• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا فقط گوگل؟

desiner8

Registered User
لایک‌ها
29
اینبار من هیچیی یییییی نمنیویسم فقط میپرسم چون اگر بنویسم (خدا به دادم برسه) (از فحش تا زیره سوال بردن انجام میدی)

آیا فقط گوگل مهمه؟آیا لازم نیست سایت رو داخله موتور های دیگه ثبت کنیم؟ جوابتون حتما+دلیل باشه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
من زمان خیلی کمی است به مباحث سئو علاقمند شدم ، بنابراین نظر شخصی امو میگم نه دلیل علمی ، 99 درصد جست و جوهای خودم تو گوگل هست ، 99 درصد سرچ افرادی هم که می شناسم تو گوگل هست ، بنابراین بیشترین انرژی و تمرکز باس روی این موتور جست و جو باشه ،البته موارد است استثنایی هم هست ، مثلا من نتایج سرچ وئدئو در یاهو رو به یوتیوب ترجیح می دم

desiner8

Registered User
لایک‌ها
29
من زمان خیلی کمی است به مباحث سئو علاقمند شدم ، بنابراین نظر شخصی امو میگم نه دلیل علمی ، 99 درصد جست و جوهای خودم تو گوگل هست ، 99 درصد سرچ افرادی هم که می شناسم تو گوگل هست ، بنابراین بیشترین انرژی و تمرکز باس روی این موتور جست و جو باشه ،البته موارد است استثنایی هم هست ، مثلا من نتایج سرچ وئدئو در یاهو رو به یوتیوب ترجیح می دم
این اصلا درست نیست اما بازم ممنون

rz76900

Registered User
لایک‌ها
21
بستگی به تفکر مردم داره. مثلا یکی میره به گوگل دات کام - یکی هم به یاهو. گوگل مهمتره چون که معروفتر از همه هست. مگرنه اگر مردم وارد گوگل نشوند - گوگل هم باید کاسه گدایی به دست بگیرد نه اینکه ما پاچه خواری گوگل رو بکنیم تا شاید بهمون پیج رنک و بازدید بده . خلاصه عظمت گوگل رو مردم میسازن مگرنه اگه بجای گوگل وارد یه جای دیگه بشن.... - مردم باعث شدن که چیزی مثل گوگل انحصاری بشه... - نمیشه تفکر و... بیشمار انسان رو عوض کرد . پس چون گوگل معروفتره - فعلا باید - فعلا باید دست به دامن گوگل بشیم...

بالا