• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا سفر انسان به ماه یک دروغ بزرگ بود؟

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از Aidin Sabetian :
ميگن نيل آرمسترانگ در ماه نواي اذان رو به صداي بلال حبشي شنيده و "لا اله الا الـ..." گويان به سفينه برگشته. به محض فرود يك فروند لوله هنگ handcrafted ِ مسي ابتياع نموده و طهارت كرده و مسلمون شده و واجـبي و تربت استعمال ميكنه. يه بارم در لبنان در جمع پرشوري از محبان اهل بيت در ايام خجسته و مبارك عاشورا شاخ حسيني كنان قمه زده و كارش به اورژانس كشيده.

ایول نیل !!!
:blink: :blink: :blink:
شنیده بودم میخواد امام جمعه شهر ما شه ها !!!
ولی باور نکردم
:lol: :lol: :lol:

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از balabala :
منم یک جورایی فکر میکنم همش صحنه سازی برای نمایش قدرت بلوک ها بوده....:eek:
یعنی تو اون دوره که برا رقابت با هم شوروی همه کار می کردند به ویژه برای ضایع کردن هم!! شوروی لال بود؟ با اون عظمتش نفهمید تقلبی(دولتی که کلی جاسوس تو امریکا داشت و تکنولوژی اتمیش رو از امریکا به سرقت برده بود) که حالا سایت بازتاب این چرندیات رو سرهم کرده
چی به ایران می ماسه برفرض هم که نرفته! 27 ساله ماهواره ظهره رو می خواند پرتاب کنند نتونستند!

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از mehrdad1355 :
یعنی تو اون دوره که برا رقابت با هم شوروی همه کار می کردند به ویژه برای ضایع کردن هم!! شوروی لال بود؟ با اون عظمتش نفهمید تقلبی(دولتی که کلی جاسوس تو امریکا داشت و تکنولوژی اتمیش رو از امریکا به سرقت برده بود) که حالا سایت بازتاب این چرندیات رو سرهم کرده
چی به ایران می ماسه برفرض هم که نرفته! 27 ساله ماهواره ظهره رو می خواند پرتاب کنند نتونستند!

تایید میشه :)

منم تو چند پست قبلیم همینا رو گفتم ولی به خرج هیشکی نمیره :(

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Electronics Art :
تایید میشه :)

منم تو چند پست قبلیم همینا رو گفتم ولی به خرج هیشکی نمیره :(
بعضی به صورت هیستیریک می خوان امریکا رو ضایع کنن به ویژه سایت درپیت بازتاب!!!با اون وضع که این می خواد ضایع کنه بیشتر خودشو ضایع میکنه! اخه اینهمه موضوع برا سبک کردن امریکای ها! قطحی موضوع رفته سراغ این موضوع؟ اونم با وجود ریس جمهور بودن بوش که روزی صدها سوتی دربکنه از خودش
spying.gif
[]

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از mehrdad1355 :
بعضی به صورت هیستیریک می خوان امریکا رو ضایع کنن به ویژه سایت درپیت بازتاب!!!با اون وضع که این می خواد ضایع کنه بیشتر خودشو ضایع میکنه! اخه اینهمه موضوع برا سبک کردن امریکای ها! قطحی موضوع رفته سراغ این موضوع؟ اونم با وجود ریس جمهور بودن بوش که روزی صدها سوتی دربکنه از خودش
spying.gif
[]

بله
من هم قبلاً گفته بودم که اگه این قضیه صحت داشت اولین کشوری که میکردش تو بوق
روسیه ( شوروی ) بود :)

این بازتاب از این گاف ها زیاد داره :lol:
اینا بهتره برن سراغ همون دروغ هایی که به خورد ملت دادن :lol:

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Aidin Sabetian :
ميگن نيل آرمسترانگ در ماه نواي اذان رو به صداي بلال حبشي شنيده و "لا اله الا الـ..." گويان به سفينه برگشته. به محض فرود يك فروند لوله هنگ handcrafted ِ مسي ابتياع نموده و طهارت كرده و مسلمون شده و واجـبي و تربت استعمال ميكنه. يه بارم در لبنان در جمع پرشوري از محبان اهل بيت در ايام خجسته و مبارك عاشورا شاخ حسيني كنان قمه زده و كارش به اورژانس كشيده.

جوک قشنگی بود مثل مسلمون شدن مایکل جکسون و آهنگ Give thanks to allah
جوک 2006 هم که قراره بیاد اینه: جورج بوش مسلمان شد و خود همگام با تولد نوه اش در گوش او اذان تلاوت نمود!!!

به نقل از mehrdad1355 :
چی به ایران می ماسه برفرض هم که نرفته! 27 ساله ماهواره ظهره رو می خواند پرتاب کنند نتونستند

کاملا فرمایشتون درسته. شوروی و تمام سازمانهای امنیتیش آمریکارو میگشتن تا یک نقطه ضعف ازش پیدا کنن حالا مگه میشه که آمریکا این کارو کرده باشه اونوقت صدای شوروی هم در نیاد؟

به نقل از ma000055 :
البته هنوز چند نکته ای برای پاسخگویی باقی مونده
اینکه چرا الان بعد از سی و چند سال آمریکا دوباره به فکر بازگشت به ماه افتاده. و اینکه چرا پروژه سفر به ماه بعد از چند سفر، متوقف شد

شاید آینده بشر در آینده مدیون به ماه و سایر کرات باشه ؟ چرا فکر کاوش مریخ رو کردن ؟ مریخ شبیه ترین سیاره به زمینه. شاید روزی برسه که دیگه جای زندگی برای بشر در زمین نباشه و در اثر زیاد شدن بیش از حد جمعیت بر طبق قانونی در اکولوژی بنام Feedback نسل بشر به سمت انقراض بره و بشر مجبور شه برای نجات نسل خودش به سیارات دیگه محاجرت کنه.

به نقل از mehrdad1355 :

با این کار اونا به قول شما خودشون رو ضایع میکنن. در ضمن بازتاب هم سابقش معلومه هم خبراش ...
ما چه بخواهیم چه نخواهیم آمریکا چه از نظر علم و چه از نظر تکنولوژی و چه از نظر امکانات نظامی تو جهان حرف اول رو میزنه بقیش هر کی هر چی بگه خودشو گول زده و بس. هیچ صدمه ای هم به آمریکا نمیخوره.

در مورد سوتی های بوش موافقم اما آیا ما باید سوتی رییس جمهور رو به حساب کشور بزاریم ؟ یا اینکه واسه یه سوتی یه رییس جمهور رو مسخره کنیم ؟ اگه این طوره که خوب ... (بهتره واردش نشم)

به نقل از azemati :
kouroshm عزيز، از اطلاعاتي كه دادي ممنون!‌ خيلي جالب بود. فقط يك نكته در مورد اينكه در اون زمان و با اون امكانات امكان ساخت همچين فيلمي نبوده. فقط يك چيزي بگم كه به نظر من ممكن بوده اون موقع اين امكان براشون به وجود اومده باشه ولي اظهارش نكردن. مثل شركت‌هاي نرمافزاري. وقتي كورل برنامه شماره 12 رو مي‌ده بيرون، 13 و داره و داره روي 14 كار مي‌كنه و به همين صورت ...

من هم از نظر لطف شما سپاسگزارم .
اما راجع به فیلم آیا دلیلی برای انکار اون میبینید تازه فیلم سازی و هالییوود چیزی بود که در کنترل دولت نبوده و نیست بلکه در کنترل کارگردانان و بازیگران بوده. آیا تا به حال کسی پیدا شده که شاهد ساخته شدن فیلم سفر آمریکا به ماه بوده باشه ؟ دلیل اینکه شاید نرم افزار هارو دیرتر از ساختش بیرون میدن اینه که اول باید توسط اشخاص حرفه ای و مورد اعتماد تست بشه بعد وارد بازار بشه. مثل ویستا که تا الان یک عده خاص میتونن تستش کنن و قبلشم میدونین چند وقت در حال تست بود و کسی اسمشم نشنیده بود ؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
آقا یکی از دلایل اینا اینه که میگن پرچم امریکا که اون بابا فضانورده تو سطح ماه نصبش کرده بود
داشته تکون میخورده یعنی انگاری باد بهش برخورد می کرده و پرچم حرکت میکرده :blink:
در حالی که تو سطح ما باد و این جور چیزا نیست

ولی گذشته از این حرفا
حرف مهدی کاملاً درسته
چه این حرف دروغ باشه چه راست یه کیلو سبزی هم به ما نمی ماسه :(

بهتره بریم سراغ دروغ های خودمون :lol:
48.gif

Electronics Art

کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از من :
میگم حتما میدونید که سایت بازتاب مال کیه ؟ اونقت شماها میرید مزخرفات سایتشو میخونید!
67.gif

آره دیگه به همون خاطره میگیم گاف زیاد داره :lol:

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
حالا این دروغ های خودمون چی هست ؟
39.gif

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
بله
من هم قبلاً گفته بودم که اگه این قضیه صحت داشت اولین کشوری که میکردش تو بوق
روسیه ( شوروی ) بود :)

این بازتاب از این گاف ها زیاد داره :lol:
اینا بهتره برن سراغ همون دروغ هایی که به خورد ملت دادن :lol:
به مبارکی تو قیفش هم کردن
clap.gif
]

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به نقل از mehrdad1355 :
به مبارکی تو قیفش هم کردن
clap.gif
]
یعنی چی توقیفش کردن . این یارو که از خودشونه
58.gif

falang

Registered User
لایک‌ها
382
سخت میشه جواب داد خودم حدس میزنم دروغ باشه!

بالا