشتر و بیشترش کنم...

قربون شوما ؛ کلاً علاقه دارم ؛ هرچند قدیمی و آشغال :D شما هم قرار بود از انباری بیاری و عکس بگیری که خبری نشد :rolleyes:
از انباری بیرون آووردم. حیفم میاد بفروشم. یکیش اینه.

DSC07181.JPG

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دقیقا. شما چی مصرف میکنین برای افزایش سروتونین در مغز و یا کلا بالانس بین گیرنده های دوپامینی؟
من هیچی ولی مصرف کننده ها رو دوست دارم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
یه چیزو به عینه درک کردم و اون این هست که هیچ وقت سعی نکنید از چیزی فرار کنید اگر از چیزی می ترسی حالا هر چیزی و فکر میکنی میتونه بهت آسیب بزنه سعی کن باهاش روبرو بشی و کم نیاری واگرنه داغون میشی و بعدش واقعا میفهمی چقدر بی اهمیت بوده
100% تایید
اگه بخوای ازش فرار کنی..مجبور میشی باج بدی.. حالا این باج میتونه هدر رفتن پول -زمان-موقعیت و یا هر چیز دیگه ای باشه..
هیچوقت هم فکر نکنید زندگی باج قبول میکنه.. آره برای یک بار دوبار آره..ولی ولت نمیکنه..مثل یه نزول خور هر روز بیشتر و بیشتر ازت میخواد..تا جایی که اگه نَجُنبی لهت کنه..

پ ن : تجربه شخصی بود.. اگه منظورم رو درست نرسوندم بگید تا بیشتر توضیح بدم..

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تا حدی بله ولی نه خیلی شدید که تو بعضی از مثالها گفته شد، تا حدی هم با دارو مثل بیشتر کلردیازپوکساید و کمی هم همون که ذکر شد (البته الان نه یا خیلی کم)
ولی راه درست اینه که به تدریج بدون مصرف دارو به حالت نرمال برگرده که فکر کنم نکته ظریفش همین بود.
ولی متاسفانه بعضی چیزا هست که آدم باید تا آخر عمر باهاش مدارا کنه که یکیش همینه کاش مثل سرماخوردگی بود.

ادیت: البته اعتماد به نفس که خیلی کم بهش اشاره شد بهتر بود گفته نشه چون بحث جدایی داره.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
راه درمان :

تنها راه درمان شما بودجه ای حدودا 2 میلیون تومن نیاز داره. من خودم میگیرم و 100 درصد تضمینی انجام میدم. (شوخی میکنم) شما فقط نیاز به 30 تا 70 جلسه مشاوره دارین. الان اگه من ماشینم رو بفروشم و پولش رو بریزم حسابتون، شش ماه دیگه دوباره میاین همینجا و داستانی جدید و بازیِ جدید. مثل همیشه ک بوده و خواهد بود. اما چون ایندفعه (مثلا دو هفته تا سه هفته ی پیش) مشکل حادی پیش اومده، اومدین و Announce کردین و ب قول معروف، چی میگن، اعلان عمومی کردین.

در آخرین کلامم هم میتونم بگم شما تنها نیستین. منم 90 درصد شبیه شما و بقه ی اعضای پی تی هم 90 درصد شبیه شما هستن. فقط من و بعضی ها میدونیم ک خودمون باعث و بانی In the deep shit بودمون هستیم و گُلی هست ک خودمون زدیم ب سرِ خودمون. و من بشخصه میدونم ک من اینجوری خواستم و انتخاب های تخیلیِ خودم بوده ک الان ب جای اینکه نروژ یا چک باشم، الان توی مشهد نشتم پشت ی لپتاپ ذغالی بدونِ تنباکو. مثلا پدرِ شما زن نگرفته 2 سال پیش و همینطور مادرتون و یا پدرو مادرِ من. شما اگه برین و سند ازدواجتون رو مثلا نگاه کنین، امضای خودتون رو میتونین ببینین ک توی اون شبِ شلوغ و داغ و پُر سروصدا و هوار تا امید و آرزو، توسط خودتون انجام شده ولاغیر. اینجایی ک الان هستین، فقط و فقط انتخابهای تخمه ی آفتابگردانی بوده ک توسط خودِ شما انجام شده.

حالا

حالا فقط میتونین با رفتن پیش مشاور، کاری کنین ک این مثلا 50 سال باقیمانده ی عمرتون، انتخابهاتون کمی بهتر باشه و مثل دیگران داخلِ باتلاق فرو نرین. (زندان و چک بلا محل و ورشکستگی و طلاق و فرزند طلاق و ... در نظر بگیرین ک نسل بعدیتون چی میشه)

از شما دوستِ عزیز و کاربرِ گرامی تقاضا میکنم ک 2 میلیون تا 3 میلیون جور کنین و یکسال، هفته ای یکبار، برید جای مشاور. کمِ کم 50 جلسه. 50 در 50 تومن میشه دو میلیون و پونصد هزار تومن. خودتون رو نجات بدین. وگرنه 10 سال دیگه رنگِ پی تی رو هم نخواهید دید.

البته بنده 100 درصد بشما قول میدم و اعتقاد دارم ک شما این نوشته رو دایورت میکنین روی مجسمه ی بودا و بهیچ عنوان پیش مشاور نمیرین. چون طرز فکر من با شما احتمالا (گفتم احتمالا) چندین درجه با هم فرق داره و حاضرید بجای رفتن پیش مشاور و متخصص و روانشناس، از دعای خیرِ پدر و مادر بهره برده و یا با حضور در جلساتِ عرفانی و روحانی دعای کمیل و همچنین خواندنِ 11 بار دعای مجیر در مفاتیح الجنان، بهره ببرین. و یا اینکه جمله ی "حالا ببینیم خدا چی میخواد" و یا احتمالا 2 سال بعد با راهنماییِ اطرافیان، بچه تولید میکنین و ب این امید ک خداوند روزی بچه را میاره و روزی با بچه میاد و میریم مشهد و زیارت و ...

آقای پاشین برین پیش مشاور. قرن 21 هست فکر کنم. مغزِ من و شما از چه چیزی درست شده؟ مغزِ پدرو مادرم از چه چیزی؟ مغز چیست؟ مُتِشَکِل از پِهِن؟ بله. اصلا متعجب نشین ک میپم 50 میلیون از عزیزانِ ایرانی مغزشون از "پِهِن" تشکیل شده. مِن جمله پدرو مادرِ خودم و یکی از افرادِ دیگرِ خانواده ک دکتر هم هست! و کلا بسیاری از نسل قدیم و احتمالا شمارِ زیادی از نسل جدید. چرا نسل جدید؟ چون 20 یا 25 سال با خانواده اوی بودن ک مغزی متشکل از پهن در راس امورِ خانه و خانواده بوده.

حقیقتا من باید برم یه چایی بزارم و بخورم. لطفا این متن رو ب دیوارِ چین دایورت ننموده و دست از بچه بازی (نوع دوم) بردارین لطفا. پاشین و با همسرتون برین و یکبار برای همیشه از دست این بیماریِ خودتون یعنی "مهندسِ انتخاب نادرست" خلاص و راحت بشین. نگین 3 تومن گول ندارم. چون نمیتونم قبول کنم. چون شما اگه 3 تومن ندارین الان، چطور رفتین زن گرفتین و با چه مغزی؟ (اگر بگید ندارید 3 تومن، من فکر میکنم شما هم متعلق ب همون دسته ی 50 میلیونی هستین ک مغزی همسان با آنها دارید) حتی شده طلا بفروشین. برید و خودتون رو درمان کنین. اصلا فکر نکنین کِ تنها هستین. منم 90 درصد مثل شمام ولی بدونِ زن. (بالا توضیح دادم)

برید و 2.5 خرج کنین و 50 جلسه پیش روانشناس برید بصورتِ متوالی و هفته ای یکبار.
...........

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
اونایی که میگن برید پیش روانشناس چه فکری میکنن هی اینو میگن!!!
روانشناسا پول هنگفت میگیرن بابت هیچ!باور کن بابت هیچی! الکی بهت جو و اعتماد ب نفس کاذب میخوان تزریق کنن هی!..!..!...حرف راست م بهشون میزنی بر میخوره بهشون!.یک آدمهای صابونی یند!

بالا