• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا سفر انسان به ماه یک دروغ بزرگ بود؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
در آمریکا زمزمه‌هایی مبنی بر سفر مجدد انسان به کره ماه پس از گذشت بیش از 32 سال از آخرین سفر آغاز شده است، بسیاری از کارشناسان و صاحب‌نظران امور فضایی معتقدند که سفر آرمسترانگ در سال 1969 با آپولو 11 به سطح کره ما و 6 سفر دیگر با آپولوهای 12 تا 17 که طی کمتر از 3 سال انجام شد، یک نمایش تلویزیونی و دروغی بزرگ برای فریفتن افکار عمومی بود.

متن کامل و می تونید در سایت زندگی نو ببینید

www.zendegi-no.com

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نظر من اینم از اون گاف های بازتابه

این سفر رو صدها دانشمند از نقاط مختلف جهان تحلیلش کردند

اگه سر کاری بود فوری لو می رفت

همه دنیا که خنگ نیست

تازه نمونه هایی که از ماه آورده بودند رو همه تو اکثر دانشگاه های معتبر دنیا بررسی کردند

به نظر من این خبر شایعه و دروغه

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
البته من اين مقاله رو پارسال خونده بودم. يه سري از دلايلش واقعا منطقيه و واسه آدم سوال برانگيزه!
حالا واسه ما كه فرقي نمي كنه! ميخواد يارو رفته باشه ميخواد نرفته باشه! چي عايد ما ميشه؟

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا یکی از دلایل اینا اینه که میگن پرچم امریکا که اون بابا فضانورده تو سطح ماه نصبش کرده بود
داشته تکون میخورده یعنی انگاری باد بهش برخورد می کرده و پرچم حرکت میکرده :blink:
در حالی که تو سطح ما باد و این جور چیزا نیست

ولی گذشته از این حرفا
حرف مهدی کاملاً درسته
چه این حرف دروغ باشه چه راست یه کیلو سبزی هم به ما نمی ماسه :(

بهتره بریم سراغ دروغ های خودمون :lol:

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اطلاعات همه ماها منوط میشه به اخبار منتشره از طرف همینا .
بخصوص این خبر شما که پایه علمی نداره .منظورم اینه که نمیشه با عدد و رقم و فرمول ثابت یا ردش کرد.
بنابراین اگر درست یا غلط بودن اخبار قابل تحلیل نیست علی الخصوص برای کشوری که علوم هوا و فضاش زیاد رشد نکرده و اطلاعات کمی توی این زمینه در دست هستش.

حالا گیرم غلطه . میخوای چی از خودت در وکنی؟

اصلا درسته تورو سه نه نه؟

دو خط اخر رو شوخی کردم . به دل نگیری ها.:lol:

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از amirhoman :
اطلاعات همه ماها منوط میشه به اخبار منتشره از طرف همینا .
بخصوص این خبر شما که پایه علمی نداره .منظورم اینه که نمیشه با عدد و رقم و فرمول ثابت یا ردش کرد.
بنابراین اگر درست یا غلط بودن اخبار قابل تحلیل نیست علی الخصوص برای کشوری که علوم هوا و فضاش زیاد رشد نکرده و اطلاعات کمی توی این زمینه در دست هستش.

:lol:

کاملاً تایید میشه :)

اگه این خبر واقعاً صحت داشته اولین کشوری که میکردش تو بوق روسیه بود

چون روسیه و امریکا از قدیم الایام تو مسائل فضایی تو سر و کله هم میزدند :lol:

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
Moon Hoax توسط شبکه فاکس آمریکا در یک فیلم مستند مطرح شد. این موضوع برای طرفداران تئوری توطئه هم خوراک خوبیه. پارسال سایت بازتاب مطالب چندتا سایت در این مورد را ترجمه و به اسم خودش منتشر کرد. ناسا به مطالبی که در این زمینه منتشر شده جواب داده. تو سایت ناسا اگر دنبال Moon Hoax بگردین راجع بهش مطلب پیدا میکنید.
این سایت http://www.redzero.demon.co.uk/moonhoax/ سعی کرده به سئوالات مطرح شده در این زمینه پاسخ بده.مثلا در مورد افراشته بودن پرچم آمریکا در این صفحه
http://www.redzero.demon.co.uk/moonhoax/Flag.htm
توضیح داده شده که پرچم دارای یک پایه نگهدارنده افقی است

flag.jpg

به هر حال باور یا عدم باورش یه مقدار به این ربط داره که چقدر از تئوری توطئه خوشمون بیاد یا نیاد. چقدر طرفدار یا دشمن آمریکا باشیم و ......

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من واقعا متاسفم که بعضی ها هنوز این تئوری های مغرضانه دال بر دروغ بودن سفر فضانوردان آمریکایی به ماه رو باور دارن و به این اراجیف گوش میدن. (البته قصدم جسارت به هیچ وجه نیست)

در مورد افراشته بودن پرچم آمریکا همان طور که دوستمون هم گفتند دلیلش مشخص و اثبات شده است قضیه از این قراره :

تیم فضا نوردان آپولو (که همشون با سواد بودند) اینرو خوب میدونستند که در ماه باد وجود نداره.(نمیتونیم بگیم که نمیدونستند) در زمان پرتاب آپولو اصلا قرار نبود که پرچم آمریکا بعد از صعود در ماه به احتزاز در بیاد (چون فکرشون فقط قدم به ماه بود و تمام این موضوع فکرشون رو پر کرده بود) ولی یکی از فضانوردان (مطمئن نیستم ارمسترانگ یا کس دیگه) یک شب قبل از پرتاب آپولو پرچم کشورش آمریکارو از داخل کمدش در میاره و پیش خودش میگه که توی ماه باد نیست پس اگر من این پرچم رو با خودم ببرم پرچم بصورت خوابیده در میاد و به فکرش میرسه که دو میله در پایین و بالای پرچم وصل کنه که پرچم به حالت احتزاز جلوه کنه و بعد دشمنان علم اینرو سوژه قرار دادن تا به اهداف شوم خودشون برسن.

در مورد اینکه فیلم بوده کارشناسان زیادی اون رو تحلیل و برسی کردن و یک کارشناس استدلال بسیار جالبی رو بیان کرده و اون اینه:

در سال 1969 و همزمان با پرتاب آپولو 11 در صورتی که میخواستند فیلمی مشابه اون چیزی که از حرکت بشر بر روی ماه بود تهیه کنند هزینه اون 3 تا چهار برابر او چیزی میشد که آپولو11 رو بسازند و به ماه مسافرت کنند. (ممکنه که الان با وجود تکنیک های ویژوال و افکت های کامپیوتری این کار ساده و کم هزینه بوده ولی در اون سال این کار هزینه بسیار بالاتری میبرده که منطقی تر اون بوده که به ماه سفر کنن تا اینکه تو هالیوود فیلمشو بسازند!)

در مورد سایر استدلال های مغرضانه این اشخاص هم من مقاله زیاد خوندم و دلیل منطقی ردش رو هم خوندم که به نظر من واقعا منطقی بود.
اگه مایل بودین بقیشم با دلیل رد میکنم ...

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
اين چيزي كه شما گفتي كه نشد دليل! خوب يه ميله افقي و يه ميله هم بالاي پرچم باشه. چرا پرچم به اون شكل در اومده؟ آيا چيزي غير از باد ميتونه پرچم رو به اين شكل در بياره؟
در مورد فيلم! شما فكر كنم زياد اهل فيلم نباشي. اين همه فيلم تخيلي تو دهه 70 و 80 ساخته شده افكتها و جلوه هاي ويژه شون از كجا در اومد؟ بعد واقعا فكر كردي كه هزينه سفر به ماه چقدره. من هر چي فكر مي كنم نمي تونم اين رو قبول كنم كه هزينه ساخت يه فيلم بيشتر از هزينه سفر به ماه باشه!

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
دقیقاً

من این شایعه رو یک توطئه از جانب دشمنان و اجانب میدونم :D

و بشدت آن را محکوم کرده

و یک خسته نباشید به کارمندان سازمان ناسا خصوصاً پروفسور موسی آریان پور عرض می کنم :lol:

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
حالا دعوا نکنین.
اگه خواستین بیاین خودم یه تور سه روزه میبرمتون مناطق ییلاقی ماه .
بخندین ولی سی سال دیگه به حرف من میرسین.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از kouroshm :
من واقعا متاسفم که بعضی ها هنوز این تئوری های مغرضانه دال بر دروغ بودن سفر فضانوردان آمریکایی به ماه رو باور دارن و به این اراجیف گوش میدن. (البته قصدم جسارت به هیچ وجه نیست)

در مورد افراشته بودن پرچم آمریکا همان طور که دوستمون هم گفتند دلیلش مشخص و اثبات شده است قضیه از این قراره :

تیم فضا نوردان آپولو (که همشون با سواد بودند) اینرو خوب میدونستند که در ماه باد وجود نداره.(نمیتونیم بگیم که نمیدونستند) در زمان پرتاب آپولو اصلا قرار نبود که پرچم آمریکا بعد از صعود در ماه به احتزاز در بیاد (چون فکرشون فقط قدم به ماه بود و تمام این موضوع فکرشون رو پر کرده بود) ولی یکی از فضانوردان (مطمئن نیستم ارمسترانگ یا کس دیگه) یک شب قبل از پرتاب آپولو پرچم کشورش آمریکارو از داخل کمدش در میاره و پیش خودش میگه که توی ماه باد نیست پس اگر من این پرچم رو با خودم ببرم پرچم بصورت خوابیده در میاد و به فکرش میرسه که دو میله در پایین و بالای پرچم وصل کنه که پرچم به حالت احتزاز جلوه کنه و بعد دشمنان علم اینرو سوژه قرار دادن تا به اهداف شوم خودشون برسن.

در مورد اینکه فیلم بوده کارشناسان زیادی اون رو تحلیل و برسی کردن و یک کارشناس استدلال بسیار جالبی رو بیان کرده و اون اینه:

در سال 1969 و همزمان با پرتاب آپولو 11 در صورتی که میخواستند فیلمی مشابه اون چیزی که از حرکت بشر بر روی ماه بود تهیه کنند هزینه اون 3 تا چهار برابر او چیزی میشد که آپولو11 رو بسازند و به ماه مسافرت کنند. (ممکنه که الان با وجود تکنیک های ویژوال و افکت های کامپیوتری این کار ساده و کم هزینه بوده ولی در اون سال این کار هزینه بسیار بالاتری میبرده که منطقی تر اون بوده که به ماه سفر کنن تا اینکه تو هالیوود فیلمشو بسازند!)

در مورد سایر استدلال های مغرضانه این اشخاص هم من مقاله زیاد خوندم و دلیل منطقی ردش رو هم خوندم که به نظر من واقعا منطقی بود.
اگه مایل بودین بقیشم با دلیل رد میکنم ...
اگه بتوني با دليل بقيه رو هم توضيح بدي كه خيلي خوبه. ولي در مورد پرچم و اون مورد هزينه فيلم و اين‌ها، انصافا قبول كن كه قانع‌كننده نيست.

آمريكا حاضر بوده كل بودجه‌ي ممكلتش رو هم بده ولي اين سفر به اسم اون تمام بشه. پس صحبت از هزينه و اينها نيست ... يعني اين كه شما مي‌گي به صرف بوده كه برن ماه تا فيلمش رو بسازن در صورتي به صرف بوده كه امكان سفر به ماه ميسر بوده باشه ... اگه بوده باشه كه خوب نيازي به فيلم نيست و اگر هم نبوده اين صحبت شما، رد مي‌شه.

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
اين چيزي كه شما گفتي كه نشد دليل! خوب يه ميله افقي و يه ميله هم بالاي پرچم باشه. چرا پرچم به اون شكل در اومده؟ آيا چيزي غير از باد ميتونه پرچم رو به اين شكل در بياره؟

دلیلش اینه که شما فکر میکنی پرچم حتما باید از پارچه باشه. یک کاغذ (مثل کاغذ هایی که ازش پاکت های غذا رو درست میکنند) رو مجسم کنید که پرچم باشه و کمی هم چروکیده شده باشه (البته منظورم کاغذ معمولی نیست کاغذهای مخصوصی که با اون پرچم درست میکنند و کمی لخت است) و در بالا و پایین اون یک میله نازک متصل باشه دقیقا چنین حالتی پیدا میکنه.

ر مورد فيلم! شما فكر كنم زياد اهل فيلم نباشي. اين همه فيلم تخيلي تو دهه 70 و 80 ساخته شده افكتها و جلوه هاي ويژه شون از كجا در اومد؟

آیا اون فیلم ها اینقدر طبیعی بودن که قابل تشخیص از نظر بیننده نبودن که مصنوعی هستند ؟؟؟ کجا اون موقع میتونستن یک فرد نیمه معلق در آسمون و جاذبه کم رو اینقدر طبیعی به تصویر بکشن ؟؟ اتفاقا من خیلی اهل فیلمم مخصوصا فیلم های قدیمی ولی هیچ فیلم قدیمی با تکنولوژی اون زمان نمیتونست تا این حد طبیعی باشه:

aldrinladder.jpg

به نقل از azemati :
اگه بتوني با دليل بقيه رو هم توضيح بدي كه خيلي خوبه. ولي در مورد پرچم و اون مورد هزينه فيلم و اين‌ها، انصافا قبول كن كه قانع‌كننده نيست.

باور کن من اینارو از خودم در نیاوردم که اینجا بگم کسانی که کارشناس این کارن و در موردش درس خوندن میگن.

شما بالای پرچم رو نگاه کن کاملا صاف و افقی هست و کاملا نشون میده از داخلش یک میله رد شده ولی پایین اون چروکیده هستش:

flag.jpg

حرف های دیگه که راجع بهش زدن چند تاش مختصرا اینه:

این دو نقطه نورانی چین ؟؟ یکیشون میتونه زمین باشه ولی اون یکی چیه ؟؟ پرژکتور های استدیو ؟

flare.jpg

جواب: افکتی بنام Lense Flare که در صنعت عکاسی رایجه و در اثر برخورد اشعه نور با لنز دوربین بوجود میاد و گاهی برای زیبایی با نرم افزار به عکس اضافه میشه.

چرا سایه این دو فضانورد به یک اندازه نیستند ؟

shadows.gif

جواب: فضانورد عقبی در شیب و بصورت مایل قرار گرفته و سایه مایل بلندتر از عمودی است:

shadowangle2.jpg
shadowangle1.jpg

چرا جای پای فضانورد مانند اینکه در زمینی گلی یا خاک چسبنده نیمه مرطوب راه میرود در آنجا باقی مانده آیا در ماه آب وجود دارد ؟

as11-footprint.jpg

جواب: بافت خاک در زمین در اثر هوازدگی و فرسایش در سنگ ها و در اثر آب و باد و سرما و گرما بوجود آمده و ساختمان میکروسکوپی آن بصورت بافتی منظم و شکیل میباشد. (مکعب و جند ظلعی و ...) ولی در ماه بدلیل عدم وجود آب و باد فرسایش صورت نمیگیرد و ذرات بافت خاک بصورت نامنظم (مانند قطعات پازل) میباشد در نتیجه در اثر فشار به راحتی در هم رفته و به هم میچسبند (مثال علنی آن جسبیدن ذرات برف به هم هستش که در اثر فرو رفتن پره های برف به هم اتفاق میفته نه آب).

چرا در آسمان ماه ستاره ای وجود ندارد ؟

nostars.jpg

جواب: دلیل آبی بودن آسمان روز در زمین اتمسفر است. در روز ستارگان دیده نمیشوند. در ماه اتمسفر وجود ندارد پس در روز آسمان سیاه است. عکس بالا در روز گرفته شده و در چنین حالتی در ماه (روز) نور ستارگان بسیار ضعیف دیده میشود. سطح ماه بسیار روشن است و نور خورشید را به شدت منعکس میکند پس شاتر (shutter) دوربین در سطح ماه میبایست در درجه تیره قرار گیرد (مانند قرنیه چشم در نور شدید) و در این حالت دوربین که برای عکس گرفتن از سطح ماه تنظیم شده (با شاتر بسته) قادر به فیلمبرداری و عکاسی از اشیای کم نور نیست.

و خیلی دلیل دیگه با استدلال که اینقدر زیاده که تایپ کردنش ساعت ها طول میکشه ...

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
kouroshm عزيز، از اطلاعاتي كه دادي ممنون!‌ خيلي جالب بود. فقط يك نكته در مورد اينكه در اون زمان و با اون امكانات امكان ساخت همچين فيلمي نبوده. فقط يك چيزي بگم كه به نظر من ممكن بوده اون موقع اين امكان براشون به وجود اومده باشه ولي اظهارش نكردن. مثل شركت‌هاي نرمافزاري. وقتي كورل برنامه شماره 12 رو مي‌ده بيرون، 13 و داره و داره روي 14 كار مي‌كنه و به همين صورت ...

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
ماشالا. خوشم اومد. خیلی جالب بود. من تو رو به لقب کوروش ناسا ملقب میکنم!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
منم یک جورایی فکر میکنم همش صحنه سازی برای نمایش قدرت بلوک ها بوده....:eek:

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از Aidin Sabetian :
ميگن نيل آرمسترانگ در ماه نواي اذان رو به صداي بلال حبشي شنيده و "لا اله الا الـ..." گويان به سفينه برگشته به محض فرود يك فروند لوله هنگ handcrafted ِ مسي ابتياع نموده و طهارت كرده و مسلمون شده و واجـبي و تربت استعمال ميكنه. يه بارم در لبنان در جمع پرشوري از محبان اهل بيت در ايام خجسته و مبارك عاشورا شاخ حسيني كنان قمه زده و كارش به اورژانس كشيده.

http://www.google.com/search?num=100&hs=l5C&hl=en&lr=&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=%22neil+armstrong%22+muslim&btnG=Search
:lol: :lol: :lol: :lol: :blink: :blink: :blink:
میگن الان زیر دست الله کرم تو انصار حزب الله نقش دسته کلنگ رو بازی می کنه!

ma000055

Registered User
لایک‌ها
3
البته هنوز چند نکته ای برای پاسخگویی باقی مونده.
اینکه چرا الان بعد از سی و چند سال آمریکا دوباره به فکر بازگشت به ماه افتاده. و اینکه چرا پروژه سفر به ماه بعد از چند سفر، متوقف شد.
علت این امر هزینه فوق العاده سنگین انجام چنین پروژه هایی بوده است. جنگ سرد و رقابت آمریکا و شوروی این دو کشور را در چنان فشاری قرار داده بود که حاظر بودند تمامی امکانات خود را برای چنین پروژه هایی بسیج کنند.
اما اکنون با پیشرفت تکنولوژی و افزایش توانایی ها، چنین سفرهایی به اقتصادی بودن نزدیک تر میشوند.

مثلا در سال گذشته میلادی فضا پیمایی بدون سرنشین بنام smart 1 به ماه ارسال شد که به جای استفاده از موتورهای برون سوز مثل موشک، از نوع دیگری از سیستمهای رانش به جلو موسوم به موتور یونی استفاده میکرد. این گونه موتورها با انرژی دادن به اتمهای گازهای خنثی و پرتاب آنها به بیرون شتاب کم ولی مستمری را ایجاد میکنند.
جالب اینجاست که این فضا پیما برای پیمودن مسیر بسیار طولانی خود تا ماه ، تنها از 51 کیلوگرم گاز گزنون به عنوان سوخت استفاده کرد.البته پیمودن این سفر چند ماهی طول کشید و شتاب موتورهای یونی بسیار کم است.ولی چنین روشی از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه میباشد.

بالا